2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

resmen somalili gibi oldum. mide bulantısından patapes haşladım karabiber tuz döktüm ekmeksiz yiyorum. alt kat komşum geldi hiç hamile gibi diilsin dio. doğru valla hamileyken kilo verirsen böle olurmafoldumben ve ben öğle yemeği yemiyorum resmen unutuyorum. bugün yemek yemediğim haberler başlayınca aklıma geldi. sabah kahvaltısıyla duruodum. baktım haberler başlıo bi baktım saatime saat nerdeyse 7 olmuş. 9 saattir hiç bir şey yememişim

Son düzenleme:
Canım senin adına çok sevindim darısı başımıza
Canım kontrolünün iyi geçmesine sevindim ,inşallah güzel haberlerle geliriz bakalım hayırlısı olsun

Olmaz öyle yemek yiyemiyorsan meyve ye bol bol

mandalina yeşil elma aldım akşam yiyim barimafoldumben,

sen napıosun canım bugün nasılsınolumunekankayizsmile

bugün evi temizledim ütü yaptım çok yoruldum biraz dinleneyim dedim ve birazdan da yemek yapcam annemler geliyor pazar günü 2 günde yokum evde o yüzden bugünden yapıyım dedim öyle işte nolsun

off yaa herşey stres yüklüyo sanki haberleri izliyorumm ağlıyorum dizilerde ağlıyoruumm(.Şu bursadaki kredi kartı olayından annesiz kalan 3 çocuk haberi mahvetti beni yaa..Bu bankalar çok vicdansızz kredi kartı kullanıpta şunlara pirim yaptırmak istemiyoruummm

bugün evi temizledim ütü yaptım çok yoruldum biraz dinleneyim dedim ve birazdan da yemek yapcam annemler geliyor pazar günü 2 günde yokum evde o yüzden bugünden yapıyım dedim öyle işte nolsun

biraz hareket iyidirsengözlerimebaksanab otur otur nreye kadar dimi yahu. ben de haftaya başlıorum işe mafoldumben Allah yardımcım olsun:1shok:

dilek ben blendax reklamındaki kıza bile ağlıorum sen ne diosun:roflol:

kızlar iyi akşamlar
dün şükürler olsun kalp atışını gördüm bebişimin
doktor 2 hafta sonra geldiğinde bazı testler yapıcaz dedi 9. hafta oluyo yani
sizde daha önce yaptırmıştınız burada okumustum
siz kaçıncı haftada yaptırmıstınız bu testleri

İyi akşamlar Seda.
Ben ilk muayeneye oldukça geç gitmiştim.
Gittiğimde 7.5 haftalıktım ve bütün testleri yaptılar.
10. haftada da ikili test yapılacağını söyledi doktor ama doktorumu değiştireceğim.

Son düzenleme:
sedasem, 8 haftalığım. 28 ekimde 2 li testim var. 12 hafta 2 günlükken 2 li teste giricem ben

kızlar behlül kaçar hepinizi çok çok öpüyorummmopuyorumnanaktan

baharnazcım canım çok teşekkür ederim balıklar için:)))
ailem ankarada canım o nedenle karadenizden balık getirmek hayalllllllll:)

özlemayd canım demek aramızda 1 gün var hadi bakalım peşpeşe doğuralım sağlıcakla inşallah...

dün giremedim sayfalar iyi ilerlemiş maşallah..
dün komşularım taşındılar eşi ve 1 aylık bebişi bizdeydi fırsat bulamadım
gece 2,5ta çıkınca uykusuzda kaldım ama olsun feda olsun :))))
şükür onlarda varmışlar....

Kızlarrr listede eksik bilgisi olanlar özel mesaj atsın. tüm hamişleri listeye yazdıktan sonra SAT'a göre sıralıycam.

Benden başka herkes alınmış o listeye sanırım.
Çoğu zaman yazdıklarımın dikkate alınmayışıyla karşılaşıyordum ama alınganlık yapmamaya çalışıyordum.
Son sayfada bile mesajım olduğu halde görülmüyorsam bir sorun var demektir.
Sanırım ben de bu topiğe artık gelmeyeceğim.
Bugün katılanlar bile listedeyken benim olmayışımın sadece unutulmuş olması bile can sıkıcı.

canım 3 aşılamaydı tutan bu dediklerinin hiç birini yapmadım jel kullanmadım rahim içine enjekte etti tek aşılama yapıldı çatlatma iğnesinden snraki 36 cı saatte transfer edildi 3 aşılamamıda fatih ün. hastanesinde hasan kafalıya yaptırdım çok iyi bi dr. bak benim eşimde de problem vardı bendede vardı
aşılama ile tutan çok var burda gnelde kafasına takanlar ve tutmayanlar giriyor ama pratikte böle değil doktorum bana ilk 6 aşılamada yuzde 60 sansın var demişdi içini ferah tut canım bide aşılamadan sonra aşılama yaptığını unut dinlen filan ama kafandan at

bende dramamine kullanıyorum çok uyku yapıyo ama pek işe yaramıyo. bu arada komşum hemşire bana serum taktı kızlar çok ii geldi bulantıyı kesen bı ılaç ta koydu içine. bırde tahlıllerım çıktı idrar yollarımda enfeksiyon çıktı doktor antıbıyotık verdı ama içmek istemiyorum korkuyorum kızlar ne yapmalıyım??

Hayır canım yanlış anlama. Topiği takip edemiyorum. Özel mesaj gönderdiler ve ordan ekleme yaptım. Topiği hiç okumadım. Okumadığım için de görülmeme değil okunmama oluyor. Bilgilerini tekrardan atarsan eklerim. Sende mazur gör ki yüzlerce sayfa var ve malesef tek tek kontrol edip ekleyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…