2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gebeliğini daha kimseye söylememiş olan var mı?( eş dost akraba )
benim eşim kardeşim bi de siz biliyorsunuz henüz......

tülincim benimde geçen yazki gebeliğim kimsyasal olmuştu ama benim bhcg düzensiz artıyordu vve daha 100 ü bulamadan düşüşe geçti bu sefer çok şükür kuzumun kesesini gördüm inşallah sende göreceksin bence dr a biran önce git canım benimde göğüslerimde sızlama var göğüslerim büyüdümü çok anlıyamıyorum biraz halsizlik var benimde idrarımın rengi koyu bunun dışında ağrım sızım yok ilk zamanlar çok halsizdim çok kötüydüm şimdilerde kendimi daha iyi hissediyorum vücut gebeliğe adapte olma süreci yaşarmış adapte oluncada kendini daha iyi hissedebilirmiş allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş

herkese hayirli pazarlar dilerim kizlar gününüz ve hamisliniz nasil geciyor ?

Amin canım bu sefer inşallah sağlıkla kavuşacağız bebeğimize artık bundan sonra sağlıklı devam etcek diyecem bakalım ne olacak bu sefer öyle şartlandırcam kendimi the secret diye bir kitap vardı (konu çekim yasasıyla ilgili)onu okumuştum tavsiye ederim isteğin bir şeyi o olmuş veya olcakmış gibi yaparsan gerçekten oluyormuş bende onu denicem yine, olacak artık kaçışı yok sizede tavsiye ederim bazen doğru çıkıyor kötü bişeye inandırırsan kötü oluyor sonu

ailen gelmişti geçenlerde değil mi tülin yanlış hatırlamıyorum onların da haberi yok yani...
şu keseyi görüp kalp atışlarını duyunca Allahın izniyle söyleyeceğimmm
Yok canım önümüzdeki hafta sonu geliyor ve onlar gelmeden ben öğrenmek istiyorum
herkese hayirli pazarlar dilerim kizlar gününüz ve hamisliniz nasil geciyor ?

Sanada hayırlı pazarlar canım sanada soruyim benim gibi 5+4 ken regli ağrıların varmıydı hala benim ara ara belime çok kötü ağrı saplanıyor

aral hoşgeldin İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım hepimiz sağlıkla sonunu getiririz inşallah.

Zonnetje benimde beyazlarım düşünemeyeceğin kadar fazla birde karamel yaptırmıştım çok aylar önce kendi saç rengimde koyu kestane ama beyazlarım falan çoookk ama bebişin sağlığı açısından tedaviden 2 ay öncesinden boyama işini bıraktım 4 aydır ne halde düşün ama hiç önemli değil. Çünkü çok zararlı bu tarz kimyasallar hatta kullanılan allık, ruj vs makyaj malzemeleri.
Bildiğim belirgin bir durum bebişin ileriki yaşlarında astıma neden olabileceği bir diğeride ben 2 yıl kadar otistik çocuklarla çalışmıştım o zaman bize verilen seminerlerde anlatılmıştı bu tarz kimyasallar böyle sorunlar yaratabiliyor birazcık sabert beyazların olsun canım bitkisel filanda olsa sakın kullanma.

Benim drumda kesinlikle boyama dedi.

eş dost arkadaşa ne zaman söylemek gerekiyo ben kalp atımını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum.keseyi gördük şimdilik ama yetersiz galiba.
bu arada bir kurumda çalışıyorum orada mecbur söyledim çünkü benden çok şey beklemesinler bi de problemli bir durum olursa allah göstermesin kürtaj falan zaten duyacaklar ve izin almak gerekecek.
Allah ÖYLe günleri göstermesin yaşatamasın hiçbirimize

Sanada hayırlı pazarlar canım sanada soruyim benim gibi 5+4 ken regli ağrıların varmıydı hala benim ara ara belime çok kötü ağrı saplanıyor

evet tülincim vardi benim agrilarim geceli 10 gün filan oldu hatta 6,4 günlükken 2,3 gün süreline cok hafif kahverengi akintilarimda vardi gecti cok sükür dinlenince ama sen yinede dikkat et canim bol bol dinlen ilk 3 ayda,son günler okuyorum hep misafir agiriliyorsun bunu 3,4 ayina ertelet canim

Ay sorma canım misafir ağırlamaktan da olmuş olablir daha çağırmıcam zaten hafta sonu annemlerde geliyor daha çok rahat olurum artık dinlenirim cevabın için teşekkürler canım

Bazı doktorlar kaliteli olduktan sonra bişey olmaz yapın makyaj diyor bazılarıda zararlı yapmayın diyor

hoşbulduk baharnazcım sende tüp bebiş annesisin değilmi yaşın kaç ben 33 yaşındayım rabbim bu sefer emanetlerimizi bize versin bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama batıl inançlara göre gebelikte saç ketirmek allah korusun bebişin ömrünü kısaltırmış saçma ama bilmem sizce ne yapayım baharcı sen kaç haftalıkkkaen kalp atışını duydun bebişi ilk ne zaman gördün birde canım ne zaman bulantı vs belirtilerin başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…