2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar öncelikle bebişlerinis hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınısa almayı nasip etsinn
bugünlerin kıymetini bilin insan çok heycanlı oluyoo boshayallersmile
benim bulantılarım 5-6 haftada başladı gerçi ve 4. ayın sonuna kadar sürdü eyvahedigeldismile
hiçbirşey yiyemedimm, su içsem onu bile çıkardım
ama sakın moralinisi bozmayın rabbim koruyo ve bebişim maşşallah hep 1 hafta önden gidiyodu guclubacismile
hatta ben 48 kg la hamile kaldım ve 44 e düştüm :1shok:
siz yemesenisde bebeiş sizden ihtiyacı olanı alıyo
bu aylarda kilonusa dikkat edin derim
çünkü ben şimdi her hafta 1 kilo almaya başladım eyvahedigeldismile doktorum kısıtlıo ama elimde değil herşey yarıo sempatiksalakcinni
yani şimdi dikkat etmesseniz ilerde daha çok alırsınıs benden söölemesi
Allah ım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin cümlemise
ben şuanda 6. ayın içindeyimm
eşya içinde hiç acele etmeyin biz daha almadık bile delikafadulden nasıl durdum hayret ediyorum sempatiksalakcinni
bulantınız varsa zorlamayın kendinizi istediğinis şeyleri istediğinis kadar yiyin yerimseniben tecrübe delikafadulden
illa yemen gerekio diyipde ağzınıza tıkarlarsa çıkıo biliyorum ve kendinize zarar yerimseniben bu daha zararlıymış doktorum dedi
ama yumurta balık ceviz bunlrdan tüketmeye bakınn bol bol su içinnnn ayyboshayallersmile ne güsellll o günler aklıma geldi
hemen doğsa da kucağıma alsam diodum
ama bidaha hep kucağınısda olucak bu günlerin tadını çıkarınn olumunekankayizsmile :CüvCüv:
insan bu günleri de öslüoooo yerimseniben
neyse kendinise ve bebişlerinise iyi bakın bolbol dinleninn opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

bebek dogunca veririz sen SIKMA canini:) yemeye devamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Evet canım. inşallah veririz tüm kilolarımızı doğumdan sonra. sorma ya sürekli kıyafet alma alışkanlığım var. hep dar elbiselere gözüm kayıyor ama doğumdan sonra nasıl olacağım belli değil. göbek kalırsa giyemem diye hiçbirşey alamıyorum. genelde hamileler yiyecek aşerir, ben kıyafet aşeriyorum galiba kaydirigubbakcemile3 bu arada karnımın çıkmasıda hoşuma gidiyor. sanırım kendimle çelişiyorum :)

mrb melek anneleri
dr. geldim kalp atışlarını duydum çok şükür
ama 1 ay içinde 4 kg vermişim
umarım bebeğe etkisi olmaz
progestan ilacına devam edecekmişim 4. aya kadar
bu ilacı kullanan kaçıncı aya kullanacaksınz acaba?
bana 1 ay sonra kontrola gel dedi ama bn nasıl sabredecem 1 ay
1 ay çok uzun değil mi
haftaya troid kontrollerim var en çok ona öem vermem gerek
tsh düzeyine göre ilaç ayarlanacak
ilk 3 ay troid de ii çıkırsa çok ii olacak
inş. hepimiz mayıs ayına kadar sağlıcakla bbişlerimizi dünyaya getirriz
9 aylık bir heyacan macerası ve beraberinde güzel haberler alırız inş. hepimiz

Son düzenleme:
tabiki care bulursam haber veririm..acaba yedigimiz meyvelerdeki su oraninin faydasi varmi:) meyveyi rahatlikla yiyebiliyorum..

bende su içemiyorum maalesef
meyveledeki suyun faydası olur
kavun karpuz en çok su içeren meyveler
hem midemi bulandırmıyor
1 aya kadar geçer bu durumlar inş.

ben de dün kavun yedim...çok iyi geldi...hem sulu hem lezzetli...doğrudan su içemeyen herkes meyveye düşmeli..meyvenin suları da normal su gibi...bol bol meyve yemek gerek...

ben 53 le hamiş kldım. şimdi 52 kiiloyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende 50,30kg ile hamile kaldım. 6.haftada 52,30'a çıktım. şuan 51,30'um. benim sat 03 ağustos ama döllenme ile ilgili doktorum birşey demedi. geç döllenme varmıdır bilmiyorum.

ben geldim

blue-sky anladım canım teşekkür ederim

yasemin teşekkür ederim

bilgileri toplamaya devam edeyim yine yazayımda kızların gözünden kaçmışsa

Tüp bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaşlar hangi merkezde kaç lira fiyata yaptırdınız yazarsanız çok memnun olurum

