Canım sen zaten bişeyler yemiyosuunn hemen tedarik et bunlarıı çal bütün kapıları kim yapmışş kekkiii:)))
13 8 hic olmadi canim son ikisefer gittimde 12 7 ama ne kalmiski zaten 13 8 e ,tansiyonun yüksek olursa ne riskler tasiniyor canim hamilelikte bunda bilgim yok ?
canım ilk kez canım bişey çekti. sabah kahvaltısıyla duruyorum yeminle.tanısam komşularımı çalar sorarım valla. ama bzim apartmanda 3 4 daire dışında hepsi yabanidir. hamile olduğunu bilselerde getirmezler bişi. oysa hepsi eğitimli doktor, avukat fln ama fasa fiso. istemekle yetinicem sanırım:sinifsinif:
Komşuluğun olmaması çok kötü yaa çok şükür benim arkadaşlar ne pişirse getiriyolar bazen yemek yapamayınca eşimin önüne onları koyuyorum hehehe :)))
Ya güzel pastanelerdede ev keki kurabiyesi tadında şeyler oluyo onlardan alsanızzz yada eşlerinize söleyin yapsınlar 2 kat daha lezzetli olurr :))
seni çok iyi anlıyorum canım kalkıp yapasında yok ama canın taze kek istiyor benimde kaç gündür istiyor şöyle bir yapan olsa diyorum ama nerdeeeee normalde tatlı hiçbirşey çekmiyor canım son günlerde kek hariç garip birşey bak yine hatırlattın yapsammı acaba yoksa olmuycak böyle
Komşuluğun olmaması çok kötü yaa çok şükür benim arkadaşlar ne pişirse getiriyolar bazen yemek yapamayınca eşimin önüne onları koyuyorum hehehe :)))
Ya güzel pastanelerdede ev keki kurabiyesi tadında şeyler oluyo onlardan alsanızzz yada eşlerinize söleyin yapsınlar 2 kat daha lezzetli olurr :))
ben bulantılarımdan bir yere kıpırdayamıyorum sadece yürüyşe filan gidebiliyorum cebimde poşet elimde su
eşimde evde diil gezmeye gidicek havalara hala giremedim eşimin yarın doğumgünü ona hediye almaya bile çıkamadım yani
canım ilk kez canım bişey çekti. sabah kahvaltısıyla duruyorum yeminle.tanısam komşularımı çalar sorarım valla. ama bzim apartmanda 3 4 daire dışında hepsi yabanidir. hamile olduğunu bilselerde getirmezler bişi. oysa hepsi eğitimli doktor, avukat fln ama fasa fiso. istemekle yetinicem sanırım:sinifsinif:
Hertürlü bulanıyosa ye barii turkocumm yarasın karnındaki miniğinee:))
haklısın canım valla yiyorum bende birde ben tatlısız pastasız durmazdım muzeyik pastasına bayılırdım hep pastalar yapan ben pastalardan tiskiniyorum tatlı türü şeyler midemi dahada kötü ediyor malesef arkadaşın canı kek istemiş ya bende görünce yüregim kalkıyor
ben de aynıyım.eşime de öyle dedim hatta...sen de bir öyle diyorsun bir böyle dedi banaturko haklısın yesekte bulanıyor yemesekte bulanıyor birde üstüne anla işte
bende ne aç kalabiliyorum nede tok olmak istiyorum
bugün bizim de vardı.biz de gördük kıpır kıpır bebeğimizi...büyümüş annesinin biriciği...Sağlıkla büyüsünler de aramıza katılsınlar inş...opuyorumnanaktankızlarrr nasılsınızz?
bugun kontrolümüz vardıı..miniğim kıpır kıpırdı....çok şükürr..
aksamları erkenden sızdıgımdan, gündüz de cok yogun oldugumdan giremedim bu hafta..
herkes iyi mi???
ne güzel kızlar sizin adınıza çok sevindim.şahane bir duuygu ekranda bebişi görmek
siz benden 2 hafta öndesiniz.
inşallah ben 10 gün sonra gidince görürüm kıpırdamalarını
kaç cm oluyo herşeyi netmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?