2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah büşraya büyük ihtimalle sağdığım için bitti cnm akşamları eve gşdşncede mert emmek istemiyor mecbur tekrar sağıp veriyorum bu ay dr.umuz ek gıdaya geçirdi bizi o yüzden bakalım artık sütümün son damlasına kadar devam

kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım günde 2 yada 3 kere yarım saat uyuyor uykusunu almadığı için çok eziyet ediyor yaaa

benimki 3 kere uyuyo..sabah 1 saat öğlen 2 saat akşamda yarım saat uyuyo...bu saatler + - yarım saat oynayabiliyo ...ama uyuyunca keyifli oluyo..uyku saatini şaşırmıyo..Bizim tek eksiğimiz yanına yatıp emzirince uyuyoo..Bugün ağlatma pahasına ayağımda salladım ama nafile uyumuyo..Memeyi aldığı an kapıyo gözünü...Klasik boğa kızım inatçııı...

benim oğlum dönmeye çalışıyo ama henüz dönemiyo bi sorun yoktur diye umuyorum her çocuk farklı olur diyorlar ama yinede endişe ediyorum. ilk ne zaman dönmeye başladı sizin minikleriniz?

Bu aralar başlar oğluşun dönmeye arzuayten;benim kızım sağa ve sola dönüyor;henüz yüz üstü dönemedi

cselam kızlar 9 mayıs doğumlu oğluşum günde doyacak sekilde bir kez emiyo beni aslında cok emziriyorum fakan süt yok onun dışında aptamil veriyorum... yavaş yavaş çay kaşığının ucuyla meyve tatdırmaya başlasammı diye düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında...[/B]

iyi akşamlar.. bi ara bahsetmiştim burda kızımın gözü sulanıyordu,dün göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı darlığı varmış göz ve burun damlası verdi bir de masaj tekniği gösterdi günde 3 kez yapacağım.muhtemelen 1 yaşına kadar geçiyormuş.geçmezse iğne ile açıyorlarmış inşallah geçer yaa

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar hepiniz yazmissiniz tek tek alinti yapmadim.Simdi iyiyim Sükür agrim sizim kalmadi derdin biri bitiyo öteki basliyor izmire gelmeme gunler kala konsolosluktaki islerimiz olmadi yeni pasaportlar yuzunden türkiyeye gelemiyorum bugun aglamaktan sistim ben annemi babami vatanimi izmiri herkesi cokkkk ozlemistim hayallerimde ruyalarimda tütüyor karsiyaka alsancak ama ben gelemicem kizim ile oglumu yolluyorum biletleri alinmis nasil olsa ama ben yalniz basima evde kalicam cok üzgünüm cokkkk
Ben tr dekileri bilemem ama bezden iyi geceler ve hayvanlar kitabi var bende onlari sayfa sayfa cevirip okuyorum anlatiyorum minik ayicik odasini toplamis dislerini yikamis falan filan diye pasam pek bayiliyo agzinin suyunu akita akita yalamaya kalkiyo

Canim endede kukladan var bir tane, yumasak bir tonla ogluma masal anlatiyorum onun ileride gelecekte nasil bir insan olacagiyla ilgili yumusacik ses tonuyla bilinc altina ahlaki degerlerimizi mirildanarak birsey ler anlatiyorum bazende heyecanli diyaloglar kuruyorum bu aylar cok onemlimis nekadar konusursan bebeginle okadar zeki ilgili bireyler oluyormus..

Allahalla neler var ya allah sifa versin ilk kez duydum bende bunu pipiriklinin tekiyimdir simdi takip eder dururum bebo$u.Insallah gecer canim gonlunu ferah tut

Al benimkindende okadar gun icinde toplam 2 saat anca uyuor akli fikri memede ama ben uyuturken emzirmemeye calisiyorum ilk bastan beri diyer 2 bebemde ayni seyi yaptim ay cok zor oluyor her yerde emziremiyorsun.Agzina emzigi tikiyorum göysüme koydugum bezlerden(süt kokulu)gözlerine kapiyorum birde ellerine uyku oyuncagi kadifeden yumusacik bunlara alisti oyle uyuo tabe ayakta sallanarak yada göysüme bastiriyorum öyle uyuo.Hepsinin ayri ayri yöntemleri var napcan isde bebe bunlar bebe

kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım günde 2 yada 3 kere yarım saat uyuyor uykusunu almadığı için çok eziyet ediyor yaaa
bizimde öyle . gittikçe gündüz uykuları azaldı . yenidoğanlıktan çıktılar artık ondan muhtemelen .
gece uykuları düzene girmeye başlayınca . gündüzler azalıyor .

anne sütü pek alamayan bebeklere genelde bu ay ek gıdalara başlatıyorlar .. genede doktora danış .. vermek mantıklı gibi ufaktan .

canım yaa geçmiş olsuunn ..duymuştum bu olayı önceden..İnşallah kısa zamanda kendiliğinden geçer annesi..

ben kızızmın uykusundan rahatsız değilim şükürler olsun güzel uyuyoo daaaaaa uyutma şeklinden rahatsızımmm..Belki biraz büyüyüp laf anlayınca anlatmaya çalışarak çözerim bu işi...buarada süt kokulu bez olayı çok mantıklı :))))benim kzı emzik tutmuyoo ...negerek varki emziğiee annem bağırdığım an yetiştiriyo memesini diyo cadııııı:)))

Arkadaşım bizde de aynı sorun var önümüzdeki hafta ben de göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum. O iğne ile gözyaşı kanalını açılan bir bebeği anlattılar bana çok tırstım. :18:İnşallah tez vakitte geçer.

Canciyercim herkestev ayri sorun var benim bebisiminde agzinda mantar var o kadar merhem suruyorum hem ona hem kendi göyüs ucuma hep var hep var geciyo gibi oluyor yeniden olusuyor.Ayni sorunu 2 numaradada yasamistim pisikte oluyor tabiki mantar yüzünden.Valla kocakari ilaclari denicem son care olarak

amin inşallah,Allah şifa versin bütüün hasta bebişlere

biz ne kadar üzerlerine düşüp dikkat etsek de olacağı varsa oluyor işte bazı şeyler,Allah yardımcımız olsun cnm,inşallah bi çaresini bulursun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…