Tulin , Fdilek kızlar teşekkür ederim.
Dr kontrolüm iyi geçti 8+5 im haftam adetime göre değil OPUma göre hesaplanıyormuş bebişimizin gelişimi iyiydi çok şükür
inip çıkan tansiyonlarım için dr çıkan sonuçlara iyi dedi. tansiyon takibine devam dedi
Tahlil yaptıracağım listeyi verdi elime ve 3 hafta sonrası için 2li teste randevu alıcam

İnşallah tulin yarın seninde randevun güzel geçer güzel haberlerle gelirsin canım

Son düzenleme:
turkocum gazianteptesin sen galiba bende antepteyim.. hangi doktora gidiyorsun?

canım doktorlar sitesinde hüseyin kılınça gidiyordum kızmda ve bundada tedavimi o yaptı ama şimdi hatemhastanesine gidecem oranın sezeryanı bakımı çok güzel çok ilgileniliyor bu hafta başlıcam orda bilent korkmaz var amaliyatımı o hastanede olacam özel çok güzell sen nereye kime gidiyorsun canım

bebek dogunca veririz sen SIKMA canini:) yemeye devamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Evet canım. inşallah veririz tüm kilolarımızı doğumdan sonra. sorma ya sürekli kıyafet alma alışkanlığım var. hep dar elbiselere gözüm kayıyor ama doğumdan sonra nasıl olacağım belli değil. göbek kalırsa giyemem diye hiçbirşey alamıyorum. genelde hamileler yiyecek aşerir, ben kıyafet aşeriyorum galiba kaydirigubbakcemile3 bu arada karnımın çıkmasıda hoşuma gidiyor. sanırım kendimle çelişiyorum :)[/QUOTE]

hahahaha...bende normalde kiyafet almayi cok severim ama simdi kiyafete verilen para bosa gidiyormus gibime gliyor..bikac ay sonra aldiklarini giyemeyecksinkaydirigubbakcemile5 ayy evet su karnimiz ciksada gere gere gezsek sokakta:) allahim isteyen herkese nasip etsin....a.s.

canim dr progestan ilacini banada verdi.3 ay kullan dedi,bu ilacin bebege hic zarari yokmus merk etme..dusuk riskini onluyormus..ben gunde 2 vya 3 defa icmeye calisiyorum...

56 kiloydum 6 +2 de gittiğimde tartıldım şuan 7+1 sonıyorum hala 56 ama gerçekten kilo beni çok korkutuyo çünkü kolay veren bi bünyem yok

ben bi yazı okudum. kadın 69 kilo ile hamile kalmış. 90 ile doğurmuş. 2 ay sonra 68 kilo olmuş. emzirme çok önemliymiş kilo vermek için. zaten 4. aydan sonra alınıomuş asıl kilolar

ilk 3 ayda maksimum alınıcak kilo 2 miş.

benim dr.um 4. aya kadar kilo almanı onaylamıyorum dedibilmiyorumkismile

canim dr progestan ilacini banada verdi.3 ay kullan dedi,bu ilacin bebege hic zarari yokmus merk etme..dusuk riskini onluyormus..ben gunde 2 vya 3 defa icmeye calisiyorum...

ben içemiyorum maalesef
çok kötü yaptı beni
dr. da fitil olarakk kullan dedi
ama bazen 1 tane kullanıyorum
kanamam durdu diye bazen de kullanmıyorum

ben içemiyorum maalesef
çok kötü yaptı beni
dr. da fitil olarakk kullan dedi
ama bazen 1 tane kullanıyorum
kanamam durdu diye bazen de kullanmıyorum

himmm bence kanaman dursada mutlaka icmeye calis..bebegin senin en kiymetlin,kendinden one onu dusunmk zorundsin..bnm asiri bas donmem oluyordu dr gece yatrkn 2 tana ust uste ic yat dedi..sende boyle yapabilirsin.

canım bende skk nın karşısında süleyman altınatmaz var oda hatem hastanesinde yaptırıyor doğumları ona gidiyorum çok ilgili çok ii.. hatemde yılmaz genco var onada gitmiştim çok ilgileniyor aydınlatıyor oda çok iyidi ama çalıştığım için saatlerim özele daha çok uydu işyerinden izin almam biraz zor süleyman beyde çok ii tavsiye derim inanılmaz çok hastası var ve herkes çok memnun fiyatıda çook uygun.. belki hatemde karşılaşırız seninle benim 18 mayısa geliyro doğumum bakalım hayırlısı:)

lalehan inşalllah troid değerlerin iyi çıkar canım

inş. canım
en çok kortuğum zaten troid
geçenhamileliğim de ki kötüydü ve sonlandrıldı
üstelik ilacın etkisiyle kemik yoğunluğum azalmıştı
şimdi o yuzden d vitamini ilaç kullanıyorum
bu sefer dozajım inş. yükseltilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…