anladım kuzum demek benim damatta kalabalığı sevmiyo benim kızda aynı 4-5 kişi başına üşüşünce basıyor yaygarayı nefret ediyor teke tek sevilmekten haz ediyor benim kızım.....uuu çok kalabalıktır oralar yaw nasıl durdu emir? ulaş kalabalıktan nefret ediyor dörtten fazla insanı yanyana görmeye tahammülü yok resmen basıyor çığlığı :S
efet kuzubalığım ya bu ara öğrenmiş iki elini birden sokuo :S böle iki kenardancanım gaz değildir üşümüştür karnı ağrıodur felan..yani gazdırda o ilk zamanki gaz değildir..aşıdan çok tırsıom gene bide bize nie öle geç tarih verdiler ben anlamadım yaw
Duni ve Rapu demek sizdede var elini yada ağız kenarına yakın olan herşeyi ağzına götürme huyu :)) inanın thisortleri sırılsıklam oluyor önlük takıyorum onlarda yine keza...
Ela-Ada canım ben oto koltuğunun bel kısmına minicik bir yastık koyuyorum halen..
çalışmaya başlamama az kaldı. ek gıdaya geçeceğim ama sütümü sağıp bırakayım da istiyorum. bugüne kadar sağmama gerek yoktu. bende bebedorun manuel bir pompası var. öyle kaliteli bir şey değil. ve ben onunla sağmayı bir türlü beceremiyorum. elektrikli olanlardan alsam, zaten 5. aydayız artık uzun süre kullnamayacağım. o kadar para vermek istemiyorum. şu elimdekini bir becerebilsem. kullananlar varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi???
çalışmaya başlamama az kaldı. ek gıdaya geçeceğim ama sütümü sağıp bırakayım da istiyorum. bugüne kadar sağmama gerek yoktu. bende bebedorun manuel bir pompası var. öyle kaliteli bir şey değil. ve ben onunla sağmayı bir türlü beceremiyorum. elektrikli olanlardan alsam, zaten 5. aydayız artık uzun süre kullnamayacağım. o kadar para vermek istemiyorum. şu elimdekini bir becerebilsem. kullananlar varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi???
yafrucuklarrrr anneciklerrr GÜNAYDINNNNNN
unnadoya baktım şimdi. sen rahatça sağabiliyor musun onunla? gerç menunum demişsin. hemen alayım bir tane. öğretmenim ben. öğle arasında emzirmeye geleceğim. ama sütümü sağabilirsem ek gıdalar için 6. ayı beklerim. hem oğlum daha çok anne sütü almış olur.Canım ben medela kullanıyorum memnunum ,manuel işyerinde zor gibi olur ama sen bilirsin tabii..Hatta şuanda unnado'da benim kullandığım pompa 140 tl ..Birde belli olmaz sütün gelirse çalıştığın sürece en azında 5 ay daha sağıp getirebilirsin..
Canım oğlumda'da kullandım memnunum bana göre tek dezavantaj sesli olması ,tabii canım ne kadar anne sütü alırsa kuzun için o kadar iyi...unnadoya baktım şimdi. sen rahatça sağabiliyor musun onunla? gerç menunum demişsin. hemen alayım bir tane. öğretmenim ben. öğle arasında emzirmeye geleceğim. ama sütümü sağabilirsem ek gıdalar için 6. ayı beklerim. hem oğlum daha çok anne sütü almış olur.
Canım benim yastıkta çok ince...Bende oto koltugu ivin bel destegi aldim ama pek memnun kakmadim kzim havakalio gibi bir rahatsiz duruo ici de bende yastigi kaldirip ince bir battaniyle destek yapiorum
Günaydın canım ..Maşallah ona demek başladı cilvelere:)) Bizimkide artık her uykusundan gülerek kalkıyor bayılıyorum o hallerine:))günaydın kızlar hepinzee......benim kızımda ne bulsa ağzına alıyo..Oyuncak veriyorum ağzına alamayınca sinirleniyo....
