Müebbet sevdam daha şimdi oludum canım çok üzüldüm ama veren Allah, alanda Allah... Ben en kısa zamanda tekrar yeni bir bebişe kavuşacağına inanıyorum... Kendine çokk dikkat et yorma kendini bu arada klomenle hamlie kalmışsın bede klomenle hamile kalanlardanım Allah benimde yardımcım olsun:) Ama sabır ve inançlı olmak insana güç veriyor...
Zonoks benimde alnım sivilce doldu şöyle söliyim ergenlikte bilem yüzümde sivilce çıkmazdı benim komik ilk defa hayatımda yüzümde sivilce var... Oda bebişimin hediyesi:))
Kızlar ben folbıol kullanıodum 5 eczane gezdım bulamadım folıc plus aldım kullanan varmı aranızda folıc plus?
ben kullanıyorum. doktorum ilk onu verdi ve ona devam ediyorum. Daha önce hamile olan arkadaşlarımda kullanmıştı aynı ilacı.
Kızlar ben folbıol kullanıodum 5 eczane gezdım bulamadım folıc plus aldım kullanan varmı aranızda folıc plus?
ben de ingilizce kasetler dinletiorumkaydirigubbakcemile3 ingilizce öğrenmeye yatkın olsun die
ben kullanıyorum. doktorum ilk onu verdi ve ona devam ediyorum. Daha önce hamile olan arkadaşlarımda kullanmıştı aynı ilacı.
3 TAne mi eee ben folbıolu 1 tane içiodum aaa bu farklımı folıc plus dan bahsedıoruz dımı
ben hiç 3 tane duymadım yaa 3 tane çok ben vitaminle birlikte folikplusı sabah akşam günde 2 tane aldım hep...
ben kullanıyorum canım..folikplas daha iyidir..folbiola ek olarak calsiyum ve Dvitaminide var içinde..günde 3 tane alıcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?