2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydınlar,
Benimde bulantılarım şükür azaldı o kadar rahatsız edecek durumda deıl..Hala daha yediğim pek tadını alamıyorum isteyerek yiyemiyorum ama saglık olsun.....Halsizlik hep..Sık idrara çıkma devam ediyor...Bende 2.doktor randevumu aldım bakalım....hayırlısı olsun bebeğimi göreceğim için mutluyum ama çokta uzun süre var.12 gün var daha...

Baharnaz tatlım ay ne güzel bebişini göreceksin bugun.....bize gelişmeleri aktar lütfen..

çok güzelll haberlerle gelmişsinnn.... allahhh hayırlısını versinn... bizden önce yap doğumunu ve bize anlat bakalım doğumunu biz de o zmn karnımız burnumuzda oluruz yarı korku yarı heyecanla okuruz burdan senin doğum anılarını... çok sevindim senin adınaa... çokk öpüyorumm seniii...

sarıcivciv ve barısımm teşekkür ederim kızlar sizde inşallah güzel haberler alırsınız.

Birşey sorcam

Tüp bebek tedavsiyle hamile kalan arkadaşlar Hangi Merkezde ne kadara tedavi+ ilaç tutarı bilgilerini yazabilirmisiniz Lütfen ????????

Günaydın kızlar memeleri sızlar
Yeni bir güne günaydın a.s.
Bugün dr randevum var bakalım ne diycek drumuz
Güzel haberlele gelirsin inşallah benimde yarın randevum var ilk kez gidiyorum doktora
Bende de korku başladı acaba çocuk olursa bakabilecekmiyim çocuk yapmasamıydım falan diye

Son düzenleme:
Yeni bir güne günaydın a.s.
Bugün dr randevum var bakalım ne diycek drumuz
hayırlı haberlerini bekliyorum...:hulya:

Blue-sky tedavi 4500 + ilaçlar 1315 liramı
Canım ya yurtdışından bir arkadaşımın tandığı için bilgileri topluyorum mail yolluycam Saol

Blu-e sky canım ilaçlar kişiden kişiye göre dğiştiği için tedavi + ilaç fiyatı diye hazırlıyorum bilgiyi sadece tedavi fiyatını yazıyorum ilaç kısmını boş bırakıyorum
mesela MedicalPark 3000 + ilaçlar Senin tedavin mesela ilaç hariç 3000 mi hastanelerin uyguladığı fiks fiyat varya o senin hastanede kaç liraydı
örneğin Benim hastanede 1950 Eoru + ilaçlardı

sanırım maili gönermem yetişemiycek gidiyorum gelince devam ederiz bilgileri almaya
hem başka arkadaşlarda varsa onlarda yazmış olurlarsa memnun olurum görüşürüz hoşçakalın

AVZEN canım sanırım bebişin kesesini görmüşsün çok sevindim senin adına biraz daha sabret kalp atışını da göreceksinn.. gördün mü panik yapacak bişey yokmuşş...

günaydın mayıs annleri..

baharcım naber , bu günmü randevun inş. güzel geçer.
benim tedavim brüksel tüp bebek te oldu 4200+1500 civarı görünen masrafım oldu.
hamile kalana kadar 6500 tl olmuştu masrafım. ama tavsiye ederim yücel beyi bu arada..

o halde şöyle dyiyeyim ben :bana fiyat verildiğinde bu şekilde verildi.herşey dahil 4500 tl...ayrı ayrı fiyatlandırma olmadı hiç.

kızlarrr berbatım bişiden zehirlendim heralde ishalim deli gibi patatesden başka önerisi olan varmı

avzen haftasonu banada oldu aynısı. rengide farklıydı:kedi: korktum hemen doktorumu aradım. bebekle ilgili bir durum olabilir mi diye. doktorum kesinlikle bebekle ilgili değil ama isal isen mutlaka dahiliye doktoruna gözükmelisin dedi. Ertesi gün geçtiği için gitmedim. genelde patates, leblebi ile kola beraber ve muz tüketilir bu durumda. birde mutlaka bol bol su iç. çok fazla su kaybı olduğu için bebek susuz kalmasın canım. ama sorunun devam ediyorsa bence doktora gözmende fayda var.

Kızlar bişey öğrendim. hamilelikte ilk 3 ayda maydonoz tüketilmemeliymiş. çünkü maydonoz kanı sulandırırmış ve bu yüzden düşük riski artıyormuş.

ya kızlar ben daha 7 haftalık olmadım bıle ama karnım şişmeye başladı çok erken dıılmı yoksa ödm fln mı oldu hanı hamıle oldumu bılenler karnın belırmıs dıo yoksa dıgerlerı göbek fln sanar öle aşırı dııl ama kıyafetlerımden çıkıo

kizlar bir sey soracagm cvp verirseniz sevinirim...benim asiri bulantim var ve su icemiyorum maalesef su'yun cok onemli oldugunu biliyorum ama icemiyorum..ictigim anda midem mahvoluyor..gunde en fazla cok zorlayarak 3-4 bardak su icebiliyorum..meyve suyu vs hicbirsey icemyorum..ne yapmam lazim?

günaydın canlarrrrr.

bugün bulantımda azalmamı var ne:sinifsinif: kahvaltı yapmadım ama düşüncesi midemi kaldırmıo. acaba bünyem feyk mi atıo kaydirigubbakcemile3 gidicem tost yapıcam hayırlısı bakalım bulancak mı.

dün akşam teyzem yemek yaptı onlarda yedim ama yemekte beni yedi. öldüm bittim bulantıdan. %80 i yemeğin çöpe gitti.

offf bende ole ya mıllet yemeğe cağırıo korkumdan gıdemıorum çok bulantım oluo ve doru dürüst bişi yıyemıorum ne görsem mıdem kalkıo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…