Hoşgeldiniz kızlar...bayanssulusmile
Ya yazmıs arkadas doktor folic asiti bırak demiş sanırım,kaçıncı ayda bırakıyoruz ki?...
yaaa turko bişi sorucam 2011 mayıs anneleri listesi var bşka bir sayfada orda sen ilk sıradasın vee biçoğumuz yok ben de orda olmak istiyorum nasıl oraya yazdırcaz adımızı:)
ben 8+4 oldum bugün doktor bana 2 ayın bitmiş dedi folik asiti bırak sadece elevit klullan dedi yani b vitamini. ben de kimsede rastlamadım merak ediyorum neden bıraktırdı bilgisi olan varsa paylaşsın...
ben 8+4 oldum bugün doktor bana 2 ayın bitmiş dedi folik asiti bırak sadece elevit klullan dedi yani b vitamini. ben de kimsede rastlamadım merak ediyorum neden bıraktırdı bilgisi olan varsa paylaşsın...
bende megaydyn kullanıyorum folik asitle beraber elevitle özelligi aynımı bilmiyorum bu arada aramızda 1 gün var canım
ben de 8+4 üm bugün..doktorum öyle bir bilgi vermedi bana..ama bırak derse sevinirim ...ilaç yutmaktan bir hal oldum...bulantı ile ilaç içmek de daha bir zor geliyor...senin belirtilerin var mı özlem?
ozlemayd ben tedaviden 1 ay önce başlamıştım folik asite şuan 8+1 im hala kullanıyorum yaklaşık 3 ay olucak drum birşey demedi canım perşem be gidicem belki bırak der bilmiyorum o zaman söylerim sana
canım edit timiz yok eskiden vardı tekrar konacak deniyor edit konursa listeyi hazırlayan arkadaşımız yeni hamişleri listeye ekliyecek canım olisteyi ben yapmadım arkadaş editten gelirse sizleride ekliyecegini söyledi
Hoşgeldiniz kızlar...bayanssulusmile
Ya yazmıs arkadas doktor folic asiti bırak demiş sanırım,kaçıncı ayda bırakıyoruz ki?...
Günaydınnnn kızlarrrrrr:)) Bu hafta izin aldım o yüzden evde olcam siteyide rhat rahat takip etcem... Gezgin ben doktora yeni sordum canım 14. haftaya kadar içiceksin dedi öle işte aslında internette araştırdım ben 2 aydan sonra bi anlamı yok içmenizin bebeğin beyni zaten oluştu falan yazıodu ama doktor ne derse o böle yani...:ecrin_bebek:
Amin canımt
tabiii siz de görüceksiniz az sabredin kızlarrr... benim bugün itibariyle 8+4 ama cuma günü gittim doktora o gün 8+1 di karından baktı bayaaa netti veee tam haftasının bebeği dedi yani tam 8 haftalık bir bebek kadar dedi.bazen geç döllenme falan oluyormuş ya sanırım onu kastedti.amaaaa doktorun yanına girmeden önce heyecandan kalbim durucaktı eşim şok oldu beni öyle görüncee kötü bişi dicek diyee aklım gitti.allah herkesin gönlüne göre versin...
yok hala gitmedim ne sabırlıyım kendime hayret ediyorum cuma gitcemTÜLİN doktora gitttinmi sen akıntı yok diye dertleniyordun gördünmü bebişini tatlım
Ramazandı ya Allah kabul etti dularımızıgünaydın güzell annelerr..epeydir giremiyodumm baya ilerlemiş sayfa bayada yeni katılımlar olmuş.ne berektli bir aymış :)))))))))))))))
aylardır yemediğim birşey yedim 7 tane filan baharatlı cips yedim( dayanamadım yemesem daha iyiydi
yememeniz gereken şeyleri tüketeniniz varmı?
çikolata veya hazır tatlılar zararlıdır ama yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?