2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kizlarrr..popomu kaldirmanin zamani geldiii, yemek yapicamm
evi yalandan soyle bi supurucem( dun supurmustum)
ciceklerime su veriim kurumasinlar

butun bunlari dusunurken ve planlarkende bir yandan gozum koltuktaaa
acaba evvele bi yarim saat sirtustu uzanip sekerlememi yapsam diyorum:))sempatiksalakcinni

Kızlar dr nevra sitesinden gebelik takvimine bakıyorum benim riskli dönemim 21 Ekimde bitiyoo şu günler bi geçsede rahatlasakkk

herkese slm kizlar bikac gün yoktum sayfalar baya ilerlemis nasilsiniz kizlar ?

listemizde yenilenmis ama ben listede yogum unutulmusum bikac gün ugraminca kaydirigubbakcemile3

Rabiacım ynovaya özel mesaj at bilgilerini konuşulanlardan takip etmesi çokk zorr..İyiyim ben senin nasıl geçiyoo hamilelikk??

Zonnetje tansiyonun iyi canım bana göre benimki 12- 7 lerde 13- 8 lerde geziyor drda tabii bende korkuyoruz
büyüğü14 küçüğü 9 olduğunda riskliymiş

kolay gelsin iyi olmana sevindim ben bugün yine iyi değilim bulantılar, böğürtüler, kusmalar :sinifsinif: bu yüzden dışarı çıkamıyorum poşetle filan çıkıyorum dr a giderken oda kötü oluyor tabi

senin çok şükür iyiymiş durumun gezebilirsin :)

ben bugün 9+0 ım

Insallah biran once stabil olur canim tansiyonun, gezinmesin oyle yukseklerde klava:
Seninde bulantilarin ogurmelerin fenaymis canim ya, sizleri gorunce nekadar sansli oldugumu dusunuyorum. Arada benide yokluyorya bulanti, Allahim diyorum butun gun midesi bulananlar nasil basediyor acaba diyorum. Hakikaten cok zor olmali.
Insallah gecicek bu zor devre, tadini cikarmaya baslicaksin cnm. Rabbim verir insallah heribirimizin mukafatini. Anne olmak cok ozen istiyormus, istemekle kalmiyormus yani daha simdiden bunu anladimalkisalkisalkis

Rabiacım ynovaya özel mesaj at bilgilerini konuşulanlardan takip etmesi çokk zorr..İyiyim ben senin nasıl geçiyoo hamilelikk??

tekrar geldim :) cok sükür iyi gidiyor canim tiksinmem asermem filan yok :) seninki nasil geciyor ?

12 7 lerde tansiyon yüksekmi oluyor benimde ayni eyvahedigeldismile ama doktorum normal dedi canim

zonnetje bugün rüya görmüssün hayirdir insallah canim nasil bir rüyaydi ? kizlar bende bugün bir arkadasimin gelin oldunu gördüm ama kendi evli cok güzel gelin olmusdu :)

rabia01 12 7 de iyide gebelikte tansiyon düşük seyredermiş canım birde 13 8 leride gördüğüm için riskli bir durum eğer sende 13 8 leri görüyorsan dikkat etmelisin

Acaba tanidiklar vasitasiyla iyi bir doktor bulamazmisin devlet hastanesinde senin halinden anlicak? Insallah islerin rastgider canim, biraz ugrastirir seni belki ama inaniyorumki alicaksin raporunu.

biraz ugraşıcam sanırım.saol canım benim

evet canım ortak noktamız çok.inşallah sagsaglim alırız bebişlerimizi kucagımıza.sen kaç haftalık oldun canım?

canım yat dinlen boşver evi felan ohhh keyf yap

rabia01 12 7 de iyide gebelikte tansiyon düşük seyredermiş canım birde 13 8 leride gördüğüm için riskli bir durum eğer sende 13 8 leri görüyorsan dikkat etmelisin

13 8 hic olmadi canim son ikisefer gittimde 12 7 ama ne kalmiski zaten 13 8 e ,tansiyonun yüksek olursa ne riskler tasiniyor canim hamilelikte bunda bilgim yok ?

Bneimde yok çok şükürr sadece uzun süre bişey yemeden duramıyorumm içim kazınıyoo sankii hemen meyve falan yiyorumm

icimin kazinmasida yok nasil hamileyim anlamadim gitti kaydirigubbakcemile3 ben yemek cok yiyorum öncedende cok yerdim halada ayni ama kilom hep asagilarda eyvahedigeldismile

kızlar canım ev yapımı peynirli poaça çekti ya
apartmanda taze yapılmış kek kokuo canım nasıl çekti:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…