2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimde kız çıkıyor ..çin falına görede erkekti...ruslar ve çinliler sanırım uluslararası problemimiz var :)))))

kızlarbir şey yazıcam ama tepki almaktan korkarak yazıyorum hemşire bir arkadaşım var hamile .çalıştığı hastanedeki hocası ne uzmanı sormadım ama işinde çok iyi biriymiş .arkadaşa şöyle söylemiş ilk 3 ay özellikle düşük tehlikesi varsa tv ve bilgisayardan cep tel den kesin şekilde uzaklaşsınlar hazır yoğurt ve süt içmesinler çoook katkı var içinde.gerçi diceksiniz biçok şeyde katkı var ama hani süt ve yoğurdu faydalı diye çok tüketiyoruz ya onun için hiç içme daha faydalı senin için demiş.düşük telikesi olan arkadaşlara belki faydası olur diye söylüyorum.ama aksine ev yoğurdu çok faydalı bunu geçen hafta gördüm mantar gibi bişi oldum dr.sirkeli su yap onu kulln dedi.kayınvalidemde kaldığım için yapamadım.onun yerine bol bol ev yoğurdu yedim zaten başkada bişey yiyemiyorum bulantıdan hemen geçti mantarın normalde ilaç kullanmadan kesinlikle geçmez.

SADECE DÜŞÜK TEHLİKESİ OLANLAR DEĞİL Kİ HEPİMİZİN BEBEKLERİMİZİ RADYASYONDAN UZAK TUTMASI LAZIM. BENİM BİR ARKADAŞIM 9 AY CEP.TEL.KULLANMADI.BEN YAPAMIYORUM MALESEF İŞYERİNDE AKŞAMA KADAR PC BAŞINDAYIM TEL DESEN ÖYLEE EVDE AKŞAMLARI PC AÇMAMAYA ÇALIŞIYORUM EŞİM DE ÇOK KARŞI ZATEN.. EV YOĞURDUNA GELİNCE TEMİZ SÜTÜ NERDEN BULUCAZ Kİ YOĞURT YAPALIM BÜYÜK ŞEHİRLER İÇİN ÇOK ZORRR...:sm_confused:

çok geçmiş olsun size....o kadar çok şey duyuyor ve görüyoruz ki ben valla artık herşeye herkese inanıyorum..doğrudur....herşeyde katkı var suyumuzdan ekmeğimize kadar ...dikkat etmeliyiz ve mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak kalmalıyız .....

hamişler....dr larınız size hangi ilaçları verdi....bana elevit+gyno ferro sanol ve bulantı için dramamine ilaçlarını verdi..yanlız ilaçlardan biri çok fena uykumu getiriyor ne yapmalıyım çalışıyorum ayakta uyuyorum resmen...bu ilaçları kullanan varmı aranızda ?

kızlar selam

bana süt ve yoğurt gaz yapıyor aslında ne yesem gaz yapıyoda..
ben kefiri tercih ediyorum inş. 9 ay boyunca kefir içeceğim kefir çok daha faydalı ve daha güvenilir diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

bana sadece folic asite devam et demişti midem yüzünden 5.haftada bıraktım başka bişi vermedi hele mide bulantısı için lafını bile ettirmiyor istediğin kadar rapor veriririm ama ilaç yok dedi bende evdeyim evde daha kolay en azından sendede çok oluor heralde mide bulantısı bu arada bişi farkettim gece zorda olsa yatarken tok yatınca ertesi gün daha az bulanıyor midem yatmadan önce koca bir ayva yedim bu gün maşallah hiç çıkarmdım

bende çok içerdim önceden kefiri çoook seviyorum ama şimdi midem kaldırırmı bilmiyorum hatta bu akşam deniyim iyi aklıma getirdin kefir çok faydalı

Selam kızlar, nasılsınız?

Ben bugün nöbetçiydim ve çok yoruldum.
Her türlü kokuyu almak beni öldürüyor.
Çocukların yanıma gelmelerine bazen tahammül edemiyorum(
Nolacak böyle bilmiyorum.

bana drum hiç bir ilaç önermedi. Ve önermiyorum dedi. şu an 8+5 teyim tedaviden önce başladığım folbiola ve progesteron jeline devam dedi bu kadar

Omega-3, vitamin, demir hapı sorucam demişti sordum dr şimdilik ilaç yok dedi. Zaten ilaçların bulantıyı daha fazla arttrır dedi.

benim bulantılarım 5.haftada başladı 6.haftada doktoruma sordum kesinlikle 12.haftaya kadar sabredeceksin dedi ilaç vermedi...8.haftda artık canıma tak etti 12.haftaya kadar sabredemeyeceğim için sürekli ağlıyodum ..tesadüfen bir başka dr la konuştum yan etkisi olmayan bu ilacı verdiler...suyu sulu yemekleri azaltmamı ve yemeklerden 2 saat sonra su içmemi önerdiler....evde mutfağa giremiyorum malum sebepten dolayı...hazır yemekten gına geldi artık meyve falanda yiyemiyorum..sadece elma yiyebiliyorum...valla annelik zor zanaatmış.....ilk hamilleiğim bu kadar zor olacağını düşünmemiştim ..allah hepimize sabır versin

Kızlarr bişii dicemm yaa bu konularla alakası yok amaa çok canım sıkıldı geçen hafta babet almıştım işyerinde 2 gün giydim altları açıldı şok oldum geri götürdüm onlar daa teste falan gönderdiler göya şimdiaradılar gelip alabilirsiniz diyolar vee sadece tamir etmişler geri zekalılar ne para iadesi yapıyolar ne ürünü değiştiriyolar parasında değilim de artık bu adamların pişkinliğindeyim gidip suratlarına mı fırlatsam ne yapsamm

Doğrudur, aynen sana katılıyorum. Arkadaşında druda haklı. raf ömrü uzayan gıda insanın ömrünü kısaltırmış. Beslenme Uzmanı Prof.Dr.Ahmet Aydının sanırım bu söz. Hatta Taşdevri diyeti diye bir kitabı var en kısa zamanda tedariklenicem
Ev yoğurdu daha çok yararlı bakterilerle dolu olduğu için fayda etmiştir. Yani o ev yoğurdunun kokusuda mis gibidr şimdi off sana ve bebişine yarasın

ee peki bize neden ilaç veriyolar her dr farklı ilaç veriyor...karşı komşumda hamile oda şuanda 7.haftasında onunda ilaçları benden farklı ! niye böyle yapıyolar dr lar içmesem mi acaba ilaçalrı ne dersiniz ?

Uğraşmak istiyorsan tüketici hakları masaları oluyor adliyelerde git oraya hakkını ara canım

Neyse kızlarr sizi öptümmm mesai bitti ben kaçar yemeğim de yokk ne yesekk neysee görüşürüzzz byeee...

cnm bana dr folik asitten başka hiç bi ilaç ermedi ve sakın içme dedi bende enfeksiyon vardı onun için bile ilaç vermedi. bebeğin organalrı gelişiyomuş 12. haftaya kadar yan etkisi olabilr diye dr ilaç vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…