canım iştahsız büşrada ama emiyo fena değil yuvarlanıp gidiyoruz canım sütün acaba sağdığın içinmi azaldı tatlım... iyiydi senin sütün çünkü zaten ek gıdaya başlıcaklar yakında bozma moralini canım
kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım günde 2 yada 3 kere yarım saat uyuyor uykusunu almadığı için çok eziyet ediyor yaaa
benim oğlum dönmeye çalışıyo ama henüz dönemiyobi sorun yoktur diye umuyorum her çocuk farklı olur diyorlar ama yinede endişe ediyorum. ilk ne zaman dönmeye başladı sizin minikleriniz?
Ben tr dekileri bilemem ama bezden iyi geceler ve hayvanlar kitabi var bende onlari sayfa sayfa cevirip okuyorum anlatiyorum minik ayicik odasini toplamis dislerini yikamis falan filan diye pasam pek bayiliyo agzinin suyunu akita akita yalamaya kalkiyokızlar bebeklerimize kitap okumaya başlayalımmı :))))
Ne çok uykulu nede yeni uyanmış hallerinin dışında ,yani 2 arada bol şekilli kitaplar okuyun deniyo..Ben konuşunca kızım dinliyo zaten beni..Hiç değilse elimde kitap görsün...
Hiç araştırma yaptınnızmı hangi yayınları almak lazım??3 boyutlu kitaplar varmış galiba?? Ben marmariste bulamam bilen beğenen arkadaş varsa isim alıp netten sipariş etcem galiba..
Kız kardeşim el emeği göz nuru parmak kuklaları yapmıştı ben de konuşturuyorum onları çok beğeniyor. çıngıraklı patikleri de tavsiye ederim oğlum bayılıyor. ben de kitap okumak istiyorum oğluma ama nasıl bir şey alacağıma karar veremiyorum. zaten yaşadığım ilçede pek olanak da yok.
iyi akşamlar.. bi ara bahsetmiştim burda kızımın gözü sulanıyordu,dün göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı darlığı varmışgöz ve burun damlası verdi bir de masaj tekniği gösterdi günde 3 kez yapacağım.muhtemelen 1 yaşına kadar geçiyormuş.geçmezse iğne ile açıyorlarmış inşallah geçer yaa
benimki 3 kere uyuyo..sabah 1 saat öğlen 2 saat akşamda yarım saat uyuyo...bu saatler + - yarım saat oynayabiliyo ...ama uyuyunca keyifli oluyo..uyku saatini şaşırmıyo..Bizim tek eksiğimiz yanına yatıp emzirince uyuyoo..Bugün ağlatma pahasına ayağımda salladım ama nafile uyumuyo..Memeyi aldığı an kapıyo gözünü...Klasik boğa kızım inatçııı...
bizimde öyle . gittikçe gündüz uykuları azaldı . yenidoğanlıktan çıktılar artık ondan muhtemelen .kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım günde 2 yada 3 kere yarım saat uyuyor uykusunu almadığı için çok eziyet ediyor yaaa
cselam kızlar 9 mayıs doğumlu oğluşum günde doyacak sekilde bir kez emiyo beni aslında cok emziriyorum fakan süt yokonun dışında aptamil veriyorum... yavaş yavaş çay kaşığının ucuyla meyve tatdırmaya başlasammı diye düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında...[/B]
iyi akşamlar.. bi ara bahsetmiştim burda kızımın gözü sulanıyordu,dün göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı darlığı varmışgöz ve burun damlası verdi bir de masaj tekniği gösterdi günde 3 kez yapacağım.muhtemelen 1 yaşına kadar geçiyormuş.geçmezse iğne ile açıyorlarmış inşallah geçer yaa
ben kızızmın uykusundan rahatsız değilim şükürler olsun güzel uyuyoo daaaaaa uyutma şeklinden rahatsızımmm..Belki biraz büyüyüp laf anlayınca anlatmaya çalışarak çözerim bu işi...buarada süt kokulu bez olayı çok mantıklı :))))benim kzı emzik tutmuyoo ...negerek varki emziğiee annem bağırdığım an yetiştiriyo memesini diyo cadııııı:)))Al benimkindende okadar gun icinde toplam 2 saat anca uyuor akli fikri memede ama ben uyuturken emzirmemeye calisiyorum ilk bastan beri diyer 2 bebemde ayni seyi yaptim ay cok zor oluyor her yerde emziremiyorsun.Agzina emzigi tikiyorum göysüme koydugum bezlerden(süt kokulu)gözlerine kapiyorum birde ellerine uyku oyuncagi kadifeden yumusacik bunlara alisti oyle uyuo tabe ayakta sallanarak yada göysüme bastiriyorum öyle uyuo.Hepsinin ayri ayri yöntemleri var napcan isde bebe bunlar bebe
bu arada beni face e almak istemediniz galiba19:
Allahalla neler var ya allah sifa versin ilk kez duydum bende bunu pipiriklinin tekiyimdir simdi takip eder dururum bebo$u.Insallah gecer canim gonlunu ferah tut
canım yaa geçmiş olsuunn ..duymuştum bu olayı önceden..İnşallah kısa zamanda kendiliğinden geçer annesi..
inşallah,,teşekkürler canm
Arkadaşım bizde de aynı sorun varönümüzdeki hafta ben de göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum. O iğne ile gözyaşı kanalını açılan bir bebeği anlattılar bana çok tırstım. :18:İnşallah tez vakitte geçer.
Canciyercim herkestev ayri sorun var benim bebisiminde agzinda mantar var o kadar merhem suruyorum hem ona hem kendi göyüs ucuma hep var hep var geciyo gibi oluyor yeniden olusuyor.Ayni sorunu 2 numaradada yasamistim pisikte oluyor tabiki mantar yüzünden.Valla kocakari ilaclari denicem son care olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?