2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonnetje darbeye hazırım derken çelik yelek falan yaptırdın kendine :)))
evet onlardan gelen herşeye razıyız değil mi eeee zor bulunca şahsen benim öyle.......

baklamız bizim oyyy yerim ben onu kız bence üzüm gibi olmuşlardır ya hı ne dersin?

kızlar ben bu akşam yokum arkadaşlarla yemeğe gideceğiz
kendinize iyi bakın.......opuyorumnanaktan

zonnetje

amin canım sağol hepimizinkini sağsalim sağlıkla kucağımıza versin :Saruboceq:

ilk 3 ay bulantı 4-5-6 rahat 7-8-9 tabi ağılaşma yatakta dönememe tuvalete sık ihtiyaçtan fazla dışarda gezememe gibi sıkıntılar yaşadım 2 defa haztanelik oldum-tatlicadiarzu- birincisinde taşındığımız için oldu hiç iş yapmadım ama fazla ayakta kaldım sanırım tuvalette pembelikleri görünce koştuk hastaneye 2 gece yattım serum düşük engelleyici iğne hap sonra evde istirhat le geçti.:gitme:ikincisinde dışardan yediğim hazır pasta midemi mahvetti 1 gece hastanede kaldım :sinifsinif:son aydada erken doğumu önleyici iğne oldum bikaçkez:gitme: epidural sezeryanlede harika bir doğum yaşadım süper geçti doğum bebeğimi ilk ben gördümopuyorumnanaktan

dikkat etmek lazım herzaman bişey olmaz dememek lazım en ufak birşeyde doktora gitmek lazım yasakkelimebirde kocalara naz etmek lazımbayanssulusmilezemuszemus olur olmaz şeylere aşermek lazım:lepi:

ay çok uzun olmuş ama sıkılmazsanız okuyun artık

haklısın canım kaydirigubbakcemile5

kızlar nehir86 dan hala haber yok oda dün gitcekti doktora inşallah ters bişey yoktur

aynen canım ya benim bulantlarda arada bir yoklama çekiyor.....
zonnetje senin hamişlikle benimki ilk günden bu tarafa benzerlik gösteriyor acep aynı mı doğuracağız
ikimizde kız ya da erkek :)))

Arada cekilen yoklamalara herturlu raziyiz, nice arkadaslar var baksana ne bulantilar cekiyorlar, Rabbim yardimcilari olsun

Kimbilir canim, belkide ayni dogururuz evet:)) bana kiz diyorlar hep, nasil boyle bir kaniya variyorlar anlamiyorum. Birde her onume gelen beni bi suzuyorrr...yuzume baka baka bi hal oldular:)))) diyorum haritamimi ciziyosunuz napiyosunuz:))PPP Hepside senin kizin olucak diyorr,,,bakalim hayirlisi osun.en her ikisinede raziyimmm..ikiside yokya:)))

Benim icimden senin icin oglun olucak diye geciyor oz:CüvCüv:lemcim, ne tuhaftir dimi ama hakikaten oyle.:))

zonox evet ama bebeğim büyüdü oturup kendi başına oyunlar oynuyor öyle bana bağımlıda değil herkeste çok güzel duruyor karnını doyur kendi kendine uyur maşallah oğluşuma

maşallah :) inşallah bir de kızın olur ohh ne ala. Allah hayırlısını versinn

canım çok sinir bozucu rüyalar görüyorum. ölenleri fln :gitme: aslında şundan dolayıda olabilir ben normalde sağ tarafıma yatıodum. hamilelikte sol (kalbin üzerine) doğru yatmak gerekiomuş. ben ne zaman kalbimin üzerine yatsam bana bi reavet çöküyor bilmiyorumkismile ondan olabilir

Hamileligin herbiseyini yasamisin canim sende aci ve tatli:))
Rabbim vermis saglikla bebegini kucagina, insallah bu gebeliginde guzel gecerde alirsin yine saglikla 2 ci bebegini kucagina.

Kocisler saolsunlar pervane canim pesimizde:))) bazende acimiyorum degil ama olsun..biz anneleri olucaksak onlarda babalari olucak azicik katkida onlarda bulunuversin ama dimi:içelim:

zonnetje darbeye hazırım derken çelik yelek falan yaptırdın kendine :)))
evet onlardan gelen herşeye razıyız değil mi eeee zor bulunca şahsen benim öyle.......

Aynen oyle canim, celik, demir ne bulduysam kusandim:)))))
Bu bebegi coook bekledim cook, dedigin gibi herbiseye raziyim yeteri saglikla gelsinler.

baklamız bizim oyyy yerim ben onu kız bence üzüm gibi olmuşlardır ya hı ne dersin?

Uzumde olabiler..ama irilerinden, kocaman kocaman:)))

kızlar ben bu akşam yokum arkadaşlarla yemeğe gideceğiz
kendinize iyi bakın.......opuyorumnanaktan

OOo cok guzel, arada degisik ortamlarada girmek lazim. Sana bol keyifli bir aksam diliyorum canim arkadaslarinla.

Zbende haftaya carsamba aksami 2 is arkadasimla LADIES NIHGT e gidicez:))
Once bi ufak kokteyl( ben almam tabe), ardindan moda showu izlicez, biraz alisveris(makyaj malzemeleri) ve ardindanda guzel bir film izlicez. Insallah halim vaktimde yerinde olurda keyifli bir aksam geciririz.

zonnetje gördüğün rüyaları içinde bulunduğun durumdan dolayı görüyorsun bence hep birşeyler için telaşlıyız acabalarla geçiyo günler etkisinde kalıyosundur fazla önemsememeye çalış çoğu kişinin yaşadığı şeyler bunlar illa bişey çıkacak diye düşünme dünde ben korkutu rüyalar gördüm ama çok güzel bir gün geçirdim hiç ummadığım şeyler oldu kırıldığım arkadaşımdan güzel bir not aldım eşimden çok güzel bir mail geldi çok duygulandım

kızlar ben çıkıyorum banyo yapıp, düğüne gidiyoruz görüşmek üzere

Gorusuruz Tulincim, hos vakitler sana.

Evet canim haklisin, bende buna yoruyorum hep. Aramizdaki cogu kisi cok gucluklerle, buyuk cabalarla ve sabirla hamile kalabildi, dolayisiyla endiselerimiz ve korkularimiz var tabii hersey yolunda gidicekmi diye, Bu ruh halimizde ruyalarimizda bu tur seylri gormemize sebep oluyor. Herseyi hayra yormak lazimki olumlu olsun.

Sevindim senin adinada surpriz seyler olmus, cok guzel.

zonox, takma kafana lutfen canim, hersey yolunda gidicek insallah. Hormonlarinda cok buyuk payi varmis canim bu donemlerdede, bu tur ruyalar gormekte normalmis esasinda okumustum bir sitede. Sen icini ferah tut.

merhabalar dün cevp yazamadım..işyerinde yoğundum.ben Alibeyköyde oturuyorum..işyerim de Maslak ta:)

zonox, takma kafana lutfen canim, hersey yolunda gidicek insallah. Hormonlarinda cok buyuk payi varmis canim bu donemlerdede, bu tur ruyalar gormekte normalmis esasinda okumustum bir sitede. Sen icini ferah tut.

canım ben yarın dr.dan geldikten sonra kayınvalideme söylim helva yapalım dağıtalım. bir de durumu kötü olan birine yardım edeyim. Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

seneye mayısta bebişlerimiz kucağımızda bu yorumlarımıza güleriz inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…