himmm bence kanaman dursada mutlaka icmeye calis..bebegin senin en kiymetlin,kendinden one onu dusunmk zorundsin..bnm asiri bas donmem oluyordu dr gece yatrkn 2 tana ust uste ic yat dedi..sende boyle yapabilirsin.
ben bi yazı okudum. kadın 69 kilo ile hamile kalmış. 90 ile doğurmuş. 2 ay sonra 68 kilo olmuş. emzirme çok önemliymiş kilo vermek için. zaten 4. aydan sonra alınıomuş asıl kilolar
ilk 3 ayda maksimum alınıcak kilo 2 miş.
benim dr.um 4. aya kadar kilo almanı onaylamıyorum dedibilmiyorumkismile
canım burda okudum ben bi konu vardı hamilelikte kaç kilo aaldınız diye onu okuyunca şok oldum bünyeden bünyeye değiştiği evet bir gerçek ama 17-18 20-25 kilo alan var hatta 30 tabi 12 kilo alanda var.. helede son 3 ay haftada 1 kilo alan varmış düşün ayda 4 ,,3 ayda 12 .. yürüş yapma imkanımda yok ,, beni korkutuyor bi kilo problemi gerçi doğumda 8 kilosu direk gidiyormuş ama nebileyim bi arkadaşım 45 kilo ile hamile kaldı kaçla doğum yaptı hatırlamıyorumda hala 60 kilo düşün,, gerçi çok takmamak laım sağlıklı olsunlarda kaydirigubbakcemile5
gönül, hazır bebek günlükleri var. ben de yazıyorum. haftada bir gün yazarsan sıkılmazsın :) her hafta yaşadıklarımı yazıorum
valla canım ben 3. aydan sonra eşimle hamiş platesine gidicem. cuma cumartsi akşam 8 de başlıomuş
hafta içide spor salonuna gidicem. fitness a:kedi:
inşallah kolay bi doğum yaşarım. ve çabuk kilo veririm. benim eşimin kiloya karşı çok acaip bi antipatisi var. ben 1 yıllık evliyim 3 kilo aldım ama çok rahatsızım inan.:2:
kızlar birde sormak istediğim bi konu var. adet döneminizde aynı belirtileri yaşadınızmı.. o dönem nasıl geçti.. benim 2 gündür ara ara sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ama sebebini çözebilmiş değilim. korkutuyor bu ağrılar beni. fikri yada bilgisi olan yaşa bu ağrıları yaşamış arkadaş varsa yazarsa sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mrb melek anneleri
dr. geldim kalp atışlarını duydum çok şükür
ama 1 ay içinde 4 kg vermişim
umarım bebeğe etkisi olmaz
progestan ilacına devam edecekmişim 4. aya kadar
bu ilacı kullanan kaçıncı aya kullanacaksınz acaba?
bana 1 ay sonra kontrola gel dedi ama bn nasıl sabredecem 1 ay
1 ay çok uzun değil mi
haftaya troid kontrollerim var en çok ona öem vermem gerek
tsh düzeyine göre ilaç ayarlanacak
ilk 3 ay troid de ii çıkırsa çok ii olacak
inş. hepimiz mayıs ayına kadar sağlıcakla bbişlerimizi dünyaya getirriz
9 aylık bir heyacan macerası ve beraberinde güzel haberler alırız inş. hepimiz
ben geldim
blue-sky anladım canım teşekkür ederim
yasemin teşekkür ederim
bilgileri toplamaya devam edeyim yine yazayımda kızların gözünden kaçmışsa
Tüp bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaşlar hangi merkezde kaç lira fiyata yaptırdınız yazarsanız çok memnun olurum
Tulin , Fdilek kızlar teşekkür ederim.
Dr kontrolüm iyi geçti 8+5 im haftam adetime göre değil OPUma göre hesaplanıyormuş bebişimizin gelişimi iyiydi çok şükür
inip çıkan tansiyonlarım için dr çıkan sonuçlara iyi dedi. tansiyon takibine devam dedi
Tahlil yaptıracağım listeyi verdi elime ve 3 hafta sonrası için 2li teste randevu alıcam
İnşallah tulin yarın seninde randevun güzel geçer güzel haberlerle gelirsin canım
kızlar bebeğime albüm yapmaya kadar verdim. günlük tarzında değil ama haftalık olarak ne yaşadığımı, eşimle beraber neler paylaştığımızı(onun adına), doktorun ne dediklerini vs. yazılı olarak düzeleyip, doktorun verdiği ultrason çıktılarını düzenli olarak bu albüme koyacağım. dönem dönem karnımın çıktığı zamanlarda benim eşimle olan resimlerimi koyacağım. en son ise matbaada düzgün bir hale sokacağım. ve bunu bebeğime büyüyüp anne veya baba adayı olduğu zaman hediye edeceğim.o güne kadar hiç göstermeyeceğim. tabi hepsi kısmet meselesi. ama ben başlamaya karar verdim. inşallah ömrüm olurda o günleri görürüm. hayal ettiğim gibi yapıp bebeğimin benim yerimde olduğu zaman hediye etme fırsatım olur inş. sizede tavsiye ediyorum. bence ortaya çok güzel birşey çıkacak :))
kızlarrrrr kızlarrrr bişi buldummmm ayy çok heyecanlandımmm galibaa kızımm oluyorr:))))
bi yapsanıza şu testi...
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
LİNK VERCEKTİM SİZE AMAA DAHAA MESAJ SAYIM AZMIŞ LİNK VEREMİYORUM KOPYALADIM YAPIŞTIRDIMM:)))
canım kopyala yapıştır yaptım demişsin ama yok.. tam detaylı anlatırmısın:) çok merak ediyorum dakızlarrrrr kızlarrrr bişi buldummmm ayy çok heyecanlandımmm galibaa kızımm oluyorr:))))
bi yapsanıza şu testi...
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
LİNK VERCEKTİM SİZE AMAA DAHAA MESAJ SAYIM AZMIŞ LİNK VEREMİYORUM KOPYALADIM YAPIŞTIRDIMM:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?