2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada benim bebiş gösterdi kendini.şimdi kalp atımına gün sayıyorum.

bide şu vajinal temizlik için değişik şeylerden bahsetmişsiniz bu dönemde çok mu hassas oluyoki.
bide günlük yaprak pedler kullanmak 2-3 saat aralıklarla değiştirmek uygun mu ben öyle yapyorum yanlış mı yoksa

kaç gündür giremiyorum hem iş yerinde int yine yok hemde pazartesi hastaneye yattım bugün taburcu oldum 10 gün rapor verdi dr bulantım çoktu pazartesi çok kötü oldum ama şimdi iyiyim şükür

kızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı

ohh maaşallah canım Allahım esirgesin.inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz. evet bitanem üzüm çekirdeğimiz bizi bıraktı. oysa ki biz çok istemiştik onu ama Rabbim bizden daha çok istemiş demek ki... Buna şükür diyorum en azından varlığını hareketlerini hissetmeden oldu, buna şükür diyorum bana ya da eşime birşey olmadı, buna şükür diyorum hayırsız ve sağlıksız bir evlat olabilirdi ... ... ... vs vs vs diyip kendimizi toparlıyoruz canım.Rabbime şükürler olsun o biliyor en iyisini. İnşallah tez zamanda bu zor günleri bize unutturacak sağlıklı ve hayırlı bebişimizi nasip eder...

kızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı

hah yakaladım seni avzencim. ben eylül aşılamalrı tpokinden:kedi::kedi:
canım sana bi kaç sorum olcak cvplarsan beni çok mutlu edeceksin
aşılamanı rahim içine mi yoksa tüplere mi enjekte ettiler? aşılama sonrası ve öncesi progestron içerikli jel kullandırdı mı doktorun? çift aşılama yolu ile mi yaptı doktor. çatlama öncesi ve çatlama sonrası 2 kez mi verdi spermleri? ve son olarak nerde yaptırdın avzencim doktorun kimdi? seni tekrar çok tebrik ederim arkadaşımopuyorumnanaktan ümit oldun bana gerçekten
bu arada seni yakalam heyecanından unuttum kusura bakma. çok geçmiş olsun muz ye bol su iç derim. nsl olsa zararı yok. drye de sorun ilerletmeden avzencim.
avzen hiç duymuodum aşılama ile tutan artık ümitsizdim taki seni duyana deka.s.a.s.a.s.

Canım Allah korusun herkese söylemeyin böyle olduğunu. herkes gerçekten sevincinizi paylaşmayabilir. hased içinde olanlarda olabilir canım. Rabbim verdiği mucizenizi korusun kollasın inşallah. sağ salım kucağına alırsın inşallah...

Ofline tebrik ediyorumm günlük pedde kaşıntı yapıyo bence onun yerine iç çamaşırı değişmek daha sağlıklıı
Betüş ve avzen arkadaşım geçmiş olsunn..Avzencim bazı dr lar ishali kesmek için uğraşmayın diyo sen nezamandır ishalsinn?? eğerki zehirlendiysen mesela temizliyo kendini vücudun..Bence herşeyide deneme benim bildiğim şeyler var amahamile olduğun için öneremem.

SAgol canım benim aslında doğru söylüyorsun ama işte insan sevincini paylaşıo bi şekilde Rabbim herkese nasip etsin bana da hayırlısıyla sonlandormayı bebeğimi kucağima almayı nasip etsin inşallah... Çok teşekkür ediyorum ve de iyi haberlerini bekliyorum takipçinim yani...:))

canım mayıs annesi olmana 2 3 gün var. ayn dönemdyz. arada bir burdanda devam edeblrsin aslında :)

canım benim aslında bend öle düşündüm ama topikte ne bilim 2-3 gğn arayla yabancı topiğe gitmek banada tuhaf gelioda bilmem olmadı hem burda hem orda ikili gider gelirim artıkım:))

kızlar ben bu topikten ayrılıyorum çünkü benim için verimli olmadığını düşünüyorum sanki suya yazıyomuşum gibi oluyo başka bir topiğe geçerim heralde. herkese hayırlı süreçler..herkes sağlıcakla mayısta bebbişlerini kucaklasın.

Ofline ben yukarda cevap yazmıştım benimde yazdıklarımın boşa gittiği çok oluyo topic kalabalık ondan oluyoo kimse bilinçli olarak yapmaz bence

Bunu ben de sık sık hissediyorum ama yeni ve insanlar henüz birbirini tam tanımadıkları için olduğunu düşünüyorum.
İnsan bazen kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyor.
Zamanla değişecektir sanırım.
Hızlı karar verme bence.

merhaba arkadaşlarım
geldim doktordan bebişimin pıt pıt kalp atışlarını duydum çok güzel bir duyguydu.çok mutluyum.6 mm boyu çok minicik teyzeleri.......:ecrin_bebek:
yavrum benim, bitanem

gozun aydin canim, kipir kipir oluor dimi insanin ici o gordugu ilk an:)) saglila kucagina da alirsin insallah bebegini.

kızlar selam hepinize nasılsınız?

Selam canim., hosgeldin
iyilik guzellik, sen nasilsin?

ofline canim, hepmiz az da olsa adapte sorunu yasadik topikte, birde sarissa rkadasimizin da dedigi gibi topik epeye kalabalik, bazen sorulan sorular, verilen cevaplar havada buhar olabilior canim malesef, ama bunu biraz nrmal karsilamak lazim ilk zamanlar.

tesbitin cok guzel canim, aynen dedigin gibi oluyor. Zamanla herkes birbiryle daha bi kaynasicak insallah.

Belki böylesi daha iyi muhabbet güzel olunca insan buradan ayrılmak istemiyor.
Muhabbet yok, bağımlılık diye bir sorun da yok zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…