Hangi hastaneye gittin canım bende özele gitcem de
M.s Çok geçmiş olsun. Umarım şuan iyisindir. Neden yavaş ilerliyomuş anlattı mı dr un?
selam hanımlar ben geldim.dün gece burdan ayrıldıktan sonra şiddetli karın ağrısı başladı.ağlamaya başladım. sonra wc gittim ve adet oluyormuşum gibi kanama vardı. hemen panik yaptım ve acile gittik.detaylı muayene yapıldı tabi vajinal olarak.kese normal rahim içinde kanama var ama kısa süreli dedi.gece hastane de yatmamı söylediler ama ben evde dinlenebileceğimi söyledim düşük riskine karşı iğne yapıldı ve eve geldik. sabahta tekrar kendi dr uma gittim.dr ultrason ile baktı ve kan değerlerine bakmıcaz iğne bizi yanıltabilir dedi. usg de kese normall gözüktü. ama yavaş büyüdüğünü söyledi.belkide sık sık gittiğimiz için çıkan sonuçlar birbirine yakın olduğundan böyle görüyoruz artık onu bilmiyorum.kalp atışları için henüz erken biraz daha kesenin büyümesi lazım dedi. cumayı bekliyoruz şimdilikkese de 16mm olmuş. bende haberler böyle arkadaşlar. sizlerde ne var ne yok
Kızlar içinizde cinsel anlamda isteksizlik hisseden var mı?
MüebbetSevdam geçmiş olsun canım inşallah bugünler sorunsuz geçer ve iyi haberler verirsin bize canım.
Müebbetsevdamcumaya kadar hiç yorma kendini bana turkcellden mesaj geldi bu aralar bi kaç damla kanamanız gelebilir diye demekki o geldi sendede..
canım çok dikkat et ayaklarını kalp seviyesinin üstünde tut bacaklarının altına yastık koy dinlen bu haftalar çok önemli Rabbim korusun
FDilek aynı gün dağ tepe gezilip birde üstüne arkadaş gezmesine gidilirmi canım bence dikkatli olmalısınlmaz:
kızlar, bilekten tansiyon aletimi, üst koldan ölçülen dijital tansiyon aletimi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?