2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

haklısınız kızlar ya annemin tansiyon aletini ben kendi evime alayım akşamları sabahları ölçeriz..Ben bunu atlamışım.......Çalışıyorum saglık ocagına gidip gelemem ki..

selam hanımlar ben geldim.dün gece burdan ayrıldıktan sonra şiddetli karın ağrısı başladı.ağlamaya başladım. sonra wc gittim ve adet oluyormuşum gibi kanama vardı. hemen panik yaptım ve acile gittik.detaylı muayene yapıldı tabi vajinal olarak.kese normal rahim içinde kanama var ama kısa süreli dedi.gece hastane de yatmamı söylediler ama ben evde dinlenebileceğimi söyledim düşük riskine karşı iğne yapıldı ve eve geldik. sabahta tekrar kendi dr uma gittim.dr ultrason ile baktı ve kan değerlerine bakmıcaz iğne bizi yanıltabilir dedi. usg de kese normall gözüktü. ama yavaş büyüdüğünü söyledi.belkide sık sık gittiğimiz için çıkan sonuçlar birbirine yakın olduğundan böyle görüyoruz artık onu bilmiyorum.kalp atışları için henüz erken biraz daha kesenin büyümesi lazım dedi. cumayı bekliyoruz şimdilik kese de 16mm olmuş. bende haberler böyle arkadaşlar. sizlerde ne var ne yok

M.s Çok geçmiş olsun. Umarım şuan iyisindir. Neden yavaş ilerliyomuş anlattı mı dr un?

Kızlaarr nasılsınıızzz ben dün yazdan kalma güzel bi gündü denize girdimm çok gezdiim dağ tepe şelaleler falan vardı gezdim akşam doğumgünü vardı arkadaşın onda otur kalk yorulduumm akşam biraz sancım oldu korktum hemen eşime ya mübdiuyu okuttum karnımı sevdii çok rahatladıım bugün baya dinlendiimm.Bidaha okadar yormuycam kendimmiii ....

sarıcivciv ben kalp atışlarını 7+2 de duymuştum canım

Sarissa bende öyle bir isteksizlik yok ama yasak yapmıyoruz :)

MüebbetSevdam geçmiş olsun canım inşallah bugünler sorunsuz geçer ve iyi haberler verirsin bize canım.

zonox ne güzel uygulamaymış tansiyonunda iyi çıkmış, bende özele gittiğim için sanırım banada uğrayan olmaz birde tansiyon aleti aldım evde kendim ölçüyorum

Müebbetsevdamcumaya kadar hiç yorma kendini bana turkcellden mesaj geldi bu aralar bi kaç damla kanamanız gelebilir diye demekki o geldi sendede..

Tulincim testere falan izleme yaa stres veriyo onlar hele sinemada daha çok etkiliyoo dvd den izle sonra :)) Ben criminal minds var sevdiğim dizi katilleri araştırıyolar onu bile izlemeyi bıraktımm :))

ozlemayd
senle SAT larımız aynı :)) ayrıca gebelik orgda folik asiti 8. haftadan sonra bırakabilirsiniz yazıyodu beyin gelişimi için artık faydası yok falan yazıyodu.Ama benim dr içiriyo bence antianemik olduğu için devam ediyorum galiba

Baharnazcım özele gitsenizde sağlık ocağına kaydettirmeniz gerekiyo kendinizi benim bildiğimm

FDilek aynı gün dağ tepe gezilip birde üstüne arkadaş gezmesine gidilirmi canım bence dikkatli olmalısın lmaz:

M.s Çok geçmiş olsun. Umarım şuan iyisindir. Neden yavaş ilerliyomuş anlattı mı dr un?

teşekkürler canım.şükür daha iyiyim şuan.dr birşey demedi.yani benim durum nadir karşılaşılan bi durummuş ve düzenli takip gerekiyormuş.ne sağlıklı diyip kestirip atmak ne de yok bitti diyip kestirip atmak olmuyormuş.sabır ve dua ile beklemedeyiz işte.

canım çok dikkat et ayaklarını kalp seviyesinin üstünde tut bacaklarının altına yastık koy dinlen bu haftalar çok önemli Rabbim korusun

Kızlar içinizde cinsel anlamda isteksizlik hisseden var mı?

ben de uzun zamandır zaten isteksizlik var.zaten korkudan eşimde yaklaşamıyor ya bir şey olursa diye...

kızlar, bilekten tansiyon aletimi, üst koldan ölçülen dijital tansiyon aletimi daha iyi

MüebbetSevdam geçmiş olsun canım inşallah bugünler sorunsuz geçer ve iyi haberler verirsin bize canım.

inşallah canım teşekkürler... hepimiz güzel haberler veririz inşallah...
Müebbetsevdamcumaya kadar hiç yorma kendini bana turkcellden mesaj geldi bu aralar bi kaç damla kanamanız gelebilir diye demekki o geldi sendede..

canım benim ki bi kaç damla kadar değil.adetin ilk günü gibi oldu desem yeridir. devamlı yatıyorum zaten.inşallah cuma günü güzel haberler alabiliriz....

hanımlar ben çıkıyorum biraz uyumak istiyorum... görüşürüz... iyi sohbetler size...

FDilek aynı gün dağ tepe gezilip birde üstüne arkadaş gezmesine gidilirmi canım bence dikkatli olmalısın lmaz:

((( hiç hamilelik belirtisi zorluğu yok bazen kaptırıyorum kendimii arkadaşlarım uyarıyoo kaldırma ağır atlama herşeye diye ikaz ediyoo ama dün hafif sancı olunca anladım yorgunluk iyi gelmiyoo..Dün akşam kendi kendime telkinde bulumdum yok ya doğuda karadenizde kadınlar tarlalarda çalışıyo 1 günden bişey olmaz diye ama korktummm

kızlar, bilekten tansiyon aletimi, üst koldan ölçülen dijital tansiyon aletimi daha iyi

ben üst koldan ölçülen digital tansiyon aletinden aldım bir kezde hastanede hem hemşire ölçtü hemde ben aldığımı götürmüştüm onla ölçtüm sonuç aynıydı bikaç kez denk gelirse yine deniycem canım

merhaba arkadaşlar bende ağustosta hamile kaldım cuma günü doktora gittim kan idrar tahlili yapıldı ultrasonda bakıldı herşey iyi dedi doktor ama cumartesiden beri bi halsizlik ,mide bulantısı ,üşüme,iştahsızlık var.Ev işi yapasım gelmiyor sürekli yatmak istiyorum bugün biraz toparlandım ama yine canım bişey yemek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…