2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiniz kızlar...bayanssulusmile

Ya yazmıs arkadas doktor folic asiti bırak demiş sanırım,kaçıncı ayda bırakıyoruz ki?...

ben 8+4 oldum bugün doktor bana 2 ayın bitmiş dedi folik asiti bırak sadece elevit klullan dedi yani b vitamini. ben de kimsede rastlamadım merak ediyorum neden bıraktırdı bilgisi olan varsa paylaşsın...

yaaa turko bişi sorucam 2011 mayıs anneleri listesi var bşka bir sayfada orda sen ilk sıradasın vee biçoğumuz yok ben de orda olmak istiyorum nasıl oraya yazdırcaz adımızı:)

canım edit timiz yok eskiden vardı tekrar konacak deniyor edit konursa listeyi hazırlayan arkadaşımız yeni hamişleri listeye ekliyecek canım olisteyi ben yapmadım arkadaş editten gelirse sizleride ekliyecegini söyledi

ben 8+4 oldum bugün doktor bana 2 ayın bitmiş dedi folik asiti bırak sadece elevit klullan dedi yani b vitamini. ben de kimsede rastlamadım merak ediyorum neden bıraktırdı bilgisi olan varsa paylaşsın...

bende megaydyn kullanıyorum folik asitle beraber elevitle özelligi aynımı bilmiyorum bu arada aramızda 1 gün var canım

ben de 8+4 üm bugün..doktorum öyle bir bilgi vermedi bana..ama bırak derse sevinirim ...ilaç yutmaktan bir hal oldum...bulantı ile ilaç içmek de daha bir zor geliyor...senin belirtilerin var mı özlem?

ozlemayd ben tedaviden 1 ay önce başlamıştım folik asite şuan 8+1 im hala kullanıyorum yaklaşık 3 ay olucak drum birşey demedi canım perşem be gidicem belki bırak der bilmiyorum o zaman söylerim sana

ben de 8+4 üm bugün..doktorum öyle bir bilgi vermedi bana..ama bırak derse sevinirim ...ilaç yutmaktan bir hal oldum...bulantı ile ilaç içmek de daha bir zor geliyor...senin belirtilerin var mı özlem?

valla kuzummm ben çok güzel başlamıştım öle gidicek sandım amaa gittikçe bulantılarım arttı. doktor daa bebek büyüdükçe artması normal zaten 8. haftadan 12.haftaya kadar en yoğun olduğu dönem dedi.1ay daha dişimizi sıkıcaz yani. 3.aydan sonra kalmıyomuş.sen en son ne zmn gittin doktoraa.. kaç cm çok merak ediyorum gelişimleri nasıl normal mi diyee.iyi bakabiliyor muyum bebişimeee....eyvahedigeldismile

ozlemayd ben tedaviden 1 ay önce başlamıştım folik asite şuan 8+1 im hala kullanıyorum yaklaşık 3 ay olucak drum birşey demedi canım perşem be gidicem belki bırak der bilmiyorum o zaman söylerim sana

sevinirim canım haber edersen...

canım edit timiz yok eskiden vardı tekrar konacak deniyor edit konursa listeyi hazırlayan arkadaşımız yeni hamişleri listeye ekliyecek canım olisteyi ben yapmadım arkadaş editten gelirse sizleride ekliyecegini söyledi

anladım canımm....

Hoşgeldiniz kızlar...bayanssulusmile

Ya yazmıs arkadas doktor folic asiti bırak demiş sanırım,kaçıncı ayda bırakıyoruz ki?...

Günaydınnnn kızlarrrrrr:)) Bu hafta izin aldım o yüzden evde olcam siteyide rhat rahat takip etcem... Gezgin ben doktora yeni sordum canım 14. haftaya kadar içiceksin dedi öle işte aslında internette araştırdım ben 2 aydan sonra bi anlamı yok içmenizin bebeğin beyni zaten oluştu falan yazıodu ama doktor ne derse o böle yani...:ecrin_bebek:

Anladım canım....Ben türkiyeye gidince bir kaç güne birde ordaki doktorlara görünücem inşallah bunuda sorarım...
boshayallersmile

Bu arada doktora gidicek tüm arkadaşlar inşallah çooooook güzel haberlerle dönceksiniz :)) Keseleri görmeyenler görcek vede miniklerin kalp atışlarınınıda görcekler tabi... Bende cuma gidicem doktora ara kontrol artık benim ki ama bende çoooook heyecanlıyım. Allah'ımdan hayırlısı hepimize:)):ecrin_bebek:

Benimde aklımda ,lk 3 ay içilecegi kalmıs,nerden kaldıysa....sempatiksalakcinni

Amin canım
TÜLİN doktora gitttinmi sen akıntı yok diye dertleniyordun gördünmü bebişini tatlım
yok hala gitmedim ne sabırlıyım kendime hayret ediyorum cuma gitcem
günaydın güzell annelerr..epeydir giremiyodumm baya ilerlemiş sayfa bayada yeni katılımlar olmuş.ne berektli bir aymış :)))))))))))))))
Ramazandı ya Allah kabul etti dularımızı

aylardır yemediğim birşey yedim 7 tane filan baharatlı cips yedim ( dayanamadım yemesem daha iyiydi
yememeniz gereken şeyleri tüketeniniz varmı?

aylardır yemediğim birşey yedim 7 tane filan baharatlı cips yedim ( dayanamadım yemesem daha iyiydi
yememeniz gereken şeyleri tüketeniniz varmı?

kızlarrrrrr tamam bilinçli anneler olucaz ama bence bu kadar abartmayalım canının çektiği herşeyden yemen gerekiyor hiç bişeyi kesme ama azalt.lmaz:

ozlemlayd canım ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum tansiyon ve şekerden korkuyorum şeker geçmişim var tansiyonda dr kontrolümde ve birkaç kez yüksek çıktı. ben colada abartmadan içtim (4-5 yudum) etsizçiğköftede yedim abartmadan yiyorum ama tuzlu baharatlı olunca ne bileyim insan çekiniyor.
Neyseki çok şükür tatlı ve çikolataya bayılan ben bunları görmeye tahammül edemiyorum. Tatlı kabusum devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…