2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimde öyleydi. doktor hamilelikte bağırsaklar iyi çalışmadığı için karında şişlik oluyor. bebekle ilgisi yok dedi. şimdi 8+2'yim halen çok şiş. 9.ayda nasıl olacak çok merak ediyorum:roflol:

hazal bendede oluyor. ilacımı içerken bile suyu görünce midem bulanıyor. bende ne yapacağımı bilmiyorum. hem bebek için zararlı hemde anne için. en basit örneği vücut susuz kaldığı için çatlaklar daha kötü oluşacak. çare bulursan benide bilgilendir olur mu.

ewet yaa kurtulsak artık şu bulantıdan bende kuru kuru bögürüyorum gözümden yaşlar geliyor gece uykularım berbat uyuyamıyorum zaten
benimde öyleydi. doktor hamilelikte bağırsaklar iyi çalışmadığı için karında şişlik oluyor. bebekle ilgisi yok dedi. şimdi 8+2'yim halen çok şiş. 9.ayda nasıl olacak çok merak ediyorum:roflol:

valla benim kızımda karnım çok geççıkmıştı 2. karın daha büyük olur dedile r gerçekten benim karnım biraz çıktı kızımda hiç çıkmamıştı ilk aylar bunda erken çıktı 2. hamileliğinden diyorlarda bilmiyorum

tabiki care bulursam haber veririm..acaba yedigimiz meyvelerdeki su oraninin faydasi varmi:) meyveyi rahatlikla yiyebiliyorum..

9+1 oldum 10. haftada gidecem inşallah bebiş ne durumda meraktayım

bende 9+1 oldum ama benim bebis ultrasona gore 4 gun geriden gidiyor,artik hangisi dogru bilmiyorum...insan cok merak ediyor degilmi:) benimde randevum 26 ekim..ikili testide o terihte yaptiracm allahin izniyle inslhh temiz cikar..allah hepimizin yardmcisi olsun..

yenimi gittinki o tarihi bekliceksin ben 2 hafta önce gittim meraktan duramıyorum nasıl oldu acaba diye haftaya gidecem sonrada ikili teste giderim heralde en son gittigimde tek kalp atışını gömüştüm

lover gazamız mübarek olsun:ecrin_bebek:

kımı de hiç valla normalden cok yıyomus sabah gözümü klozetın basında alıyorumm ben inşallah dedıklerı gibi 3. aya kadar devam etmez allahım nolur yardım et bitsin bu bulantılar annelık gercekten zormus bunu daha ilk aylardan görenlerdenızhihoyyythihoyyyt

kızlar 2 li testin zamanı neye göre verilio. 9 haftalık arkadaşımız 26 ekime almış. ben 8+1 im 28 ekime aldım. neye göre bu tarihler??

yenimi gittinki o tarihi bekliceksin ben 2 hafta önce gittim meraktan duramıyorum nasıl oldu acaba diye haftaya gidecem sonrada ikili teste giderim heralde en son gittigimde tek kalp atışını gömüştüm

hayir yeni gitmedim en son gittigimde 7+3 tu.ozele gitmistim..simde devltte gidicm,bana o tarihe randevu verdiler..cok pimpirikli olmamaya calisiyorum yoksa 7 ay nasil gecer:)) icim icimi yiyiyor bazen keske evde ultrason cihazi olsa falan dyorum ama:)))

günaydın kızlar ne alemdesiniz? benım bulantılar tam gaz devam ediyo sanki çok az azaldı gibi yada bana öyle geliyo. ben de su içemiyorum bu yuzden de idrar yollarım ağrı yaptı akşam çok korktum inşallah çok uzun sürmez okulda azap oluyo resmen

bu arada folic plus u ben hamıle kalmadan önce de kullandım hala kullanıyorum gunde 3 kez. 3 kez çok değil çünkü her draje de vitamin kalsiyum ve folik asit var fakat oranı az o yuzden günde 3 kez içiliyo merak etmeyın rahatlıkla için ben ilk 3 ay içmeyi düşünüyorum doktoruma da sorucam haftaya tahlılerım çıkıcak hem onları göürücem hem de sormam gerekn bir sürü şey var inşallah unutmam

bu arada bulantılar bazen b vitamını eksikliğinden olabilyormuş bemiks(vitamin) içebilir demiş bir arkaaşıma doktoru denesem mı acaba nette araştırmıştım orada da aynı şey yazıyordu dayanamazsam denıcem mecburen

kızlar 2 li testin zamanı neye göre verilio. 9 haftalık arkadaşımız 26 ekime almış. ben 8+1 im 28 ekime aldım. neye göre bu tarihler??

zonoxcummm 11-14 Hafta tarama testi diye geçiyo ikili test dediğimiz vee bu haftalar içinde oluyomuş bence ona dikkat edin randevularınızı alırken...

Günaydın kızlaarrrrr...

Baharnaz hayırlı haberlerini bekliyoruuzz..

Su içemeyen arkadaşlar mide bulantısı yaşadığınız için normaldir bulantılar hafifleyince bol bol içersiniz.Ben suyu çok sevmeme rağmen eskisi gibi kana kana içemiyoruumm..

Bu arada benimde göbek çıktıı birazz kızlar:))

ben de 9 a gidiorum kuşummmm :)

minik kızın napıoo:hulya:

ne yapsın çok dilli anne şöyle anne böylemi anncim su falanda filan hiç yatamıyorum maşşallah çok dilli kendini çok sevdiriyor iyide rabbim vermş şükürler olsunn eziyeti bile güzel anne olunca anlıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…