2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimde midemde yanma var
folicplus tan mı kaynaklanıyor?
ne kadar daha kullanacaz acaba folicplus

kızlar, size nacizhane bi kaç önerim olucak

Banyodan sonra bikini bölgenizi iyice kurulayın(mantar olabilirsiniz ki bu bebek için riskli)

Ayağınızı sıcak tutun ve evdeyken patik giyin üşütmeyin

sabah yataktan kalktığınız gibi hırka giyin.

Banyo havlunuzu haftada 1 yıkamaya özen gösterin bakteri oluşmasın.

Umuma açık tuvaletlere oturmamaya dikkat edin

günlük en az 15 20 dk yürüyün.

çok ağır parfümler ve temizlik malzemeleri kullanmayınzemuszemus

benimde midemde yanma var
folicplus tan mı kaynaklanıyor?
ne kadar daha kullanacaz acaba folicplus

kızlar..midenizdeki yanmalar..reflüyü andıran şikayetler içtiğiniz ilaçlardan ya da folik asitten kaynaklanmıyor..öyle olsa hamile kalmadan öncede bu ilacı kullananlar içemezlerdi di mi...mide şikayetlerinizin tek sebebi var..vucudunuzda artan bhcg hormonunuz...bol bol lifli meyvalar tüketin..hurma..kayısı..muz ve elma..ve en önemlisi bol su için..

evet canım..aynen katılıyorum..gerçi biz kadınlar o kadar hassas organlarımız var ki o yüzden sadece hamilelikte değil her zaman dikkat etmemeiz gerekiyo bunlara..

Burdayım canım...
Geçmişi okumaktan yazamıyorum.Sormaya korkuyorum ama bebişin gitti mi canım:çok üzgünüm:
İyiym ben canım çok şükür işe gidip geliyorum pazartesi günü kesesini gördük bebişin.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

Asıl sen nasılsın?

Zonoxcum mantarla evlendikten sonra tanıştımm off ya felaket bişeydii..Oyüzden iç çamaşırlarımı hep ütülerim beyaz ve %100 pamuklu kullanırıımm..Deterjanlara kesinlikle ellerimle dokunmam eldiven kullanırım .Hırka patik olayına dikkat etmiyorum ama buralar hala sıcak belkide ondandırr..Uyarıların çok güzell teşekkürler..

Ben kegel egzersizleri yapıyorum oda hem doğum hem sonrası için çok faydalı bende onu tavsiye ediyoruum..

benim mide yanmam kesinlikle folisplustan midebulsntım erken başladı sürekli çıkardığım için folik plusı bıraktım geçen dr um mutlaka iç dedi o akşam kabus gibiydi sürekli midemden zehir gibi birşey geldi boğazım tahriş oldu sesim kısıldı sabaha kadar devam etti ertesi günü içmedim dahada öle birşey olmadı şimdi içmeye korkuyorum zaten istifra etmek çok kötü birde o acı sey olunca mahvoluyorum

ben de ingilizce kasetler dinletiorumkaydirigubbakcemile3 ingilizce öğrenmeye yatkın olsun die
Çok güzel fikir bende yapiyim
İlacını değiştirsemi acaba doktor belki o sana yan etki yapmıştır

canlar böyle önerileriniz varsa paylaşın süper olur :)

dilekçim aynen ben de mantarla evlenince tanıştım. iç çamaşırlarımı ütüleyemiorum ütüme yapışıo lastikler birde onları temizlemek için uğraşıoruz. ama sabah ve akşam iç çamşr. değiştiriyorum. bikinimi kuru tutuyorum.

tulin, bebeğime öncelikli olarak ingilizce öğreticem. sen de bendensin :) e napalım küresel dünya utansın

nazo canım rica ederim

Babamız çok iyi biliyorda ben bilmiyorum bilseydim hep ingilizce konuşurduk çocukta alışırdı bende tembellik, nerdeee, biraz biliyordum konuşmayınca unuttum

Canım benim şimdi doktordan geldim senin yazını şimdi okudum... Ben ilk defa kullandım klomeni ilk ay hamile kaldım ve ilk gebeliğim... Yani hepsi ilk oluyo çok fazla tecrübeli değilim haliyle ama haşimato troidi hastasıyım ve polikistik overde vardı bende... benim hamile kalmam Rabbimin bir mucizesi hemde ilk aydan:)) Allah'ımın izniyle sende tekrardan bulacaksın mucizeni... Tabi bizler biraz daha tedirgin oluyoruz....

Bu arada bana iyişansşar dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler canlarım benim... Kalbim gümbürdeyerek gittiğim kontrolden geldin biraz önce... Benim bebek geç döllenme diye biliyoduk arayı kapatmış 9+6 yani anlıcanız ben nisan ayı annelerine gidiyorum. 28 Nisan doğumum. Özlemayd benden haber bekliyordun canım ama ben mayıs ayı annesi değilmişim yani senin ilk söylediğin zaman tutmuş oldu... Yinede ilgin için tekrar sagol canım benim. Bebek sağlığı Allah'ıma şükür kızlar oynadığını bilem gördüm... Ve o andada açtım çeşmeleri doktorum böyle ağlıycaksan göstermem dedi. Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah...

Yvonna bu arada tam beni görmüştün ama sanırım ben bu listeye eklemicem diğer listeye eklencem. Yinede teşekkür ederim canım...

Son düzenleme:
Canım sana uğurlar olsun sağlıcakla bebişin devam etsin inşallah kendine iyi bak

SAgol canım benim tamda burdaki herkese alışmıştım gözlerim sizi arıcak yinede arada bi uğrucam burdaki topiğe....:)

canım mayıs annesi olmana 2 3 gün var. ayn dönemdyz. arada bir burdanda devam edeblrsin aslında :)

canım görümceme doktor hamileyken mantar için 4 bardak kaynamış suya 1 çay bardagı elma sirkesi karıştır tuvale koy ara ara vajinal bölgeyi sil demiş.bende kullanıyorum çok işe yarıyor

canım görümceme doktor hamileyken mantar için 4 bardak kaynamış suya 1 çay bardagı elma sirkesi karıştır tuvale koy ara ara vajinal bölgeyi sil demiş.bende kullanıyorum çok işe yarıyor

Aklımda bulunsun sağol tatlım.Ben düzenli ilaçla kurtuldum ama öyle bi gıcık bişeyki uygun ortam bulunca hemen tekrar çıkıyoo ama uzun zamandır yokk(

Zonoxcum bende çok ütüde yaktım hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…