2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım.inşallah. biz elimizden geleni yaptık bizim için hayırlı olan bu demek ki. canım dikkat et kendine bol bol dinlen. tedavi ile hamile kalanlar daha fazla risk altında oluyormuş. senin ilk gebelikmi? ne kadar kullandın klomeni.?
buarada kızlar Ademerve den haber var mı? 2 gündür yok

Zonoks benimde alnım sivilce doldu şöyle söliyim ergenlikte bilem yüzümde sivilce çıkmazdı benim komik ilk defa hayatımda yüzümde sivilce var... Oda bebişimin hediyesi:))

benim yüzümde yokta göbeğimde 3 5 tane çıktı. dr.a gidiomuşsun canım. allah yardımcın olsunboshayallersmile

Kızlar ben folbıol kullanıodum 5 eczane gezdım bulamadım folıc plus aldım kullanan varmı aranızda folıc plus?

B U arada oturdumuz bınada bi hafız abla var ben kapalı değilim saçım açık ama bana dedıkı karnın çıkmaya başaldıgı zaman ıyı saklamaya çalış dedı göz ve nefıs kalmasın dedi dar sakın gıyınme dedi dogumunu kolaylaştırmak boylece senın elınde dei ve hep elını karnına koy besmele çek süreklı dedı..ayrıca şimdiden başla bebeğine kuran dınlet dedı hayırlı ve zekı bi evlat olsun dedı.bu arada bunu bana dıyen hafız ablanın çocukları 3 yaşında kuran okumaya başladılar birebir şahıdım...inananlarla paylaşmak istedım kızlar bilgilerinize sunulr

Lover canım bende sürekli okuyorum eşimede göbeğime okutuyorum canım saol iyi söyledin Ramazan ayında bitiremediğim cüzlerimide bitirsem iyi olur hem bebişte dinlemiş olur saol canım :1hug:

ben de ingilizce kasetler dinletiorumkaydirigubbakcemile3 ingilizce öğrenmeye yatkın olsun die

Kızlar ben folbıol kullanıodum 5 eczane gezdım bulamadım folıc plus aldım kullanan varmı aranızda folıc plus?

ben kullandım canımm... doktorum elevitle birlikte vermişti doktor değiştirdim bu dr.da onu kes dedi 2 ay bittiği için yanlızca elevit yeterli dedi...

folbiol ü ben günde 1 tane kullanıyorum. 3 tane kim kullanıyor:hulya:

arkadaşlar ben de folbiol kullanıyorum.folbiol günde 1,folic plus günde 2 ya da 3 içiliyor.folic asid oranları farklı olduğu içn böyle kullanılıyor.(eşim eczacı ondan biliyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…