2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

insallah bakalim ilk kimin bebegi tekmelicek burda o sevincleride yasicaz allahim ogunleride goster yarrabbim.

Aminnnnnnnnnnnn hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım canlarımızı inşallahh :) Çok heyecanlıyım ben daha şimdiden nasıl geçecek koca kış bilmiyorum valla delikafadulden

ya size çok özeniyorum burdaki sohbetlere bile katılamıyorum mide bulantım çok fazla 5 haftada başladı 7+2 yim çok kötü birşey yaaa böyle olupta geçen varmı aramızda yataktan çıkamıyorummmm

merhaba arkadaşlarım
geldim doktordan bebişimin pıt pıt kalp atışlarını duydum çok güzel bir duyguydu.çok mutluyum.6 mm boyu çok minicik teyzeleri.......:ecrin_bebek:
yavrum benim, bitanem

sat 22 temmuzsa senin bebiş nisan sonu gibi doğar bencee... 5 mayıs biraz geç senin için...

Canım benim geç döllenme o yüzden böle Nisan annesi olcaktım ama Mayıs anneliğine terfi ettim bende:)) Aslında sat değişti 29 temmuz oldu ama bugün doktora gidicem son ölçümleri yapsın her gidişimde değişiyo vesselam bu arada liste konmuş en ön sayfaya y aben yokum yvonna burdan mesajımı görmüyo demekki ben eklenemicem bu gidişatla (

Ciesra normalde her insanda olur mu bilmiyorum ama bazen karnımda atma hissediyorum. Resmen kalp gibi pır pır atıyor. birde karnım dün çok kaşınıyordu. sanırım yavaş yavaş büyüyor :) zaten pantolonlarımın beli pek olmuyor.

ya size çok özeniyorum burdaki sohbetlere bile katılamıyorum mide bulantım çok fazla 5 haftada başladı 7+2 yim çok kötü birşey yaaa böyle olupta geçen varmı aramızda yataktan çıkamıyorummmm

Allah yardımcın olsun, ben 6+4 haftalığım.. Çok şükür o derece değil bulantım ara ara (özellikle açken) içim bayılıyor garip bişiler oluyor.. Umarım bundan sonrada olmaz.. Miğde bulantısına ayvanın iyi geldğini duymuştum. Bastırıyormuş bulantıyı bebş içinde faydalıymış.. Bi dene bence belki iyi gelir, şifa niyetine deyip ya arkadaşım

sen yarın doktoruna git son ölçümlerini yaptır ve satını belirle ben yarın senin adına açıklamalaı bir mesaj atarım olur mu canımm dert etmeekaydirigubbakcemile5

Sanırım hepimiz yaşıyoruz bu durumu.. Dimi sanki kalp etışı, heralde biz öyle olsun istiyoruz :) Baksana gaz sıkışmasıymış.. Neyse sağlıklı olsunlarda hissetmek için az daha bekleriz.. Ben pantolandan vazgeçeli çoook oldu :) Öğrendiğim gün çektim eşofmanımı ayağıma.. :) yazık sıkıştırmayayım yawrumu diye :)

kızlar ben gebeliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren eşofman giyorum. bir de benim göbeğimde gebelikten sonra sivilce çıktı. ben ilk kez göbeğimde sivilce görüyorum. vucudumun hiçbir yerinde çıkmazdı

Hadi ya göbekte değilde benim göğsümde bir iki yerde ve yüzümde çıktı sivilce ya.. Ergenlik dönemi gibi.. Kız bebeği olacak annelerde sivilce olur diye okumuştum bi yerlerde.. Allah hayırlısını versin tabi..

kızlar bu karındaki pıt pıt karın kaslarınızın çalışması normaldede karın kaslarınız pıt pıt çalışır kalp atışı gibi hiç dikkat etmeniz sanırım daha önce özellikle spor yaptığınızda filan çok belirginleşir normaldede gözle görülür gebelikle ilgisi yok annecikler :)

bebiş hareketlerini 20.haftada hissedebiliyorduk sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Ayva bulantılarıma iyi geliyor en azından o an şiddetini hafifletiyor ara öğünlerinizde ayvayıda tüketebilirsiniz

Tek değilsin. bende aynıyım. lavabodan çıkamıyorum. Üstelik çalışıyorum. çok zor oluyor bebişlerimizin canları sağolsun. zor ama atlatacağız bu dönemi. Sana bir tavsiye. Sakız bana çok iyi geliyor. Hatta bazı eczanelerde hamileler için bulantı giderici sakızlar varmış. ben bulamadım. ama normal tatlı sakız iyi geliyor. anlıkta olsa geçiriyor.

ohaoldumsmile sanırım ben dikkat etmemişim, demek hiç dinlemiyormuşum kendimi.. şimdi aklım hep karnımdaya o yüzden hissediyorum sanırım.. Ne güzel hiseler veriyor insana karındaki kasların çalışması yaww, anne olacağımı hissettirdi valla boshayallersmile

bebiş hareketlerini 20.haftada hissedebiliyorduk sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Ayva bulantılarıma iyi geliyor en azından o an şiddetini hafifletiyor ara öğünlerinizde ayvayıda tüketebilirsiniz

demek doğru biliyormusum..

Ayva teorim yukarıdaki mesajla onaylandı arkadaşlar, mutlaka deneyim, inşallah faydasını görürsünüz.. Bebeğin cildi içinde iyiymiş hem..:1hug:

Zonoks benimde alnım sivilce doldu şöyle söliyim ergenlikte bilem yüzümde sivilce çıkmazdı benim komik ilk defa hayatımda yüzümde sivilce var... Oda bebişimin hediyesi:))

arkadaşlar birazdan doktora gitmek üzere evden çıkıcam bana duaaa edin lütfwn bol bol hayırlı haberlerle döniyim bebeğimi sağlıklı görüyim hepinize iyi yazışmalar.....

Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallah.. Çileğini göreceksin için ferah git düşünme kötü şeyler.. Dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…