kaç gündür giremiyorum hem iş yerinde int yine yok hemde pazartesi hastaneye yattım bugün taburcu oldum 10 gün rapor verdi dr bulantım çoktu pazartesi çok kötü oldum ama şimdi iyiyim şükür
canım çok geçmiş olsun
kızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı
Burdayım canım...
Geçmişi okumaktan yazamıyorum.Sormaya korkuyorum ama bebişin gitti mi canım:çok üzgünüm:
İyiym ben canım çok şükür işe gidip geliyorum pazartesi günü kesesini gördük bebişin.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Asıl sen nasılsın?
kızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı
Canım benim şimdi doktordan geldim senin yazını şimdi okudum... Ben ilk defa kullandım klomeni ilk ay hamile kaldım ve ilk gebeliğim... Yani hepsi ilk oluyo çok fazla tecrübeli değilim haliyle ama haşimato troidi hastasıyım ve polikistik overde vardı bende... benim hamile kalmam Rabbimin bir mucizesi hemde ilk aydan:)) Allah'ımın izniyle sende tekrardan bulacaksın mucizeni... Tabi bizler biraz daha tedirgin oluyoruz....
Canım Allah korusun herkese söylemeyin böyle olduğunu. herkes gerçekten sevincinizi paylaşmayabilir. hased içinde olanlarda olabilir canım. Rabbim verdiği mucizenizi korusun kollasın inşallah. sağ salım kucağına alırsın inşallah...
canım mayıs annesi olmana 2 3 gün var. ayn dönemdyz. arada bir burdanda devam edeblrsin aslında :)
kızlar ben bu topikten ayrılıyorum çünkü benim için verimli olmadığını düşünüyorum sanki suya yazıyomuşum gibi oluyo başka bir topiğe geçerim heralde. herkese hayırlı süreçler..herkes sağlıcakla mayısta bebbişlerini kucaklasın.
merhaba arkadaşlarım
geldim doktordan bebişimin pıt pıt kalp atışlarını duydum çok güzel bir duyguydu.çok mutluyum.6 mm boyu çok minicik teyzeleri.......:ecrin_bebek:
yavrum benim, bitanem
kızlar selam hepinize nasılsınız?
kızlar ben bu topikten ayrılıyorum çünkü benim için verimli olmadığını düşünüyorum sanki suya yazıyomuşum gibi oluyo başka bir topiğe geçerim heralde. herkese hayırlı süreçler..herkes sağlıcakla mayısta bebbişlerini kucaklasın.
Bunu ben de sık sık hissediyorum ama yeni ve insanlar henüz birbirini tam tanımadıkları için olduğunu düşünüyorum.
İnsan bazen kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyor.
Zamanla değişecektir sanırım.
Hızlı karar verme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?