öyle bitanem.yarın doktor günüm var ama bu sefer bebekten herhangi bir parça kalıp kalınmadığına bakılacak.bunları yazarken ellerim titriyor... ama geçecek biliyorum inanıyorum... hafta sonu memlekete gideceğim. 2 hafta kafa dinlemek istiyorum... inşallah canım sizler mayısta bende 2011 in benim için hayırlı olacak olan ayında bebeğimi kollarıma alırım... sizler dualarımdasınız sizde beni unutmayın... şimdilik hoşçakalın arkadaşlar.....
Müebbetsevdam,Rabbim sabrını artırsın.....
Gücünü geri versin sana...
Biz inanıyoruz,bize güzel haberlerle geliceksin inşallah....
Ve eklemeden geçemiyecem,dün bir doktoru dinledim düşüklerle ilgili;
"Bir anne düşük yasadıgı zaman asla üzülmemeli tam tersi saglıklı bir gebeliğe yol açtıgı için sevinç duymalı ve yoluna daha azimle devam etmeli diyor...
Açıkladı biraz,sende mutlaka biliyorsundur bunları,düşükler her zaman saglıksız gebeliklermiş...
Rabbimin takdiri işte...
Annelik duygusu üzüntü oluyor tabi,fıtratımızda var...
Sen inşallah atlatıcaksın en kısa zamanda....
Duamız seninle cnaım...opuyorumnanaktan
Ben çıkıyorum kızlar...
Hepinize hayırlı geceler...
Bebişlere iyi bakın...:asigim:
Ay ofline ne güzel demek gördün bende görcem inşallah bakalım cuma günü bence o pedlerden kullanma zararlı normal hamileyken bile çok kullanmak zararlı ,sık sık çamaşırını değiştirsen daha iyi olur kanımcakızlar bu arada benim bebiş gösterdi kendini.şimdi kalp atımına gün sayıyorum.
bide şu vajinal temizlik için değişik şeylerden bahsetmişsiniz bu dönemde çok mu hassas oluyoki.
bide günlük yaprak pedler kullanmak 2-3 saat aralıklarla değiştirmek uygun mu ben öyle yapyorum yanlış mı yoksa
Geçmiş olsun canım tez zamada daha iyi ol inşallahkaç gündür giremiyorum hem iş yerinde int yine yok hemde pazartesi hastaneye yattım bugün taburcu oldum 10 gün rapor verdi dr bulantım çoktu pazartesi çok kötü oldum ama şimdi iyiyim şükür
Bence doktora sor kendin geçirmeye çalışma hamile olmasan neyse de bu önemli ,daha hassas bünye ve bebişe zarar verebilirkızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı
Bazen öyle oluyor canım ,arada gel yine buraya bende geziniyorum öyle topiklerde elekçiyim yadelikafaduldendelikafaduldenkızlar ben bu topikten ayrılıyorum çünkü benim için verimli olmadığını düşünüyorum sanki suya yazıyomuşum gibi oluyo başka bir topiğe geçerim heralde. herkese hayırlı süreçler..herkes sağlıcakla mayısta bebbişlerini kucaklasın.
Hep yaşıyorum ara ara yoksa hamileliğim bozuluyormu ki regli mi olucam diyorum şu anda bile yaşıyorumkızlar birde sormak istediğim bi konu var. adet döneminizde aynı belirtileri yaşadınızmı.. o dönem nasıl geçti.. benim 2 gündür ara ara sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ama sebebini çözebilmiş değilim. korkutuyor bu ağrılar beni. fikri yada bilgisi olan yaşa bu ağrıları yaşamış arkadaş varsa yazarsa sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım senin ora sıcaksa giyme tabi ama ayak sıcak tutunca gaz olmuyor karnında ve midende bende mesela gastrit var normalde azcık üşitiyim midemin ağrısından duramıyorumTeşekkürler canım...opuyorumnanaktan
Yalnız su ayagı sıcak tutma meselesini anlamıs değilimsempatiksalakcinni
Kayınvalidem de devamlı bunun için öğütlüyor beni hamileliğimin basından beri...
Ne gibi zararı olur ki ?
Çünkü ben ayagıma curabı giyemem...bilmiyorumkismile
Yanıyorum ya,imkansız birde kalın giyeceeemmm...:umursamaz:
İnşallah sorun değildiirr...eyvahedigeldismile
Canım sen bence bir süre nete falan takılma unutmaya çalış beynini boşalt , sonra bebiş çalışmalarına başla ,evet tatile git iyi olur , inşallah daha sağlıklı ve hayırlı bir bebişin olacak buna eminimöyle bitanem.yarın doktor günüm var ama bu sefer bebekten herhangi bir parça kalıp kalınmadığına bakılacak.bunları yazarken ellerim titriyor... ama geçecek biliyorum inanıyorum... hafta sonu memlekete gideceğim. 2 hafta kafa dinlemek istiyorum... inşallah canım sizler mayısta bende 2011 in benim için hayırlı olacak olan ayında bebeğimi kollarıma alırım... sizler dualarımdasınız sizde beni unutmayın... şimdilik hoşçakalın arkadaşlar.....
zonoxxxx:ecrin_bebek:kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek:
Yok canım ben öyle bişey yaşamıyorum doktoruna sor istersen canımiyi geceler kizlar...bisey sormak istiyorum.acaba sizlerde yasiyormusunuz.özellikle geceleri ACAYIP BIR SIKINTI BASIYOR BANA:SANKI NEFES ALAMIYORUM.NORMALDE COK FAZLA USURUM.KALORIFERE YAPISAN CINSTEN BISEYIM KISACASI.AMA SIMDI ODA SICAKLIGINI DUSURMEYE CALISIR OLDUM.BOGAZLI KAZAKLARIMI GIYEMIYORUM.OYLE BIR SIKINTIKI DERIN DERIN NEFES ALIYORUM:ZAMAN ZAMAN YASAYAN ARKADASLAR VARMI.ß
yok canım ben öyle bişey yaşamıyorum doktoruna sor istersen canım
sımdı bır sıteden bılgı aldım.hormonların degısımıymıs sebebı.ama tabıkı en ıyısı dr a sormak.
Senın bulantıların basladımı tulın
ay mesajını görmemişim anca gördüm benim bulantılar başlamadı da şöyle gündüzleri boğazımda sanki yumruk gibi bişey oluyor sanki kusacam gibi oluyor çok tuhaf böyle net bulanıyor diyemem başlıcak mı demek bu sence inşallah bu saatten sonra başlamaz ya
aynı benımde bazen senın söyledıgınden bıraz daha fazla oluyor.ama benım genelde acıkmaya basladım zaman bulanıyor.umarım baslamaz tulın cunku cok kötü bırsey.ama okudugum kadarıyla 8 ve 12 haftalar arası tavan yaptıgı zamanlarmıs:benım 2 haftam kaldı sımdılık ama bakalım uzun sure cekenlerde var.ama sukur kı ıstıfra durumum yok.ınsallah senınde olmaz
kızlar birde sormak istediğim bi konu var. adet döneminizde aynı belirtileri yaşadınızmı.. o dönem nasıl geçti.. benim 2 gündür ara ara sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ama sebebini çözebilmiş değilim. korkutuyor bu ağrılar beni. fikri yada bilgisi olan yaşa bu ağrıları yaşamış arkadaş varsa yazarsa sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?