2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonnetje tedaviylemi oldu canım hiç korkma derlerya yiyecek ekmeği varsa neolursa olsun gelecek sana

zonnetje tedaviylemi oldu canım hiç korkma derlerya yiyecek ekmeği varsa neolursa olsun gelecek sana

Canim aslinda tuhaf br gecmisim var:))

bizimkisi oldu bitti sebepsiz infertileydi, butuk tetkiklerimi yaptirdim hicbirsey cikmadi,
2 yil evvel tupbebek denedik, olmadi
ardindan dondurulmuslarla denedik 2 ay sonra, onlar tuttu
fakat gebelik fazla uzun surmedi dusuk oldu

1 yil bekledik, moralmen zaten dagilmsitim hicbirsey yapmak istemedim.
daha sonra tekrar hastanenin yolunu tuttum, aklina gelebilecek herturlu seye bakildi, laparaskopi, histereskopi hepsini gecirdim.
Yine birsey bulunmadi!
Bu senein basinda yine doktora gittim, adetimin 7 ci gunuydu bana muayene yaptilar, ultrasonla bakildi ve o gun rahim duvarimda tuhaf bir kalinlik goruldu,, siklusun basinda normal olmayan bir kalinliklmis, hemen histereskopile parca aldilar patalojiye verdiler
3 hafta sonra anlasildiki aldiklari parcada hucrelerde degisme ve buyume olmus, hayirli birsey degildi yani, kansere kadar yolu vardi
normalde cocuk istegi olmayan bayanlarda direk rahimi almayi oneriyorlarmis bu durumda
ama bizim durumumuz farkliydi tabii

hemen ilac tedavisine basladik
birkac ay adetim durduruldu ilaclarla
tedavi gordum
tekrar parca alindi bakalim gerileme oldumu diye hucrelerin buyumesinde
ve cok sukur ise yaramisti ilaclar
rahimimi almicaklardi ve benim umidim dewam edicekti
ytine basladik kontrollere, tutp bebege karar kilinmisti bu yilin sonuna
ama derken ben kendiligimden hemen ilk ay hamile kaldim
Rabbimin hikmeti iste, verdi mujdemi

OYle boyle derken canim simdi 9 haftalik olduk minigimle

Rabbim kimseyi evlat ozlemiyle sinamasin insallah.

merhabalar dün cevp yazamadım..işyerinde yoğundum.ben Alibeyköyde oturuyorum..işyerim de Maslak ta:)

Selam canim, isyerinde yazmak zor olur buraya,
ben isteyken buralara hic girmiyorum,
hem vaktim yok hemde prensiplerime uymuyor.
Evde nasil olsa herturlu vakit bulabiliyorum

Ayy helvada ne giderdi ama dimi

Dagitin canim hayrina iyi olur, seninde icin rahat eder.

Rabbimin izniyle gulucek cok seylerimiz olucak insallah seneye mayisa:))

İlayda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. Birde miniğin varmış :) Allah onada sağlıklı uzun ömür versin canım.

edaberk sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım bizim ülkede de var 1 yıl ücretsiz izin alabiliyorsun

Zonnetje çok şükür canım o zor günleri geçirdin gitti geçmiş olsun canım.
Şimdi inşallah sağlıkla bebişin gelicek annesini hiç uyutmuycak

günaydın arkadaşlar...... TÜLİN çok sevindim görmüşsün bebişini.oooo kahvaltılar yapılmış hepinize ve bebişlerinize afiyet olsun

kızlar ya ben okulda çok zorlanıyorum ara ara uykluyorum çocuklara tahammül edemiyorum çok sinirleniyorum sonrada sinirlendigime üzülüyorum.okul çıkışında gerginlikten başım agrıyor.hamilelikten önce hiç böyle detlerim yoktu.heyet raporu almaya çalışacagım hem öğrencilere hem bana yazık

günaydın arkadaşlar...... TÜLİN çok sevindim görmüşsün bebişini.oooo kahvaltılar yapılmış hepinize ve bebişlerinize afiyet olsun

Selam canim hosgeldinn

Kahvaltilari yaptikta oglen yemegine bile gectik:asigim:

Biri beni durdursun istahim acayip acikkkk:jeyyar:

Zonnetje çok şükür canım o zor günleri geçirdin gitti geçmiş olsun canım.
Şimdi inşallah sağlıkla bebişin gelicek annesini hiç uyutmuycak

