2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnn kızlarrrrr....... cumadan beri girmiyordum baktımmm bayaaa bişeyler kaçırmışım... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler... ben cuma günü doktora gittim. bebişimizi gördük gayet sağlıklıymış... kalp atışlarını dinleyemedik dopler yokmuş ultrasonda en çok ona üzüldüm güya özel hastane...aman neyse sonuçta iyiymiş bebeğim taze fasulye olmuş 10 cm :) kızlar bir dee bana folik asiti bırak yanlızca elevit kullan dedi 2 ay bitmiş dedi... 2.aydan sonra kullanılmıyor mu acaba bilen var mı...

Bugün kimler gidecekti doktora ofline mı ne olacak sonuçları merak ediyorum

canım ya inşallah iyi olurr.
benim kese gözüktüğünde 4.1mm idi.1.5 cm olması gerekiyomuş boş olup olmadğını anlamak için bugün o değere ulaşamıyorum galilba büyük bi ihtimal yarın gitcem.ay beklemek ne zor iş ya.
bi de bunu atlatsaydık

Ay çok sevindim canım ne güzel ya bide görsek seninki 8 haftalıkmıydı karından mı gördünüz ?valla folic asit olayını bilmiyorum ben ne zaman bırakılıyor belk sana doktor gerek görmemiştir doktorunu dinle istersen

Yarınmı gel dedi doktor sana ulaşır canım kese gözüktüya boşver gerisini bende cuma günü gitmeye karar verdim kocam erken gitmeyelim dedi bende peki dedim gerçi 2 gün geçten ne olacaksa

t

tabiii siz de görüceksiniz az sabredin kızlarrr... benim bugün itibariyle 8+4 ama cuma günü gittim doktora o gün 8+1 di karından baktı bayaaa netti veee tam haftasının bebeği dedi yani tam 8 haftalık bir bebek kadar dedi.bazen geç döllenme falan oluyormuş ya sanırım onu kastedti.amaaaa doktorun yanına girmeden önce heyecandan kalbim durucaktı eşim şok oldu beni öyle görüncee kötü bişi dicek diyee aklım gitti.allah herkesin gönlüne göre versin...

dr a gidecek arkadaşlaea bol şans dilerim umarım herşey yolunda ve güzel mutlu bir sonuçla dönersiniz allahım ne heyecanlı bir süreç umarım bu heyecanları sonunna kadar yaşayıp sağlıkla kuzularımızı kucağımıza alırız

gunaydın kızlar hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum....

canım sende benim gibi tüp bebiş hamilesisin değilmi hamilelik nasıl gidiyor bebişi ve kalp atışını gördünmü bende 6+3 de gitmeyi düşünüyorum keseyi görmüştüm bebiş ve kalp atışı için gidecem inşallah bende görürüm bu güzelliği hamilelik belirtileri yaşıyormusun canım çok soru sordum kusura bakma

canımm benim çok sevindim arkadaşım inşallah 12.haftanda gittiginde cinsiyetide ögrenirsin bende çok meraklanıyorum cinsiyeti ney bizim minigin diyeayy demek okadar çok oynuyor maşallahh bende bu gidişimde öyle görürüm inşallah 12. haftada testin varmış bende dayana bilirsem 12.hFTADA GİDERİM BELKİDE

kızlar günayydınn çoktandır giremiyorum buraya baya sayfada geçmişsiniz maşallahh güzel anneler rahatmısınız ben çok suratsızım hep halim yokkkkkkkkk boshayallersmile

günaydın güzell annelerr..epeydir giremiyodumm baya ilerlemiş sayfa bayada yeni katılımlar olmuş.ne berektli bir aymış :)))))))))))))))

Hoşgeldiniz kızlar...bayanssulusmile

Ya yazmıs arkadas doktor folic asiti bırak demiş sanırım,kaçıncı ayda bırakıyoruz ki?...

yaaa turko bişi sorucam 2011 mayıs anneleri listesi var bşka bir sayfada orda sen ilk sıradasın vee biçoğumuz yok ben de orda olmak istiyorum nasıl oraya yazdırcaz adımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…