2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun....bi arkadaşımız daha yazmıştı ıhlamuru sanırım hamilelikte fazla içilmemesi gerekiyor...en iyisi bunları araştırıp içmek ..... hatta ben hamile kalmadan bikaç ay önce grip olmuştum yine hamileliği bekliyodum aktara gidip bişeyler istedim bana ıhlamur zencefil karışımını vermedi...bilginiz olsun

blue cum sağol canım evet benim başım dünden beri çok ağrıyor.
ama genelde bu zamanlarda oluyomuş.
eşine gelince bence sorun çıkarma.o çok gitmek istiyormu?yoksa sana sordumu ?
benimde eşim bazen gider maç falan olur.ben engellemem.geçen hafta gitti bi akşam 8.30 da geldi hiç bozulmadım.yani.üzülmemde onunda ihtiyacı var değişikliğe diye düşünürüm.
zaten hep birlikteyseniz arada böyle şeyler kocanıda rahatlatır canım

ne kadar oldu cnm evleneli.evlendiğimizin ilk yılı bizde aynı sorunları yaşadık ama sonradan alıştı artık görüşmüyor sadece evli arkadaşları ve eşleriyle birlikte görüşüyoruz.Erkekler evliliğe biraz zor adapte olabiliyor.

Daha önce de bunlardan çok bahsettim Zehracım...bir keresinde bana 'beni arkadaşlarımdan koparıyorsun'' diyecek kadar ileri gitti...o zaman çok kırılmıştım..insanın eşiyle vakit geçirmek istemesi çok mu acaip....neden karıları yerine arkadaşlarını tercih ediyorlar onu da anlamış değilim...gerçi ben öyle her istediği yere gönderen bir insan da değillim...ama onun düşünmesi gerekmez mi

canım erkek milleti işte bizi düşünenmi var kendileri keyiflerine baksınlar yeterrlmaz:klava:

turkocum çok geçmiş olsun canım bol bol su iç bol meyve mutlaka dinlen ve limonlu çorbalar iç.. bende de kalp çarpıntısı var inanılmaz derecede huzursuzum o olmasa gayet ii sayılırım.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar nefes alamıyorum lütfen bana yardım edin yaa şu gripten nefret ediyorum yaa

burnunu açmak için az tuzlu suyla ara ara burnunu açmaya çalış canım, çünkü ağızdan nefes aldıkça bu sefer de boğaz tahriş oluyor. bir de kızlar yeri gelmişken bana doktorum grip aşısı olabilirsin hiç bir mahsuru yok dedi, çok nadir grip olduğum için ben yaptırmayı düşünmüyorum ama her sene ağır grip geçirenler varsa aşı olabilirlermiş.

günaydın güzel anneler ve tatl bebekleri :) umarım herkes iyidir biz iyiyiz kahvaltı yapıcazda nasıl mutfağa girip hazırlayıp yiyicez onu bilmiyorum işte.siz kahvaltıda neler yiyiyorsunuz süt yumurta görmek bile istemiyorum ben

amin canım yaa valla kalp çarpıntısı bazen bendede oluyor birkaç hafta sonra atlatacagımı umut ederek katlanıyorum

tşkler canım

Günaydın Arkadaşlar,
Zonox sana çare olurmu bilmiyorum ama ben geçen hafta doktora gittim ve midemin çok kötü olduğunu yemek borumun falan devamlı yandığını söyledim. Bulantım için bir bardaktan fazla olmamak üzere nane limon çayı veya zencefil bal karışımını içmemi söyledi. Yemek borusundaki yanma içinse sadece iki yudum asla fazla değil soğuk süt içmemi önerdi. Soğuk süt olayının bilhassa işe yaradığını söylemeliyim.İnşallah sanada faydası dokunur.

kızlar nefes alamıyorum lütfen bana yardım edin yaa şu gripten nefret ediyorum yaa

Burnuna Tuzlu Su Çek Bak Gör Hemen Nasıl Açılacak Burnun :sinifsinif:
Birde Vicks Kullanabilirsin Doktorum Bana Bir Zararı Olmaz Demişti Bebek İçin Bende Kullandım Hatta Vicks İle Buhar Bile Yaptık bayanssulusmile

Burnuna Tuzlu Su Çek Bak Gör Hemen Nasıl Açılacak Burnun :sinifsinif:
Birde Vicks Kullanabilirsin Doktorum Bana Bir Zararı Olmaz Demişti Bebek İçin Bende Kullandım Hatta Vicks İle Buhar Bile Yaptık bayanssulusmile

inşallah denicem valla tıkandım iyce

gripten moralimin bozuk oldugundan canım hiçbişey istemiyor hala bişey yeemedim

Son düzenleme:
evet tabi....kocalarımızn o kadar sıkıntısı var ki onların da rahatlamaya ihtiyaçları var....dediğin gibi hiçbirşey demeyeceğim....bakalım geldiğinde az da olsa bir vicdan azabı duyacak mı....ben berbat durumdayım bunu biliyor...neyse yaaaaaaaa.....erkek değil mi...hepsi aynı...

yok tatlım 5 yıl oldu...ama aferin sana sen alıştırmışsın..ben alıştıramadım demek ki....:çok üzgünüm:

hah aynen öyle turkocum...çok benciller....:mymeka:

valla öyle oldu canım moralimde bozuk eşimle arayı hala düzeltemedik bencil işte bu erkekler birde üstüne girip gelde başın agrımasın

:lepi:

kızlar siz katı meyve sıkacağı kullanıyormusunuz?hangi marka ?memnunmusunuz?

Bende Var Markası Sinbo Daha Bir Kere Kullandım Makinamdan Memnun Kaldım Ama Kullandıktan Sonra Yıkaması Kurulaması Kaldırması Gözüme Büyüdüğünden Başka Kullanmadımmm

gripten moralimin bozuk oldugundan canım hiçbişey istemiyor hala bişey yeemedim

Grip Dinlenmeyle Ve Beslenmeyle Geçer Canım Özellikle Bol Bol C Vitamini Bende Fazla Bişey Yemek İstemedim Ama Ablamlar Bol Bol Limonlu Çorba İçirdiler
Ben Yemek Yediğim Halde Antibiotik Kullanmak Zorunda Kaldım Sen Kendini Bırakırsan Böyle Hastalığın Daha Çok İlerler Kendin İçin Değilse Bile Bebişin İçin Yemen Lazım Annesi yerimseniben

philips alu 1861 için çok iyi diyorlar suan en ucuz.215 buldum alsammı acaba
benim çoğu şeyim philips 8 yıllık evliyim hiç bozulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…