2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben banyodan önce çıplakken veriyorum .sonra bıcı bıcı . 1 tişörtümüz heba oldu ilk verdiğimde tükürüyor hep ..

Aile hekimimizin tavsiyesine uydum dilek;sabah aşıya gelmeden önce vermemi söylemişti.Bizim çocuk doktorumuz yok henüz.Demire de başlamadık; doğduğundan beri D vitamini kullanıyorum damla sadece; hastanede ilk kontrolünde vermişlerdi.Şeftali denedeim sadece şimdiye kadar;bilmiyorum ki;başka ne versem ??

elma verebilirsin tatlım.rendeleyince baya suyu çıkar.ama cam rende ile.

Ben Eylül hikayemi yazayım ; 4 eylül eşimle tanıştık, 11 eylülde beraberliğimiz başladı, 10 eylülde evlendik, 17 eylülde hamile olduğumu öğrendim :)))))))))

:) bizde 7 temmuzda tanıştık 12 sinde beraberliğimiz başladı 4 temmuzda evlendik.eşimin doğum günüde 1 temmuz!

kızlar bebeklerinizin kışlık alışverişlerinizi yaptınızmı? nerelerden aldınız veya alıcaksınız? yazlıklarda çok abartmıştım bi çok şey elimde kaldı.kışlıklarda abartmıyım diorum ama ne alsam ne kadar alsam bilemedim

dilekcim demir damlası kabızlık yapıyormu azraya ben yeni başlıcam damlaya direk senin içirdiğin gibi başlarım bende şırıngayla o zaman... bizim doktor biraz geç başlattı damlayı büşraya...
benim kız her sabah düzenli olarak kakasını yapardı..Demir damlasına başladığım 3. gün o sabah çıkamadı gün boyuda devam etti ,eşimle korktuk ama diğer sabah çıktı..Hiç müdahale etmedik biz ve ben günde 2 kere veriyorum ama çok şükür yapmadı kabız..düzenli devam ediyoruz...

ben banyodan önce çıplakken veriyorum .sonra bıcı bıcı . 1 tişörtümüz heba oldu ilk verdiğimde tükürüyor hep ..
oda iyi fikirmiş:))Ben şimdi demir damlalı önlüğünü limon suyuna bastım ve geçmiş gibi..şimdi makinaya atıcam
anladım canım...elma püresi verebilirsin.azar azar sebze pürelerine başlayabilirsin..ilk havuç patatesi öneriyolar..
dilekcim demiri su ile mi sulandırıyorsu meyve suyu ile mi?ben daha vermeye başlamadım
içini okuduğumda su ile sulandırınn yazıyodu.ya tadi çok kötüü bebeklerde haklı inan...portakal suyu emilimi arttırır ama yanlış bilmiyosam alerjik olabiliyo oda..ilerde meyve pürelerine suyuna başlarsam onların içine katmayı düşünüyorum..bizim günde 2 kere bide ya (
venice nin reklamları dönüyo ona bakıcam hehehehe :)) çocuk istismarına son el kadar tshirte okadar para vermeyin diyo..ben ihtiyaca göre alcam kışlık..takımlar var içlerine penye alcam galiba..zaten bi saydım 40 parça falan örgüsü var napcaksam okadar örgüyü :)))okadar yapmayın dedim ama dinleyen kimm:))

Günaydın Arkadaşlar Bebek arabası (Puset) almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz kullanışlı bi marka-model varmı? Kararsız kaldım:44:

ben şeftali,elma ve armut veriyorum cam rendede rendeleyip. elma için çok hızlı hareket etmen lazım çok çabuk kararıyo çünkü.. arının sütlü pirinç ununuda çok sevdi benimki günde 1 kez veriyorum yarım ölçü yapıp...

offf kızlarrr canım cok sıkkın

sütüm bitti denebilecek kadar azaldı az önce sağdım 2 sinden 70 cc zorla çıktı.humana çay falanda içiyorum ama hiç işe yaramadı.birden bire azaldı bir hafta içinde.Oğlum için çok üzüldüm zaten akşama kadr görüp koklayamıyorum birde sütümden mahrum kaldı yavrum.süt arttırmak için önerileriniz var mı

70 cc az değilki moralini bozma benimde öyle malesef çalışan annelerin durumu ne yaparsan yap canım artmıyor. Bu durumda 6. ayımıza kadar devam edebilsek dahada azalmadan..

