ben de medipole gidiorum. bugün 421 milyon verdim testlere. kazıklandım :) hangi dr.a gidiosun? ben yarın sonuçları alıorum. 2 li testide hakan apaydına yaptırcam
Burdan yaz msjın, dolarsa yine gönderirsin zaten bitermedi hala heralde listeyi
bende ikili test için hakan beye gidicem canım .ben bahar hanıma gidicem ama daha tanışamadık ondan randevu almıştım ama kongreye gıtmış o yuzden şule hanım muayene etti. bahar hanımla devam etmeyi düşnüyorum tavsiye üzerine. bu arada bulantınız var mı ben çok kötuyum rapor aldım 24 saat bulanıyor ilaç da içmiyorum :sinifsinif:
sagol canım peki burdan yaziyim bilgileri ama baya bi tekrar etmem gerekecek. Neler vardı dur bi bakim...
Hamile kalınan kilo:69
Sat:22 temmuz
Dogum:5 Mayıs
Ultrasonda kese görüldü ve kalp atışlarınıda gördüm.
SAnırım bu kadar bilgi yeterli oluo:))
Cevahir hanımı şiddetle tavsiye derim :) çok ilgili bi dr.
Senden test ,istendi mi ana sağlığı tesleri?
benim bulantılarım 6. haftaa başladı hala devam ediyor. 24 saat bulanıo evet :sinifsinif: saat 2 oldu ben daha yeni kahvaltı yaptım düşün
meraba guzel annecikler. bikac gundur yazamadim neyse pazartesi dr a gittim ve bebegimin ilk kalp atislarini gordum. allah herke nasip etsin cok guzel bi duygu. yarinda testlerimizi yapicaz insallah bi aksilik cikmaz. benim icinde dua edin. bu arada bulantilar tam gaz devam ediyor.
Ben daha önce başka bi hastanede bi dr a gidiodum 4 yıldır.. geçen hafta ilk kez cevahir hanıma gittik eşimle. çıkışta eşim bile dr böyle olur dedi. inanılmaz rahatladım yanında :)cevahır haınım da duydum canım ben de ilgili güleryuzlu ve benı rahatlaatacak bir doktor istiyorum ememnun kalmazsam onu da denerim:)
ana sağlığı testleri nedir bilmiyorum ama ik üç sayfa tahlıl istedi kan idrar hepsi vardı sanınrım hemşire arkadaşım hamıılelikle ilgili her tüm testleriii istemiş dedi
meraba guzel annecikler. bikac gundur yazamadim neyse pazartesi dr a gittim ve bebegimin ilk kalp atislarini gordum. allah herke nasip etsin cok guzel bi duygu. yarinda testlerimizi yapicaz insallah bi aksilik cikmaz. benim icinde dua edin. bu arada bulantilar tam gaz devam ediyor.
meraba melekm.. harika bi duygudur kalp atışlarını duymak eminim.. bende salı günü duyacağım inşallah.. umarım testlerdede herşey normal çıkar.. bişi sorcam arada bir karnında seğirme gibi bişeyler hisseden varmı..? çok erken daha sanırım ama ben sanki bişeyler hissediyorum.. pıtpıt diye garip bişey bu.. varmı ki yaşadıklarımı yaşayan..?
canım o seğirme. gaz sıkışman bendede oluo. pıt pıt seğirio göbeğim. kız daha bebeklerimizin kolu bacağı minicik 1 cm lik bebişten ne tekmesi duyucan ehehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben daha önce başka bi hastanede bi dr a gidiodum 4 yıldır.. geçen hafta ilk kez cevahir hanıma gittik eşimle. çıkışta eşim bile dr böyle olur dedi. inanılmaz rahatladım yanında :)
dene derim cevahir hanımı. banada 2 sayfa test verildi. bi arkadaşıma hiç test verilmemiş direkt 2 li teste gi,rcekmiş. dediki para için veriolar testleri. ama inanmıyorum buna. çünkü genetik rahatsızlıklarımız için test istiolar.
bu arada sen testleri medipolden mi yaptırdın? ben dün yaptırdım çok pahalı tuttu ya. 2 sayfa test veril
canım benım komşum devlet hast. hemşire o sağolsun yaptırdı hepsini ücret ödemedim devlet zaten hepsini yapıyormuş özele gerek yok dedim boş yere para
ben karnimda sadece kasilmalar hissediyorum bide hafif hafif agrilar bunlarda normalmis.
bende kasılma ve kasıklarımda ağrı hissediyorum ağrı ile birlikte kanama olmadığı (Allah korusunnn )sürece normalmiş.karnında hissettiğin o seyrelmeler de gaz birikiminden kaynaklanıyor cnm ben hamile olmadan öncede öyle bir sıkıntım vardı
ne bileyim yaa.. :) doğru diyosun da ama hep aklım ordaya şimdi kalp atışımıdır acaba falan diye düşündüm.. bi gaza geldim bi ağladım bi ağladım Allahım ne güzel bi mucize karnımızın içinde sadece bize ve biricik eşlerimize ait bişeyi taşımak.. insan mesaj bekliyo heralde.. İnşallah tekmelediği günleride görür paylaşırız burda :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?