2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar aşı günü sağlık merkezinden demir ilacı verdiler günde 9 damla verecekmişim sizce çok değilmi siz ne kadarlık doz veriyorsunuz bu demir ilacının yan etkisi varmı??
benim doktorum 5.ay bitip 6. aydan gün aldığımızda kullan dedi ve sağlık ocağında bebeğin kilosu kaç ise o kadar damla veriyorsun. mesela benim ki 7 kg 7 damla vercem. 8 ise 8 damla gibi...

canlarım selammmmmm

selam kızlar..bebiş ayaklarımda uyurken aldım kucağıma laptopu bi bakiim dedimm.. benim bebemde 4 ayı 1 gün geçmişken dönmeye başladı..başta çok huzursuz oldum gece yüzüstü yatmaya başladı sürekli yan yatırdığım için yatağında yastık vardı korkudan kaldırdım yzüstü dönüp kendini kapatır diye baktım şimdi bi oraya bi buraya dönüp yatıo keyfi iyi alıştım bnde.. benimkide 2 gündür inanılmaz huzursuzdu gece 3-4 kez kalkıyodu gündüz hp mızmızdı bugün yok çok şükür...dişlerinden şüphelendim alt damağı bembeyaz olmuş diş çıkacak yerler parmaklar kesmiyo avucunu sokuyo ağzına miniğim...ateş yapmadı çok şükür ama bu huzursuzluk çok fena her dişte böyle mi olacak acaba?? bide bu arada bu demir damlası kadar lanet bişe görmedim lekesi mümkün değil çıkmıyor..beyazları çamaşır suyuna bastım diğerleirne leke çıkarıcı döktüm ama yok her seferinde nasıl damlatıyoruz bilmiyorum çay kaşığına döküp veriyorum damlamasın diye önlük takıyorum ama bi püskürtüyo ağzından illaki bi yere ıçrıyo her seferinde...

Arkadaşlar aşı günü sağlık merkezinden demir ilacı verdiler günde 9 damla verecekmişim sizce çok değilmi siz ne kadarlık doz veriyorsunuz bu demir ilacının yan etkisi varmı??

bize sağlık ocağı 7 doktor 8 damla verdi bende 7 yada 8 veriyorum.. yan etkisi kakası canım simsiyah bazen yeşilimsi yapıyolar genel olarak katı oluyor bide doktor normal dedi.

afiyet olsun kuzuyaaa yarasın

bizede sağlık ocağından verdiler .. 1 kere verdim . kızım tadından mahvoldu .bende tattım iğrenç . bugün ferrum alacağım eczaneden . 6 damla verecekmişiz günde .. .. 3 damla ile başlayıp hergün 1 damla arttırarak vereceğim ..ne verirsem . ufaktan alıştırarak veriyorum ben

fdilekkkk kızzz sana müge tuğba ve özlemayddanda selamlar getirdimmmm...bende selamcı oldum yafff...
hehehe sende hepsine çok çok selam söyle benden..bebeklerini öpüyorum kocamann...iyilerdir umarımmhepsi...
canım bana 7 damla dediler ama biz tahlil yaptırdık demir eksikliği var günde 2 kere 7 damla veriyorum..Katılma nöbeti var onu engelliyo..Ama zonoxun dediği gibi kilo başı 1 damla...
Yan etkisi bulantı yapabiliyo..Bazı bebeklerde ishal bazısında kabız yapıyomuş...Ama çok önemli canım kullan kesinlikle..
selam canım yaa naslısın arda nasıll???
selam canım..Ben yazmıştım foruma lekesine dikkat edin çıkmıyo diye..Uğraşma bence naparsan çıkmaz..Ben bi önlük ve 1 mendili feda ettim demir damlası verirken kullanıyorum..Bu zamana kadar püskürtmedi benimkii..Midesi bulanıyo alırken biraz sulandırıyorum ben...

bugün biraz gerginim. okulda canım sıkıldı. geçen dönem izinli olduğumdan sınıfımı görevlendirme gelen ing. öğretmenleri kullanmıştı. ne olduysa artık geçen gün sınfa çıktım benim güzelim bilgisayar gitmiş eski, çalışmayan bir bilgisayar konulmuş. idareye söyledim ilgilenmediler. herkese sorarken kasayı buldum ama monitörüm yok. bugün toplantıda tekrar dile getirdim müdürüm kızdı bana. yapacak bir şey yokmuş. ne demek bu, benim sınıfı resmen talan etmişler klimamı da idare almış. çok sinirliyim yaaaa, sakinleşmem lazım oğlum uyanmadan.

slm kızlar

çok yoğunum pek giremiyorum girsemde fırsat bulup yazamıyorum
Simgesel demir damlasını dr.umuz kilo başı 1 damla dedi.

kızlar birde bir topikte okumuştum ama hatırlamıyorum hangisi olduğunu demir ilacının lekesinin üzerinde limon damlatılıp bekletiliyormuş sonra yıkanıyormuş ben henüz denemedim aklınızda bulunsun

selam kızlar... biz de 5 gün sonra başlıycaz demire.. dönmeye başlamadı benim oğluş.. merakla bekliyorum... biraz popomuz büyük, geç dönecek sanırım

selam kızlar... biz de 5 gün sonra başlıycaz demire.. dönmeye başlamadı benim oğluş.. merakla bekliyorum... biraz popomuz büyük, geç dönecek sanırım

ben bir aydır veriyorum demir damlasını geçen ayki kontrolde verdi doktorumuz neden farklı ki böyle :44::44:

Cevap veren Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu demir ilacıyla süt alımı arasında 1 saat olsun dedi hemşiremiz yoksa vitaminin emilimi azalıyormuş

kızlar hangi marka demir ilacı verdiler. benimki ferro gibi bişeydi onu pek sevmiyo kardeşimin de bebeği var ona başka marka vermişler daha iyi diyor

kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım günde 2 yada 3 kere yarım saat uyuyor uykusunu almadığı için çok eziyet ediyor yaaa

iyiyim cnm işteyim sen napıyosunnn büşra nasıl emiyor mu benim sütüm azaldı iyice birde mert biberona alıştı emmek istemiyor

canım iştahsız büşrada ama emiyo fena değil yuvarlanıp gidiyoruz canım sütün acaba sağdığın içinmi azaldı tatlım... iyiydi senin sütün çünkü zaten ek gıdaya başlıcaklar yakında bozma moralini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…