kusum sen nasılsın bulantılar full devam mı?....bıraz daha sabret sonra cok rahat olacaksın ıns..
emzik deyince aklıma geldi. hamileliğimi ilk öğrendiğimde eşim işteydi. akşam eve erken gel dedim. oda azıcık sezmiş (çakal) ben de yandaki eczaneden emzik aldım. eşime telefonda çok güzel yemekler yaptığımı söyledim :) eşim yemek masasında, benimde elimde tabak önüne tabağı koyunca şok oldusempatiksalakcinni tabağın içinde pembiş yeni doğan bebek emziği. dedim ki" 9 ay boyunca bunu yiceksin"Şeniz
özcüm iyiyim vallahi bulantım var ögürtğm vart işte hep bahsediyorum biliyorsun,çalışıyroum devam hala işe gelip gitmek yoruyoır...evde iş yapamıyorum...eşim izin vermiyor ruh gibi dolanıyorum.....tahlil sonuçlarımı aldım tatlım hepsi iyiymiş dr mail attım..7 ekim sabahı gel dedi..ertesi gün kongresi varmış...bende 11 ekimemi alsam randevu diyorum ekimin 7.si çok erken hani....
sarıcivciv, benim dr.umda testler verdi. ana sağlığı testleri. seninkilerde mi ana sağlığı? haftaya pazartesi için testleri istedi. 5 hafta sonrası içinde 2 li test için randevu aldırdıboshayallersmile
hormonlar
TSH
free T4
Antı TgAb
Antı TPOAb
parazıt
toxoplazma IgG
toxoplazma IgM canım...
evet canım bunlar bunlar.....Birde C ile başlayan vardı canımcım...
canım hormon tarzı testlerimizi tedavi sürecinde dr zaten istedi yapıldı...Şuanda yaptırdığım testlerim Gebelikte istenen testlerdi...Enfeksiyon ile alakalı (mesela çiğ et kedi köpek mikrobu felan )
sarıcivciv, benim dr.umda testler verdi. ana sağlığı testleri. seninkilerde mi ana sağlığı? haftaya pazartesi için testleri istedi. 5 hafta sonrası içinde 2 li test için randevu aldırdıboshayallersmile
zonox ikili test içinde başka bir dramı gidiceksin ?
kızlar selamm ben maholdum haftasonundan berı bulantılar benı bitirdi kusmalarım da başladı allahm sen yardımcımız ol çok kötü hissedıorum kendımı
aramıza hoşgeldinnnnnkaydirigubbakcemile3 tuzlu ye bol bol. tatlı yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?