Bugün kimler gidecekti doktora ofline mı ne olacak sonuçları merak ediyorum
Ay çok sevindim canım ne güzel ya bide görsekgünaydınnnnn kızlarrrrr....... cumadan beri girmiyordum baktımmm bayaaa bişeyler kaçırmışım... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler... ben cuma günü doktora gittim. bebişimizi gördük gayet sağlıklıymış... kalp atışlarını dinleyemedik dopler yokmuş ultrasonda en çok ona üzüldüm güya özel hastane...aman neyse sonuçta iyiymiş bebeğim taze fasulye olmuş 10 cm :) kızlar bir dee bana folik asiti bırak yanlızca elevit kullan dedi 2 ay bitmiş dedi... 2.aydan sonra kullanılmıyor mu acaba bilen var mı...
canım ya inşallah iyi olurr.
benim kese gözüktüğünde 4.1mm idi.1.5 cm olması gerekiyomuş boş olup olmadğını anlamak için bugün o değere ulaşamıyorum galilba büyük bi ihtimal yarın gitcem.ay beklemek ne zor iş ya.
bi de bunu atlatsaydık
tAy çok sevindim canım ne güzel ya bide görsekseninki 8 haftalıkmıydı karından mı gördünüz ?valla folic asit olayını bilmiyorum ben ne zaman bırakılıyor belk sana doktor gerek görmemiştir doktorunu dinle istersen
gunaydın kızlar hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum....
herkese mrb kızlar geçen gün ağrılarım akıntım çok aşırı oldu demiştim dr da kalp atışlarına tekrar bakalım demişti dün doktora gittim allaha şükür bebişime bişey olmamış. çok tatlıydı kızlar hiç durmuodu elini ayağını gördük ama hiç durmuodu sürekli dönüyo bi sn bile durmuo. 10+4 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?