2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canimm, aynen dedigin gibi ara ara surekli yokluyor o sancilar :))

Dogru soyluyorsun, cok guzel bir surec ve tadini cikarmak lazim. Su endiseli zamanlari bi gecirelim, 12 ci haftamizi tamamliyalim ondan sonra sanirim daha bi alismis olucaz bu guzel ve ozel duruma. Rabbim hepimizi sevindirir insallah.
Sende hayirlisiyla bebegini saglikla kucagina alirsin insallah

Zonox k.k daaa cinsiyet öğrenmek isteyenler gelsin diye bi sayfaa herkes de ddoğru çıktı falan yazmış
8 mesaj sonra link vercemm
boş mesaj mı atsammm:))))

bu arada kızlar çok şükür bugünkü bir detay yazayım bebişimin ilk hareketini gördük drda bende çok şaşırdım normalde bu haftalarda pek olmazmış
İnşallah bebiş hareketlerinizi sizde en kısa zamanda görürsünüz

canım ben linki verdim

Google Google Translate

şunu tıklayanlar hesaplayabilir.

bu arada benim doğum tarhm

09 08 1983
eşimin 25 03

ben
9 8 1983
25 3 eşiminkini yazdım. erkek çıktı

09 08 1983 yazdığımda kız çıkıo. yanlarına 0 koyunca. çok enteresan

arkadaşlar bende mayıs 2011 anne adayıyım..Bişey dikkatimi çekti hiç kimse bulantılarından bahsetmemiş...kimse bulanmıyomu sadece benmi bulanıyorum yaaa((

bahar bunlar eğlencelik işler.ben eğleniyorum şahsen. Yoksa allahın uygun gördüğünü değiştirmeye çalışmıyoruz burada.

ivit doğru söylüyorr...merak ettik bi dee... Biberonların bile bi mavisi bi pembesi var cinsiyeti öğrenene kadar alışveriş yapamıcam mı yav benn...

Yaaa ne guzel, bu haftalarda basliyormus evet kiprasmalar, sen gordun sanslisin canim:)) Darisi bizlerin basina insallah. Gerci benim daha 3 bucuk haftam var bebisimi birdaha gormeye..ama olsun..hersey yolunda gitsinde ben beklemeye raziyim:)

bahar bunlar eğlencelik işler.ben eğleniyorum şahsen. yoksa allahın uygun gördüğünü değiştirmeye çalışmıyoruz burada.

Evett aynen oyle...cin takvimindede, bu yontemdede benimn kizim olucakmis ayoll:)))

arkadaşlar bende mayıs 2011 anne adayıyım..Bişey dikkatimi çekti hiç kimse bulantılarından bahsetmemiş...kimse bulanmıyomu sadece benmi bulanıyorum yaaa((

Subaru canim, burda %80 butun anne adaylarinin midesi bulaniyor canim, ama hepsi okadar alismiski sanki artik 24 saat dile getirmiyorlar canim, napsinlar onlarda usandii:)) Rabbim midesi bulana yardim etsinn ve tez zamanda gecirsin insallah

aslında ilk çocuğum olucağı için hiç farketmio benim için kızlar kaydirigubbakcemile3 ama yinede merak etmio değilim.. sempatiksalakcinni

--------------------------------------------------------------------------------

мальчик: erkek
девочка: kız demek

ben salak mıyım yaaaaaaaa........anlayamıyorum....doğum tarihlerimizi girdim...benim kanım daha önce güncellenmiş...eşiminki daha sonra....buna göre ne demek şimdi?Kız mı erkek mi?nasıl anlıyoruz?:ecrin_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------

мальчик: erkek
девочка: kız demek

erkek o zaman..çin takviminde kız çıkıyor ama...ciddi bir tezat var bundaohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

amin..teşk.ederim...dediğiniz gibi alışmışlar herhalde...benim 24 saat bulantım var sanırım kafayı yemek üzereyim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…