zonnetje tedaviylemi oldu canım hiç korkma derlerya yiyecek ekmeği varsa neolursa olsun gelecek sana
merhabalar dün cevp yazamadım..işyerinde yoğundum.ben Alibeyköyde oturuyorum..işyerim de Maslak ta:)
canım ben yarın dr.dan geldikten sonra kayınvalideme söylim helva yapalım dağıtalım. bir de durumu kötü olan birine yardım edeyim. Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
seneye mayısta bebişlerimiz kucağımızda bu yorumlarımıza güleriz inşallah:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar...... TÜLİN çok sevindim görmüşsün bebişini.oooo kahvaltılar yapılmış hepinize ve bebişlerinize afiyet olsun
Zonnetje çok şükür canım o zor günleri geçirdin gitti geçmiş olsun canım.
Şimdi inşallah sağlıkla bebişin gelicek annesini hiç uyutmuycak
Aynen oyle canim, celik, demir ne bulduysam kusandim:)))))
Bu bebegi coook bekledim cook, dedigin gibi herbiseye raziyim yeteri saglikla gelsinler.
Uzumde olabiler..ama irilerinden, kocaman kocaman:)))
OOo cok guzel, arada degisik ortamlarada girmek lazim. Sana bol keyifli bir aksam diliyorum canim arkadaslarinla.
Zbende haftaya carsamba aksami 2 is arkadasimla LADIES NIHGT e gidicez:))
Once bi ufak kokteyl( ben almam tabe), ardindan moda showu izlicez, biraz alisveris(makyaj malzemeleri) ve ardindanda guzel bir film izlicez. Insallah halim vaktimde yerinde olurda keyifli bir aksam geciririz.
ay canım nekadar yorucu ve yıpratıcı bir süreç yaşamışsın ve allah sonunda ödülünü vermiş allah akucağınada almayı nasip etsin inşallah bukadar şeyden sonra doğal yoldan hamilesin sabrın sonu bu olsa gerek bebeğine nekadar iyi bakacağını tahmin ediyorum yaşın kaç canım
kuşan tabi yaaa hemde nasıl bekletti nazlı bebişlerimiz canım ya....
üzüm olsunlar tatlı tatlı kocaman kocaman:)))
evet ya bazen değişiklik iyi geliyor...
ohhh sizin ortam bayağı hareketli bizim burada o kadar hareket zor:)
kızlar ya ben okulda çok zorlanıyorum ara ara uykluyorum çocuklara tahammül edemiyorum çok sinirleniyorum sonrada sinirlendigime üzülüyorum.okul çıkışında gerginlikten başım agrıyor.hamilelikten önce hiç böyle detlerim yoktu.heyet raporu almaya çalışacagım hem öğrencilere hem bana yazık
Zonnetje o gecede bulantıların kusmaların kokudan etkilenme vaziyetleri olusa canım napcaksın o zaman iptal et :))
Cok isabetli dusunmussun canim, sanirim senin icin en iyisi bu olur. Umarim ayarliyabilirsin raporunu. Zaten durumun elverse bu tur sikayetlerin olmazdi, hem ister istemez minik ogrencilerinde senden etkilenebilir...ortamin her iki tarafli saglikli olmasi sart!
canım inşallah alabilirim önce devlet hastanesinde bi doktor bulmam şart
canım inşallah alabilirim önce devlet hastanesinde bi doktor bulmam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?