2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar lilypie sitesnden çizelge yapan arkadaşlar hangi formatta kopyala yapıştr yaptnz
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html canım burdan yapabilirsin
valla bence de erkendi cnm ama bi kaç doğum yapmış yakınım erken başlaman daha iyi hiç çatlaksz geçirebilirsn dediler bilhassa göğüsler için
bende başladım öğrendiğim gün, banyoda çıkmadan önce bebek yağı sürüyorum sonra bir su dökünüp çıkıyorum ama yerler kayıyor sonra düşmemeye dikkat ediyorum (siz yaparsınız düşersiniz diye söyledim)

doktorumun verdiği bilgileride paylaşiim sizinle bi beden küçük südyen kullan dedi beyz tenli olduğun için göğüslerin sarkabilir dedi ve yatarkende çıkarma dedi hergün mutlaka 2-3 tane kabuklu cevizi kendn kırıp ye dedi beyin gelişimi için çok önemlymş folik asite ztn ben başlamştm bi kaç hafta sonra onu değiştirip demir ilavelisini vericem dedi

istanblue hoşgeldin

Gezgin uzun süre aç bırakma kendini hem bulantın hem böğürtülerin başlar kötü olursun canım

Küçük sütyen kullanınca ağrı olmuyor mu?

umarım başlamaz sen de:gitme: restoranların önünden geçemez oldum bende yaeyvahedigeldismile

Ben geceleleri hep çıkarırım normalde sütyeni, artık çıkarmasam mı acaba bilmiyorumkismile

Mutlaka sarkma olur zaten benneyaptımki
Şimd dolu dolu, sonra fıss diye inecek :çok üzgünüm:

Merhaba kızlar bende sizler gibi bulantılıyım...sabahları ögürtüm oluyor....Canım hiçbirşey istemiyor...Aklıma yemek gelince bulanıyorum restorant-cafe önlerinden bende geçemiyorum burnumu tıkıyorum resmen...çalışıyorum.....en güzeli ev yiyecekleri evden yemek getiriyorum..

hamile platesi eşlerinizle oluo. ona görekaydirigubbakcemile3

ben de 3. ay sonunda anadolu yakasında hamile platesine gidicem. eşimle. eşsiz almıolar.haftada 2 gün plates (cuma cumartesi) diğer günler hamile fitness ına gidicem. burda green parkın salonu var. orası çok güzel (bostancıda oturanlar için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…