kızlar sabahları göbeğim normal düz..ama ilerleyen vakitlerde davul gibi oluyo sanik 5-6 aylık.neden böyle anlamıyorum kiyafetlerimin icine giremiyorum giyecek pantolonum kalmadı
kızlar sabahları göbeğim normal düz..ama ilerleyen vakitlerde davul gibi oluyo sanik 5-6 aylık.neden böyle anlamıyorum kiyafetlerimin icine giremiyorum giyecek pantolonum kalmadı
zonnotje bu plan dışı bir bebek düşünmemeiştim hiç ama çok mutluyum oda bana bir emanet ikisinede çook iyi bakıcam inşallah
zonox evet ama bebeğim büyüdü oturup kendi başına oyunlar oynuyor öyle bana bağımlıda değil herkeste çok güzel duruyor karnını doyur kendi kendine uyur maşallah oğluşuma
zonox bende bazen kötü rüyalar göryorum ama bunu asla bebeğimin üzerine çekmiyorum sende öyle yap
sanki daha önce hiç görmedik mi yahu :)))
bende zaman zaman sol yanımı tutup konuşuyorum sanki oradaymış gibi geliyor
ama birde tam tersi yöndeyse kızar bana miniğim:)))
sağol zonnetjecim ya içimi rahatlattın valla........opuyorumnanaktan
ayy evet rabbim nasip ederse 10 haftamız bitecek ve 11den gün almaya başlayacağız ben çarşambaları iple çekiyorum:)))
Yok canım bakmadı tansiyonuma niyesetulin drda o günü tansiyonuna bakılmadımı ?
birde gebelikte ani tansiyon düşüklüğü çok yaşanıyormuş drum söylemişti bilginiz olsun
Evet zor uygulaması ama çalışacaz artık uygulamayacanlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
Tulin, canım iyi haberlerle gelmişsin. hayırlı uğurlu olsunnnnn =)) kalp atışlarınıda nasib etsin Allah:Saruboceq: dr.un çok güzel bilgiler vermiş ama uygulayan nerdeeeeeeeeee. özellikle yeme kısmınıkafamçokkarıştı
Gezgin, o, yemek emeyi unutan benim canım-tatlicadiarzu- gerçekten unutuyorum ve akşama kadar sadece kahvaltıda yediğim minik tostla duruorum. dr.um kendini zorlama zorlarsan herşeyden miden bulanır ve 3. ayın sonundada yiyemezsin dediği için çok zorlamıyorum. bu ilk 3 ay bebek bizden beslenmiyormuş bu çok sevindirici değil mi:lepi:
kızlar 3 gündür çok kötü rüyalar görüyorum. çok huzursuzlanıyorum neden olabilir acababilmiyorumkismile
bu arada hergün 10 dk göbeğime dokunup bebeğimle konuşuyorum. bi hamilelik sitesinde önermişlerdi. 9. haftaya gireceğiniz günlerde bebeğinizle göbeğinize dokunarak iletişim kurun, o sizi hissediyor yazıoduopuyorumnanaktan
Bilmiyorum ki vardır heralde denmek lazımtülin canım çok sevindim inan rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin ve inşallah daha çok sevinelim
ne güzel işte aklına geleni sormuşsun
ya bende bebe yağı falan kullanıyorlar diye duydum ama faydası var mı ki hakkaten ya......
Evet ondan oldu heralde daha o kadar yormam kendimitülin canım aynısı bendede ilk yoldan geldiğimizde olmuştu elim ayağım boşaldı, soğuk soğuk terledim, gözümün önüne beyaz bir perde indi,midem bulandı tabi ben çok kötü oldum, eşim hemen kanepeye yatırdı ayaklarımı yukarı kaldırdı ve tansiyonun düşmüş dedi.... seninde gezmekten olmuş farkında olmadan yorulmuşsun canım....
zonnetje benimde bulantılarım bir tuhaf bir gün hiçbir şey yok gibi ertesi gün içimi kazıyor gibi ,rabbim sağlıcakla göndersinde çekeriz ne yapalım:)
zonnetje o seni bir tekmelerse tam tekmeler haberin ola :))))
inşallah uyutmaz seni :)))
demek cuma seninde ayyy artık mercimek değil canım onlar fasulye hatta daha da büyüdüler ya
ben 7. haftada gittiğimde fasulyeydi şimdi hangi bakliyata terfi ettik acaba CADIARZU
tülin bende bugün alıp denemeye karar verdim:))
bencede çok yorma kendini canım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?