http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html canım burdan yapabilirsinbu arada kızlar lilypie sitesnden çizelge yapan arkadaşlar hangi formatta kopyala yapıştr yaptnz
bende başladım öğrendiğim gün, banyoda çıkmadan önce bebek yağı sürüyorum sonra bir su dökünüp çıkıyorum ama yerler kayıyor sonra düşmemeye dikkat ediyorum (siz yaparsınız düşersiniz diye söyledim)valla bence de erkendi cnm ama bi kaç doğum yapmış yakınım erken başlaman daha iyi hiç çatlaksz geçirebilirsn dediler bilhassa göğüsler için
valla bence de erkendi cnm ama bi kaç doğum yapmış yakınım erken başlaman daha iyi hiç çatlaksz geçirebilirsn dediler bilhassa göğüsler için
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html canım burdan yapabilirsin
bende başladım öğrendiğim gün, banyoda çıkmadan önce bebek yağı sürüyorum sonra bir su dökünüp çıkıyorum ama yerler kayıyor sonra düşmemeye dikkat ediyorum (siz yaparsınız düşersiniz diye söyledim)
bu arada kızlar lilypie sitesnden çizelge yapan arkadaşlar hangi formatta kopyala yapıştr yaptnz
doktorumun verdiği bilgileride paylaşiim sizinle bi beden küçük südyen kullan dedi beyz tenli olduğun için göğüslerin sarkabilir dedi ve yatarkende çıkarma dedi hergün mutlaka 2-3 tane kabuklu cevizi kendn kırıp ye dedi beyin gelişimi için çok önemlymş folik asite ztn ben başlamştm bi kaç hafta sonra onu değiştirip demir ilavelisini vericem dedi
yok cnm bende bir şey daha haftaya falan ben de de baslar galiba.. sizin tam bulantı haftalarınız gerçekten çok zor önceki hamileliğimden hatırlıyorum da aklıma yemek geldikçe bulanıyordum aç kaldıkça bulanıyordum mutfaga giremiyordum lokanta ve cafelerin :CüvCüv:önünden geçemiyordum çok kötüydüm o zamanlar.
Ben geceleleri hep çıkarırım normalde sütyeni, artık çıkarmasam mı acaba bilmiyorumkismile
canım vajinal ultrasonda şu an gözükür karından da 7 den sonra görünüyor diyorlar6+5 kalp atışını öğrenmek için gitmelimiyim sizce?
siz ne zaman öğrendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?