herkese iyi pazarlar bidee :))))
Kızlar demir damlasını vermenin kolay bi yolunu buldum..Şırınga ile veriyorum birde sulandırıyorum tadıda kötü olmuyo kızım cok cok çekiyo hemde dökülmüyo içerken..Şiddetle tavsiye edilirr....
geçmiş olsun canım..eğer anne sütüyle devam etmiyosa ek gıdaya değişik tadlarla devam et bence..birde ateşi çıkmadan neden ateş düşürücü veriyoosun hiç önermiyolar aşının etkisini azaltıyo..
Aile hekimimizin tavsiyesine uydum dilek;sabah aşıya gelmeden önce vermemi söylemişti.Bizim çocuk doktorumuz yok henüz.Demire de başlamadık; doğduğundan beri D vitamini kullanıyorum damla sadece; hastanede ilk kontrolünde vermişlerdi.Şeftali denedeim sadece şimdiye kadar;bilmiyorum ki;başka ne versem ??
Ben Eylül hikayemi yazayım ; 4 eylül eşimle tanıştık, 11 eylülde beraberliğimiz başladı, 10 eylülde evlendik, 17 eylülde hamile olduğumu öğrendim :)))))))))
benim kız her sabah düzenli olarak kakasını yapardı..Demir damlasına başladığım 3. gün o sabah çıkamadı gün boyuda devam etti ,eşimle korktuk ama diğer sabah çıktı..Hiç müdahale etmedik biz ve ben günde 2 kere veriyorum ama çok şükür yapmadı kabız..düzenli devam ediyoruz...dilekcim demir damlası kabızlık yapıyormu azraya ben yeni başlıcam damlaya direk senin içirdiğin gibi başlarım bende şırıngayla o zaman... bizim doktor biraz geç başlattı damlayı büşraya...
oda iyi fikirmiş:))Ben şimdi demir damlalı önlüğünü limon suyuna bastım ve geçmiş gibi..şimdi makinaya atıcamben banyodan önce çıplakken veriyorum .sonra bıcı bıcı . 1 tişörtümüz heba oldu ilk verdiğimde tükürüyor hep ..
anladım canım...elma püresi verebilirsin.azar azar sebze pürelerine başlayabilirsin..ilk havuç patatesi öneriyolar..Aile hekimimizin tavsiyesine uydum dilek;sabah aşıya gelmeden önce vermemi söylemişti.Bizim çocuk doktorumuz yok henüz.Demire de başlamadık; doğduğundan beri D vitamini kullanıyorum damla sadece; hastanede ilk kontrolünde vermişlerdi.Şeftali denedeim sadece şimdiye kadar;bilmiyorum ki;başka ne versem ??
içini okuduğumda su ile sulandırınn yazıyodu.ya tadi çok kötüü bebeklerde haklı inan...portakal suyu emilimi arttırır ama yanlış bilmiyosam alerjik olabiliyo oda..ilerde meyve pürelerine suyuna başlarsam onların içine katmayı düşünüyorum..bizim günde 2 kere bide yadilekcim demiri su ile mi sulandırıyorsu meyve suyu ile mi?ben daha vermeye başlamadım
venice nin reklamları dönüyo ona bakıcam hehehehe :)) çocuk istismarına son el kadar tshirte okadar para vermeyin diyo..ben ihtiyaca göre alcam kışlık..takımlar var içlerine penye alcam galiba..zaten bi saydım 40 parça falan örgüsü var napcaksam okadar örgüyü :)))okadar yapmayın dedim ama dinleyen kimm:))kızlar bebeklerinizin kışlık alışverişlerinizi yaptınızmı? nerelerden aldınız veya alıcaksınız? yazlıklarda çok abartmıştım bi çok şey elimde kaldı.kışlıklarda abartmıyım diorum ama ne alsam ne kadar alsam bilemedim
kızlarrr günaydınnnnn
ben şeftali,elma ve armut veriyorum cam rendede rendeleyip. elma için çok hızlı hareket etmen lazım çok çabuk kararıyo çünkü.. arının sütlü pirinç ununuda çok sevdi benimki günde 1 kez veriyorum yarım ölçü yapıp...Aile hekimimizin tavsiyesine uydum dilek;sabah aşıya gelmeden önce vermemi söylemişti.Bizim çocuk doktorumuz yok henüz.Demire de başlamadık; doğduğundan beri D vitamini kullanıyorum damla sadece; hastanede ilk kontrolünde vermişlerdi.Şeftali denedeim sadece şimdiye kadar;bilmiyorum ki;başka ne versem ??
