2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonnotje bu plan dışı bir bebek düşünmemeiştim hiç ama çok mutluyum oda bana bir emanet ikisinede çook iyi bakıcam inşallah

tülin canım aynısı bendede ilk yoldan geldiğimizde olmuştu elim ayağım boşaldı, soğuk soğuk terledim, gözümün önüne beyaz bir perde indi,midem bulandı tabi ben çok kötü oldum, eşim hemen kanepeye yatırdı ayaklarımı yukarı kaldırdı ve tansiyonun düşmüş dedi.... seninde gezmekten olmuş farkında olmadan yorulmuşsun canım....

kızlar sabahları göbeğim normal düz..ama ilerleyen vakitlerde davul gibi oluyo sanik 5-6 aylık.neden böyle anlamıyorum kiyafetlerimin icine giremiyorum giyecek pantolonum kalmadı

canim bagirsaklarindandir, sisme yapiyor, gaz oluyor cok bilmiyorum sendede oylemi. Hepimizde var bu tur sorunlar, sabah benimde karnik inik ama aksama bende bi 4-5 aylik gibi oluyorum:)))) Hicbir kayafetimde rahat diilim artik ama simdiden hamile kiyafetleride alicak degilim. Gecici siskinlikler diye nitelendiriyorum artik. 2 ay sonra baslariz gercekten sismeye:):CüvCüv::CüvCüv:

zonox evet ama bebeğim büyüdü oturup kendi başına oyunlar oynuyor öyle bana bağımlıda değil herkeste çok güzel duruyor karnını doyur kendi kendine uyur maşallah oğluşuma

zonox bende bazen kötü rüyalar göryorum ama bunu asla bebeğimin üzerine çekmiyorum sende öyle yap
sanki daha önce hiç görmedik mi yahu :)))
bende zaman zaman sol yanımı tutup konuşuyorum sanki oradaymış gibi geliyor
ama birde tam tersi yöndeyse kızar bana miniğim:)))

zonnotje bu plan dışı bir bebek düşünmemeiştim hiç ama çok mutluyum oda bana bir emanet ikisinede çook iyi bakıcam inşallah

Rabbim oyle nasip gormus demekki canim, Allahim ikisinide hayirli evlatlar etsin. Tabikide cok iyi bakarsin ikisinede, Rabbim saglik sihhat versin sanada bebislerinede.Gelende rizkiyla gelirmis zaten, herseyin hayirlisi olsun.

Nasildi ilk hamileligin, rahatmi gecirdin?

sağol zonnetjecim ya içimi rahatlattın valla........opuyorumnanaktan
ayy evet rabbim nasip ederse 10 haftamız bitecek ve 11den gün almaya başlayacağız ben çarşambaları iple çekiyorum:)))

zonox evet ama bebeğim büyüdü oturup kendi başına oyunlar oynuyor öyle bana bağımlıda değil herkeste çok güzel duruyor karnını doyur kendi kendine uyur maşallah oğluşuma

masalllah oglusuna, nazar degmesin insallah annesinide uzmesin kardes geliyor cunki:)

O ruyalari sormayin hic ya, bende goruyorum bazen ve hep iyiye yormak istiyorum. Kotuyu aklimdan bile gecirmemeye calisiyorum. Suanki psikolojimiz bu aralar boyle ruyalar gormemize cok musait, cunki endiselerimiz var, O yuzden atin kafanizdan negatif dusunceleri!

Bebegimle bende bazen konusuyorum, oksuyorum onu yumusak yumusak:))) ama hic geri cevap vermedi henuz, insan bi tekmeler yaaaaaa:))))delikafadulden

zonnetje benimde bulantılarım bir tuhaf bir gün hiçbir şey yok gibi ertesi gün içimi kazıyor gibi ,rabbim sağlıcakla göndersinde çekeriz ne yapalım:)

sağol zonnetjecim ya içimi rahatlattın valla........opuyorumnanaktan
ayy evet rabbim nasip ederse 10 haftamız bitecek ve 11den gün almaya başlayacağız ben çarşambaları iple çekiyorum:)))

Aminnnnnnnnnn
Benimde Cuma donum gunum her hafta:))) cuma geldimi bir hafta daha buyumus oluyoruz mercimekimle:)))

tulin drda o günü tansiyonuna bakılmadımı ?
birde gebelikte ani tansiyon düşüklüğü çok yaşanıyormuş drum söylemişti bilginiz olsun
Yok canım bakmadı tansiyonuma niyese
Evet zor uygulaması ama çalışacaz artık uygulamaya
Bilmiyorum ki vardır heralde denmek lazım
Evet ondan oldu heralde daha o kadar yormam kendimi

zonnetje o seni bir tekmelerse tam tekmeler haberin ola :))))
inşallah uyutmaz seni :)))

zonnetje benimde bulantılarım bir tuhaf bir gün hiçbir şey yok gibi ertesi gün içimi kazıyor gibi ,rabbim sağlıcakla göndersinde çekeriz ne yapalım:)

benide cok nadir yokluyor bulantilar hafif hafif ama, bir gosteriyor kendini bir kayboluyor. Cok sukur hic bulanti cekmedim diyebilirim:)) bakiyorum senin durumunda aynenoyle, arada yoklama yapiyor bulantilar bize ama ardindan cekip gidiyorlar:)))hihoyyyt

demek cuma seninde ayyy artık mercimek değil canım onlar fasulye hatta daha da büyüdüler ya
ben 7. haftada gittiğimde fasulyeydi şimdi hangi bakliyata terfi ettik acaba CADIARZU

tülin bende bugün alıp denemeye karar verdim:))
bencede çok yorma kendini canım ......

aynen canım ya benim bulantlarda arada bir yoklama çekiyor.....
zonnetje senin hamişlikle benimki ilk günden bu tarafa benzerlik gösteriyor acep aynı mı doğuracağız
ikimizde kız ya da erkek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…