2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kusum sen nasılsın bulantılar full devam mı?....bıraz daha sabret sonra cok rahat olacaksın ıns..

özcüm iyiyim vallahi bulantım var ögürtğm vart işte hep bahsediyorum biliyorsun,çalışıyroum devam hala işe gelip gitmek yoruyoır...evde iş yapamıyorum...eşim izin vermiyor ruh gibi dolanıyorum.....tahlil sonuçlarımı aldım tatlım hepsi iyiymiş dr mail attım..7 ekim sabahı gel dedi..ertesi gün kongresi varmış...bende 11 ekimemi alsam randevu diyorum ekimin 7.si çok erken hani....

sımdı bıraz erken cınsıyetlerını bı ogrenenın bakın ondan sonra nasıl alısverıs yapmak gelecek ıcınızden tontıslere...
ben almak ıstemıyorum...daha sonra cok uzuldum.....

sen bılırsın tatlım nasıl kendını ıyı hıssedeceksen.....benım elımden gelse daha erken alacagım ama....

maşallah canım ne güzel süpriz yapmışsın canım eşine......öz ve benim tedavi ile oldugundan sonucu eşlerizle ögrendik...

sarıcivciv, benim dr.umda testler verdi. ana sağlığı testleri. seninkilerde mi ana sağlığı? haftaya pazartesi için testleri istedi. 5 hafta sonrası içinde 2 li test için randevu aldırdıboshayallersmile

sarıcivciv, benim dr.umda testler verdi. ana sağlığı testleri. seninkilerde mi ana sağlığı? haftaya pazartesi için testleri istedi. 5 hafta sonrası içinde 2 li test için randevu aldırdıboshayallersmile

canım hormon tarzı testlerimizi tedavi sürecinde dr zaten istedi yapıldı...Şuanda yaptırdığım testlerim Gebelikte istenen testlerdi...Enfeksiyon ile alakalı (mesela çiğ et kedi köpek mikrobu felan )

zonox canım ben testlerimi şişli etfal hastanesinde yaptırdım.....enfeksiyon bölümünden randevu aldım...test kagıtlarım evde yanımda olsalardı isimlerini yazardım sana...

hormonlar
TSH
free T4
Antı TgAb
Antı TPOAb
parazıt
toxoplazma IgG
toxoplazma IgM canım...

canım hormon tarzı testlerimizi tedavi sürecinde dr zaten istedi yapıldı...Şuanda yaptırdığım testlerim Gebelikte istenen testlerdi...Enfeksiyon ile alakalı (mesela çiğ et kedi köpek mikrobu felan )

anacım, dr.um bana 6 test verdi. ana sağlğı. ben dr.umu değiştirmiştim. bu yeni dr testler verdi. yalnızca folik asit kullanıyorum. tam idrar, tam kan, şeker vs tahlilleri. verdi benm dr. yani öyle enfeksiyon testi vermedi heralde. enfeksiyon testinin adı ne tıpta acep. belkide verdi ama ben bilmiorum

niye o kadar süre önce randevu aldırdı ?
benden drum neden hiçbir test istemedi?

zonox ikili test içinde başka bir dramı gidiceksin ?

bende istenen testler bunlar.

kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili

ikili test için medipole gidicem. eğer bi aksaklık çıkarsa prof.dr atıl yüksele gitmeyi düşünüyorum

kızlar selamm ben maholdum haftasonundan berı bulantılar benı bitirdi kusmalarım da başladı allahm sen yardımcımız ol çok kötü hissedıorum kendımı

kızlar selamm ben maholdum haftasonundan berı bulantılar benı bitirdi kusmalarım da başladı allahm sen yardımcımız ol çok kötü hissedıorum kendımı

aramıza hoşgeldinnnnnkaydirigubbakcemile3 tuzlu ye bol bol. tatlı yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…