ayvayı denemiştim gerçekten iyi geldi mide bulantısına ama pek bulamıyorum bahcedekileri tükettim:)birde hamilelik öncesi 4 ay çok düzenli olmasada folicplus kullandım ama 5.haftadan itibaren mide yüzünden içemiyorum dr um zorla kendini mutlaka iç diyor am içince mide yanmasından ölüyorum zehir geliyo boğazıma sanki..çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum hastayım sanıyorum.
ben bu kadar isteyerek hamile kaldım ve beni mide bulantıları illallah dedirtti,kazayala istemeden hamile kalanlar bu dönemi nasıl atlatıyor merak ettim bilmiyorumkismile
benimde midemde yanma var
folicplus tan mı kaynaklanıyor?
ne kadar daha kullanacaz acaba folicplus
kızlar, size nacizhane bi kaç önerim olucak
Banyodan sonra bikini bölgenizi iyice kurulayın(mantar olabilirsiniz ki bu bebek için riskli)
Ayağınızı sıcak tutun ve evdeyken patik giyin üşütmeyin
sabah yataktan kalktığınız gibi hırka giyin.
Banyo havlunuzu haftada 1 yıkamaya özen gösterin bakteri oluşmasın.
Umuma açık tuvaletlere oturmamaya dikkat edin
günlük en az 15 20 dk yürüyün.
çok ağır parfümler ve temizlik malzemeleri kullanmayınzemuszemus
teşekkürler canım.inşallah. biz elimizden geleni yaptık bizim için hayırlı olan bu demek ki. canım dikkat et kendine bol bol dinlen. tedavi ile hamile kalanlar daha fazla risk altında oluyormuş. senin ilk gebelikmi? ne kadar kullandın klomeni.?
buarada kızlar Ademerve den haber var mı? 2 gündür yok
Çok güzel fikir bende yapiyimben de ingilizce kasetler dinletiorumkaydirigubbakcemile3 ingilizce öğrenmeye yatkın olsun die
İlacını değiştirsemi acaba doktor belki o sana yan etki yapmıştırbenim mide yanmam kesinlikle folisplustan midebulsntım erken başladı sürekli çıkardığım için folik plusı bıraktım geçen dr um mutlaka iç dedi o akşam kabus gibiydi sürekli midemden zehir gibi birşey geldi boğazım tahriş oldu sesim kısıldı sabaha kadar devam etti ertesi günü içmedim dahada öle birşey olmadı şimdi içmeye korkuyorum zaten istifra etmek çok kötü birde o acı sey olunca mahvoluyorum
canlar böyle önerileriniz varsa paylaşın süper olur :)
dilekçim aynen ben de mantarla evlenince tanıştım. iç çamaşırlarımı ütüleyemiorum ütüme yapışıo lastikler birde onları temizlemek için uğraşıoruz. ama sabah ve akşam iç çamşr. değiştiriyorum. bikinimi kuru tutuyorum.
tulin, bebeğime öncelikli olarak ingilizce öğreticem. sen de bendensin :) e napalım küresel dünya utansın
nazo canım rica ederim
teşekkürler canım.inşallah. biz elimizden geleni yaptık bizim için hayırlı olan bu demek ki. canım dikkat et kendine bol bol dinlen. tedavi ile hamile kalanlar daha fazla risk altında oluyormuş. senin ilk gebelikmi? ne kadar kullandın klomeni.?
buarada kızlar Ademerve den haber var mı? 2 gündür yok
Canım sana uğurlar olsun sağlıcakla bebişin devam etsin inşallah kendine iyi bakCanım benim şimdi doktordan geldim senin yazını şimdi okudum... Ben ilk defa kullandım klomeni ilk ay hamile kaldım ve ilk gebeliğim... Yani hepsi ilk oluyo çok fazla tecrübeli değilim haliyle ama haşimato troidi hastasıyım ve polikistik overde vardı bende... benim hamile kalmam Rabbimin bir mucizesi hemde ilk aydan:)) Allah'ımın izniyle sende tekrardan bulacaksın mucizeni... Tabi bizler biraz daha tedirgin oluyoruz....
Bu arada bana iyişansşar dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler canlarım benim... Kalbim gümbürdeyerek gittiğim kontrolden geldin biraz önce... Benim bebek geç döllenme diye biliyoduk arayı kapatmış 9+6 yani anlıcanız ben nisan ayı annelerine gidiyorum. 28 Nisan doğumum. Özlemayd benden haber bekliyordun canım ama ben mayıs ayı annesi değilim. Bebek sağlılı Allh'ıma şükür kızlar oynadığını bilem gördüm... Ve o andada açtım çeşmeleri doktorum böyle ağlıycaksan göstermem dedi. Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah...
Yvonna bu arada tam beni görmüştün ama sanırım ben bu listeye eklemicem diğer listeye eklencem. Yinede teşekkür ederim canım...
Canım sana uğurlar olsun sağlıcakla bebişin devam etsin inşallah kendine iyi bak
İstediğin zaman bekleriz canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSAgol canım benim tamda burdaki herkese alışmıştım gözlerim sizi arıcak yinede arada bi uğrucam burdaki topiğe....:)
SAgol canım benim tamda burdaki herkese alışmıştım gözlerim sizi arıcak yinede arada bi uğrucam burdaki topiğe....:)
Zonoxcum mantarla evlendikten sonra tanıştımm off ya felaket bişeydii..Oyüzden iç çamaşırlarımı hep ütülerim beyaz ve %100 pamuklu kullanırıımm..Deterjanlara kesinlikle ellerimle dokunmam eldiven kullanırım .Hırka patik olayına dikkat etmiyorum ama buralar hala sıcak belkide ondandırr..Uyarıların çok güzell teşekkürler..
Ben kegel egzersizleri yapıyorum oda hem doğum hem sonrası için çok faydalı bende onu tavsiye ediyoruum..
canım görümceme doktor hamileyken mantar için 4 bardak kaynamış suya 1 çay bardagı elma sirkesi karıştır tuvale koy ara ara vajinal bölgeyi sil demiş.bende kullanıyorum çok işe yarıyor
evet uyutuo ondan sonra çekio fotolARINI çok yaratıcıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?