canım henüz bilmiorum hamilemiyim diilmiyim
hocamıza söyledim zaten bebek düşünüorum hamile olabilirim die
yapılan hareketlerde kendimi fazla zorlamamaya çalışıorum
ama yinede yapıorum tabi hareketleri
stepi düşük hızda yapıoruz
ama aerobikte ayağımı havaya kaldırıorum
bide lastikle falan çalışıoruz
ivit 1 gün varrr doğum yap hemen o gece bana nasıl olduğunu anlat olur mudelikafadulden
Sanada kolay gelsin o zamanbiraz hareket iyidirsengözlerimebaksanab otur otur nreye kadar dimi yahu. ben de haftaya başlıorum işe mafoldumben Allah yardımcım olsun:1shok:
kızlar herkese selam uyanık olanlar şimdi olmayanlar sabah okur artık :) hani dün kasık ağrılarımdan bahsetmiştim ya bugün soluğu doktorumda aldım. doktorum kontrol etmeden önce bi kaç test isteyelim sonra testlerle beraber ultrason yapalım dedi bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü dedi. kan ve idrar testlerinin sonucunda kum döküyormuşum o çıktı bütün o ağrılar kum dktüğüm içinmiş kaydirigubbakcemile2 ama ilaç felan vermedi günde en az 5 litre su içeceksin gerekirse wc den çıkmıcaksın dedikaydirigubbakcemile3 sonra tv de bebeğimi izledim gene :lepi: normalde bugün yani dün yani perşembe -tatlicadiarzu- 7+1 olmam gerekirken tv de 7+3 çıktım nasıl oldu anlamış değilim alkisalkisalkis insan kum döktüğüne sevinir mi valla ben çok sevindim yeterki bebişime bişi olmasın ben kumda dökerim kaya da :lepi: umarım sizlerde de herşey yolundadır:lepi:
aaa ne demek canım hatta canlı bağlantı yaparım sen iste yeter :)))opuyorumnanaktan
Sana da iyi geceler canım.İyisin inşallah...
kızlar herkese selam uyanık olanlar şimdi olmayanlar sabah okur artık :) hani dün kasık ağrılarımdan bahsetmiştim ya bugün soluğu doktorumda aldım. doktorum kontrol etmeden önce bi kaç test isteyelim sonra testlerle beraber ultrason yapalım dedi bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü dedi. kan ve idrar testlerinin sonucunda kum döküyormuşum o çıktı bütün o ağrılar kum dktüğüm içinmiş kaydirigubbakcemile2 ama ilaç felan vermedi günde en az 5 litre su içeceksin gerekirse wc den çıkmıcaksın dedikaydirigubbakcemile3 sonra tv de bebeğimi izledim gene :lepi: normalde bugün yani dün yani perşembe -tatlicadiarzu- 7+1 olmam gerekirken tv de 7+3 çıktım nasıl oldu anlamış değilim alkisalkisalkis insan kum döktüğüne sevinir mi valla ben çok sevindim yeterki bebişime bişi olmasın ben kumda dökerim kaya da :lepi: umarım sizlerde de herşey yolundadır:lepi:
herkese günaydın bugün Allah kısmet ederse bebeğimle tanışıcam bende ilk doktor kontrolüm çok heycanlıyım inşallah herşey yolundadır bana şans dileyin..
İyi iyi bebişine bişey olmamış ya geçmiş olsun,bende kum dökmüştüm bir kere çok kötü oluyor ağrısı Allah kolaylık versinkızlar herkese selam uyanık olanlar şimdi olmayanlar sabah okur artık :) hani dün kasık ağrılarımdan bahsetmiştim ya bugün soluğu doktorumda aldım. doktorum kontrol etmeden önce bi kaç test isteyelim sonra testlerle beraber ultrason yapalım dedi bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü dedi. kan ve idrar testlerinin sonucunda kum döküyormuşum o çıktı bütün o ağrılar kum dktüğüm içinmiş kaydirigubbakcemile2 ama ilaç felan vermedi günde en az 5 litre su içeceksin gerekirse wc den çıkmıcaksın dedikaydirigubbakcemile3 sonra tv de bebeğimi izledim gene :lepi: normalde bugün yani dün yani perşembe -tatlicadiarzu- 7+1 olmam gerekirken tv de 7+3 çıktım nasıl oldu anlamış değilim alkisalkisalkis insan kum döktüğüne sevinir mi valla ben çok sevindim yeterki bebişime bişi olmasın ben kumda dökerim kaya da :lepi: umarım sizlerde de herşey yolundadır:lepi:
Canım bende bu gün ilk kez doktora gidiyorum bakalım görebilecek miyim, sana da iyi şanslar benimrandevum 14 de ama buraya ancak akşam gelicem benim için de dua edin kızlar inşallah güzel haberlerle gelirizherkese günaydın bugün Allah kısmet ederse bebeğimle tanışıcam bende ilk doktor kontrolüm çok heycanlıyım inşallah herşey yolundadır bana şans dileyin..
tülin vee nehirrr hayırlı haberlerinizi bekliyoruzz....
günaydın kızlar zemuszemus
günaydın arkadaşlar benimde bebeğim bugün 9+3 oldu inş sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız buarada sabahları nasıl acıkıyorum anlatamam inş çok kilo almam
Günaydın
MyWorld çok geçmiş olsun canım bol su içmeyi unutma
Yasemin sanada geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey yoktur
özlemlker istersen istanbuldan yollayayım balık canım ama ben yemekte tereddüt ettiğim için yemiyorum şu ağır metal konusundan dolayı geçen gün yemiştim onuda malumm( çıkardım
tulin canım inşallah akşama güzel haberlerle dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?