Çikolatanın ne zararı olabilir ki?bilmiyorumkismile
ozlemlayd canım ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum tansiyon ve şekerden korkuyorum şeker geçmişim var tansiyonda dr kontrolümde ve birkaç kez yüksek çıktı. ben colada abartmadan içtim (4-5 yudum) etsizçiğköftede yedim abartmadan yiyorum ama tuzlu baharatlı olunca ne bileyim insan çekiniyor.
Neyseki çok şükür tatlı ve çikolataya bayılan ben bunları görmeye tahammül edemiyorum. Tatlı kabusum devam ediyor.
selam kızlar. bu arada mide bulantım azalıo gibibayanssulusmile
Gezgin ilaç alma canım su ve bol poşet al yanına
beni de aranıza alır msnz kızlarr bende mayıs annesi olucam inşallahh:)
Yarınmı gel dedi doktor sana ulaşır canım kese gözüktüya boşver gerisini bende cuma günü gitmeye karar verdim kocam erken gitmeyelim dedi bende peki dedim gerçi 2 gün geçten ne olacaksa
Hosgeldın cnm...
Ya benimde yoktuı elh ama sımdı garip oldum...:gitme:
beni de aranıza alır msnz kızlarr bende mayıs annesi olucam inşallahh:)
dün kahvaltıda bulanıodu bugün iyi gibi. ama yarım saat önce kalktım. belkide bulanır ama anlayamadımkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim cnm hepimizin inşallah evet c.tesi doktora gittim kesemi gördm 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyucaz inşallah o zmn net olarak hesaplicam dedi doktor haftasını ama 5 fln şimdi
Hoş geldin canım aramıza tabiki alırız tebrik ederim ayrıca
Canım ben evde test yaptım ve hiç gitmedim doktora sabrediyorum cuma gitcem bu sefer kesin, Allah izin verirse diyim tabi ne demek canım rica ederim benim aklımdaydı dün dedin ya ondantulincim canım doktor bir hafta sonra gel dedi aslında.ama ben sabredemiyorum çok merak ediyorum gerçekten bi bebiş olacak mı orda. bir mucize daha yaratacak mı ALLAH.
boş gebelik beni düşündürüyo
Allah HAYIrlısısını verir inşallahh
peki sen naptın kese gözüktü mü senin cuma günü doktor neyi netleştirecek.
hayırlı haberlerini bekliyorum ama bence erken gitmekte fayda var ilk hcgde hamileliği öğrendiğmde doktor bi hafta sonra gel keseye bakacaz dedi ben durmadım 3 gün sonra gittim kese gözüktü.
durumundan beni de haberdar et
hayırlı haberlerini bekliyorum
ilgin için de ayrıca teşekkürler ve bu topikte beni soran tek kişi olduğun için.
herkese hayırlı hamilelikler:CüvCüv:
Çok şükür canım...Gözün aydın seninde...opuyorumnanaktan
Rabbim saglık sıhhat versin...
teşekkür ederim cnm hepimizin hayırlı olsn rahat geçsin sağlıkla alalım bebişleri inşallah kucağımızaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?