ben sacede folik asit kullanıyorum folbioldemir hapı verdi ama 3 aydan sonra başlamayı düşünüyorum gidincede söylicem çünkü kan değerlerim normal çıktı.. başka vitamin falan kullanmıyorum...folikasitte 3 ay kullanılıyor sanırım doğrumu?
benim 8. haftam bitio. yani benim bırakmam gerekio bu haftadan sonra:ecrin_bebek:
Canım benim geç döllenme o yüzden böle Nisan annesi olcaktım ama Mayıs anneliğine terfi ettim bende:)) Aslında sat değişti 29 temmuz oldu ama bugün doktora gidicem son ölçümleri yapsın her gidişimde değişiyo vesselam bu arada liste konmuş en ön sayfaya y aben yokum yvonna burdan mesajımı görmüyo demekki ben eklenemicem bu gidişatla(
zonoxcuğum bi kaç yerde daha buldum heryer farklı doktorunuza muhakkak sorun...
Ayy kızlar içime kurt düşürdünüz. Elevit vitaminini günde 1 kullanıyorum doğru mu?? Sizde aynımı. Birde benim doktorum bana bir krem verdi. yumuşatıcı. karnına, gögüslerine ve kalçalarına sür günde 1 kere çatlak felan olmaz dedi. ama reçesesinde hamilelikte ilk 3 ay kullanılamaz yazıyor ama doktor bana güven kullan dedi. kullansam mı bilmiyorum.
bence ilk 3 ay çatlak kremine gerçekten gerek yokk.... kendi adıma reçetesinde o yazıyı gördüğüm halde o kremi kullanamazdım heralde.... ne gerek var yani risk almaya... mide bulantısı hapına gelince dee arkadaşlar kaçgündür özellikle söylüyorum mide bulantılarımız ilk 3 ay olacak bi çoğumuzun da bi kaç haftadır oluyoo ve en fazla 3-4 hafta daha çekeceğiz.doktorummm piyasada 2 tür mide bulantısı için ilaç vardı ikisi de birbirine yakın vee birisi yan etkisi bulunduğu için toplatıldı sakın kullanma dedi bunu duyduktan sonraa heralde insan günde 3 kere de kussa içmez o hapı... takdir sizinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?