2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm bende aranıza katıldım bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin dr tahmini 19 mayıs 2011 sıralarında gelicek aramıza .... benimde iştahım açık canım çeken şeyi yemeğe çalışyorum ama bende enteresan bişey oldu pastırmadan tiksindim. birkere yedim hamileliğimde ondada tiksinmdim bidaha pastırma yiyebileceğimi sanmıyorum.. 1 hafta öncesine kadar herşeyi yiyordum 1 haftadır yine iyiyorum ama tiksinmeler başladı pastırma, sucuk, biber dolması bunlardan tiksindim. sizdede oluyormu acaba (

selam kızlarrr.bebişimin kalp atışını aldık dr kontrolümüzde.ancak kesenin etrafında kan pıhtısı var benim 1 haftadır.dr yeni kanama olmazsa onun bir zararı olmaz dedi.inşallahhhh hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucağımıza:)

nehir hayırlı olsun senin de:)sen benden 3 gün önde görünüyosun sanırım.çünkü doktor bana da 22 mayıs dedi:)

nehircim hayırlı olsun pastırma sucuk zaten hamilelikte hiç yararlı şeyler değil yememen daha iyii..

Sale gözün aydın tatlım pozitif düşünelim güzel şeyler riskli dönemlerin çoğu gitti azı kaldı...

teşekkür ederim canım.kesinlikle pozitif olmaya çalışıyorum ben de:)

Bebişlerinin kalp atışlarını duyan tüm arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum ve hepinize bundan sonrasınında gönlünüze göre gitmesi için dualarımı gönderiyorum...
Darısı başıma olsun inşallah!

Blue sky ve çılgınkız tebriklerrr daha daha heyecanlı günlere inşallahh

Sağolun kızlar...Darısı başınıza:hulya:

geçmiş olsun canım, allah tamamına erdirsin inş.

panikleme ben tes sonuçlarımı gösterdim bugün yani c.tesi hiçbişi çıkmadı.benim tüpbebek ya ben de biraz fazla evhamlıyım.herşey normal dedi dr. um zaten hala tüp yaptığım yere gidiyorum en azında rutine gelen kadar...
progestan fitil oldukça gaz yapıyor boşluklarım böbreğime kadar ağrılarım oldu geçen akşam ama tahlilde bişi çıkmayınca dr. da bişi veremem dedi. bende kabızlık gaz falan bu fazlaydı ama kuruyemişle çözdüm işi tavsiye ederim.enfeksiyona gelince bol su içmek tek çare..inş. bişi çıkmaz...guclubacismile

kızlar bende 8,5 aylık taze anneyim, hepinize hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....
bugünler çabuk geçiyo ohooo daha çok var demeyin

günaydın kızlar hepinize az bulantılı sağlıklı güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi...:ecrin_bebek:

Blue-sky gözünaydın canım sende kıpırdanışları görmüşsün maşallah

Bebişlerini ve kalp atışlarını görenlerin gözüaydın olsun maşallah

Darısı henüz görmemiş olanlara

Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımız alırız inşallah

Sağol Baharnazcım....amin....:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar...... TÜLİN çok sevindim görmüşsün bebişini.oooo kahvaltılar yapılmış hepinize ve bebişlerinize afiyet olsun

tüliinnnn gözün aydı tatlım nehirden haber yok sanırım güzel faydalı şeyler yazmışsın bizim için tesekkür ederim cnm
sağolun kızlar, ne demek sizin için yazdım zaten
Çok güzel canım Allah sağlıcakla da kucağına almayi nasip etsin
Çok sevindim kalp atışını gördüğüne salam sucuk pastırma zararlıymış zaten yemesen daha iyi olur

Son düzenleme:
tülin günaydın canım geçmişi okuyamadım maşallah çok sayfa ilerliyor bebişii gittin gördünmü canım

baharnaz teşekkür ederim canımyerimseniben

rengarenk ben hem burdayım hem ordayım canım-tatlicadiarzu-

teşekkürler,sn de alırsın inşallah yakın zamanda:)

günaydın kızlar hepinize az bulantılı sağlıklı güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi...:ecrin_bebek:

az bulantılı söylenebilecek en güzel dilek sanırım:)

merheba herkese bn yenı katılıyoruum aranıza bnmde bebişm 6 haftalık tahmını doğum 29 mayıs 3 senelık evlıyım ve 3 seneden berı yolunu gözlüyordum bebeğimn allahıma şukur gönderdi bana bebişimi çok doktora gıttım hiç bi problem yoktu ama olmuyordu işte tam umudumu kesmişken süpriz yaptı bana bebişim onceden yumurtlama ialcı kullandım 3 aşılama geçirdım ama olmadı fakat bu ay ne ilaç ne doktor ramazan dıye gıtmedım ve hamıleyım hala ınanamıyorum rabbım tum isteyenlere versın inşlh bnm çektıklerımı kımseye çektırmesın

çılgınkız ve bluesky maşallah görmüşsünüz minnoşların hareketlerini bende cuma gidicem bizde görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…