2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen zaten bişeyler yemiyosuunn hemen tedarik et bunlarıı çal bütün kapıları kim yapmışş kekkiii:)))

canım ilk kez canım bişey çekti. sabah kahvaltısıyla duruyorum yeminle.tanısam komşularımı çalar sorarım valla. ama bzim apartmanda 3 4 daire dışında hepsi yabanidir. hamile olduğunu bilselerde getirmezler bişi. oysa hepsi eğitimli doktor, avukat fln ama fasa fiso. istemekle yetinicem sanırım:sinifsinif:

13 8 hic olmadi canim son ikisefer gittimde 12 7 ama ne kalmiski zaten 13 8 e ,tansiyonun yüksek olursa ne riskler tasiniyor canim hamilelikte bunda bilgim yok ?

canım hiç görmediysen kolay kolay olmaz 13 8 :) zıp diye zıplamıyor canım :)
sanırım tansiyon yükseldiğinde kanamalar oluyor çünkü tansiyon kan basıncmızla ilgili zaten bebekte ciddi problemler yaratıyor tam detaylarını bilmiyorum Allah hepimizin bebişlerini korusun.

seni çok iyi anlıyorum canım kalkıp yapasında yok ama canın taze kek istiyor benimde kaç gündür istiyor şöyle bir yapan olsa diyorum ama nerdeeeee normalde tatlı hiçbirşey çekmiyor canım son günlerde kek hariç garip birşey bak yine hatırlattın yapsammı acaba yoksa olmuycak böyle

Komşuluğun olmaması çok kötü yaa çok şükür benim arkadaşlar ne pişirse getiriyolar bazen yemek yapamayınca eşimin önüne onları koyuyorum hehehe :)))

Ya güzel pastanelerdede ev keki kurabiyesi tadında şeyler oluyo onlardan alsanızzz yada eşlerinize söleyin yapsınlar 2 kat daha lezzetli olurr :))

canım evde şöyle kekin miss gibi kokusu çıkmayınca olurmu olmaz eşim evde değil şimdi olsa yapar zaten bütün yemekleri ve temizliği o yapıyor herşey onda

resmen kokusu burnumda burnumu bırak kapıyı açınca kokusu eve dalıo

kendim yapınca yiyemicemi biliyorum. onun için anlamı yokbenneyaptımki

yok canım dışardan alınan hiçbirşeyi sevmiyorum ben.

ne şanslısın komşu adına. bizim apartmandada evinde öl kokun çıkmadıkça kimse kapını açmaz.:1ninca:

ölmüş forum:ecrin_bebek:herkesin kocası cumartesi tatil heralde, dışarı çıkmışlar. eh bizimki yalnızca pazar tatil olunca böyle eve çakılıyoruz işte:hulya:

ben bulantılarımdan bir yere kıpırdayamıyorum sadece yürüyşe filan gidebiliyorum cebimde poşet elimde su
eşimde evde diil gezmeye gidicek havalara hala giremedim eşimin yarın doğumgünü ona hediye almaya bile çıkamadım yani

canım benimde yarın evlilik yıldönümüm hala alamadım hediye. bu akşam çıkıcam inşallah. ne alsam die düşünüyorum. saat almıştım, t-shirtler aldım. kol dövmesi ile gömlek mi alsam acaba:uhm:

SLM KIZLAR NASILSINIZZZ valla benimde canım tepside patates böregi istedi hemen gittim markete yaptım pişirdim yedim yedim şimdide burnumdan geliyor mide bulantısından deli olacam yiyorum bir dert yemiyorum bir dert yemezsemde bulanıyor yedikten sonrada bulanıyor ne yapacaz bilmiyorum

Hertürlü bulanıyosa ye barii turkocumm yarasın karnındaki miniğinee:))

Zonoxcum kol düğmesi bana hep romantik gelirr barış mançonun şarkısındanmıdır nedirr :asigim:hediyeyi seçmek zor almak 2 dakka kolay gelsinn:))

zonox nerde oturuyorsun sana kek'i yapip getireyim.....:teselli:

tüliinnnn gözün aydı tatlım nehirden haber yok sanırım güzel faydalı şeyler yazmışsın bizim için tesekkür ederim cnm

zonox hiç almadıysan kol düğmesi gömlek olabilir, evrak çantası , müzik dinleme aleti (MP3, MP4 teknolojik birşeyler olabilir

turko haklısın yesekte bulanıyor yemesekte bulanıyor birde üstüne anla işte
bende ne aç kalabiliyorum nede tok olmak istiyorum

Son düzenleme:
kızlarrr nasılsınızz?
bugun kontrolümüz vardıı..miniğim kıpır kıpırdı....çok şükürr..
aksamları erkenden sızdıgımdan, gündüz de cok yogun oldugumdan giremedim bu hafta..
herkes iyi mi???

çılgınkız gözünaydın sende kıpırdanışları görmüşsün Maşallah insanın içini öyle bir sevinç kaplıyorki
Darısı diğer arkadaşların başına

turko haklısın yesekte bulanıyor yemesekte bulanıyor birde üstüne anla işte
bende ne aç kalabiliyorum nede tok olmak istiyorum
ben de aynıyım.eşime de öyle dedim hatta...sen de bir öyle diyorsun bir böyle dedi bana
haklı yemeyince bulanıyor diyorum...yiyorum bu kez yeyince bulanıyor diyorum...Kafası karıştı adamınkaydirigubbakcemile3

bugün bizim de vardı.biz de gördük kıpır kıpır bebeğimizi...büyümüş annesinin biriciği...Sağlıkla büyüsünler de aramıza katılsınlar inş...opuyorumnanaktan

ne güzel kızlar sizin adınıza çok sevindim.şahane bir duuygu ekranda bebişi görmek
siz benden 2 hafta öndesiniz.
inşallah ben 10 gün sonra gidince görürüm kıpırdamalarını
kaç cm oluyo herşeyi netmi?

3 cm e yakındı bizimki...kol bacaklar daha tomurcuk halde...ama kıpırdıyor vücudu görüyorsunkaydirigubbakcemile3 öyle heyecan verici ki...çok yakın sana ama çok uzak gibi...değişik bir duygukaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…