haklısın canım kaydirigubbakcemile5zonnetje
amin canım sağol hepimizinkini sağsalim sağlıkla kucağımıza versin :Saruboceq:
ilk 3 ay bulantı 4-5-6 rahat 7-8-9 tabi ağılaşma yatakta dönememe tuvalete sık ihtiyaçtan fazla dışarda gezememe gibi sıkıntılar yaşadım 2 defa haztanelik oldum-tatlicadiarzu- birincisinde taşındığımız için oldu hiç iş yapmadım ama fazla ayakta kaldım sanırım tuvalette pembelikleri görünce koştuk hastaneye 2 gece yattım serum düşük engelleyici iğne hap sonra evde istirhat le geçti.:gitme:ikincisinde dışardan yediğim hazır pasta midemi mahvetti 1 gece hastanede kaldım :sinifsinif:son aydada erken doğumu önleyici iğne oldum bikaçkez:gitme: epidural sezeryanlede harika bir doğum yaşadım süper geçti doğum bebeğimi ilk ben gördümopuyorumnanaktan
dikkat etmek lazım herzaman bişey olmaz dememek lazım en ufak birşeyde doktora gitmek lazım yasakkelimebirde kocalara naz etmek lazımbayanssulusmilezemuszemus olur olmaz şeylere aşermek lazım:lepi:
ay çok uzun olmuş ama sıkılmazsanız okuyun artık
aynen canım ya benim bulantlarda arada bir yoklama çekiyor.....
zonnetje senin hamişlikle benimki ilk günden bu tarafa benzerlik gösteriyor acep aynı mı doğuracağız
ikimizde kız ya da erkek :)))
zonox evet ama bebeğim büyüdü oturup kendi başına oyunlar oynuyor öyle bana bağımlıda değil herkeste çok güzel duruyor karnını doyur kendi kendine uyur maşallah oğluşuma
zonox bende bazen kötü rüyalar göryorum ama bunu asla bebeğimin üzerine çekmiyorum sende öyle yap
sanki daha önce hiç görmedik mi yahu :)))
bende zaman zaman sol yanımı tutup konuşuyorum sanki oradaymış gibi geliyor
ama birde tam tersi yöndeyse kızar bana miniğim:)))
zonnetje
amin canım sağol hepimizinkini sağsalim sağlıkla kucağımıza versin :Saruboceq:
ilk 3 ay bulantı 4-5-6 rahat 7-8-9 tabi ağılaşma yatakta dönememe tuvalete sık ihtiyaçtan fazla dışarda gezememe gibi sıkıntılar yaşadım 2 defa haztanelik oldum-tatlicadiarzu- birincisinde taşındığımız için oldu hiç iş yapmadım ama fazla ayakta kaldım sanırım tuvalette pembelikleri görünce koştuk hastaneye 2 gece yattım serum düşük engelleyici iğne hap sonra evde istirhat le geçti.:gitme:ikincisinde dışardan yediğim hazır pasta midemi mahvetti 1 gece hastanede kaldım :sinifsinif:son aydada erken doğumu önleyici iğne oldum bikaçkez:gitme: epidural sezeryanlede harika bir doğum yaşadım süper geçti doğum bebeğimi ilk ben gördümopuyorumnanaktan
dikkat etmek lazım herzaman bişey olmaz dememek lazım en ufak birşeyde doktora gitmek lazım yasakkelimebirde kocalara naz etmek lazımbayanssulusmilezemuszemus olur olmaz şeylere aşermek lazım:lepi:
ay çok uzun olmuş ama sıkılmazsanız okuyun artık
benim çizelgemde 6+6 yazıodu dün kızlar bugün 6 yazıo nie ?
5+6 yazıodur belki. bugün tam 6 haftalık olabilirsin.bilmiyorumkismile
zonnetje darbeye hazırım derken çelik yelek falan yaptırdın kendine :)))
evet onlardan gelen herşeye razıyız değil mi eeee zor bulunca şahsen benim öyle.......
baklamız bizim oyyy yerim ben onu kız bence üzüm gibi olmuşlardır ya hı ne dersin?
kızlar ben bu akşam yokum arkadaşlarla yemeğe gideceğiz
kendinize iyi bakın.......opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum banyo yapıp, düğüne gidiyoruz görüşmek üzere
zonnetje gördüğün rüyaları içinde bulunduğun durumdan dolayı görüyorsun bence hep birşeyler için telaşlıyız acabalarla geçiyo günler etkisinde kalıyosundur fazla önemsememeye çalış çoğu kişinin yaşadığı şeyler bunlar illa bişey çıkacak diye düşünme dünde ben korkutu rüyalar gördüm ama çok güzel bir gün geçirdim hiç ummadığım şeyler oldu kırıldığım arkadaşımdan güzel bir not aldım eşimden çok güzel bir mail geldi çok duygulandım
maşallah :) inşallah bir de kızın olur ohh ne ala. Allah hayırlısını versinn
canım çok sinir bozucu rüyalar görüyorum. ölenleri fln :gitme: aslında şundan dolayıda olabilir ben normalde sağ tarafıma yatıodum. hamilelikte sol (kalbin üzerine) doğru yatmak gerekiomuş. ben ne zaman kalbimin üzerine yatsam bana bi reavet çöküyorbilmiyorumkismile ondan olabilir
zonox, takma kafana lutfen canim, hersey yolunda gidicek insallah. Hormonlarinda cok buyuk payi varmis canim bu donemlerdede, bu tur ruyalar gormekte normalmis esasinda okumustum bir sitede. Sen icini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?