offf kızlarrr canım cok sıkkın
sütüm bitti denebilecek kadar azaldı az önce sağdım 2 sinden 70 cc zorla çıktı.humana çay falanda içiyorum ama hiç işe yaramadı.birden bire azaldı bir hafta içinde.Oğlum için çok üzüldüm zaten akşama kadr görüp koklayamıyorum birde sütümden mahrum kaldı yavrum.süt arttırmak için önerileriniz var mı
70 cc az değilki moralini bozma benimde öyle malesef çalışan annelerin durumu ne yaparsan yap canım artmıyor. Bu durumda 6. ayımıza kadar devam edebilsek dahada azalmadan..
sütüm bitti denebilecek kadar azaldı az önce sağdım 2 sinden 70 cc zorla çıktı.humana çay falanda içiyorum ama hiç işe yaramadı.birden bire azaldı bir hafta içinde.Oğlum için çok üzüldüm zaten akşama kadr görüp koklayamıyorum birde sütümden mahrum kaldı yavrum.süt arttırmak için önerileriniz var mı
benim kız her sabah düzenli olarak kakasını yapardı..Demir damlasına başladığım 3. gün o sabah çıkamadı gün boyuda devam etti ,eşimle korktuk ama diğer sabah çıktı..Hiç müdahale etmedik biz ve ben günde 2 kere veriyorum ama çok şükür yapmadı kabız..düzenli devam ediyoruz...
oda iyi fikirmiş:))Ben şimdi demir damlalı önlüğünü limon suyuna bastım ve geçmiş gibi..şimdi makinaya atıcam
anladım canım...elma püresi verebilirsin.azar azar sebze pürelerine başlayabilirsin..ilk havuç patatesi öneriyolar..
içini okuduğumda su ile sulandırınn yazıyodu.ya tadi çok kötüü bebeklerde haklı inan...portakal suyu emilimi arttırır ama yanlış bilmiyosam alerjik olabiliyo oda..ilerde meyve pürelerine suyuna başlarsam onların içine katmayı düşünüyorum..bizim günde 2 kere bide ya(
venice nin reklamları dönüyo ona bakıcam hehehehe :)) çocuk istismarına son el kadar tshirte okadar para vermeyin diyo..ben ihtiyaca göre alcam kışlık..takımlar var içlerine penye alcam galiba..zaten bi saydım 40 parça falan örgüsü var napcaksam okadar örgüyü :)))okadar yapmayın dedim ama dinleyen kimm:))
kızlarrr günaydınnnnn
Günaydın Arkadaşlar Bebek arabası (Puset) almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz kullanışlı bi marka-model varmı? Kararsız kaldım:44:
handecim pirinç unu kabızlık yapıyormu?ben şeftali,elma ve armut veriyorum cam rendede rendeleyip. elma için çok hızlı hareket etmen lazım çok çabuk kararıyo çünkü.. arının sütlü pirinç ununuda çok sevdi benimki günde 1 kez veriyorum yarım ölçü yapıp...
Kuru sogan ve ozellikle dereotu sutumu bariz bir sekilde artiriyor, hem dereotu bol miktarda kalsiyum iceriyormus. Ikisini de pisirmeden yemeye calisiyorum. EKmekle kurusogan yenilebiliyor, dereotundan da gunde bir-iki demet yedigim oluyor.
al bisdende o kadar en az on çocuk büyütürm heralde örgülerletatlım wenicede pek bişi kalmamış daha çok yaslıklar var..erkek bebeklere göre tabi..
günaydın kuzu..
günaydın canım.
handecim pirinç unu kabızlık yapıyormu?
bol miktarda rezene çayı-bütün hazır meyve suları-kompostolar-tavuk-yumurta-dereotu ( bi demet falan yemen lasım) dondurma-sütlü tatlılar.vede su.. alıma ilk gelenler bunlar..ama en nemlisi üzülmemeye çalışman. muhtemelen sütünün azalması yediklerinden değil oğluşunu özleyip üzüldüğündendir. ona güzel bir gelecek vermek için çalıştığını anımsa tatlım sürekli. bide ben ekim 24 de başladığımda sende bana bunları anımsat emi :)
başta beynine güzel emirler ver bakalım..ben bebeğimi 2 yaşına kadar emzireceğim gibi meselatek çalışan anne ben değilim ve hepside uzun süre emziriyo gibi mesela herşey bebeğim için gibi vb...bunları demek zor gelebilir ama inanarak söyle canım..Bu süt olayı çok değişik bazısı hiç yemez sütü taşar bazısı ne yese kesilir,yani olay beyinde bitiyo..Atrkadaşlar saymışlar neler iyi geliyo diye ben bide malt içeceğini okumuştum..birde bulgur pilavı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?