Canım benim şimdi doktordan geldim senin yazını şimdi okudum... Ben ilk defa kullandım klomeni ilk ay hamile kaldım ve ilk gebeliğim... Yani hepsi ilk oluyo çok fazla tecrübeli değilim haliyle ama haşimato troidi hastasıyım ve polikistik overde vardı bende... benim hamile kalmam Rabbimin bir mucizesi hemde ilk aydan:)) Allah'ımın izniyle sende tekrardan bulacaksın mucizeni... Tabi bizler biraz daha tedirgin oluyoruz....
Bu arada bana iyişansşar dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler canlarım benim... Kalbim gümbürdeyerek gittiğim kontrolden geldin biraz önce... Benim bebek geç döllenme diye biliyoduk arayı kapatmış 9+6 yani anlıcanız ben nisan ayı annelerine gidiyorum. 28 Nisan doğumum. Özlemayd benden haber bekliyordun canım ama ben mayıs ayı annesi değilmişim yani senin ilk söylediğin zaman tutmuş oldu... Yinede ilgin için tekrar sagol canım benim. Bebek sağlığı Allah'ıma şükür kızlar oynadığını bilem gördüm... Ve o andada açtım çeşmeleri doktorum böyle ağlıycaksan göstermem dedi. Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah...
Yvonna bu arada tam beni görmüştün ama sanırım ben bu listeye eklemicem diğer listeye eklencem. Yinede teşekkür ederim canım...
Yeni bir güne günaydın a.s.
Bugün dr randevum var bakalım ne diycek drumuz[/QUOTE
günaydın canım inş. güzel haberler alırsın.. benim psikolojim biraz tuhaflaştı kendimi yanlız mutsuz hissetmeye başladım eşim sanki ilgisiz gibi geliyor daha çok ilgi bekler oldum galiba .. sizlerin duygu durumu nasıl neden ben böyleyim..
Güzel haberlele gelirsin inşallah benimde yarın randevum var ilk kez gidiyorum doktoraYeni bir güne günaydın a.s.
Bugün dr randevum var bakalım ne diycek drumuz
Bende de korku başladı acaba çocuk olursa bakabilecekmiyim çocuk yapmasamıydım falan diyebarisimm;15414846]
günaydın canım inş. güzel haberler alırsın.. benim psikolojim biraz tuhaflaştı kendimi yanlız mutsuz hissetmeye başladım eşim sanki ilgisiz gibi geliyor daha çok ilgi bekler oldum galiba .. sizlerin duygu durumu nasıl neden ben böyleyim.
hayırlı haberlerini bekliyorum...:hulya:Yeni bir güne günaydın a.s.
Bugün dr randevum var bakalım ne diycek drumuz
ara ara bana da geliyorlar....ohaoldumsmileYeni bir güne günaydın a.s.
Bugün dr randevum var bakalım ne diycek drumuz[/QUOTE
senin de canım:hulya:
günaydın canım inş. güzel haberler alırsın.. benim psikolojim biraz tuhaflaştı kendimi yanlız mutsuz hissetmeye başladım eşim sanki ilgisiz gibi geliyor daha çok ilgi bekler oldum galiba .. sizlerin duygu durumu nasıl neden ben böyleyim..
ben varım.M.park'ta yaptırdım.4500 tl ye.Ama fiyatı revize edeceklerini söylediler..değişmiştir belki bilemiyorum..Ordan bir tandığım var.Onunla konuşup pazarlık edilebilinir baharnazcım...Bu işin aslı ticaret ne de olsa...1315 ilaçlar tuttu beim.kalan para diğer tüm işlemler için alındı...sarıcivciv ve barısımm teşekkür ederim kızlar sizde inşallah güzel haberler alırsınız.
Birşey sorcam
Tüp bebek tedavsiyle hamile kalan arkadaşlar Hangi Merkezde ne kadara tedavi+ ilaç tutarı bilgilerini yazabilirmisiniz Lütfen ????????
Blue-sky tedavi 4500 + ilaçlar 1315 liramı
Canım ya yurtdışından bir arkadaşımın tandığı için bilgileri topluyorum mail yolluycam Saol
Blu-e sky canım ilaçlar kişiden kişiye göre dğiştiği için tedavi + ilaç fiyatı diye hazırlıyorum bilgiyi sadece tedavi fiyatını yazıyorum ilaç kısmını boş bırakıyorum
mesela MedicalPark 3000 + ilaçlar Senin tedavin mesela ilaç hariç 3000 mi hastanelerin uyguladığı fiks fiyat varya o senin hastanede kaç liraydı
örneğin Benim hastanede 1950 Eoru + ilaçlardı
kızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı
Kızlar bişey öğrendim. hamilelikte ilk 3 ayda maydonoz tüketilmemeliymiş. çünkü maydonoz kanı sulandırırmış ve bu yüzden düşük riski artıyormuş.
günaydın canlarrrrr.
bugün bulantımda azalmamı var ne:sinifsinif: kahvaltı yapmadım ama düşüncesi midemi kaldırmıo. acaba bünyem feyk mi atıo kaydirigubbakcemile3 gidicem tost yapıcam hayırlısı bakalım bulancak mı.
dün akşam teyzem yemek yaptı onlarda yedim ama yemekte beni yedi. öldüm bittim bulantıdan. %80 i yemeğin çöpe gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?