2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

himmm bence kanaman dursada mutlaka icmeye calis..bebegin senin en kiymetlin,kendinden one onu dusunmk zorundsin..bnm asiri bas donmem oluyordu dr gece yatrkn 2 tana ust uste ic yat dedi..sende boyle yapabilirsin.

bende önceden ağızdan alıyorum
çok yan etki yapınca alttan fitil olarak almaya başladım
şimdi neyse ki o yan etkiler gitti
en buyk ilacım dinlenmek..
sürekli yatmakta ısandırıyor zaman geçmiyor
neyseki sizlerle vakit geçiyor..
uzanarak yazıyorum .iş yapmıyorum zaten
inş. 4. aydan itibaren normale dönerim
2 ayı gitti zaten
ilk başlar geçsin.. hepimizn zorlandığı şeyler olacak elbette
Allah kolaylık ve sabırlık versn hepimize

offffffffffffff sabah yediğim tostun öz suyu ağzıma geliomafoldumben

kızlar bebeğime albüm yapmaya kadar verdim. günlük tarzında değil ama haftalık olarak ne yaşadığımı, eşimle beraber neler paylaştığımızı(onun adına), doktorun ne dediklerini vs. yazılı olarak düzeleyip, doktorun verdiği ultrason çıktılarını düzenli olarak bu albüme koyacağım. dönem dönem karnımın çıktığı zamanlarda benim eşimle olan resimlerimi koyacağım. en son ise matbaada düzgün bir hale sokacağım. ve bunu bebeğime büyüyüp anne veya baba adayı olduğu zaman hediye edeceğim.o güne kadar hiç göstermeyeceğim. tabi hepsi kısmet meselesi. ama ben başlamaya karar verdim. inşallah ömrüm olurda o günleri görürüm. hayal ettiğim gibi yapıp bebeğimin benim yerimde olduğu zaman hediye etme fırsatım olur inş. sizede tavsiye ediyorum. bence ortaya çok güzel birşey çıkacak :))

canım burda okudum ben bi konu vardı hamilelikte kaç kilo aaldınız diye onu okuyunca şok oldum bünyeden bünyeye değiştiği evet bir gerçek ama 17-18 20-25 kilo alan var hatta 30 tabi 12 kilo alanda var.. helede son 3 ay haftada 1 kilo alan varmış düşün ayda 4 ,,3 ayda 12 .. yürüş yapma imkanımda yok ,, beni korkutuyor bi kilo problemi gerçi doğumda 8 kilosu direk gidiyormuş ama nebileyim bi arkadaşım 45 kilo ile hamile kaldı kaçla doğum yaptı hatırlamıyorumda hala 60 kilo düşün,, gerçi çok takmamak laım sağlıklı olsunlarda kaydirigubbakcemile5

gönül, hazır bebek günlükleri var. ben de yazıyorum. haftada bir gün yazarsan sıkılmazsın :) her hafta yaşadıklarımı yazıorum

valla canım ben 3. aydan sonra eşimle hamiş platesine gidicem. cuma cumartsi akşam 8 de başlıomuş

hafta içide spor salonuna gidicem. fitness a:kedi:

inşallah kolay bi doğum yaşarım. ve çabuk kilo veririm. benim eşimin kiloya karşı çok acaip bi antipatisi var. ben 1 yıllık evliyim 3 kilo aldım ama çok rahatsızım inan.:2:

ne güzel imkanın varsa tabi hepsine git. ben çalışıyorum bütün gün oturuyorum akşamda zor atıyorum kendimi eve ama imkanlarımı zorlayıp en azından hafta 4 kez 1 saat yüremeye çalışıcam benim eşimde kilo takıntılı boyumda çok uzun değil taopacık bişey olacam diye korkuyorum mafoldumben

kızlarrrrr kızlarrrr bişi buldummmm ayy çok heyecanlandımmm galibaa kızımm oluyorr:))))
bi yapsanıza şu testi...
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

LİNK VERCEKTİM SİZE AMAA DAHAA MESAJ SAYIM AZMIŞ LİNK VEREMİYORUM KOPYALADIM YAPIŞTIRDIMM:)))

canim, bircok arkadasimizda oldugu gibi bende bu agrilardan cok yasiyorum, ara ara hala adet olucakmisim gibi geri geliyor sancilar. Normal yani korkma sakin.

Canim, gozun aydin hadi bebisinin kalp atislarini duymussun. Darisi birsonraki kontrolunde yine duymak insallah. Boyle boyle geciricez arftik bu aylari:) Rabbim hepimizin sonunu guzel eylesin.

Baharnaz canim, seninde gozun aydin, kontrollerin bundan sonrada hep iyi gecer insallah. Buyuk bir bolumumu ilk asamalari geride birakti, simdi sira ikili testlerde. Rabbim hayirli sonuclar almamizi nasip eder insallah.

Gonulcum, yapabilene cok guzel, ileride cocugun icin neguzel bir hediye olur. Keske bizim annelerimizde bizlere boyle birseyler yapabilseymis:)) olsun artik, bizde onlarin bizlere eskilerden bahsettikleriyle yetinicez artk:))
Bende dusunuyorum bu tur bisiy yapmayi ama henuz kafamda netlestirmedim ne sekil istedgimi... ben netlestirene kadar cocukta dogdu dogacak olur bakarsin:)))

En azindan sana kolay gelsin canim.

burda çeşitleri var. artık kırtasiyelerde bile satılıyo[/QUOTE]

süpersin canım:lepi: sanırım ben çok geri kalmışım:) teşekkür ederim bilgi için kaydirigubbakcemile5

selam bayanlar 2010 mayis annesiyim

adet sancisi gibi sancilar olur ozellikle 28 gunde bir :) yani hamile oldugunuz icin adet olmazsiniz ama sancilari gelir. enteresan ama gercek..

bir de bu donemde igne batiyormus gibi olabilir endiselenmeyin normal
tadini cikarin cok ozel bir surec:)

özlem sitenin adını ver kız. linkini veremiosan biz arayıp bulalımmmkaydirigubbakcemile3

canım kopyala yapıştır yaptım demişsin ama yok.. tam detaylı anlatırmısın:) çok merak ediyorum da

мальчик: erkek
девочка: kız demek

kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

KIZLARRRR BU İŞTEEE KOPYALA YAPIŞTIRIN HEPSİİ BÖYLE HESAPLIYOSUNUZZZ.....

Zonnetje amin canım İnşallah hepimizin kontrolleri güzel geçer güzel haberler veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…