Amin baharnazcim insallah, cumlemize nasip olsun insallah
Ben hala olayin sokundan cikamadim
son birkac aydir okadar karmasiktiki duygularim, negatife yorumluyordum hep
ilac tedavisinin ise yaramayacagini dusunuyordum
ama
hersey oyle bir degistiki
inanamiyorsun yanii
varmi boyle bir mucize diyorsun

Rabbim kimsecikleri uzmesin insallah, hepberaber yolumuza hizla dewam edelim
Seneye mayisa kucaklarimiza alalim
ve sonrada
nekadar uykusuz kaldigimizdan bahsedelim insallah:)):içelim:

kuşan tabi yaaa hemde nasıl bekletti nazlı bebişlerimiz canım ya....
üzüm olsunlar tatlı tatlı kocaman kocaman:)))
evet ya bazen değişiklik iyi geliyor...
ohhh sizin ortam bayağı hareketli bizim burada o kadar hareket zor:)

ay canım nekadar yorucu ve yıpratıcı bir süreç yaşamışsın ve allah sonunda ödülünü vermiş allah akucağınada almayı nasip etsin inşallah bukadar şeyden sonra doğal yoldan hamilesin sabrın sonu bu olsa gerek bebeğine nekadar iyi bakacağını tahmin ediyorum yaşın kaç canım

ece bende çok sinirliyim hiç tahammülüm yok birde 1. sınıflar minicikler,durdan gitten de anlamıyorlar off offf......

Saolasin canim insallah, Rabbime sigindim bekliyorum, bana anneligi 36 yasimda uygun gormus demekki:)) 37 olmadanda kucagima alicam insallah:))

Yeyim ben o usumleri ama yaaaa....ahh ahhh kokularini duyar gibiyimmm

Bende arkadaslara uydum iste ozlemcim, umarim cok patirtili olmaz vede cok gec saatte bitmez gecemiz, malum bu aralar cok erkenden uykum geliyor. Ordada uyuklayamam imkani yok:))) arkadaslarimda bilmiyor hamile oldugumu bakalim napcem:))))
herturlu kivirmaya calisicam yaneee....
yada diyorum tam sirasi..3 muz yanliziz aciklasammi ne? ama 12 haftayi bitirmeden aciklamama karari almsitim ben, ona uyarim herhalde yinede;0)

Zonnetje o gecede bulantıların kusmaların kokudan etkilenme vaziyetleri olusa canım napcaksın o zaman iptal et :))

Cok isabetli dusunmussun canim, sanirim senin icin en iyisi bu olur. Umarim ayarliyabilirsin raporunu. Zaten durumun elverse bu tur sikayetlerin olmazdi, hem ister istemez minik ogrencilerinde senden etkilenebilir...ortamin her iki tarafli saglikli olmasi sart!

Zonnetje o gecede bulantıların kusmaların kokudan etkilenme vaziyetleri olusa canım napcaksın o zaman iptal et :))

canim, normalde hic bulantilarim yok, kusmam hic olmadi, tiksinmelerimde yok:))) Masallah de kis tu tu tuuuuu de:))

O gecede olucagini dusunmuyorum. ama bellide olmaz tabii. Hafiften bulantim olsa bile hemen geciyor. Ben ac kalinca genelde hafif midem bulanir gibi oluyor, bisiyler yiyince masallah canavar gibiyim:))

una guvenerektende butun bi aksam disarda olmayi goze alabiliyorum. Sizler gibi olsaydim inanin bende gitmezdim:)

Bu arada baharnazcim, tansiyonumu olctum dun bi ara 92 ye 65 cikti, normal sanirim dimi kucuk tansiyon??

canım inşallah alabilirim önce devlet hastanesinde bi doktor bulmam şart

Acaba tanidiklar vasitasiyla iyi bir doktor bulamazmisin devlet hastanesinde senin halinden anlicak? Insallah islerin rastgider canim, biraz ugrastirir seni belki ama inaniyorumki alicaksin raporunu.

Canım ikimizin ortak noktaları çok .öncelikle biz üç canlıyız ve hamile kalmak için çok uğraştık.Benim de fsh ta problem var çok az düşük çıktı.Endokrin uzmanı veya dahiliyeciye gideceğim.Bir de mesleğimiz aynı ama ben çok az derse giriyorum.17 saat.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…