2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sarıciciv, ben ev yemeğide yiyemiorum:gitme: şanslısın canım.

sedasem, 7. haftadan sonra karından duyuluo. ama bazı arkadaşlar 8. haftada bile vajinalden duymuşlar. o sana bağlı. benim 7+1 de duyuldu kalbi. daha öncesinde 2 kez vajinadan kontrol edildi. kese gördüm. b

ev yemeğini kendim yapamıyorum kokusuna tahammulum yok...bulantımı bastırsın diye ev yemegını yıyorum bulantım olsada....ama dışarı yiyeceklerine tahammulum yok.....herkes 3.aydan sonra geçer diyor...inşallah...şuanda her daim devam ediyor bulantı ......

kayınvalidemle anneme ilk haberi verdiğimde şok geçirmişlerdi şoku atlatnca beni tuttular kolumdan doğru bebe mağzasına bebeğe ilk beyaz don alınırmş donansn die bide atlet sembolik olarak sizin başınıza hiç böle şeyler geldi mi kızlar ben ilk defa duydum yılbaşnda kırmızı don giyerz ya onun gibi hrlde kaydirigubbakcemile3

evet evet canım duydum daha adım atamadım bende banada dediler kendi elimle bebeğim edon alacakmışımki donansınmış....daha cesaret edip alamadım buda ayrı....

sarıcivciv canım ben geçen hafta pazartesi gittim keseyi gördüm çok şükür
kalp atışı için bekliyorum.

evet evet canım duydum daha adım atamadım bende banada dediler kendi elimle bebeğim edon alacakmışımki donansınmış....daha cesaret edip alamadım buda ayrı....

ben emzik bile aldm :smiley-cool: allaha emanetler iyi düşünelim iyi geçsn hamileliğimiz. heves işte insan engel olamıo evleniceğn zmn ha bire çeyz alırsn hamile kalncada böle oluo demek :asigim:

kusum sen nasılsın bulantılar full devam mı?....bıraz daha sabret sonra cok rahat olacaksın ıns..

ben emzik bile aldm :smiley-cool: allaha emanetler iyi düşünelim iyi geçsn hamileliğimiz. heves işte insan engel olamıo evleniceğn zmn ha bire çeyz alırsn hamile kalncada böle oluo demek :asigim:

haklısında canım işte birazda korku oluyor insanın içinde zormuş hamilelik dönemi...Bende bişeyler almak istiyorum ama 3.ayım sag saglim dolsunda alırım inşallah...

emzik deyince aklıma geldi. hamileliğimi ilk öğrendiğimde eşim işteydi. akşam eve erken gel dedim. oda azıcık sezmiş (çakal) ben de yandaki eczaneden emzik aldım. eşime telefonda çok güzel yemekler yaptığımı söyledim :) eşim yemek masasında, benimde elimde tabak önüne tabağı koyunca şok oldusempatiksalakcinni tabağın içinde pembiş yeni doğan bebek emziği. dedim ki" 9 ay boyunca bunu yiceksin"Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…