Hemogram sonuçlarımı aldım arkadaşlar...Kan değerlerim düşük çıkmış...Demir eksikliği muhtemelen...Yarın doktora gideceğim inş...Kesin demir ilacı verecek bana..Sizlerden bu tahlilleri yaptıran yok mu?
Hemogram sonuçlarımı aldım arkadaşlar...Kan değerlerim düşük çıkmış...Demir eksikliği muhtemelen...Yarın doktora gideceğim inş...Kesin demir ilacı verecek bana..Sizlerden bu tahlilleri yaptıran yok mu?
evet baharnazcım.benim tahliller için de 500 tl tutar dediler.devlet hastanesinde yaptırdım...hiç para ödemedim...aynı gün sonuç çıkıyor hemogram ve tit,hormon...diğer serolojik testler uzun sürüyor sanırım.1 hafta falan...blue-sky saol canım. Drum bana rutin gebelik tahlileridedi bir liste verdi pazartesi devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum kendi hastanemde çoookk fazla tutuyor
ne güzel,maaşallahben yaptırdım cnm ama hemogramımda değerler normal çıktı.bende de kan üre azotu düşük çıktı dr.um hamilelerde üre düşüyor normal dedi
canım bende yaptırdım hepsini benimde tsh sınırda çıktı düzenli takip edelim dedi doktor
günaydın kızlar
ben daha yaptırmadım 10 gün sonra doktor vercek o zaman yaptırıcam
ama pahalıymış galiba(ne kadar tutuyorki)bide hangi testleri verdi size üşenmezsen yazarmısın canım
bende devlette yaptırırım
devlette yaptır zaten...Çok fazla tutuyor ...500 falan...tabii değişiyor hastaneye göre ama çok yine de...hemogram,tit,tsh,açlık kan şekeri,bir de serolojik testler var...
sağol canım
bide bişiy sormak istiyorum
kadın doğumcuya gidiyoruzya mesela özele
2 hafta sonra gel falan diyolar
her gidişimizde para ödüyoruz dimi
hiç kontrolü parasız olmadım bende oyüzden soruyorum
kızlar herkese selam uyanık olanlar şimdi olmayanlar sabah okur artık :) hani dün kasık ağrılarımdan bahsetmiştim ya bugün soluğu doktorumda aldım. doktorum kontrol etmeden önce bi kaç test isteyelim sonra testlerle beraber ultrason yapalım dedi bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü dedi. kan ve idrar testlerinin sonucunda kum döküyormuşum o çıktı bütün o ağrılar kum dktüğüm içinmiş kaydirigubbakcemile2 ama ilaç felan vermedi günde en az 5 litre su içeceksin gerekirse wc den çıkmıcaksın dedikaydirigubbakcemile3 sonra tv de bebeğimi izledim gene :lepi: normalde bugün yani dün yani perşembe -tatlicadiarzu- 7+1 olmam gerekirken tv de 7+3 çıktım nasıl oldu anlamış değilim alkisalkisalkis insan kum döktüğüne sevinir mi valla ben çok sevindim yeterki bebişime bişi olmasın ben kumda dökerim kaya da :lepi: umarım sizlerde de herşey yolundadır:lepi:
kızlar günaydın tahlıllerım çıktı devlette yaptırdım hepsini iki gunde aldım biri harıç. bağışıklık sistemiyle ilgili olan tahlıl salı gunu çıkacak.sonuçlar çok ii sadece idrar yoları enfek. çıktı.
bu sabah wc ye gittiğimde çamaşırımda kan gördüm çok korktum apar topar doktora gittik çok şükür her şey yolundaymış nereden geldi o kanama anlamadım akannehir
bu arada bebeğim geç dölllenmeydı SAT 3 ağustostu ama doktor 9 ağustos olarak değiştirmişti 7+4 olmam lazım bugun ama ultrasonda 8 haftalık çıktı anlamış değilim birden mi büyüdü ne oldu:)
bırde idrar yolları enfeksıyonu iiçin tek kullanımlık toz,elevit ve bulantı ilacı yazdı. mecbur kalmadıkça bulantı ilacını kullanmak istemiyorum ama geçmiyo bir türlü
ikili test içinde 5 kasıma randevu verdı doktorum çok geç değilmi sizce?
turko canım bunları doktor istedi benden bir sürü kan ve idrar tesleri rutin gebelik testleriymiş kan sayımı şeker kolesterol hıv bile var iki sayfa test yaptılar özelde 500 civarı tutuyordu ben devlette ücretsiz yaptırdım
canım doktor durupdururkenmi istedi bu testleri benim doktorum geçen hafta 11. hafta olduğunda gel demişti ense kalınlığını ölçmek için ama test falan istemedi dün hastaneye gittim hastanedeki doktor testl olup olmadığımı sordu bende olmadım dedim 3 tüp kan ve idrar testi aldılar tam kan tahlili istiyorum dedi toksoplazmaya falanda bakacakmış yaa artık tek doktorla ilerlemeyi düşünmüyorum unutuyorlarmı anlamıyorum hastanedeki doktor ailemdeşeker hastalığı olup olmadığını sordu ameliyat olup olmadığnı falan sordu senin olduğun testtenmi olacak yani??CADIARZUkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?