70 cc az değilki moralini bozma benimde öyle malesef çalışan annelerin durumu ne yaparsan yap canım artmıyor. Bu durumda 6. ayımıza kadar devam edebilsek dahada azalmadan..

geçen haftaya kadar 150 cc falan çıkıyordu bir haftada azaldı ne bilim canım çok sıkıldı benimde tek isteğim benimde 6.aya kadar emzirebilmekti.Bu gidişle mamaya anne sütü takviyesi yapacağız herşey terse döndüü

Kuru sogan ve ozellikle dereotu sutumu bariz bir sekilde artiriyor, hem dereotu bol miktarda kalsiyum iceriyormus. Ikisini de pisirmeden yemeye calisiyorum. EKmekle kurusogan yenilebiliyor, dereotundan da gunde bir-iki demet yedigim oluyor.

al bisdende o kadar en az on çocuk büyütürm heralde örgülerle tatlım wenicede pek bişi kalmamış daha çok yaslıklar var..erkek bebeklere göre tabi..

kızlarrr günaydınnnnn

günaydın kuzu..

Günaydın Arkadaşlar Bebek arabası (Puset) almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz kullanışlı bi marka-model varmı? Kararsız kaldım:44:

günaydın canım.

handecim pirinç unu kabızlık yapıyormu?

bol miktarda rezene çayı-bütün hazır meyve suları-kompostolar-tavuk-yumurta-dereotu ( bi demet falan yemen lasım) dondurma-sütlü tatlılar.vede su.. alıma ilk gelenler bunlar..ama en nemlisi üzülmemeye çalışman. muhtemelen sütünün azalması yediklerinden değil oğluşunu özleyip üzüldüğündendir. ona güzel bir gelecek vermek için çalıştığını anımsa tatlım sürekli. bide ben ekim 24 de başladığımda sende bana bunları anımsat emi :)

Kuru sogan ve ozellikle dereotu sutumu bariz bir sekilde artiriyor, hem dereotu bol miktarda kalsiyum iceriyormus. Ikisini de pisirmeden yemeye calisiyorum. EKmekle kurusogan yenilebiliyor, dereotundan da gunde bir-iki demet yedigim oluyor.

tşk ederim kızlar hepsini deneyeceğim.rapucum yazdıklarını okuyunca kendimi daha iyi hissettim senin daha varmış çok iyi düşündün rapor işini.inşallah hatırlatmama gerek kalmaz cnm

başta beynine güzel emirler ver bakalım..ben bebeğimi 2 yaşına kadar emzireceğim gibi mesela tek çalışan anne ben değilim ve hepside uzun süre emziriyo gibi mesela herşey bebeğim için gibi vb...bunları demek zor gelebilir ama inanarak söyle canım..Bu süt olayı çok değişik bazısı hiç yemez sütü taşar bazısı ne yese kesilir,yani olay beyinde bitiyo..Atrkadaşlar saymışlar neler iyi geliyo diye ben bide malt içeceğini okumuştum..birde bulgur pilavı...

tşk ederim dilekcim iyiki buraya giriyorum motive oluyorum iyiki varsınız canlarım.gerçekten moralim bozuktu oğlumu çok özlüyorum bir de geçen hafta berbat bir hafta geçirmiştim kardeşimin 35 haftalık bebeği oldu yoğun bakıma falan almışlardı hep stresli geçti birazda ondanda oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…