merhaba..
özel msj bölümünüz kapalı..
sizinle irtibat kuramıyorum bilginize...
bunun farkında değildim,ama arkadaşım olanlar atabiliyo mesaj,nerden düzenleyeceğimi bulamadım..ben sizi arkadaş olarak ekleyeyim
Kızlar;Deva'ya günlük şeftali püresi vermeye başladım.2-3 çay kaşığı fazla değil.Başka bişy denemedim.Elma mı denesem?Mamadan sıkıldı, sütüm de yetmiyor.Arı mama almayı düşünüyorum;pirinc unlu;farklı bir tat hoşuna gider belki;
4.ay aşılarımızı olduk biz:2: çok ağladı;gitmeden önce calpol vermiştim;ateşi hiç çıkmadı çok şükür;ama yavrum sersemledi sanki;iki gün boyunca uyudu sürekli.tartıları bozukmuş;kilosuna bakamadık; 7 kilo civarı sanırım.evdeki tartıya beraber çıktık
yok emiyor emmezmi ama ben cok az tatirarak yediriyorum buradaki doktorumuz ve beslenme uzmanimiz tavsiye etdi 6 aydan sonra ek gidaya gecmek zor oluyormus emen bebeklerde doyurmadan tatiriyorum kavanoz mamalari 2-3 gun dolapta duruyor acip bir cay tabagina mama kasigiyla 3 kasik koyup isitip yediriyorum 6.ayda zorlanmasin diye..
Bugün 17 Eylül 2011 ben geçen sene bugün meleğimin karnımda olduğunu öğrendim.Çok şükür bugün kollarımda 1 hafta sonra 5 aylık olacak kuzum.Sağ salim kucağımıza aldık şimdi büyütüyoruz Rabbim meleklerimize sağlıklı,uzun, güzel ömürler versin bizleri onların acılarıyla imtihan etmesin.Amin.
merhaba arkadaşım sen böyle deyince benim de aklıma özel günlerimin tesadüfü geldi
ben ayın 29 unda nişanlandım,düğün günüm de 29 du vee hamile olduğumu da 29 unda öğrenmiştim..
belki bebeğim de 29 unda gelir diye bekledim ama o daha erken 17 mayısta doğdu:86:
Kızlar;Deva'ya günlük şeftali püresi vermeye başladım.2-3 çay kaşığı fazla değil.Başka bişy denemedim.Elma mı denesem?Mamadan sıkıldı, sütüm de yetmiyor.Arı mama almayı düşünüyorum;pirinc unlu;farklı bir tat hoşuna gider belki;
4.ay aşılarımızı olduk biz:2: çok ağladı;gitmeden önce calpol vermiştim;ateşi hiç çıkmadı çok şükür;ama yavrum sersemledi sanki;iki gün boyunca uyudu sürekli.tartıları bozukmuş;kilosuna bakamadık; 7 kilo civarı sanırım.evdeki tartıya beraber çıktık
benimk, bazen kurtarıyo ama çoğunlukla eli altta gecede yarım dönüyo tam dönmedi hiç ama dediğin gibi kurtarırlar artık kendilerini,,,şeftaliyi püre yapmadım iri iri doğradım hafif kaynattım 3-4 dk. küçük poşetle attım buzluğa..5-6 kaşıklık..rengi kararmadı hiç buzlıkta rengi tam duruyo..Tadı nasıl denemedim hiç ..geçende azcık fasülye attım ileri aşamada sebze çorbasına katarım...fDilek Azraya Maşallah Eneste dönüyor sabahları yüzükoyun uurken buluyorum canım, önceleri panik oluyordum geceleri dönüp yüzükoyun yatıyor ama şimdi alıştım bazen gömüyordu ağzını burnunu demekki kurtaıyorki dönüyorbirtek sol kolu hep altta kalıyor nedense onu kurtarmıyor güv enliği için herhalde diyorum :) korku olmasın canım ama yinede kontrollü takip etmekte fayda var.
Şeftaliyi püre yapıp kaynatıpmı attın?
bugün 3 tk çorbayıda denedim dr bana 6 aydan önce verme demişti ama etrafımdakilerin deneyimlilerin önerisini dinliyorum
NEVRAA saolasın
herkese iyi pazarlar bidee :))))
Kızlar demir damlasını vermenin kolay bi yolunu buldum..Şırınga ile veriyorum birde sulandırıyorum tadıda kötü olmuyo kızım cok cok çekiyo hemde dökülmüyo içerken..Şiddetle tavsiye edilirr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?