6+5 kalp atışını öğrenmek için gitmelimiyim sizce?
siz ne zaman öğrendiniz?
sarıciciv, ben ev yemeğide yiyemiorum:gitme: şanslısın canım.
sedasem, 7. haftadan sonra karından duyuluo. ama bazı arkadaşlar 8. haftada bile vajinalden duymuşlar. o sana bağlı. benim 7+1 de duyuldu kalbi. daha öncesinde 2 kez vajinadan kontrol edildi. kese gördüm. b
selam kızlarrrrrr nasılsınız...
selam kızlarrrrrr nasılsınız...
sağolun kızlar
haftaya gidecektim ama çarşamba gideyim tam 7 haftalık oluyo
kayınvalidemle anneme ilk haberi verdiğimde şok geçirmişlerdi şoku atlatnca beni tuttular kolumdan doğru bebe mağzasına bebeğe ilk beyaz don alınırmş donansn die bide atlet sembolik olarak sizin başınıza hiç böle şeyler geldi mi kızlar ben ilk defa duydum yılbaşnda kırmızı don giyerz ya onun gibi hrlde kaydirigubbakcemile3
ayyy kusum hosgeldın canımmmm....özcüm hoşgeldin tatlım.......opuyorumnanaktan
sago9l canım ıyıyı8m sukur daha duymadım persembe dr gıdecegım ıns o gun duyarız....iyiyiz özlemcim sen nasılsın?
bu arada seninle aynıyız sen duydunmu kalp atışını canım
sukur canım ıyıyım ....selam cnm iyiz sen nasılsn
evet evet canım duydum daha adım atamadım bende banada dediler kendi elimle bebeğim edon alacakmışımki donansınmış....daha cesaret edip alamadım buda ayrı....
ben emzik bile aldm :smiley-cool: allaha emanetler iyi düşünelim iyi geçsn hamileliğimiz. heves işte insan engel olamıo evleniceğn zmn ha bire çeyz alırsn hamile kalncada böle oluo demek :asigim:
ya kusum zaman gecmedı ya gecen haftadan berı tahlıl sonuclrını aldın mı? ben aldım...özcüm hadi bakalım az kalmış buk bukları duymaya :)))))
ben emzik bile aldm :smiley-cool: allaha emanetler iyi düşünelim iyi geçsn hamileliğimiz. heves işte insan engel olamıo evleniceğn zmn ha bire çeyz alırsn hamile kalncada böle oluo demek :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?