nehircim hayırlı olsun pastırma sucuk zaten hamilelikte hiç yararlı şeyler değil yememen daha iyii..
Sale gözün aydın tatlım pozitif düşünelim güzel şeyler riskli dönemlerin çoğu gitti azı kaldı...
Blue sky ve çılgınkız tebriklerrr daha daha heyecanlı günlere inşallahh
Bebişlerinin kalp atışlarını duyan tüm arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum ve hepinize bundan sonrasınında gönlünüze göre gitmesi için dualarımı gönderiyorum...
Darısı başıma olsun inşallah!
YASEMİN2007 aynı ağrılar bende de var ya boşluguma bi ağrı gırıo kı canım yanıoo bende idr.yolu enf.şuphe edıorum gecen sene de bole oldugun da enf cıkmıstı ben pazartesı gıdıcem doktora sen benden önce gıdersen sonucunu yazarmısn
Blue-sky gözünaydın canım sende kıpırdanışları görmüşsün maşallah
Bebişlerini ve kalp atışlarını görenlerin gözüaydın olsun maşallah
Darısı henüz görmemiş olanlara
Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımız alırız inşallah
günaydın arkadaşlar...... TÜLİN çok sevindim görmüşsün bebişini.oooo kahvaltılar yapılmış hepinize ve bebişlerinize afiyet olsun
sağolun kızlar, ne demek sizin için yazdım zatentüliinnnn gözün aydı tatlım nehirden haber yok sanırım güzel faydalı şeyler yazmışsın bizim için tesekkür ederim cnm
Çok güzel canım Allah sağlıcakla da kucağına almayi nasip etsinkızlarrr nasılsınızz?
bugun kontrolümüz vardıı..miniğim kıpır kıpırdı....çok şükürr..
aksamları erkenden sızdıgımdan, gündüz de cok yogun oldugumdan giremedim bu hafta..
herkes iyi mi???
Çok sevindim kalp atışını gördüğüne salam sucuk pastırma zararlıymış zaten yemesen daha iyi olurkızlar slm bende aranıza katıldım bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin dr tahmini 19 mayıs 2011 sıralarında gelicek aramıza .... benimde iştahım açık canım çeken şeyi yemeğe çalışyorum ama bende enteresan bişey oldu pastırmadan tiksindim. birkere yedim hamileliğimde ondada tiksinmdim bidaha pastırma yiyebileceğimi sanmıyorum.. 1 hafta öncesine kadar herşeyi yiyordum 1 haftadır yine iyiyorum ama tiksinmeler başladı pastırma, sucuk, biber dolması bunlardan tiksindim. sizdede oluyormu acaba(
Bebişlerinin kalp atışlarını duyan tüm arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum ve hepinize bundan sonrasınında gönlünüze göre gitmesi için dualarımı gönderiyorum...
Darısı başıma olsun inşallah!
günaydın kızlar hepinize az bulantılı sağlıklı güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?