bende istenen testler bunlar.
kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili
ikili test için medipole gidicem. eğer bi aksaklık çıkarsa prof.dr atıl yüksele gitmeyi düşünüyorum
oyyy kızlar oyyy çok mutsuzum bgnlerde yıyorum sureklı kraker ama mıdem okdar garıp kı bi ezilmiş gibi saçmasapan..
bu testleri nerde yaptırıyorsunuz devlet hastanesi yapıyormu?
ben bazılarını tedaviden önce yaptırmıştım yinemi yapılıyor? bu testler yapılacak ölçümle değerlendirilecek testlermi?
pekı kızlar bu bulantılar ıcın ilaç içen varmı aranızda?
ben kendi hastanemde yaptırcam. şimdi canım benim hamileliğim ani oldu. herhangi bir tedavi sürecim olmadığı için hamilelikten sonra isteniyor bunlar sanırım. sen de tedavi sürecinde yapılmıştır. şimdi araştırdım ne testleri die. kedi köpekten geçen bakteri enfeksiyon testi, hıv virusu, şeker testi, hepatit testi
pekı kızlar bu bulantılar ıcın ilaç içen varmı aranızda?
senin ondan önce yoktu demi bulantıların canım ,Allah kolaylık versinkızlar selamm ben maholdum haftasonundan berı bulantılar benı bitirdi kusmalarım da başladı allahm sen yardımcımız ol çok kötü hissedıorum kendımı
tulinnnnnnnnnnnnnnnnnn, bulantıların başlıcak seninde hazır olllllllsempatiksalakcinniaklinialirimsmilesenin ondan önce yoktu demi bulantıların canım ,Allah kolaylık versin
zonox tatlım aniden çıkmam gerekti..tahlil kagıtlarıma bakarım aksam yaırn yazarım...benden tam kan tahlilerini tedavi esnasında istemişlerdi zaten..
kızlar biraz önce bostancı-içerenköy ana sağlığından bi ekip geldi (şok oldum) üstümde pijama ayağımda patik kaydirigubbakcemile3 2 sevimli bayandı allahtan. anket yaptılar. hamile olduğumu hastane haber vermiş. kan grubumu, kaç haftalık hamiş old, hastalıklarımın olup olmadığını öğrendiler. beslenmem ile ilgili bilgi verdiler. ücretsiz testler yaptırılabiliomuş. ayrıca bebeğim doğuncada aşıları ve topuktan kanı ücretsiz yapılıomuş.
çok güzeül bişey canım ana saglıkları evleride ziyaret ediyormuş demekki...Benim gittiğim hastane özel hastane hayatta eve kimse gelmez...
tulinnnnnnnnnnnnnnnnnn, bulantıların başlıcak seninde hazır olllllllsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Hiç başlıcak gibi gözükmüyor ,cuma günü öğreniyimde bebeğin kalp atışını başlamasada olur
çok güzeül bişey canım ana saglıkları evleride ziyaret ediyormuş demekki...Benim gittiğim hastane özel hastane hayatta eve kimse gelmez...
tulinnnnnnnnnnnnnnnnnn, bulantıların başlıcak seninde hazır olllllllsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Hiç başlıcak gibi gözükmüyor ,cuma günü öğreniyimde bebeğin kalp atışını başlamasada olur
başlamasın tabisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni benmde 6.haftada başladı. kalbini duy vız gelir mide bulantılarınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?