ayyy turkocummm maşallah şimdi doktor gebelık ılerledımı nezamanda bi çağırıcak bizi
hayir yeni gitmedim en son gittigimde 7+3 tu.ozele gitmistim..simde devltte gidicm,bana o tarihe randevu verdiler..cok pimpirikli olmamaya calisiyorum yoksa 7 ay nasil gecer:)) icim icimi yiyiyor bazen keske evde ultrason cihazi olsa falan dyorum ama:)))
Günaydın kızlaarrrrr...
Baharnaz hayırlı haberlerini bekliyoruuzz..
Su içemeyen arkadaşlar mide bulantısı yaşadığınız için normaldir bulantılar hafifleyince bol bol içersiniz.Ben suyu çok sevmeme rağmen eskisi gibi kana kana içemiyoruumm..
Bu arada benimde göbek çıktıı birazz kızlar:))
öyle turko anne olunca anlcaz zemuszemus
meyveli, süt için kızlar ben bu aralar süt içemyrm. meyvelı süt içiorum
valla bende süt içemiyorum demmekki tek degilmişim acaba protein oranı aynımıdır katkılı olmuş oluyor oda
turkocum hadi senin 2. Benim daha ilk yaa 4 aya kadar kilo almayın diyolardıı ama nerdeee:))))
ben light süt aldım kalciyum daha fazlaymışş ama daha içmedimm :))bu ara süt çok içemediğimden bol cacık yapıp yiyorum dondurma yiyorum bazenn sabahları gevrekle süt içiyorum 2 günde 1
kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız, kaç kilo aldınız???
soylemem,soyleyemem:))) cokkk 50 kg ile evlndm 64 kg ile hmile kldim simdi de 65 kg yim:)
kızlarrr çin takvimini biliyor musunuz? etrafımdaki tüm insanlara baktım doğru çıkıyor. bebişlerimizin eli ayağı sağlam olsun, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler. cinsiyet hiç ama hiç önemli değil. ama genede insan merak ediyor. bakalım tutacak mı bizimkide :ecrin_bebek:
kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız, kaç kilo aldınız???
koca sana iyi bakmış maşallahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3
zonox seninle aynıyız. 8+2 'yim bende. 1kg aldım. doktor alma dedi. 6.aya kadar 20kgda alsan bebek 600gr olacak hiç kg almasanda bebek 600gr olacak dedi. Önemli olan 6.aydan sonra yenilmesiymiş. ama benim elimde olmadan aldım.[/QU
bebekdogunca veririz sen SIKMA canini:) yemeye devamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
zonox seninle aynıyız. 8+2 'yim bende. 1kg aldım. doktor alma dedi. 6.aya kadar 20kgda alsan bebek 600gr olacak hiç kg almasanda bebek 600gr olacak dedi. Önemli olan 6.aydan sonra yenilmesiymiş. ama benim elimde olmadan aldım.
hahaha...... evet vallahi iyi bkti sagolsun...
ben 53 le hamiş kldım. şimdi 52 kiiloyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?