tamam cnm saol yinede ...bende sabırla bekleyebilirim umarım
canım galiba daha dr a gitmedin ben 4+4 de vajenden bakılınca keseyi gördüm bence sende görürsün gitsen için biraz rahatlamış olur
ben 5 haftada hastanede bir dr gittim vajinal ultrasona baktı küçük bir şey gördü ama tam emin değilim dedi bhcg istedi 1 gün sonra değerim 5793 mü neydi. ilk kan testim 764 tü. 2 gebelik kaybım var o yüzden endişeleniyorum arkadaslarWestLife için rahat olsun ama kızların çoğu keseyi görmeye kalp atışından önce gidip gördüler Sende dayanamazsan gidebilirsin ben beklemeyi tercih etim ama son günler beklerken çok zorlanmıştım çok şükür ki güzel haberi aldık İnşallah sende alıcaksın canım dua et bebişinede dua et.
tam 8. haftan dolmuş canım senin..8+0 sın su an..:)
gerçi her ultrasona girildiğinde farklı bir hafta gosteriyor ama teorik boyle:)
Evet olabilir canım biraz oturunca ağrıyo gibi psikolojik değilse tabicanım benim de ağrıyordu..merak etme..yavastan azalıyor onlar..belin için oturma pozisyonundan da olabilir.
ben yakın arkadaşlarıma soyledim..zaten tedavi oldugu için soruyorlardı..
Allah korusun bebişlerimizi..
annem ile babam ise baya kişiye soylemişler :)))
aralcım ben de tüp bebiş annesi olucam inşallahh..kaydirigubbakcemile5
merveciğim ben geçtiğimiz cuma hastaneye gittim hesaplamaya göre 5 haftalıkken. dr önce karnımdan baktı göremedi , alttan bakmak istemedi daha önce düşüklerim olduğu için sonra dedi ki bir şey olmaz tüp bebek tedavilerinde ilk 3 ay alttan bakıyorlar dedi.alttan baktı çok küçük keseye benzer bir şey gördü ama emin olamadı.sana tavsiyem doktorun çağırdıysa git ama üstten görmesi çok zorrr gibikızlar ben hala karar verebilmiş değilim aklım çok karışık;siz de bana fikrinizi söyleseniz..
Doktor yarın için beni görmek istediğini söyledi..yarın itibariyle inşallah 4+6 olacağım.Büyük ihtimalle keseye bakacak;alttan bakmak isterse sizce ne yapmalıyım?Kimileri alttan bakmanın düşük riskini arttırdığını söylüyor ki yakından şahit olduklarım da oldu.Acaba bekleyip gelecek haftalarda mı görsem ne dersiniz?
öyleni başta olunca olur diyordumda şimdi yine olunca korktum demekağrıyor iyi o zamantülincim canım benim o kasık ağrıları normal ben dr a sormuştum kese büyüyor ondan dedi birde benim tedavi ile oldu ya ondanda olur dedi...
İnşallah bekliyoruz heyecanlaayy tülin ne işin var korku filminde yahu...
sen hiç merak etme duyacaksın pıtpıtları çok yakın çooooooooooooook:)))
kızlar ben hala karar verebilmiş değilim aklım çok karışık;siz de bana fikrinizi söyleseniz..
Doktor yarın için beni görmek istediğini söyledi..yarın itibariyle inşallah 4+6 olacağım.Büyük ihtimalle keseye bakacak;alttan bakmak isterse sizce ne yapmalıyım?Kimileri alttan bakmanın düşük riskini arttırdığını söylüyor ki yakından şahit olduklarım da oldu.Acaba bekleyip gelecek haftalarda mı görsem ne dersiniz?
merveciğim ben geçtiğimiz cuma hastaneye gittim hesaplamaya göre 5 haftalıkken. dr önce karnımdan baktı göremedi , alttan bakmak istemedi daha önce düşüklerim olduğu için sonra dedi ki bir şey olmaz tüp bebek tedavilerinde ilk 3 ay alttan bakıyorlar dedi.alttan baktı çok küçük keseye benzer bir şey gördü ama emin olamadı.sana tavsiyem doktorun çağırdıysa git ama üstten görmesi çok zorrr gibi
öyleni başta olunca olur diyordumda şimdi yine olunca korktum demekağrıyor iyi o zaman
İnşallah bekliyoruz heyecanla
Bişey olmaz heralde yaa bilmiyorum ama yurt dışında da galiba vajinal yapmıyolarmış acaba diyorum birde tehlikeli de acaba ondan mı yapmıyorlar diye de düşünmesem yalan olur
aral hoşgeldin İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım hepimiz sağlıkla sonunu getiririz inşallah.
Zonnetje benimde beyazlarım düşünemeyeceğin kadar fazla birde karamel yaptırmıştım çok aylar önce kendi saç rengimde koyu kestane ama beyazlarım falan çoookk ama bebişin sağlığı açısından tedaviden 2 ay öncesinden boyama işini bıraktım 4 aydır ne halde düşün ama hiç önemli değil. Çünkü çok zararlı bu tarz kimyasallar hatta kullanılan allık, ruj vs makyaj malzemeleri.
Bildiğim belirgin bir durum bebişin ileriki yaşlarında astıma neden olabileceği bir diğeride ben 2 yıl kadar otistik çocuklarla çalışmıştım o zaman bize verilen seminerlerde anlatılmıştı bu tarz kimyasallar böyle sorunlar yaratabiliyor birazcık sabert beyazların olsun canım bitkisel filanda olsa sakın kullanma.
Benim drumda kesinlikle boyama dedi.
zonnetje canım biz seninle aynıyız valla:) bulantımız yok diyorduk pat 8. haftada başladı ay inşallah çok sürmez bu ne ya yediğim içtiğim tat vermiyor...
bizimki tedavi ile olduğu için aileler biliyor ama tembih ettik 3 ay dolana kadar kimseye söylemeyin diye
ee tabi birde siz biliyorsunuz....
ilkinde öğrenir öğrenmez 6. haftadaydık ,aramadığımız kalmamıştı
iyi gibi görünen kem gözler olabilir artık inanıyorum buna eskiden aman ya arkadaşım niye öyle düşünsün derdim ama herkes ben gibi değilmiş((
bence sizde dayanın kızlar...
ya bu ara benim favorim ekmeğin içine bal sürüp cevizi dolduruyorum yiyorum ben obez olacağım sanırım :)))
kızlar ben hala karar verebilmiş değilim aklım çok karışık;siz de bana fikrinizi söyleseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?