2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu testleri nerde yaptırıyorsunuz devlet hastanesi yapıyormu?
ben bazılarını tedaviden önce yaptırmıştım yinemi yapılıyor? bu testler yapılacak ölçümle değerlendirilecek testlermi?

bu testleri nerde yaptırıyorsunuz devlet hastanesi yapıyormu?
ben bazılarını tedaviden önce yaptırmıştım yinemi yapılıyor? bu testler yapılacak ölçümle değerlendirilecek testlermi?

ben kendi hastanemde yaptırcam. şimdi canım benim hamileliğim ani oldu. herhangi bir tedavi sürecim olmadığı için hamilelikten sonra isteniyor bunlar sanırım. sen de tedavi sürecinde yapılmıştır. şimdi araştırdım ne testleri die. kedi köpekten geçen bakteri enfeksiyon testi, hıv virusu, şeker testi, hepatit testi

hımmm anladım canım ben yinede druma perşembe sorayım hepsini yaptırdıkmı diye ama idrar testi falan yapılmamıştı bende

zonox tatlım aniden çıkmam gerekti..tahlil kagıtlarıma bakarım aksam yaırn yazarım...benden tam kan tahlilerini tedavi esnasında istemişlerdi zaten..

Benim tahlillere göre kedi mikrobu denen mikroba karşı bağışıklığım yokmuş.
çiğ ete dokunmamam, sebzeleri de mutlaka sirkede bekletmem önerildi.
Gerçi bunlar her zaman için geçerlidir ama daha fazla dikkat etmek gerekiyor şimdi.

kızlar biraz önce bostancı-içerenköy ana sağlığından bi ekip geldi (şok oldum) üstümde pijama ayağımda patik kaydirigubbakcemile3 2 sevimli bayandı allahtan. anket yaptılar. hamile olduğumu hastane haber vermiş. kan grubumu, kaç haftalık hamiş old, hastalıklarımın olup olmadığını öğrendiler. beslenmem ile ilgili bilgi verdiler. ücretsiz testler yaptırılabiliomuş. ayrıca bebeğim doğuncada aşıları ve topuktan kanı ücretsiz yapılıomuş.

senin ondan önce yoktu demi bulantıların canım ,Allah kolaylık versin
tulinnnnnnnnnnnnnnnnnn, bulantıların başlıcak seninde hazır olllllllsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
zonox tatlım aniden çıkmam gerekti..tahlil kagıtlarıma bakarım aksam yaırn yazarım...benden tam kan tahlilerini tedavi esnasında istemişlerdi zaten..

saol kuşum:)

çok güzeül bişey canım ana saglıkları evleride ziyaret ediyormuş demekki...Benim gittiğim hastane özel hastane hayatta eve kimse gelmez...

kızlar bulantıyla ilgili bişey buldum.ahududu çayııı.... hamilelikte günde bir bardak 200 ml sıcak suya 2 çay kaşığı ahududu koyup 2 dk demleyip içmek sabak bulantılarını azaltıyormuş...ama fazlasından kaçının ...

çok güzeül bişey canım ana saglıkları evleride ziyaret ediyormuş demekki...Benim gittiğim hastane özel hastane hayatta eve kimse gelmez...

Sağlık ocağından gelebilirler.
Bana bir kez gelip hamilelik durumu olduğunda mutlaka biildirmemi istemişlerdi.
O zaman öyle bir durumum yoktu şimdi bildiririm.
Tansiyonu, kiloyu takip ediyorlarmış.
Tabii aşıları filan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…