Zonnetje tansiyonun iyi canım bana göre benimki 12- 7 lerde 13- 8 lerde geziyor drda tabii bende korkuyoruz
büyüğü14 küçüğü 9 olduğunda riskliymiş
kolay gelsin iyi olmana sevindim ben bugün yine iyi değilim bulantılar, böğürtüler, kusmalar :sinifsinif: bu yüzden dışarı çıkamıyorum poşetle filan çıkıyorum dr a giderken oda kötü oluyor tabi
senin çok şükür iyiymiş durumun gezebilirsin :)
ben bugün 9+0 ım
Rabiacım ynovaya özel mesaj at bilgilerini konuşulanlardan takip etmesi çokk zorr..İyiyim ben senin nasıl geçiyoo hamilelikk??
Zonnetje tansiyonun iyi canım bana göre benimki 12- 7 lerde 13- 8 lerde geziyor drda tabii bende korkuyoruz
büyüğü14 küçüğü 9 olduğunda riskliymiş
kolay gelsin iyi olmana sevindim ben bugün yine iyi değilim bulantılar, böğürtüler, kusmalar :sinifsinif: bu yüzden dışarı çıkamıyorum poşetle filan çıkıyorum dr a giderken oda kötü oluyor tabi
senin çok şükür iyiymiş durumun gezebilirsin :)
ben bugün 9+0 ım
Acaba tanidiklar vasitasiyla iyi bir doktor bulamazmisin devlet hastanesinde senin halinden anlicak? Insallah islerin rastgider canim, biraz ugrastirir seni belki ama inaniyorumki alicaksin raporunu.
tekrar geldim :) cok sükür iyi gidiyor canim tiksinmem asermem filan yok :) seninki nasil geciyor ?
Canım ikimizin ortak noktaları çok .öncelikle biz üç canlıyız ve hamile kalmak için çok uğraştık.Benim de fsh ta problem var çok az düşük çıktı.Endokrin uzmanı veya dahiliyeciye gideceğim.Bir de mesleğimiz aynı ama ben çok az derse giriyorum.17 saat.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
kizlarrr..popomu kaldirmanin zamani geldiii, yemek yapicamm
evi yalandan soyle bi supurucem( dun supurmustum)
ciceklerime su veriim kurumasinlar
butun bunlari dusunurken ve planlarkende bir yandan gozum koltuktaaa
acaba evvele bi yarim saat sirtustu uzanip sekerlememi yapsam diyorum:))sempatiksalakcinni
rabia01 12 7 de iyide gebelikte tansiyon düşük seyredermiş canım birde 13 8 leride gördüğüm için riskli bir durum eğer sende 13 8 leri görüyorsan dikkat etmelisin
Bneimde yok çok şükürr sadece uzun süre bişey yemeden duramıyorumm içim kazınıyoo sankii hemen meyve falan yiyorumm
kızlar canım ev yapımı peynirli poaça çekti ya
apartmanda taze yapılmış kek kokuo canım nasıl çekti:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?