2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

lastik te hareketten harekete değişir hocan işallah profesyoneldir cnm
step hamileysen ilk üç ay önermiyorum çünkü hem yorucu hem süre olarak uzun hemde basamak çıkmak yani tahta uygun değil kesinleşirse ayrıca step de enge kaybı ve üşme riski iğerlerinden daha çok bee tatlım sen bilirsin yinede...
aerobikte bir üst seviye sıçrama hareketlerinden uzak kal hareketleri küçük yap ve özellikle nabzın 135 in üstüne çımasın bu çok tehlikeli
zorlamadan yapmalısın ama bu dönemde eğer varsa özel bı durumun yoksa dr danış yuruyuş vy harizantal bisiklet olabilir işde kontrollu olmalısınkaydirigubbakcemile5

kızlar herkese selam uyanık olanlar şimdi olmayanlar sabah okur artık :) hani dün kasık ağrılarımdan bahsetmiştim ya bugün soluğu doktorumda aldım. doktorum kontrol etmeden önce bi kaç test isteyelim sonra testlerle beraber ultrason yapalım dedi bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü dedi. kan ve idrar testlerinin sonucunda kum döküyormuşum o çıktı bütün o ağrılar kum dktüğüm içinmiş kaydirigubbakcemile2 ama ilaç felan vermedi günde en az 5 litre su içeceksin gerekirse wc den çıkmıcaksın dedikaydirigubbakcemile3 sonra tv de bebeğimi izledim gene :lepi: normalde bugün yani dün yani perşembe -tatlicadiarzu- 7+1 olmam gerekirken tv de 7+3 çıktım nasıl oldu anlamış değilim alkisalkisalkis insan kum döktüğüne sevinir mi valla ben çok sevindim yeterki bebişime bişi olmasın ben kumda dökerim kaya da :lepi: umarım sizlerde de herşey yolundadır:lepi:

merhaba canım çok geçmiş olsun,
inanmıyorum ne tesadüf saat 9 dan beri, ağrı içindeyim sağ böbreğim ağrıyor. 6 haftalıkkende sol ağrımıştı. kontrolümde söyledim dr. da tam idrar tahlili ve böbrek te bakılacak... bende senin gibi bişi çıksa aynen sevinicem uyuyamıyorum bebeğimi düşünmekten. c.tesi kontrolüm var off daha çok var

Geçmiş olsun myworld zor diyolar kum dökmeye Allah yardımcın olsuunn..

Bugün arkadaşla çok lafladım bu saate kadar uykum var ama kk okumadan geçemedim hepinizi öpüyoruuumm ii gecelerrr

herkese günaydın bugün Allah kısmet ederse bebeğimle tanışıcam bende ilk doktor kontrolüm çok heycanlıyım inşallah herşey yolundadır bana şans dileyin..

canım çok geçmiş olsun.çok zordur onun agrısı umarım hemen atlatırsın

İyi iyi bebişine bişey olmamış ya geçmiş olsun,bende kum dökmüştüm bir kere çok kötü oluyor ağrısı Allah kolaylık versin
herkese günaydın bugün Allah kısmet ederse bebeğimle tanışıcam bende ilk doktor kontrolüm çok heycanlıyım inşallah herşey yolundadır bana şans dileyin..
Canım bende bu gün ilk kez doktora gidiyorum bakalım görebilecek miyim, sana da iyi şanslar benimrandevum 14 de ama buraya ancak akşam gelicem benim için de dua edin kızlar inşallah güzel haberlerle geliriz

günaydın arkadaşlar benimde bebeğim bugün 9+3 oldu inş sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız buarada sabahları nasıl acıkıyorum anlatamam inş çok kilo almam

tülincim bugün bebişini görecekmişsin ne güzellll güzel haberlerle gel cnm bugün kalp atışlarını da duyarsın inş.benim daha dr a gitmeme 1 hafta var nasıl geçecek bir hafta bilmiyorum merak ediyorum en son gittiğimde kalp atışlarınıda duydum ama yinede insan görmek istiyor.-tatlicadiarzu-

Günaydın

MyWorld çok geçmiş olsun canım bol su içmeyi unutma

Yasemin sanada geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey yoktur

özlemlker istersen istanbuldan yollayayım balık canım ama ben yemekte tereddüt ettiğim için yemiyorum şu ağır metal konusundan dolayı geçen gün yemiştim onuda malumm ( çıkardım

tulin canım inşallah akşama güzel haberlerle dönersin

günaydın kızlar zemuszemus

günaydın arkadaşlar benimde bebeğim bugün 9+3 oldu inş sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız buarada sabahları nasıl acıkıyorum anlatamam inş çok kilo almam

Günaydın arkadaşlar...Herkese bulantısız,ağız tatlı,güzel bir gün diliyoruma.s.

Hemogram sonuçlarımı aldım arkadaşlar...Kan değerlerim düşük çıkmış...Demir eksikliği muhtemelen...Yarın doktora gideceğim inş...Kesin demir ilacı verecek bana..Sizlerden bu tahlilleri yaptıran yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…