2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
bende 6+5 oldum bugün .
haftaya gitmem lazımdı ama ben çarşamba falan gideyim diyorum kalp atışı için.
bizim burada 2 hastane var.benim gittiğimde ultrason aleti eskiydi şimdi ona gitmek istemiyorum.bugün diğer hastanenin doktorunu aradım bugün bile belli olur dedi.
allahım beklemek çok zor.
sizin ne zaman belli olmuştu kalp atışları

kız nazar değdrdm kendme. mutfağa gittim. bulantım azdııııııııııııııııııııııııııııııeyvahedigeldismile tost yapcktım göya:sinifsinif:

Uuufff...Bende hamileliğimin basından beri şimdi ikinci kez çıkardım....:gitme:
Rahatladım ama çok garip oldum yaa....
İnşallah sık yaşamayızz...

kızlar edit butonu geri geldi 30 dakkalığına ama yvonna malesef listeyi yapmak için moderatörlere devretmesi lazım yada modaratör olması lazımmış bilginize, yvonna duyuyorsan artık listeyi yaparsın moderatörlere söylersin onlar koyar

Folik asitle ilgili bir soru vardı.
Ben internette 8. haftadan itibaren kullanmaya gerek olmadığını okumuştum.
Bebek yerleşene kadar kullanmak rahmin iç duvarı için önemliymiş ama sonrasında gerek kalmıyormuş.
Ben yeni başladığım için kullanıyorum.

çatlaklar için bişey kullanmaya başladınız mı hanımlar ben şimdiden bol miktarda sabah akşam sebamedin bebe yağını sürüyorum karnıma göğüslerime bu arada göğüslerm hep böle kalsa ne güzel doldgun

istanblue, biraz verken değil m? yağ kullanmak içinbilmiyorumkismile

westlife
hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

bulantılıyız senn

yok cnm bende bir şey daha haftaya falan ben de de baslar galiba.. sizin tam bulantı haftalarınız gerçekten çok zor önceki hamileliğimden hatırlıyorum da aklıma yemek geldikçe bulanıyordum aç kaldıkça bulanıyordum mutfaga giremiyordum lokanta ve cafelerin :CüvCüv:önünden geçemiyordum çok kötüydüm o zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…