2 gün öndeyim senden...9+5 im :)
evet benim de gücüme gidiyor zaten...hislerimde haklı mıyım diye merak ettiğimden danışıyorum sizlere de...tşk ederim ilgilendiğin içn cnmopuyorumnanaktan
Daha önce de bunlardan çok bahsettim Zehracım...bir keresinde bana 'beni arkadaşlarımdan koparıyorsun'' diyecek kadar ileri gitti...o zaman çok kırılmıştım..insanın eşiyle vakit geçirmek istemesi çok mu acaip....neden karıları yerine arkadaşlarını tercih ediyorlar onu da anlamış değilim...gerçi ben öyle her istediği yere gönderen bir insan da değillim...ama onun düşünmesi gerekmez mi...:1no2:
günaydın cnm :)
kızlar nefes alamıyorum lütfen bana yardım edin yaa şu gripten nefret ediyorum yaa
geçmiş olsun Turkocum...grip mi oldun sen cnm ya?:çok üzgünüm:
amin canım yaa valla kalp çarpıntısı bazen bendede oluyor birkaç hafta sonra atlatacagımı umut ederek katlanıyorumturkocum çok geçmiş olsun canım bol bol su iç bol meyve mutlaka dinlen ve limonlu çorbalar iç.. bende de kalp çarpıntısı var inanılmaz derecede huzursuzum o olmasa gayet ii sayılırım.. allah hepimizin yardımcısı olsun..
burnunu açmak için az tuzlu suyla ara ara burnunu açmaya çalış canım, çünkü ağızdan nefes aldıkça bu sefer de boğaz tahriş oluyor. bir de kızlar yeri gelmişken bana doktorum grip aşısı olabilirsin hiç bir mahsuru yok dedi, çok nadir grip olduğum için ben yaptırmayı düşünmüyorum ama her sene ağır grip geçirenler varsa aşı olabilirlermiş.
kızlar. akşama doğru benim midem yanıo. ne uzanabiliyorum, ne oturabiliyorum. sürekli gegiriyorum. inanılmaz bi hazımsızlık var. midemdeki gaz dayanılmaz boyutta. benle aynı olan var mı? bir de bu duruma çözüm bulan var mı aranızda?akannehir
kızlar nefes alamıyorum lütfen bana yardım edin yaa şu gripten nefret ediyorum yaa
Burnuna Tuzlu Su Çek Bak Gör Hemen Nasıl Açılacak Burnun :sinifsinif:
Birde Vicks Kullanabilirsin Doktorum Bana Bir Zararı Olmaz Demişti Bebek İçin Bende Kullandım Hatta Vicks İle Buhar Bile Yaptık bayanssulusmile
evet tabi....kocalarımızn o kadar sıkıntısı var ki onların da rahatlamaya ihtiyaçları var....dediğin gibi hiçbirşey demeyeceğim....bakalım geldiğinde az da olsa bir vicdan azabı duyacak mı....ben berbat durumdayım bunu biliyor...neyse yaaaaaaaa.....erkek değil mi...hepsi aynı...blue cum sağol canım evet benim başım dünden beri çok ağrıyor.
ama genelde bu zamanlarda oluyomuş.
eşine gelince bence sorun çıkarma.o çok gitmek istiyormu?yoksa sana sordumu ?
benimde eşim bazen gider maç falan olur.ben engellemem.geçen hafta gitti bi akşam 8.30 da geldi hiç bozulmadım.yani.üzülmemde onunda ihtiyacı var değişikliğe diye düşünürüm.
zaten hep birlikteyseniz arada böyle şeyler kocanıda rahatlatır canım
ne kadar oldu cnm evleneli.evlendiğimizin ilk yılı bizde aynı sorunları yaşadık ama sonradan alıştı artık görüşmüyor sadece evli arkadaşları ve eşleriyle birlikte görüşüyoruz.Erkekler evliliğe biraz zor adapte olabiliyor.
Daha önce de bunlardan çok bahsettim Zehracım...bir keresinde bana 'beni arkadaşlarımdan koparıyorsun'' diyecek kadar ileri gitti...o zaman çok kırılmıştım..insanın eşiyle vakit geçirmek istemesi çok mu acaip....neden karıları yerine arkadaşlarını tercih ediyorlar onu da anlamış değilim...gerçi ben öyle her istediği yere gönderen bir insan da değillim...ama onun düşünmesi gerekmez mi
canım erkek milleti işte bizi düşünenmi var kendileri keyiflerine baksınlar yeterrlmaz: klava:
valla öyle oldu canım moralimde bozuk eşimle arayı hala düzeltemedik bencil işte bu erkekler birde üstüne girip gelde başın agrımasın
kızlar siz katı meyve sıkacağı kullanıyormusunuz?hangi marka ?memnunmusunuz?
gripten moralimin bozuk oldugundan canım hiçbişey istemiyor hala bişey yeemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?