insallah bakalim ilk kimin bebegi tekmelicek burda o sevincleride yasicaz allahim ogunleride goster yarrabbim.
sat 22 temmuzsa senin bebiş nisan sonu gibi doğar bencee... 5 mayıs biraz geç senin için...
meraba melekm.. harika bi duygudur kalp atışlarını duymak eminim.. bende salı günü duyacağım inşallah.. umarım testlerdede herşey normal çıkar.. bişi sorcam arada bir karnında seğirme gibi bişeyler hisseden varmı..? çok erken daha sanırım ama ben sanki bişeyler hissediyorum.. pıtpıt diye garip bişey bu.. varmı ki yaşadıklarımı yaşayan..?
ya size çok özeniyorum burdaki sohbetlere bile katılamıyorum mide bulantım çok fazla 5 haftada başladı 7+2 yim çok kötü birşey yaaa böyle olupta geçen varmı aramızda yataktan çıkamıyorummmm
Canım benim geç döllenme o yüzden böle Nisan annesi olcaktım ama Mayıs anneliğine terfi ettim bende:)) Aslında sat değişti 29 temmuz oldu ama bugün doktora gidicem son ölçümleri yapsın her gidişimde değişiyo vesselam bu arada liste konmuş en ön sayfaya y aben yokum yvonna burdan mesajımı görmüyo demekki ben eklenemicem bu gidişatla(
sen yarın doktoruna git son ölçümlerini yaptır ve satını belirle ben yarın senin adına açıklamalaı bir mesaj atarım olur mu canımm dert etmeekaydirigubbakcemile5
Ciesra normalde her insanda olur mu bilmiyorum ama bazen karnımda atma hissediyorum. Resmen kalp gibi pır pır atıyor. birde karnım dün çok kaşınıyordu. sanırım yavaş yavaş büyüyor :) zaten pantolonlarımın beli pek olmuyor.
sen yarın doktoruna git son ölçümlerini yaptır ve satını belirle ben yarın senin adına açıklamalaı bir mesaj atarım olur mu canımm dert etmeekaydirigubbakcemile5
ya size çok özeniyorum burdaki sohbetlere bile katılamıyorum mide bulantım çok fazla 5 haftada başladı 7+2 yim çok kötü birşey yaaa böyle olupta geçen varmı aramızda yataktan çıkamıyorummmm
kızlar bu karındaki pıt pıt karın kaslarınızın çalışması normaldede karın kaslarınız pıt pıt çalışır kalp atışı gibi hiç dikkat etmeniz sanırım daha önce özellikle spor yaptığınızda filan çok belirginleşir normaldede gözle görülür gebelikle ilgisi yok annecikler :)
bebiş hareketlerini 20.haftada hissedebiliyorduk sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ayva bulantılarıma iyi geliyor en azından o an şiddetini hafifletiyor ara öğünlerinizde ayvayıda tüketebilirsiniz
Tek değilsin. bende aynıyım. lavabodan çıkamıyorum. Üstelik çalışıyorum. çok zor oluyorbebişlerimizin canları sağolsun. zor ama atlatacağız bu dönemi. Sana bir tavsiye. Sakız bana çok iyi geliyor. Hatta bazı eczanelerde hamileler için bulantı giderici sakızlar varmış. ben bulamadım. ama normal tatlı sakız iyi geliyor. anlıkta olsa geçiriyor.
kızlar ben gebeliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren eşofman giyorum. bir de benim göbeğimde gebelikten sonra sivilce çıktı. ben ilk kez göbeğimde sivilce görüyorum. vucudumun hiçbir yerinde çıkmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?