2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue-sky saol canım. Drum bana rutin gebelik tahlileridedi bir liste verdi pazartesi devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum kendi hastanemde çoookk fazla tutuyor

ben yaptırdım cnm ama hemogramımda değerler normal çıktı.bende de kan üre azotu düşük çıktı dr.um hamilelerde üre düşüyor normal dedi

canım bende yaptırdım hepsini benimde tsh sınırda çıktı düzenli takip edelim dedi doktor

slm kızlar nehir ve tülin bugun hastaneye gidiceklermiş bebişleri ile tanışıcaklarmış işallah güzel haberlerle dönersiniz kızlar banada güzel moral olur bende bebişimle pazartesi tanışıcam...
ismini yazmadığım arkadaşlarda olabilir hepiniz için güzel bir gün olur işallah

günaydın kızlar
ben daha yaptırmadım 10 gün sonra doktor vercek o zaman yaptırıcam
ama pahalıymış galiba(ne kadar tutuyorki)bide hangi testleri verdi size üşenmezsen yazarmısın canım
bende devlette yaptırırım

blue-sky saol canım. Drum bana rutin gebelik tahlileridedi bir liste verdi pazartesi devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum kendi hastanemde çoookk fazla tutuyor
evet baharnazcım.benim tahliller için de 500 tl tutar dediler.devlet hastanesinde yaptırdım...hiç para ödemedim...aynı gün sonuç çıkıyor hemogram ve tit,hormon...diğer serolojik testler uzun sürüyor sanırım.1 hafta falan...

ben yaptırdım cnm ama hemogramımda değerler normal çıktı.bende de kan üre azotu düşük çıktı dr.um hamilelerde üre düşüyor normal dedi
ne güzel,maaşallah...demir ilaçlarını da hiç sevmiyorum ...benim anemim vardı hep zaten...ama sanırım bu dönemde her gebeye veriyorlar takviye olarak demir ve vitamin.

canım bende yaptırdım hepsini benimde tsh sınırda çıktı düzenli takip edelim dedi doktor

canım inş sorun çıkmaz...

İnş hiçbirimizin hamileliğinde sorun çıkmaz..doğumumuzda da...rahat rahat geçiririz bu dönemleri...guclubacismile

devlette yaptır zaten...Çok fazla tutuyor ...500 falan...tabii değişiyor hastaneye göre ama çok yine de...hemogram,tit,tsh,açlık kan şekeri,bir de serolojik testler var...

sağol canım
bide bişiy sormak istiyorum
kadın doğumcuya gidiyoruzya mesela özele
2 hafta sonra gel falan diyolar
her gidişimizde para ödüyoruz dimi
hiç kontrolü parasız olmadım bende oyüzden soruyorum

devlette yaptır zaten...Çok fazla tutuyor ...500 falan...tabii değişiyor hastaneye göre ama çok yine de...hemogram,tit,tsh,açlık kan şekeri,bir de serolojik testler var...

devlet aynı gün bu tahlil sonuçlarını veriyor mu? çalışıyorum izin problemim var. gel git yapmasından korkuyorum..

sağol canım
bide bişiy sormak istiyorum
kadın doğumcuya gidiyoruzya mesela özele
2 hafta sonra gel falan diyolar
her gidişimizde para ödüyoruz dimi
hiç kontrolü parasız olmadım bende oyüzden soruyorum

sedasem doktorun kendi muayenehanesine gidiyorsan doktoruna göre değişiyor. ama özel hastane ise belirli bir kontrol süresi oluyor.her hastanenin farklı oluyor diye biliyorum. genelde 10 gün içinde gidersen ücret ödemiyorsun ama 11.gün bile gitsen mutlaka ödüyorsun.

mrb blue sky bendede ilk hamileliğimi öğrendiğimde kanım düşük çıkmıştı ve demir eksikliği çıkmıştı yani 1 ay önce hemen sabahları kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi tükettim ama yanında taze biber yedim bir tane ve çay içmedim geçen hafta kan değerlerime baktırdım hepsi çok güzel çıkmıştı hiç kan hapına falan gerek yok dedi doktor istersen sende dene mide bulantısı yapar diye düşünürsen azıcık tüketsen bile yeterli çok faydası oluyor

ben özel hastaneye gidiyorum
mahsus belkide 15 gün sonra gel diyorlar
10 gün sonra demiyorlar

geçmiş olsun canım allah şifa versin işte annelik böyle bişey birde kucagınıza alın inşallah dahada kıymetli olacak herşeyde yeterki bebegime bişey olmasın diyeceksin annelik bambaşka bir duygu işte

kızlar günaydın tahlıllerım çıktı devlette yaptırdım hepsini iki gunde aldım biri harıç. bağışıklık sistemiyle ilgili olan tahlıl salı gunu çıkacak.sonuçlar çok ii sadece idrar yoları enfek. çıktı.

bu sabah wc ye gittiğimde çamaşırımda kan gördüm çok korktum apar topar doktora gittik çok şükür her şey yolundaymış nereden geldi o kanama anlamadım akannehir

bu arada bebeğim geç dölllenmeydı SAT 3 ağustostu ama doktor 9 ağustos olarak değiştirmişti 7+4 olmam lazım bugun ama ultrasonda 8 haftalık çıktı anlamış değilim birden mi büyüdü ne oldu:)

bırde idrar yolları enfeksıyonu iiçin tek kullanımlık toz,elevit ve bulantı ilacı yazdı. mecbur kalmadıkça bulantı ilacını kullanmak istemiyorum ama geçmiyo bir türlü

ikili test içinde 5 kasıma randevu verdı doktorum çok geç değilmi sizce?

Son düzenleme:

canım gözün aydın bebeişin iyiyiymş şükür ama benim aklım karıştı bu ne testi ben test yaptırmadım bu söylediklerini dr öyle birşey demedi 2 hafta önce gitmştim birde haftaya gidecek doktora bunlar ne testi

turko canım bunları doktor istedi benden bir sürü kan ve idrar tesleri rutin gebelik testleriymiş kan sayımı şeker kolesterol hıv bile var iki sayfa test yaptılar özelde 500 civarı tutuyordu ben devlette ücretsiz yaptırdım

mrb kızlar bugün bişey duydum bu ikili testi 11. haftadda yaptırmak gerikiyormuş yengem üniv hastanesinde çalışıyor oradaki doktorlara sormuş hepsi aynısını demiş günü önemliymiş çünkü

canım doktor durupdururkenmi istedi bu testleri benim doktorum geçen hafta 11. hafta olduğunda gel demişti ense kalınlığını ölçmek için ama test falan istemedi dün hastaneye gittim hastanedeki doktor testl olup olmadığımı sordu bende olmadım dedim 3 tüp kan ve idrar testi aldılar tam kan tahlili istiyorum dedi toksoplazmaya falanda bakacakmış yaa artık tek doktorla ilerlemeyi düşünmüyorum unutuyorlarmı anlamıyorum hastanedeki doktor ailemdeşeker hastalığı olup olmadığını sordu ameliyat olup olmadığnı falan sordu senin olduğun testtenmi olacak yani??CADIARZUkafamçokkarıştı

benim şuan tam 9+0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…