2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben de medipole gidiorum. bugün 421 milyon verdim testlere. kazıklandım :) hangi dr.a gidiosun? ben yarın sonuçları alıorum. 2 li testide hakan apaydına yaptırcam

bende ikili test için hakan beye gidicem canım .ben bahar hanıma gidicem ama daha tanışamadık ondan randevu almıştım ama kongreye gıtmış o yuzden şule hanım muayene etti. bahar hanımla devam etmeyi düşnüyorum tavsiye üzerine. bu arada bulantınız var mı ben çok kötuyum rapor aldım 24 saat bulanıyor ilaç da içmiyorum :sinifsinif:

Burdan yaz msjın, dolarsa yine gönderirsin zaten bitermedi hala heralde listeyi

sagol canım peki burdan yaziyim bilgileri ama baya bi tekrar etmem gerekecek. Neler vardı dur bi bakim...
Hamile kalınan kilo:69
Sat:22 temmuz
Dogum:5 Mayıs
Ultrasonda kese görüldü ve kalp atışlarınıda gördüm.
SAnırım bu kadar bilgi yeterli oluo:))

cuma 13:30 da gidicem doktora az önce aradım yarın yada cuma geliimmi diye hemşire aa seni daha hiç kontrol etmedik dimi cuma gel tabiki diyo keşke daha önce arasaydım belki daha erkende gel diceklerdi..

Cevahir hanımı şiddetle tavsiye derim :) çok ilgili bi dr.
Senden test ,istendi mi ana sağlığı tesleri?
benim bulantılarım 6. haftaa başladı hala devam ediyor. 24 saat bulanıo evet :sinifsinif: saat 2 oldu ben daha yeni kahvaltı yaptım düşün

sat 22 temmuzsa senin bebiş nisan sonu gibi doğar bencee... 5 mayıs biraz geç senin için...

bende de bulantı ve kusmalar bir geliyor bir gidiyor dün iyiydim bu sabahta iyiydim bugün yine yedikten 1 saat sonra çıkarmalarım başladı

cevahır haınım da duydum canım ben de ilgili güleryuzlu ve benı rahatlaatacak bir doktor istiyorum ememnun kalmazsam onu da denerim:)

ana sağlığı testleri nedir bilmiyorum ama ik üç sayfa tahlıl istedi kan idrar hepsi vardı sanınrım hemşire arkadaşım hamıılelikle ilgili her tüm testleriii istemiş dedi

meraba guzel annecikler. bikac gundur yazamadim neyse pazartesi dr a gittim ve bebegimin ilk kalp atislarini gordum. allah herke nasip etsin cok guzel bi duygu. yarinda testlerimizi yapicaz insallah bi aksilik cikmaz. benim icinde dua edin. bu arada bulantilar tam gaz devam ediyor.

meraba melekm.. harika bi duygudur kalp atışlarını duymak eminim.. bende salı günü duyacağım inşallah.. umarım testlerdede herşey normal çıkar.. bişi sorcam arada bir karnında seğirme gibi bişeyler hisseden varmı..? çok erken daha sanırım ama ben sanki bişeyler hissediyorum.. pıtpıt diye garip bişey bu.. varmı ki yaşadıklarımı yaşayan..?

Ben daha önce başka bi hastanede bi dr a gidiodum 4 yıldır.. geçen hafta ilk kez cevahir hanıma gittik eşimle. çıkışta eşim bile dr böyle olur dedi. inanılmaz rahatladım yanında :)
dene derim cevahir hanımı. banada 2 sayfa test verildi. bi arkadaşıma hiç test verilmemiş direkt 2 li teste gi,rcekmiş. dediki para için veriolar testleri. ama inanmıyorum buna. çünkü genetik rahatsızlıklarımız için test istiolar.
bu arada sen testleri medipolden mi yaptırdın? ben dün yaptırdım çok pahalı tuttu ya. 2 sayfa test verildi.

hoşgeldin canım. hayırlı olsun bebişinn kalp atışları. bulantıların için yapıcak bişi yok.

valla ben çalışıodum 10 gün izin aldım. şimdi 12 de 1 de kalkıyorum ki bulantılarımı çok hissetmim die zemuszemus şimdi evdeyim bi yanda laptop diğer yanda zuhal topal. işe başlamasam keşke. sabahın kötünde kalkıcam bulantılarım azıcak:sinifsinif:

canım o seğirme. gaz sıkışman bendede oluo. pıt pıt seğirio göbeğim. kız daha bebeklerimizin kolu bacağı minicik 1 cm lik bebişten ne tekmesi duyucan ehehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ağrı bendede oluyor ara sıra evet normalmiş.. ama akşam böyle göz seğirmesi gibi göbeğimin sol tarafında seğirme hissettim bi kaç kez.. çok garip oldum, hatta duygulanıp ağladım falan acaba başka bişeymiydi bebişimimi hissettim ya, olabilirmi acaba, daha çok minik çileğim ama..

canım o seğirme. gaz sıkışman bendede oluo. pıt pıt seğirio göbeğim. kız daha bebeklerimizin kolu bacağı minicik 1 cm lik bebişten ne tekmesi duyucan ehehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne bileyim yaa.. :) doğru diyosun da ama hep aklım ordaya şimdi kalp atışımıdır acaba falan diye düşündüm.. bi gaza geldim bi ağladım bi ağladım Allahım ne güzel bi mucize karnımızın içinde sadece bize ve biricik eşlerimize ait bişeyi taşımak.. insan mesaj bekliyo heralde.. İnşallah tekmelediği günleride görür paylaşırız burda :Saruboceq:

ben karnimda sadece kasilmalar hissediyorum bide hafif hafif agrilar bunlarda normalmis.

bende kasılma ve kasıklarımda ağrı hissediyorum ağrı ile birlikte kanama olmadığı (Allah korusunnn )sürece normalmiş.karnında hissettiğin o seyrelmeler de gaz birikiminden kaynaklanıyor cnm ben hamile olmadan öncede öyle bir sıkıntım vardı

melekm kusura bakmaa.s. karnında seyrelme hisseden arkadaş ciesra imiş yanlış oldu

Şu gaz sorunuda başa bela yaa.. Hayatımda yaşadığım en duygusal gaz hareketlenmesiydi sanırım, neler düşündüm varya :) Karnındaki gazdan etkilenip ağlayan ilk anne benim heralde.. Amma duygusal oldum ben ya.. :CüvCüv: :teytey:

Son düzenleme:

insallah bakalim ilk kimin bebegi tekmelicek burda o sevincleride yasicaz allahim ogunleride goster yarrabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…