2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm anladım canımmm evet gerçekten ikisi de tehlikeli gebelikte... aman sen gene de dikkat et arkadaşım...

Miğdem kötü oldu ya birden....:gitme:

Ya bunun için ilaç kullanan var mı? Yada kullanılsa etkısı nasıl olur?
Yolculuga çıkarken almak ıstıyorum,kesin mahfolurum....:bbo:

selam kızlar. bu arada mide bulantım azalıo gibibayanssulusmile

Yarınmı gel dedi doktor sana ulaşır canım kese gözüktüya boşver gerisini bende cuma günü gitmeye karar verdim kocam erken gitmeyelim dedi bende peki dedim gerçi 2 gün geçten ne olacaksa

tulincim canım doktor bir hafta sonra gel dedi aslında.ama ben sabredemiyorum çok merak ediyorum gerçekten bi bebiş olacak mı orda. bir mucize daha yaratacak mı ALLAH.
boş gebelik beni düşündürüyo
Allah HAYIrlısısını verir inşallahh
peki sen naptın kese gözüktü mü senin cuma günü doktor neyi netleştirecek.
hayırlı haberlerini bekliyorum ama bence erken gitmekte fayda var ilk hcgde hamileliği öğrendiğmde doktor bi hafta sonra gel keseye bakacaz dedi ben durmadım 3 gün sonra gittim kese gözüktü.
durumundan beni de haberdar et
hayırlı haberlerini bekliyorum
ilgin için de ayrıca teşekkürler ve bu topikte beni soran tek kişi olduğun için.

herkese hayırlı hamilelikler:CüvCüv:

teşekkür ederim cnm hepimizin inşallah evet c.tesi doktora gittim kesemi gördm 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyucaz inşallah o zmn net olarak hesaplicam dedi doktor haftasını ama 5 fln şimdi

teşekkür ederim cnm hepimizin inşallah evet c.tesi doktora gittim kesemi gördm 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyucaz inşallah o zmn net olarak hesaplicam dedi doktor haftasını ama 5 fln şimdi

Çok şükür canım...Gözün aydın seninde...opuyorumnanaktan
Rabbim saglık sıhhat versin...

Canım ben evde test yaptım ve hiç gitmedim doktora sabrediyorum cuma gitcem bu sefer kesin, Allah izin verirse diyim tabi ne demek canım rica ederim benim aklımdaydı dün dedin ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…