2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Müebbetsevdam,Rabbim sabrını artırsın.....
Gücünü geri versin sana...
Biz inanıyoruz,bize güzel haberlerle geliceksin inşallah....

Ve eklemeden geçemiyecem,dün bir doktoru dinledim düşüklerle ilgili;
"Bir anne düşük yasadıgı zaman asla üzülmemeli tam tersi saglıklı bir gebeliğe yol açtıgı için sevinç duymalı ve yoluna daha azimle devam etmeli diyor...
Açıkladı biraz,sende mutlaka biliyorsundur bunları,düşükler her zaman saglıksız gebeliklermiş...
Rabbimin takdiri işte...
Annelik duygusu üzüntü oluyor tabi,fıtratımızda var...
Sen inşallah atlatıcaksın en kısa zamanda....
Duamız seninle cnaım...opuyorumnanaktan

Ben çıkıyorum kızlar...
Hepinize hayırlı geceler...
Bebişlere iyi bakın...:asigim:

Seni anlayabiliyorum canım tabii tam olarak belki anlayamasamda emin ol hissedebiliyorum acını.Rabbim sana sabır,güç,kuvvet ve esenlik versin.Bencede git;mekan ve hava değişimi sana da iyi gelir.Toparlanırsın bir güzel sonra yine güzel haberler duyarız senden inşallah..
Hiç unutur muyuz hayatım;asla..İnan hep dua edicem sana.Allah'a emanet ol emi..

Sana da iyi geceler tatlım.Bebişin ve sen Allah'a emanet olun inşallah.
Yine güzel günlerde görüşmek dileğimle...Öpüyorıum

Ay ofline ne güzel demek gördün bende görcem inşallah bakalım cuma günü bence o pedlerden kullanma zararlı normal hamileyken bile çok kullanmak zararlı ,sık sık çamaşırını değiştirsen daha iyi olur kanımca
kaç gündür giremiyorum hem iş yerinde int yine yok hemde pazartesi hastaneye yattım bugün taburcu oldum 10 gün rapor verdi dr bulantım çoktu pazartesi çok kötü oldum ama şimdi iyiyim şükür
Geçmiş olsun canım tez zamada daha iyi ol inşallah
kızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı
Bence doktora sor kendin geçirmeye çalışma hamile olmasan neyse de bu önemli ,daha hassas bünye ve bebişe zarar verebilir
Bazen öyle oluyor canım ,arada gel yine buraya bende geziniyorum öyle topiklerde elekçiyim yadelikafaduldendelikafadulden
Hep yaşıyorum ara ara yoksa hamileliğim bozuluyormu ki regli mi olucam diyorum şu anda bile yaşıyorum
Canım senin ora sıcaksa giyme tabi ama ayak sıcak tutunca gaz olmuyor karnında ve midende bende mesela gastrit var normalde azcık üşitiyim midemin ağrısından duramıyorum
Canım sen bence bir süre nete falan takılma unutmaya çalış beynini boşalt , sonra bebiş çalışmalarına başla ,evet tatile git iyi olur , inşallah daha sağlıklı ve hayırlı bir bebişin olacak buna eminim

iyi geceler kizlar...bisey sormak istiyorum.acaba sizlerde yasiyormusunuz.özellikle geceleri ACAYIP BIR SIKINTI BASIYOR BANA:SANKI NEFES ALAMIYORUM.NORMALDE COK FAZLA USURUM.KALORIFERE YAPISAN CINSTEN BISEYIM KISACASI.AMA SIMDI ODA SICAKLIGINI DUSURMEYE CALISIR OLDUM.BOGAZLI KAZAKLARIMI GIYEMIYORUM.OYLE BIR SIKINTIKI DERIN DERIN NEFES ALIYORUM:ZAMAN ZAMAN YASAYAN ARKADASLAR VARMI.ß

Yok canım ben öyle bişey yaşamıyorum doktoruna sor istersen canım

Senın bulantıların basladımı tulın

Ay mesajını görmemişim anca gördüm benim bulantılar başlamadı da şöyle gündüzleri boğazımda sanki yumruk gibi bişey oluyor sanki kusacam gibi oluyor çok tuhaf böyle net bulanıyor diyemem başlıcak mı demek bu sence inşallah bu saatten sonra başlamaz ya

aynı benımde bazen senın söyledıgınden bıraz daha fazla oluyor.ama benım genelde acıkmaya basladım zaman bulanıyor.umarım baslamaz tulın cunku cok kötü bırsey.ama okudugum kadarıyla 8 ve 12 haftalar arası tavan yaptıgı zamanlarmıs:benım 2 haftam kaldı sımdılık ama bakalım uzun sure cekenlerde var.ama sukur kı ıstıfra durumum yok.ınsallah senınde olmaz

Benim öyle olunca açıktığımı hissetmiyorum bişey yiyince geçiyor o yumruk, inşallah başlamaz ikimizinde böyle rahat rahat geçer ne güzel olur zaman

Son düzenleme:

canım benim şuan adet dönemim dün ve evvelsi gün sancıları yaşadım geçen ayda adet dönemimde yaşamıştım bu ayda yaşadım sağ ve sol kasığıma sancılar giriyor ayaklarımı uzatıp dinleniyorum göbeğimin o ortalarınada giriyor hatta geçen ay çok korkmuştum ama sanırım alıştım bu ay o kadar tedirgin değilim Sağlıkla İnşallah bebişlerimize kucağımıza alırız.
Hatta bu sancılar adet dönemi dışında da giriyor canım

Son düzenleme:
avzen ishallik sürecin devam ediyormu bilmiyorum canım 1 çay kaşığı kahveye yarım limon sıkıp yutabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…