2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIzlar ben daha gördüğünüz üzere 4+5 im yarın doktor gel dedi bana..Kese görünmesi için erken dimi daha?

canım benimimki 4 artı 2 iken gözüktü vajinal baktı hiç bi sorun olmuyo.şu an senin kese de gözükür diye düşünüyorum hayırlı haberlerini bekliyoruz ama tabi yine de nasıl rahat edeceksen öyle davran.

Allah kolaylık versin canım benim bugün regli olacakmış gibi ağrıyor kasıklarım falan bide çok belim ağrımaya başladı senin 5+4 ken falan ağrıyomuydu canım merak ettim

canım benim de ağrıyordu..merak etme..yavastan azalıyor onlar..belin için oturma pozisyonundan da olabilir.

ben yakın arkadaşlarıma soyledim..zaten tedavi oldugu için soruyorlardı..
Allah korusun bebişlerimizi..
annem ile babam ise baya kişiye soylemişler :)))

aralcım ben de tüp bebiş annesi olucam inşallahh..kaydirigubbakcemile5

canım ilk ne zanman bebişini gördün kalp atışını duydun belirtillerin ne zaman başladı gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inş

aral evet ilk tüp bebek canım 37 den 38 e doğru yol alıyorum canım kafanda soru işaretleri varsa bırak dağınık kalsın saçlarını kestirme ben 7+2 de ilk dra gittim keseyi, kalp atışını hepsini o zaman gördük vajinal ultrasonla canım. 5.hafta bulantılarım 6. hafta böğürmelerim 3 gündür kusmalarım başladı yedikten 1 saat sonra. şu an 8+2 yim canımın ne istediğini bilmiyorum diyetsiyenim verdiği listeye uymaya çalışıyorum tansiyon ve şekerden kendimi korumak için canım.

arkadaslar keseniz gözüktüğü zaman bhcg degeriniz kaçtı biliyor musunuz?
bhcg değerlerinizi takip ettiniz mi hiç? nasıl ilerledi

aralcım sağol güzelim..hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallahh..
ben 5+5 de keseyi gördüm canım..tam 2 hafta sonra da kalp atışını gördük çok şükür..hep vajinal bakıldı bana.
bulantılarım hafif hafif 6. haftada başlamıştı ama 8. dolar dolmaz bariz bir farkla bende baya kötü duruma geldi.su an hiç bişi yiyemiyorum desem yeridir.ama miniğim iyi olsun..ben sonra beslerim onu inşallahh

westlifecim ben bilmiyorum tatlım..benim bhcg iki defa olculdu..sonra hemşireler tahmini hesap yapıp beni kese için çağırdılar.

benim de saçlar koyu kestane..tepemde çok beyazım var ama beklicekler artık:)) doktorum boyatma sacını dedi..
ben cok cok az yapıyorum makyaj..sadece ruj ve rimel..çok soluğum acaba o kadar da zarar olur mu?

benim de saçlar koyu kestane..tepemde çok beyazım var ama beklicekler artık:)) doktorum boyatma sacını dedi..
ben cok cok az yapıyorum makyaj..sadece ruj ve rimel..çok soluğum acaba o kadar da zarar olur mu?

zararli diyorlar canim bilmiyorum rimel degilde belki rujun zarari olabilir bende tek sürme sürüyorum günlük

maşallah canım bebişine bencede bıralım dağınık kalsın kaderimizde ne varsa onu yaşarız

baharnaz sen kac haftalik hamissin canim ve nasil geciyor ?

8+0 im bana göre yada 8 + 1 im (druma göre bu hafta gidince sorcam nasıl hesapladığını ) canım şugünlerde biraz çıkarmalarım bulantılarım en ufak bir kokudan etkilenmem çok yoğun canım

kızlar bana doktorum 3. aydan sonra diyet vericem dedi.
şimdi peynir ekmek ye razıyım dedi..hakkatten de oyle oldu nerdeyse..mutfağa giremiyorum..
ama bu hale gelmek için çok ugrastım..şikayetim yok :dance:

WestLife ben bilmiyordum canım değerimi dr 3 hafta sonra ilk muayene dedi bende bekledim sabırla.

kafam karıştı şu 8+0 mı 8+1 mi 8+2 miyim neyse aman sağlıkla gelsinde birkaçgün önemli değil zaten dr doğumu tedaviyle olan gebeliklerde 2 hafta önce filan yapıyoruz dediler hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…