günaydın başım çok ağrıyor
günaydınnnnnn.. düne göre daha ii sayılırım yanlız kalp çarpıntısı konusunda tedirginim devam ederse bu sıklıkta bi kardiyoloji uzmanına gidip kendimi rahatlatıcam umarım sadece hamileliktendir.. kızlar her sabah bir yumurta yemek gerekiyor ben yiyemiyorum sizler yiyormusunuz?
günaydınnnnnn.. düne göre daha ii sayılırım yanlız kalp çarpıntısı konusunda tedirginim devam ederse bu sıklıkta bi kardiyoloji uzmanına gidip kendimi rahatlatıcam umarım sadece hamileliktendir.. kızlar her sabah bir yumurta yemek gerekiyor ben yiyemiyorum sizler yiyormusunuz?
teşk.ederim çok şükür iyiyim..ara ara bulantılar var..sen nasılsın ?
her sabah yumurtamı ıyyyggg.. en son geçen hafta işyerinde kahvaltıda ekmek arası yemiştim :)) 3.ayımız dolunca herşeyden yiycez allah nasip ederse
bu arada sizlere birşey danışmak istiyorum....dün eşim işten geldi...bu haftasonu değil sonraki haftasonu şirketlerinin paintball etkinliği düzenlediğini oraya gideceğini söyledi...gitmek mecburi değilmiş..arkadaşlarının biri hemen ben gelemem demiş...ben gitsin istemiyorum...sonuçta durumum malum...ayrıca eşimden başka da kimse yok yanımda...gitme diye bastırsam hır çıkarsam bencillik etmiş olur muyum sizce?bu arada eşim sabah 6 da evden çıkıp akşam 8i geçe eve dönüyor..iş yeri uzak olduğundan...haftaiçi de görüşemiyoruz doğru dürüst yanii....ne yapayım kızlar?siz olsanız napardınız?bilmiyorumkismile
günaydııınnn arkadaşlarrr nasılsınız ben sabaha burnum tıkalı bişekilde uyandım girip oluyorum galiba bana tavsiyeleriniz varmı ne içsem ilaç kullanamam
2 gün öndeyim senden...9+5 im :)BUGÜN 9+3 OLDUU senin ki :)
evet benim de gücüme gidiyor zaten...hislerimde haklı mıyım diye merak ettiğimden danışıyorum sizlere de...tşk ederim ilgilendiğin içn cnmopuyorumnanaktankendi adıma buna bencillik demem..zaten bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz onlar gayet rahat işyerlerinde yiyip içip oturuyolar...ben çalışan biri olarak eşimi akşamdan akşama görüyorum bazen o kadar bulantım oluyoki kendimi yatak odasına kapatıyorum çoğu akşam doğru dürüst görmüyorum bile...eşim gitmek istese,benim bu kadar bulantım varken onun eğleneceğini düşününce hem çok zoruma giderdi hemde gitmesini istemezdim...
Daha önce de bunlardan çok bahsettim Zehracım...bir keresinde bana 'beni arkadaşlarımdan koparıyorsun'' diyecek kadar ileri gitti...o zaman çok kırılmıştım..insanın eşiyle vakit geçirmek istemesi çok mu acaip....neden karıları yerine arkadaşlarını tercih ediyorlar onu da anlamış değilim...gerçi ben öyle her istediği yere gönderen bir insan da değillim...ama onun düşünmesi gerekmez mi...:1no2:cnm bence hır gür çıkarmadan haftaiçi görüşemediğinizden bahset haftasonunu onunla geçirmek istediğini söyle.
Günaydınlar Olsunnn Mayıs Ayının Enn Güzel Anne Adayları Ve Meleklerine opuyorumnanaktan
Geçmiş Olsun Turko Bol Bol Limon Mandalina Ye Ihlamur İç Ve Nane Limon Bal Karışımı Hazırlayıp İç Bende Fena Bi Grip Geçirdim İlerlemeden Atlatmalısın Canım :sinifsinif:
kızlar nefes alamıyorum lütfen bana yardım edin yaa şu gripten nefret ediyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?