ya kızlar ben daha 7 haftalık olmadım bıle ama karnım şişmeye başladı çok erken dıılmı yoksa ödm fln mı oldu hanı hamıle oldumu bılenler karnın belırmıs dıo yoksa dıgerlerı göbek fln sanar öle aşırı dııl ama kıyafetlerımden çıkıo
kizlar bir sey soracagm cvp verirseniz sevinirim...benim asiri bulantim var ve su icemiyorum maalesef su'yun cok onemli oldugunu biliyorum ama icemiyorum..ictigim anda midem mahvoluyor..gunde en fazla cok zorlayarak 3-4 bardak su icebiliyorum..meyve suyu vs hicbirsey icemyorum..ne yapmam lazim?
ewet yaa kurtulsak artık şu bulantıdan bende kuru kuru bögürüyorum gözümden yaşlar geliyor gece uykularım berbat uyuyamıyorum zatengünaydın canlarrrrr.
bugün bulantımda azalmamı var ne:sinifsinif: kahvaltı yapmadım ama düşüncesi midemi kaldırmıo. acaba bünyem feyk mi atıo kaydirigubbakcemile3 gidicem tost yapıcam hayırlısı bakalım bulancak mı.
dün akşam teyzem yemek yaptı onlarda yedim ama yemekte beni yedi. öldüm bittim bulantıdan. %80 i yemeğin çöpe gitti.
benimde öyleydi. doktor hamilelikte bağırsaklar iyi çalışmadığı için karında şişlik oluyor. bebekle ilgisi yok dedi. şimdi 8+2'yim halen çok şiş. 9.ayda nasıl olacak çok merak ediyorum:roflol:
hazal bendede oluyor. ilacımı içerken bile suyu görünce midem bulanıyor. bende ne yapacağımı bilmiyorum. hem bebek için zararlı hemde anne için. en basit örneği vücut susuz kaldığı için çatlaklar daha kötü oluşacak. çare bulursan benide bilgilendir olur mu.
9+1 oldum 10. haftada gidecem inşallah bebiş ne durumda meraktayım
tabiki care bulursam haber veririm..acaba yedigimiz meyvelerdeki su oraninin faydasi varmi:) meyveyi rahatlikla yiyebiliyorum..
bende 9+1 oldum ama benim bebis ultrasona gore 4 gun geriden gidiyor,artik hangisi dogru bilmiyorum...insan cok merak ediyor degilmi:) benimde randevum 26 ekim..ikili testide o terihte yaptiracm allahin izniyle inslhh temiz cikar..allah hepimizin yardmcisi olsun..
lover gazamız mübarek olsun:ecrin_bebek:
yenimi gittinki o tarihi bekliceksin ben 2 hafta önce gittim meraktan duramıyorum nasıl oldu acaba diye haftaya gidecem sonrada ikili teste giderim heralde en son gittigimde tek kalp atışını gömüştüm
kızlar 2 li testin zamanı neye göre verilio. 9 haftalık arkadaşımız 26 ekime almış. ben 8+1 im 28 ekime aldım. neye göre bu tarihler??
ben de 9 a gidiorum kuşummmm :)
minik kızın napıoo:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?