kesinlikle haklısınız arkadaşlar asla kimseyi duyarsızlıkla suçlamyorum asla emin olun.sadece benimle aynı kaderi paylaşan anne adaylarıyla bilgi ve sorunlarımızı paylaşmak istiyorum.ama her zaman bu topiklere girme zamanım ve fırsatım olmuyo sonra yazdıklarımı bile bulamıyorum
herkes duygularını ve sorunlarını paylaşmaya çalışyo tabi ama hani bazen çok gerekli olmayan muhabbeetler olabiliyo hani sanki komşular ev oturmasına gelmiş de halhatır soruyo gibi hani öyle şeyler özelden yazılsa çok samimi olan arkadaşlar detaylı ayrıntılarını özelden paylaşsalar da bu topik şişmese okadar.
neyse arkadaşlar kaba olduysam lütfen affedin özür özür özür....:1no2:
Aslında ben tam tersi olması gerektiğini düşünüyorum.
Daha samimi ve her konuyu konuşabilmeyi tercih ederim.
Hatta geyik bile yapabilmeliyiz bence.
Yazdığın mesajları forum takip butonundaki "yazdığım mesajlar" başlığından bulabilirsin.
SAgol canım benim aslında doğru söylüyorsun ama işte insan sevincini paylaşıo bi şekilde Rabbim herkese nasip etsin bana da hayırlısıyla sonlandormayı bebeğimi kucağima almayı nasip etsin inşallah... Çok teşekkür ediyorum ve de iyi haberlerini bekliyorum takipçinim yani...:))
ohh maaşallah canım Allahım esirgesin.inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz. evet bitanem üzüm çekirdeğimiz bizi bıraktı. oysa ki biz çok istemiştik onu ama Rabbim bizden daha çok istemiş demek ki... Buna şükür diyorum en azından varlığını hareketlerini hissetmeden oldu, buna şükür diyorum bana ya da eşime birşey olmadı, buna şükür diyorum hayırsız ve sağlıksız bir evlat olabilirdi ... ... ... vs vs vs diyip kendimizi toparlıyoruz canım.Rabbime şükürler olsun o biliyor en iyisini. İnşallah tez zamanda bu zor günleri bize unutturacak sağlıklı ve hayırlı bebişimizi nasip eder...
buakşam çookk durguunn burasıı nasılsınız anne adaylarıı
İyiyiz canım çok şükür Allah'a..
Benim sürekli uykum var ve gözlerimin üzerinde ağırlık var..
Sabahda iş+nöbet var..Allah hepimizin yardımcısı olsun ınsallah
kesinlikle haklısınız arkadaşlar asla kimseyi duyarsızlıkla suçlamyorum asla emin olun.sadece benimle aynı kaderi paylaşan anne adaylarıyla bilgi ve sorunlarımızı paylaşmak istiyorum.ama her zaman bu topiklere girme zamanım ve fırsatım olmuyo sonra yazdıklarımı bile bulamıyorum
herkes duygularını ve sorunlarını paylaşmaya çalışyo tabi ama hani bazen çok gerekli olmayan muhabbeetler olabiliyo hani sanki komşular ev oturmasına gelmiş de halhatır soruyo gibi hani öyle şeyler özelden yazılsa çok samimi olan arkadaşlar detaylı ayrıntılarını özelden paylaşsalar da bu topik şişmese okadar.
neyse arkadaşlar kaba olduysam lütfen affedin özür özür özür....:1no2:
kızlar ben bu topikten ayrılıyorum çünkü benim için verimli olmadığını düşünüyorum sanki suya yazıyomuşum gibi oluyo başka bir topiğe geçerim heralde. herkese hayırlı süreçler..herkes sağlıcakla mayısta bebbişlerini kucaklasın.
7 yıllık iş hayatımı evlilikle noktaladım il değiştirdim işimi taşıyamadım işsizliğe ev hanımı olmaya zor alıştım hatta alışmadımda sayılır ama hamilelik bana iyiki çalışmıyorum dedirtiyoo:))).Allah kolaylık versin çalışan anneleree
sen 7. haftana girmişsin en güzel nezaman kalp atısı için gidiceksin dr.
olmaz canım ben de 1 de kalktım. zemuszemus
merhaba arkadaşlarım
geldim doktordan bebişimin pıt pıt kalp atışlarını duydum çok güzel bir duyguydu.çok mutluyum.6 mm boyu çok minicik teyzeleri.......:ecrin_bebek:
yavrum benim, bitanem
kızlar ben gebeliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren eşofman giyorum. bir de benim göbeğimde gebelikten sonra sivilce çıktı. ben ilk kez göbeğimde sivilce görüyorum. vucudumun hiçbir yerinde çıkmazdı
Kızlar ben folbıol kullanıodum 5 eczane gezdım bulamadım folıc plus aldım kullanan varmı aranızda folıc plus?
ben de ingilizce kasetler dinletiorumkaydirigubbakcemile3 ingilizce öğrenmeye yatkın olsun die
kızlar, size nacizhane bi kaç önerim olucak
Banyodan sonra bikini bölgenizi iyice kurulayın(mantar olabilirsiniz ki bu bebek için riskli)
Ayağınızı sıcak tutun ve evdeyken patik giyin üşütmeyin
sabah yataktan kalktığınız gibi hırka giyin.
Banyo havlunuzu haftada 1 yıkamaya özen gösterin bakteri oluşmasın.
Umuma açık tuvaletlere oturmamaya dikkat edin
günlük en az 15 20 dk yürüyün.
çok ağır parfümler ve temizlik malzemeleri kullanmayınzemuszemus
kızlar birde sormak istediğim bi konu var. adet döneminizde aynı belirtileri yaşadınızmı.. o dönem nasıl geçti.. benim 2 gündür ara ara sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ama sebebini çözebilmiş değilim. korkutuyor bu ağrılar beni. fikri yada bilgisi olan yaşa bu ağrıları yaşamış arkadaş varsa yazarsa sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar birde sormak istediğim bi konu var. adet döneminizde aynı belirtileri yaşadınızmı.. o dönem nasıl geçti.. benim 2 gündür ara ara sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ama sebebini çözebilmiş değilim. korkutuyor bu ağrılar beni. fikri yada bilgisi olan yaşa bu ağrıları yaşamış arkadaş varsa yazarsa sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Hakkında hayırlısı olmuş demek ki canım.Ne güzel bu dönemi evinde dinlenerek ve de sadece ev işlerine konsantre olarak geçiriyorsun dilerim bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün.Şimdilik iyiyim çok şükür şikayetim yokta bulantı başlarsa mecburen okuldan izin alıcam o da her zaman sıkıntı yaratmıştır.
Gezgincim bu ayak olayı önemli galibaa yeni evliyken adet döneminde hamileyken lohusalık döneminde hep ayakları sıcak tutun derler.Büyükleri dinlemek lazımm soğuk çoğu hastalığın başlangıcı mesela ben üşütsem gaz sancım oluyo midem ekşiyoo falann
Amin canım benim Allah razı olsun.
Ne de güzel düşünüyorsun ne de olsa bu hayatta olumlu olumsuz herşey bizler için yaratıldı.Bir dakika sonrasında ne olacağımız belli olmadan yaşıyoruz.Rabbim hiç birimizi evlat acısıyla sınamasın inşallah. Sen de kendini toparla hem bedenen hem ruhen.İnşallah tez zamanda da çok daha sağlıklı bir bebek ve gebelikle tekrardan başlar umutların canım;dualarımız her daim seninle.Sen de bizden esirgeme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?