gebeliğini daha kimseye söylememiş olan var mı?( eş dost akraba )
benim eşim kardeşim bi de siz biliyorsunuz henüz......
Ben hala doktora gitmedim çünkü daha öncede 6+4 ken kimyasal gebelik yaşadım o yüzden biraz daha bekleyim dedim bu sefer yine öyle olabilir çünkü yarın doktorumu arıcam sorucam çarşamba gitmek istiyorum bakalım dr ne zaman derse o zaman gidecem bende göğüslerim çok şiş dokununca acıyor ara ara hala hasta olacakmışım gibi ağrılar geliyor mide bulantısı yok sık sık acıkıyorum s(igarayı bıraktığım için bunu belirtiden saymıyorum)hemen yoruluyorum birde uykum geliyor sürekli idrarım sarı hep çok su içince açılıyor rengi vücudun susuz kaldığını ordan anlıyorum o kadar seninkiler nasıl ?
ailen gelmişti geçenlerde değil mi tülin yanlış hatırlamıyorum onların da haberi yok yani...Benim bir tek eşim ve siz biliyorsunuz
tülincim benimde geçen yazki gebeliğim kimsyasal olmuştu ama benim bhcg düzensiz artıyordu vve daha 100 ü bulamadan düşüşe geçti bu sefer çok şükür kuzumun kesesini gördüm inşallah sende göreceksin bence dr a biran önce git canım benimde göğüslerimde sızlama var göğüslerim büyüdümü çok anlıyamıyorum biraz halsizlik var benimde idrarımın rengi koyu bunun dışında ağrım sızım yok ilk zamanlar çok halsizdim çok kötüydüm şimdilerde kendimi daha iyi hissediyorum vücut gebeliğe adapte olma süreci yaşarmış adapte oluncada kendini daha iyi hissedebilirmiş allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş
Yok canım önümüzdeki hafta sonu geliyor ve onlar gelmeden ben öğrenmek istiyorumailen gelmişti geçenlerde değil mi tülin yanlış hatırlamıyorum onların da haberi yok yani...
şu keseyi görüp kalp atışlarını duyunca Allahın izniyle söyleyeceğimmm
herkese hayirli pazarlar dilerim kizlar gününüz ve hamisliniz nasil geciyor ?
Evet ondan mı yoksa oturuyorum bütün gün internet yüzünden birazdan kalkcam zatentulin çok fazla sandalyede oturuyorsan olabilir canım ara ara dinlenmelisin
Sanada hayırlı pazarlar canım sanada soruyim benim gibi 5+4 ken regli ağrıların varmıydı hala benim ara ara belime çok kötü ağrı saplanıyor
evet tülincim vardi benim agrilarim geceli 10 gün filan oldu hatta 6,4 günlükken 2,3 gün süreline cok hafif kahverengi akintilarimda vardi gecti cok sükür dinlenince ama sen yinede dikkat et canim bol bol dinlen ilk 3 ayda,son günler okuyorum hep misafir agiriliyorsun bunu 3,4 ayina ertelet canim
Canım miğden bulanırken iştahın açılmasınıda ilk defa duyuyorum... oda güzel...
Ben miğdem bulanınca gözümü kapatmak ve hiçbirşey görmek istemiyorummmdelikafaduldenKabus gibi..
Çok şükür sık yaşamıyorum...
komik dimi midem sürekli bulanmıo ilk zamanlarki gibi mesela iki gündür hiç bulanmıodu buraya yazdım bende korktum sonra bulandı akşam sabah bulandı öğlen kokulardan rahatsızsızlık duymadım karnım acıktıkca yedim iştah açılması derken tabi dünyaları yemiyorum midem ufaldı bulantılar varken :)) Ama şimdi 2 haftadır yemediklerimi yiyebliyorum ne bilim bi tuhaflık var gibi dimi herkesin bünyesi farklı ama nese haftaya cumartesi doktora gidicem hayırlısıyla göriyim bebeşimi içim rahat edicek zaten:)) İyiki sık yaşamıosun bu arada mide bulantılarını çok kötü bi duygu çünkü :ecrin_bebek:
aral hoşgeldin İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım hepimiz sağlıkla sonunu getiririz inşallah.
Zonnetje benimde beyazlarım düşünemeyeceğin kadar fazla birde karamel yaptırmıştım çok aylar önce kendi saç rengimde koyu kestane ama beyazlarım falan çoookk ama bebişin sağlığı açısından tedaviden 2 ay öncesinden boyama işini bıraktım 4 aydır ne halde düşün ama hiç önemli değil. Çünkü çok zararlı bu tarz kimyasallar hatta kullanılan allık, ruj vs makyaj malzemeleri.
Bildiğim belirgin bir durum bebişin ileriki yaşlarında astıma neden olabileceği bir diğeride ben 2 yıl kadar otistik çocuklarla çalışmıştım o zaman bize verilen seminerlerde anlatılmıştı bu tarz kimyasallar böyle sorunlar yaratabiliyor birazcık sabert beyazların olsun canım bitkisel filanda olsa sakın kullanma.
Benim drumda kesinlikle boyama dedi.
Bazı doktorlar kaliteli olduktan sonra bişey olmaz yapın makyaj diyor bazılarıda zararlı yapmayın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?