Mervecim, normalde doktorlar alltan muayenenin sakincali olmadigini soyluyorlar, dusuge sebebiyet vermediginin altini ciziyorlar. Bazi doktorlar, kendi acilarindan, alttan muayeneyi luzumlu gormuyorlar,ille birsey olucagindan degil ama bu konudaki dusunceleri oyle.
Sen bence biraz kendi dusuncene guven, icin rahatsa alttan muayene olmayi kabul edersin, Yok icim rahat degil dersen 4+6 da keseyi karindan biraz zor gorurler, hatta goremiyorlar sanirim.
Ben gecen hafta gittim kese ve kalp atislarini gormeye ve 7+4 tum. doktorum ban once karindan deneyelim dedi, eger goremezsek vajinal bakariz dedi. Ve sordum hicbir sakinca si yok dediler. Bu konu hakkinda gorus ayriliklari var ama iste hangisine guveniceksin?!
Bol sans diliyorum sana canim
Cevabın için çok teşekkür ediyorum canım.Çokta haklısın.Doktorlar bu konuda iki gruba ayrılıyorlar ama sanırım yarın görmenin tek yolu vajinal ultrasonla olacak çünkü daha çok küçük ama yine de doktoruma da danısıcam bakalım o bu konuda ne düşünüyor. İnşallah keseyi görebilirim canım dua et benim için. Umarım yarın güzel haberlerle gelirim buraya...
Rica ederim canim, yarin ben inaniyorum bize cok guzel haberlerle geliceksin. Insallah zaman bundan sonra daha hizli gecerde sizlerde bebeciklerinizin kalp atislarini gorur/duyarsiniz. Ilk haftalar cok yavas ilerliyor, zaman adeta duruyor gibi geliyor ve insan cok sabirsizlaniyor. Ama biraz ilerleyince hamilelik, zaman biraz daha hizli akiyor. Su riskli aylari bir gecirsek hepberaber, sanirim zaman cok daha keyifli ve ehizli gecicek bizler icin. Herseyin hayirlisi olsun bakalim. Zaman herseyi gosyericek bize.
Sana koccamaaaan sans diliyorum yarin, hersey gonlunce olsun. bende isten aksam eve gelince okucam insallah burda guzel hberlerini.
ben 5 haftada hastanede bir dr gittim vajinal ultrasona baktı küçük bir şey gördü ama tam emin değilim dedi bhcg istedi 1 gün sonra değerim 5793 mü neydi. ilk kan testim 764 tü. 2 gebelik kaybım var o yüzden endişeleniyorum arkadaslar
çoook tesekkür ederim inş güzel haberlerle dolar bu topik bana da dua edinnnnnn
canımm aynı zamanda hamile kalmısız ne güzel yaa....Ben tam 4 haftalıkken doktora gittim..Vajinal muayene ile keseyi zar zor görebildi...15 gün sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi..Nasipse 1 Ekim günü gidecegiz...Ara ara bi korku sarıyor beni anlatamam yanii....Hep dua ediyorum hepimiz için..Saglıkla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi..Bu arada vajinal muayene asla sakıncalı diil haberiniz ola...Hatta keseyi görmek daha dogru bilgi almak için sart bence..İnsanın için cok rahatlıyo o zaman
trimme karından bakılırsa görünür canım bol şanslar sana....
herkese mrb kızlar geçen gün ağrılarım akıntım çok aşırı oldu demiştim dr da kalp atışlarına tekrar bakalım demişti dün doktora gittim allaha şükür bebişime bişey olmamış. çok tatlıydı kızlar hiç durmuodu elini ayağını gördük ama hiç durmuodu sürekli dönüyo bi sn bile durmuo. 10+4 olmuş
iyi geceler arkadaşlar.. maaşallah kaynatmışsınız yine... yarın benim de kontrol günüm daha doğrusu oluşan problemin netleşeceği gün.dua edin lütfen. büyük gün yarın.mervecım keseyi ilk görmeye gittiğimizde vajinal görmüştü dr. geçen hafta lekelenme var dediğimde karından baktı ve gördü. ama ilk başlarda vajinal bakmanın bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben.daha son zararı oluyormuş.buarada usg olacağı zaman idrara sıkışık gitmek işleri kolaylaştırıyor.
Dualarım seninle canım inşllah hersey daha da güzel olacak lütfen sen de inan bol bol dua et ve bize haberlerini getir.
Büyük ihtimalle bana da alttan bakacak napalım keseyi görmek için olur dicem canım ınsallah bir sıkıntı olmaz sen de dualarını eksik etme yarın ikimiz içinde doktor günü.Benim yine çok uykum geldi tatlım.Allah'a emanet olun çok öpüyorum sizi iyi geceler.
sağol canım :Saruboceq:tülincim hiç merak etme sen dr gidince herşeyi unutacaksın:))
Karından gözükür artık seninSelammmm kızlarrrr.. Nasıl gidiyor hamilelik???
Bişey sorayım size. Yarın doktora gideceğim yani 7+4'te. acaba karından mı bakacak?
İyi şanslar canım dualarımız seninle:Saruboceq:inşallah canım.sende bende dr a gidecek olan tüm hamişlerde güzel haberler getireceğiz inşallah... hayırlı geceler canım... Allaha emanetsiniz... öptük bebeğimle sizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?