benim doktorum 5.ay bitip 6. aydan gün aldığımızda kullan dedi ve sağlık ocağında bebeğin kilosu kaç ise o kadar damla veriyorsun. mesela benim ki 7 kg 7 damla vercem. 8 ise 8 damla gibi...Arkadaşlar aşı günü sağlık merkezinden demir ilacı verdiler günde 9 damla verecekmişim sizce çok değilmi siz ne kadarlık doz veriyorsunuz bu demir ilacının yan etkisi varmı??
Arkadaşlar aşı günü sağlık merkezinden demir ilacı verdiler günde 9 damla verecekmişim sizce çok değilmi siz ne kadarlık doz veriyorsunuz bu demir ilacının yan etkisi varmı??
afiyet olsun kuzuyaaa yarasınselam
FDilek çok şükür sünnet yaraları iyileşti dikişleride yavaş yavaş dökülüyo canım saol
benim saçlarım acayip dökülüyor hala bende kel kalıcam oğlum gibi
duncan ben uğradım
minicix hoşgeldin
dün oğluşum ilk mamasını yedi 3 tk yoğurtlu şeftali püresi :)) Maşallah yarasın oğluşuma
Arkadaşlar aşı günü sağlık merkezinden demir ilacı verdiler günde 9 damla verecekmişim sizce çok değilmi siz ne kadarlık doz veriyorsunuz bu demir ilacının yan etkisi varmı??
hehehe sende hepsine çok çok selam söyle benden..bebeklerini öpüyorum kocamann...iyilerdir umarımmhepsi...fdilekkkk kızzz sana müge tuğba ve özlemayddanda selamlar getirdimmmm...bende selamcı oldum yafff...
canım bana 7 damla dediler ama biz tahlil yaptırdık demir eksikliği var günde 2 kere 7 damla veriyorum..Katılma nöbeti var onu engelliyo..Ama zonoxun dediği gibi kilo başı 1 damla...Arkadaşlar aşı günü sağlık merkezinden demir ilacı verdiler günde 9 damla verecekmişim sizce çok değilmi siz ne kadarlık doz veriyorsunuz bu demir ilacının yan etkisi varmı??
selam canım yaa naslısın arda nasıll???benim doktorum 5.ay bitip 6. aydan gün aldığımızda kullan dedi ve sağlık ocağında bebeğin kilosu kaç ise o kadar damla veriyorsun. mesela benim ki 7 kg 7 damla vercem. 8 ise 8 damla gibi...
canlarım selammmmmm
selam canım..Ben yazmıştım foruma lekesine dikkat edin çıkmıyo diye..Uğraşma bence naparsan çıkmaz..Ben bi önlük ve 1 mendili feda ettim demir damlası verirken kullanıyorum..Bu zamana kadar püskürtmedi benimkii..Midesi bulanıyo alırken biraz sulandırıyorum ben...selam kızlar..bebiş ayaklarımda uyurken aldım kucağıma laptopu bi bakiim dedimm.. benim bebemde 4 ayı 1 gün geçmişken dönmeye başladı..başta çok huzursuz oldum gece yüzüstü yatmaya başladı sürekli yan yatırdığım için yatağında yastık vardı korkudan kaldırdım yzüstü dönüp kendini kapatır diye baktım şimdi bi oraya bi buraya dönüp yatıo keyfi iyi alıştım bnde.. benimkide 2 gündür inanılmaz huzursuzdu gece 3-4 kez kalkıyodu gündüz hp mızmızdı bugün yok çok şükür...dişlerinden şüphelendim alt damağı bembeyaz olmuş diş çıkacak yerler parmaklar kesmiyo avucunu sokuyo ağzına miniğim...ateş yapmadı çok şükür ama bu huzursuzluk çok fena her dişte böyle mi olacak acaba?? bide bu arada bu demir damlası kadar lanet bişe görmedim lekesi mümkün değil çıkmıyor..beyazları çamaşır suyuna bastım diğerleirne leke çıkarıcı döktüm ama yok her seferinde nasıl damlatıyoruz bilmiyorum çay kaşığına döküp veriyorum damlamasın diye önlük takıyorum ama bi püskürtüyo ağzından illaki bi yere ıçrıyo her seferinde...
selam kızlar... biz de 5 gün sonra başlıycaz demire.. dönmeye başlamadı benim oğluş.. merakla bekliyorum... biraz popomuz büyük, geç dönecek sanırım
Cevap veren Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu demir ilacıyla süt alımı arasında 1 saat olsun dedi hemşiremiz yoksa vitaminin emilimi azalıyormuş
oy bisde öptük ana kız seni ve minişini...
aramıza hoşgeldinnn
hoşbulduk.
hoşgeldin....meslektaşız.......allah bağışlasın oğlunu.heyet raporu alamadın sanırım....
hoşbulduk.Amin Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah.Heyet raporu almadım ben.rapor konusuna karşıyım biraz(Hastalık dışında).okulda değilsem para da alamam.
kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım günde 2 yada 3 kere yarım saat uyuyor uykusunu almadığı için çok eziyet ediyor yaaa
kimler gelmişşşşş
sonunda yakalayabildim sizi bluuuuu ve duniiiiii
selam kuzummmmm nabersinnn
iyiyim cnm işteyim sen napıyosunnn büşra nasıl emiyor mu benim sütüm azaldı iyice birde mert biberona alıştı emmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?