2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çalışmaya başlamama az kaldı. ek gıdaya geçeceğim ama sütümü sağıp bırakayım da istiyorum. bugüne kadar sağmama gerek yoktu. bende bebedorun manuel bir pompası var. öyle kaliteli bir şey değil. ve ben onunla sağmayı bir türlü beceremiyorum. elektrikli olanlardan alsam, zaten 5. aydayız artık uzun süre kullnamayacağım. o kadar para vermek istemiyorum. şu elimdekini bir becerebilsem. kullananlar varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi???

anladım kuzum demek benim damatta kalabalığı sevmiyo benim kızda aynı 4-5 kişi başına üşüşünce basıyor yaygarayı nefret ediyor teke tek sevilmekten haz ediyor benim kızım.....

aşı olayına gelince bende anlamadım canım senin tarihin banada geç geldi bir sağlık ocağını arayıp sorsan belkide yanılıp vermişlerdir yasık geçirme zamanını belkide bişeycik olmuyodur en iyisi sen ara kafan karışmasın kuzucum

eet canım ne bulsa ağzında ve bende önlük takıyorum salyalarına ve kusmalarına yetişmenin mümkünü yok...

canım ben senin gibi el pompası almıştım ilk başta hiç beceremedim onunla eğer bi tanıdığında falan varsa elektrikli pompa al çok rahat edersin çünkü uzunca bir süre sağıcaksın canım 1 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorsan tabiki ama düşünmüorsan haliyle o kdar para vermeye değmez manuelle bir dene şansını ben sağmaya çalıştıımda bir haftalaık anneydim memişler acıyodu tabeeee...şimdi belkide olmas öle bişi

Canım ben medela kullanıyorum memnunum ,manuel işyerinde zor gibi olur ama sen bilirsin tabii..Hatta şuanda unnado'da benim kullandığım pompa 140 tl ..Birde belli olmaz sütün gelirse çalıştığın sürece en azında 5 ay daha sağıp getirebilirsin..

unnadoya baktım şimdi. sen rahatça sağabiliyor musun onunla? gerç menunum demişsin. hemen alayım bir tane. öğretmenim ben. öğle arasında emzirmeye geleceğim. ama sütümü sağabilirsem ek gıdalar için 6. ayı beklerim. hem oğlum daha çok anne sütü almış olur.

Bende oto koltugu ivin bel destegi aldim ama pek memnun kakmadim kzim havakalio gibi bir rahatsiz duruo ici de bende yastigi kaldirip ince bir battaniyle destek yapiorum

günaydın kızlar hepinzee......benim kızımda ne bulsa ağzına alıyo..Oyuncak veriyorum ağzına alamayınca sinirleniyo....
Benim kız memlekette alıltı kalabalığa herkes etrafında sevince cilveli işveli gülücükler atıyo:)))
Bide şimdiden ablalarına kafa tutuyo:))Öpmeye çalışınca basıyo çığlığıı :))))

Canım oğlumda'da kullandım memnunum bana göre tek dezavantaj sesli olması ,tabii canım ne kadar anne sütü alırsa kuzun için o kadar iyi...

Bende oto koltugu ivin bel destegi aldim ama pek memnun kakmadim kzim havakalio gibi bir rahatsiz duruo ici de bende yastigi kaldirip ince bir battaniyle destek yapiorum
Canım benim yastıkta çok ince...

Günaydın canım ..Maşallah ona demek başladı cilvelere:)) Bizimkide artık her uykusundan gülerek kalkıyor bayılıyorum o hallerine:))

[/B][/B]
günaydın zoniiiii

adacım günaydın tatlım..destek minderi kullanmıorum ilk zamanlar incecik bi minderimis vardı onu kullanıoduk şimdi onuda bıraktık tatlım..otokoltuğunda zaten incecik bir destek şeyi var..minder gibi kılıf gibi nasıl desem bilemedim...

Günaydınlar:)))

tomurcum günaydın bebemmm

karaman tatlım daha uzun süre sağman gerekebilir sonuçta ne kadar süt alsa o kadar ii..bende hem lansinohun manueli var hemde medelanın elektriklisi var..elektrikli çok kolay manuele göre ama çoook ses çıkarıo medela malesef..bende işe başlayınca ne yapcam bilmiorum halen karrasızım.çok ses çıkarıo medela rahat edememki..manuellede uğraşmak lasımm insanın elleri acıo valla..anlıcaan bende henüs karar veremedim

dunicim iki sağlık ocağınada sordum aşı zamanı dördüncü ay sonu dediler :S anlamadım ne iş...
yafrucuklarrrr anneciklerrr GÜNAYDINNNNNN

günaydın dilekcimmmm

vede tüm diğer kuzular..zonett albania kimler var aşağıda bakim? hepinise günaydınnn

slm kızlar eski günleri hatırladım ya ama herkes dagıldı bee bir çogu buradamı herkes iyimi gruptaki sorunlar tagıtmış kızları üzüldüm

turko duncan hepinize selam naslsınız benim şuan küçük kucağımda büyükde başımda konuşuyo kafam şişdi ah ah iki çocuk ne kadar zormuş

Son düzenleme:
Slm kızlar beni birçogunuz biliyorsunuz eskilerdenim grup dagılmış malum benide burada aranızda görmek istiyormusunuz çok merak ettim:26:

Slmlar herkezde! Kızlar sayenizde aylar sonra yine buraya giriş yaptım, nurseni ve sizii çok ozlediim :)

Sanada selam rapusumm, guzel pazarlar

turko duncan hepinize selam naslsınız benim şuan küçük kucağımda büyükde başımda konuşuyo kafam şişdi ah ah iki çocuk ne kadar zormuş

Selam cANIM, biz birtanesiyle ugrasirken senin 2 tane var basinda, kolay gelsin ne diim

Slmlar herkezde! Kızlar sayenizde aylar sonra yine buraya giriş yaptım, nurseni ve sizii çok ozlediim :)

Selam canim, hosgeldin sefalar getirdinn

bendende herkeslere merhabalar..

Durubebek, sende hosgeldin canim

selam tatlım iki çocukla nasıl başa çıkıyorsun vallaha ben birtaneyle bitiyorum ikinciyi doğurunca nolcak şimdiden düşünmeye başladım gerçi ikinci çocuu ne zmaan yaparım onuda bilemiyorum önce bu bir büyüsün birascık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…