2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy turkocummm maşallah şimdi doktor gebelık ılerledımı nezamanda bi çağırıcak bizi

kalp atışını gördünmü canım...dur daha anneliğin ne fadakarlıklar yaptıgını zamanla göreceksin tek kusmalar degil gece uykularını unutacaksın başlı başına bir tatlı sorumlulugun olacak hep kendinden önce bebegin gelecek annelik duygusudur bu önce bebek sonra kendim diyeceksinn

valla bende öyleyim hergün bakardım ne yapıyor içerde diye ne güzel olurdu demikaydirigubbakcemile3

valla bendede çıktı ama benimki 2. hamilelik oldugundan diyorum ilk hamilelikte karın küçük ikincide büyük olur derler valla çıktı biraz

öyle turko anne olunca anlcaz zemuszemus

meyveli, süt için kızlar ben bu aralar süt içemyrm. meyvelı süt içiorum

valla bende süt içemiyorum demmekki tek degilmişim acaba protein oranı aynımıdır katkılı olmuş oluyor oda

canım ben ne su içebiliyorum ne meyva suları. şuan midemi bulandırmayan tek şey meyveli süt. hiç sıvı almamaktansa buda iyidir diorum napim.:sinifsinif:

Turkocum hadi senin 2. benim daha ilk yaa 4 aya kadar kilo almayın diyolardıı ama nerdeee:))))

Ben light süt aldım kalciyum daha fazlaymışş ama daha içmedimm :))Bu ara süt çok içemediğimden bol cacık yapıp yiyorum dondurma yiyorum bazenn sabahları gevrekle süt içiyorum 2 günde 1

ewet cacık hem faydalı hemde iştah açıyor bende yiyorum çokta hoşum agidiyor içm bu gibi oluyor birde soguk yapıyorum

kızlarrr çin takvimini biliyor musunuz? etrafımdaki tüm insanlara baktım doğru çıkıyor. bebişlerimizin eli ayağı sağlam olsun, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler. cinsiyet hiç ama hiç önemli değil. ama genede insan merak ediyor. bakalım tutacak mı bizimkide :ecrin_bebek:

bana erkek çıkıyor

kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız, kaç kilo aldınız???

zonox seninle aynıyız. 8+2 'yim bende. 1kg aldım. doktor alma dedi. 6.aya kadar 20kgda alsan bebek 600gr olacak hiç kg almasanda bebek 600gr olacak dedi. Önemli olan 6.aydan sonra yenilmesiymiş. ama benim elimde olmadan aldım.

zonox seninle aynıyız. 8+2 'yim bende. 1kg aldım. doktor alma dedi. 6.aya kadar 20kgda alsan bebek 600gr olacak hiç kg almasanda bebek 600gr olacak dedi. Önemli olan 6.aydan sonra yenilmesiymiş. ama benim elimde olmadan aldım.

ben 53 le hamiş kldım. şimdi 52 kiiloyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben 53 le hamiş kldım. şimdi 52 kiiloyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

supersin....biz niye aliyoruz anlamiyorum,cokmu yiyiyoruz nekaydirigubbakcemile3 benim kiloma gelince dogurursun senopuyorumnanaktan ahh gencligim ahh eskiden ben de o kilolardaydim:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…