2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cevabın için çok teşekkür ediyorum canım.Çokta haklısın.Doktorlar bu konuda iki gruba ayrılıyorlar ama sanırım yarın görmenin tek yolu vajinal ultrasonla olacak çünkü daha çok küçük ama yine de doktoruma da danısıcam bakalım o bu konuda ne düşünüyor. İnşallah keseyi görebilirim canım dua et benim için. Umarım yarın güzel haberlerle gelirim buraya...

Rica ederim canim, yarin ben inaniyorum bize cok guzel haberlerle geliceksin. Insallah zaman bundan sonra daha hizli gecerde sizlerde bebeciklerinizin kalp atislarini gorur/duyarsiniz. Ilk haftalar cok yavas ilerliyor, zaman adeta duruyor gibi geliyor ve insan cok sabirsizlaniyor. Ama biraz ilerleyince hamilelik, zaman biraz daha hizli akiyor. Su riskli aylari bir gecirsek hepberaber, sanirim zaman cok daha keyifli ve ehizli gecicek bizler icin. Herseyin hayirlisi olsun bakalim. Zaman herseyi gosyericek bize.

Sana koccamaaaan sans diliyorum yarin, hersey gonlunce olsun. bende isten aksam eve gelince okucam insallah burda guzel hberlerini.

Ay canım benim ya gerçekten yazdıklarım acayip moral oldu bana;yüreğimi ferahlattı.
Benim gebeliğim henüz çok yeni olduğu için o kadar çok olumsuz şey geliyor ki aklıma;yapmamam gerek oluruna bırakıp sabretmem gerek biliyorum;ama sitedeki kötü haberleri duyunca ya ben de böyleysem demekten kendimi alamıyorum.Dediğin gibi çok zor geçiyor bu günler ama riskli günleri bir atlaksak belki daha çok zevkini çıkaracağız hamileliğimizin.Ama şimdi keseyi görme sonra kalp atışını duyma düşüncemiz var...
Yarın güzel haberlerimi buraya yazarım ınsallah canım...

peki bu kimyasal ya da bos gebelik nasıl oluyor bilgin var mı canım?Allah ım kimseye vermesin tabii...

canımm aynı zamanda hamile kalmısız ne güzel yaa....Ben tam 4 haftalıkken doktora gittim..Vajinal muayene ile keseyi zar zor görebildi...15 gün sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi..Nasipse 1 Ekim günü gidecegiz...Ara ara bi korku sarıyor beni anlatamam yanii....Hep dua ediyorum hepimiz için..Saglıkla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi..Bu arada vajinal muayene asla sakıncalı diil haberiniz ola...Hatta keseyi görmek daha dogru bilgi almak için sart bence..İnsanın için cok rahatlıyo o zaman

evet çok güzel cnm bende persembe gideceğim kısmetse bende dua ediyorum isteyen herkese güzel haberlerini bekliyorummmmmm:ecrin_bebek:

Selammmm kızlarrrr.. Nasıl gidiyor hamilelik???
Bişey sorayım size. Yarın doktora gideceğim yani 7+4'te. acaba karından mı bakacak?

zonnetje dur bakalım cinsiyetleri de aynı mı olacak :) soğan sevmiyor bizimkiler :)
ay zaten ben bu konuda tek anneme güvenemiyorum tedavi sırasında da kimseye söyleme dedik hemen amcamın oğluna yumurtlamış kızdım tabi kime ne ya...
şimdi kimseye söylememiş sanırım çünkü tepki yok....
valla ne kadar daha yerim bilemiyorum yediğim şeylerin süresi uzayınca bıkıyorum tat almıyorum çünkü
ay böyle devam edersem okula yuvarlanarak gidebilirim yani:))) bende tombikim...
ayyy bende istemiyorum......

iyi geceler arkadaşlar.. maaşallah kaynatmışsınız yine... yarın benim de kontrol günüm daha doğrusu oluşan problemin netleşeceği gün.dua edin lütfen. büyük gün yarın.mervecım keseyi ilk görmeye gittiğimizde vajinal görmüştü dr. geçen hafta lekelenme var dediğimde karından baktı ve gördü. ama ilk başlarda vajinal bakmanın bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben.daha son zararı oluyormuş.buarada usg olacağı zaman idrara sıkışık gitmek işleri kolaylaştırıyor.

herkese mrb kızlar geçen gün ağrılarım akıntım çok aşırı oldu demiştim dr da kalp atışlarına tekrar bakalım demişti dün doktora gittim allaha şükür bebişime bişey olmamış. çok tatlıydı kızlar hiç durmuodu elini ayağını gördük ama hiç durmuodu sürekli dönüyo bi sn bile durmuo. 10+4 olmuş

ohh ohh maaşallah canım.Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah. Darısı bize. bizde inşallah kalp atışlarını sonrada vucudunu görürüz tabi sonra da inşallah kucaklarımızda olur... sağlıkla hayırla...

Dualarım seninle canım inşllah hersey daha da güzel olacak lütfen sen de inan bol bol dua et ve bize haberlerini getir.
Büyük ihtimalle bana da alttan bakacak napalım keseyi görmek için olur dicem canım ınsallah bir sıkıntı olmaz sen de dualarını eksik etme yarın ikimiz içinde doktor günü.Benim yine çok uykum geldi tatlım.Allah'a emanet olun çok öpüyorum sizi iyi geceler.

inşallah canım.sende bende dr a gidecek olan tüm hamişlerde güzel haberler getireceğiz inşallah... hayırlı geceler canım... Allaha emanetsiniz... öptük bebeğimle sizi :))

tülincim hiç merak etme sen dr gidince herşeyi unutacaksın:))
sağol canım :Saruboceq:
Selammmm kızlarrrr.. Nasıl gidiyor hamilelik???
Bişey sorayım size. Yarın doktora gideceğim yani 7+4'te. acaba karından mı bakacak?
Karından gözükür artık senin
inşallah canım.sende bende dr a gidecek olan tüm hamişlerde güzel haberler getireceğiz inşallah... hayırlı geceler canım... Allaha emanetsiniz... öptük bebeğimle sizi :))
İyi şanslar canım dualarımız seninle:Saruboceq:

kizlar iyi geceler hepiniz cikmissiniz :) Müebbetsevdam yarin güzel haberlerini bekliyoruz canim

Günaydın

bugün dra gidicek inşallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi

Trimme drun neden haftada 1 muayene etmek istiyor kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…