Benim kız memlekette alıltı kalabalığa herkes etrafında sevince cilveli işveli gülücükler atıyo:)))
Bide şimdiden ablalarına kafa tutuyo:))Öpmeye çalışınca basıyo çığlığıı :))))
selam canlarımmmmmmmmmmherkes iyidir umarım:82: günün selamını verip gideyim dedim
geçmişe bakamadığım için son durumlardan haberim yok. bir ara bakarımm. hepinizi öpüyoreeee
gezgin, yaşadığın sorunu berbat bir şekilde ben de yaşıyorumameliyat olucam mecbur. çünkü fissrüm inanılmaz ilerlemiş. kanamalı artık
geçmişolsun canım....((
dr normal demiş.....bence müdahale etme....sen bilirsin..
ilk gün bende de görünmüyodu ifadeler sonra geldii.....onları çok özlemişim...bayram sonu için kolay gelsin....oto koltuğunda bel destek minderi kulanyormusun....
Günaydınlar:)))
anladım kuzum demek benim damatta kalabalığı sevmiyo benim kızda aynı 4-5 kişi başına üşüşünce basıyor yaygarayı nefret ediyor teke tek sevilmekten haz ediyor benim kızım.....
aşı olayına gelince bende anlamadım canım senin tarihin banada geç geldi bir sağlık ocağını arayıp sorsan belkide yanılıp vermişlerdir yasık geçirme zamanını belkide bişeycik olmuyodur en iyisi sen ara kafan karışmasın kuzucum
eet canım ne bulsa ağzında ve bende önlük takıyorum salyalarına ve kusmalarına yetişmenin mümkünü yok...
canım ben senin gibi el pompası almıştım ilk başta hiç beceremedim onunla eğer bi tanıdığında falan varsa elektrikli pompa al çok rahat edersin çünkü uzunca bir süre sağıcaksın canım 1 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorsan tabiki ama düşünmüorsan haliyle o kdar para vermeye değmez manuelle bir dene şansını ben sağmaya çalıştıımda bir haftalaık anneydim memişler acıyodu tabeeee...şimdi belkide olmas öle bişi
yafrucuklarrrr anneciklerrr GÜNAYDINNNNNN
günaydın kızlar hepinzee......benim kızımda ne bulsa ağzına alıyo..Oyuncak veriyorum ağzına alamayınca sinirleniyo....
Benim kız memlekette alıltı kalabalığa herkes etrafında sevince cilveli işveli gülücükler atıyo:)))
Bide şimdiden ablalarına kafa tutuyo:))Öpmeye çalışınca basıyo çığlığıı :))))
geçmişolsun canım....((
çok teşekkür ederim,daha geçmedi bakalım silmeye devam(
[/B][/B]
günaydın zoniiiii
adacım günaydın tatlım..destek minderi kullanmıorum ilk zamanlar incecik bi minderimis vardı onu kullanıoduk şimdi onuda bıraktık tatlım..otokoltuğunda zaten incecik bir destek şeyi var..minder gibi kılıf gibi nasıl desem bilemedim...
tomurcum günaydın bebemmm
karaman tatlım daha uzun süre sağman gerekebilir sonuçta ne kadar süt alsa o kadar ii..bende hem lansinohun manueli var hemde medelanın elektriklisi var..elektrikli çok kolay manuele göre ama çoook ses çıkarıo medela malesef..bende işe başlayınca ne yapcam bilmiorum halen karrasızım.çok ses çıkarıo medela rahat edememki..manuellede uğraşmak lasımm insanın elleri acıo valla..anlıcaan bende henüs karar veremedim
dunicim iki sağlık ocağınada sordum aşı zamanı dördüncü ay sonu dediler :S anlamadım ne iş...
günaydın dilekcimmmm
vede tüm diğer kuzular..zonett albania kimler var aşağıda bakim? hepinise günaydınnn
turko duncan hepinize selam naslsınız benim şuan küçük kucağımda büyükde başımda konuşuyo kafam şişdi ah ah iki çocuk ne kadar zormuş
Slmlar herkezde! Kızlar sayenizde aylar sonra yine buraya giriş yaptım, nurseni ve sizii çok ozlediim :)
bendende herkeslere merhabalar..
turko duncan hepinize selam naslsınız benim şuan küçük kucağımda büyükde başımda konuşuyo kafam şişdi ah ah iki çocuk ne kadar zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?