günaydın kızlarrr desemmm ayıp olmaz değilmieyvahedigeldismile valla bugün saat 12 lere kadar uyumuşum resmen :jeyyar: bu arada bu gerinme olayı bende de mevcut demekki hamileliğe özel bi durum vücud istiyor inşallah bebişlere zarar verecek bişey değildir:çok üzgünüm: bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. bende bugün mucizemle 7. haftamı gördüm Rabbim tamamına erdirsin inşallahhihoyyythihoyyyt
günaydın kızlarrr desemmm ayıp olmaz değilmieyvahedigeldismile valla bugün saat 12 lere kadar uyumuşum resmen :jeyyar: bu arada bu gerinme olayı bende de mevcut demekki hamileliğe özel bi durum vücud istiyor inşallah bebişlere zarar verecek bişey değildir:çok üzgünüm: bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. bende bugün mucizemle 7. haftamı gördüm Rabbim tamamına erdirsin inşallahhihoyyythihoyyyt
yok canım gitmedim ben daha doktora ,cuma günü 2 ye aldım randevuyu gitcem bakalım nolcak
Sorma vallahi ben sabırsızım normalde aslında 7 haftalığa kadar durarımda annemler geliyor hafta sonu onlar gelmeden öğreniyim dedimiyi sabrettın sen heee...inşallah hayırlısı ile bebeğini görürsün
Mila's Daydreams
kızlar şu sayfaya bi göz atınnnnnnnnnnnnnnnnnn. çoooook sevimli. helal olsun böyle anneye
Mila's Daydreams
kızlar şu sayfaya bi göz atınnnnnnnnnnnnnnnnnn. çoooook sevimli. helal olsun böyle anneye
Mila's Daydreams
ugrasma bence south de olsun bitsin bence canımSsouthhernsoun hoşgeldin ismini yanlış yazarsam kusura bakma canım
tatilinin güzel geçmesine sevindim canım. İnşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun
Mila's Daydreams
Burdan yaz msjın, dolarsa yine gönderirsin zaten bitermedi hala heralde listeyikızlar bişi sorcam şimdi bizim b hamilelik listesi için yvonnaya mesaj göndermemiz gerekio sanırım dimi. Ama benim mesaj sayım tutmuyo napcam ben...
kızlar bişi sorcam şimdi bizim b hamilelik listesi için yvonnaya mesaj göndermemiz gerekio sanırım dimi. Ama benim mesaj sayım tutmuyo napcam ben...
Henüz mayıs annesi değil heralde bende pek bilmiyorumgerçekten listemizi çok merak ediyorum. bu arada yvonna arkadaşımız mayıs annesi mi yoksa sadece liste yapan bi arkadaş mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?