KIzlar ben daha gördüğünüz üzere 4+5 im yarın doktor gel dedi bana..Kese görünmesi için erken dimi daha?
Ben şimdi çıkıyorum yoruldum görüşürüz yine fıstıklar
Allah kolaylık versin canım benim bugün regli olacakmış gibi ağrıyor kasıklarım falan bide çok belim ağrımaya başladı senin 5+4 ken falan ağrıyomuydu canım merak ettim
eş dost arkadaşa ne zaman söylemek gerekiyo ben kalp atımını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum.keseyi gördük şimdilik ama yetersiz galiba.
bu arada bir kurumda çalışıyorum orada mecbur söyledim çünkü benden çok şey beklemesinler bi de problemli bir durum olursa allah göstermesin kürtaj falan zaten duyacaklar ve izin almak gerekecek.
Allah ÖYLe günleri göstermesin yaşatamasın hiçbirimize
hoşbulduk baharnazcım sende tüp bebiş annesisin değilmi yaşın kaç ben 33 yaşındayım rabbim bu sefer emanetlerimizi bize versin bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama batıl inançlara göre gebelikte saç ketirmek allah korusun bebişin ömrünü kısaltırmış saçma ama bilmem sizce ne yapayım baharcı sen kaç haftalıkkkaen kalp atışını duydun bebişi ilk ne zaman gördün birde canım ne zaman bulantı vs belirtilerin başladı
canım benim de ağrıyordu..merak etme..yavastan azalıyor onlar..belin için oturma pozisyonundan da olabilir.
ben yakın arkadaşlarıma soyledim..zaten tedavi oldugu için soruyorlardı..
Allah korusun bebişlerimizi..
annem ile babam ise baya kişiye soylemişler :)))
aralcım ben de tüp bebiş annesi olucam inşallahh..kaydirigubbakcemile5
baharnaz normal makyajdami hamilelikte yapilmamali zararlimi ?
evet canım ben yapmıyorum kimyasal şeylerden hep korkmuşumdur.
westlifecim ben bilmiyorum tatlım..benim bhcg iki defa olculdu..sonra hemşireler tahmini hesap yapıp beni kese için çağırdılar.
benim de saçlar koyu kestane..tepemde çok beyazım var ama beklicekler artık:)) doktorum boyatma sacını dedi..
ben cok cok az yapıyorum makyaj..sadece ruj ve rimel..çok soluğum acaba o kadar da zarar olur mu?
aral evet ilk tüp bebek canım 37 den 38 e doğru yol alıyorum canım kafanda soru işaretleri varsa bırak dağınık kalsın saçlarını kestirme ben 7+2 de ilk dra gittim keseyi, kalp atışını hepsini o zaman gördük vajinal ultrasonla canım. 5.hafta bulantılarım 6. hafta böğürmelerim 3 gündür kusmalarım başladı yedikten 1 saat sonra. şu an 8+2 yim canımın ne istediğini bilmiyorum diyetsiyenim verdiği listeye uymaya çalışıyorum tansiyon ve şekerden kendimi korumak için canım.
baharnaz sen kac haftalik hamissin canim ve nasil geciyor ?
WestLife ben bilmiyordum canım değerimi dr 3 hafta sonra ilk muayene dedi bende bekledim sabırla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?