Günaydın Arkadaşlar Bebek arabası (Puset) almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz kullanışlı bi marka-model varmı? Kararsız kaldım:44:
kızlar bebeklerinizin kışlık alışverişlerinizi yaptınızmı? nerelerden aldınız veya alıcaksınız? yazlıklarda çok abartmıştım bi çok şey elimde kaldı.kışlıklarda abartmıyım diorum ama ne alsam ne kadar alsam bilemedim
tşk ederim dilekcim iyiki buraya giriyorum motive oluyorum iyiki varsınız canlarım.gerçekten moralim bozuktu oğlumu çok özlüyorum bir de geçen hafta berbat bir hafta geçirmiştim kardeşimin 35 haftalık bebeği oldu yoğun bakıma falan almışlardı hep stresli geçti birazda ondanda oldu sanırım
offf kızlarrr canım cok sıkkın
sütüm bitti denebilecek kadar azaldı az önce sağdım 2 sinden 70 cc zorla çıktı.humana çay falanda içiyorum ama hiç işe yaramadı.birden bire azaldı bir hafta içinde.Oğlum için çok üzüldüm zaten akşama kadr görüp koklayamıyorum birde sütümden mahrum kaldı yavrum.süt arttırmak için önerileriniz var mı
dün 5. ayımız bitti. bugün sağlık ocağına gittik. oğlum 550 gr. alarak 6.750 olmuş boyu da 62 cm. üfffff bu çocuk bana çekecek benim gibi kısacık olacak((
yaşasın oğlum ilk defa bugün meyve püresi yedi. armut rendeledim cam rendede. 4-5 kaşık yedi. daha önceleri kendim muhallebi yapmıştım yememişti. 2 gün önce aptamil sütlü pirinçli yaptım bayıla bayıla yedi kereta.
SELAMM canim gecen hafta bizimde asimiz vardi sonrasinda hafif öksürük sanki grip gibi normalmis endiselenme savasdigini gösteriyor asiyla.Gecmis olsun minno$unaiyi sabahlar kızlar umarım pıtırcıklarınız çok iyidir benmki aşıdan geldiğimden beri çok cız cız ve öksürüyogöğsünden hırıltılar geliyo yarın dr a gidicez...
Aynen canim ya bende yeni dogan kiyafetlerini okadar cok almistimki bazilarini önceden yikadigim icin kaldiramadimda hediyelik 1 kere bile giymeye firsati olmadi.Kislik alisverisimi insallahhh türkiye izmire geldigimde yapicam cunkiiiii ben yurdumun malindan alip ülkemi kalkindirmak isdiyorum.ana tavsiye edebileceginiz bebe markalarini yazarsaniz sevinirimmkızlar bebeklerinizin kışlık alışverişlerinizi yaptınızmı? nerelerden aldınız veya alıcaksınız? yazlıklarda çok abartmıştım bi çok şey elimde kaldı.kışlıklarda abartmıyım diorum ama ne alsam ne kadar alsam bilemedim
YAW kizlar kaC KERE SORDUM KIMSE CEVAP VERMEDI ari ne ben anlamadim markami burda yokdur sanirim ama kizim gidecen sali gunu izmire ona diyeyim alsin aciklamali yazarmisiniz?ben şeftali,elma ve armut veriyorum cam rendede rendeleyip. elma için çok hızlı hareket etmen lazım çok çabuk kararıyo çünkü.. arının sütlü pirinç ununuda çok sevdi benimki günde 1 kez veriyorum yarım ölçü yapıp...
Tarcin bana yariyor cubuk tarcini sabahtan kaynatiyorum icinede bal gidip gelip iciyorum hem metobalizmayi hizlandiriyor hem kilo verdiriyor hemde acayip süt yapiyor bilmem ondanmidir süper kilo verdimofff kızlarrr canım cok sıkkın
sütüm bitti denebilecek kadar azaldı az önce sağdım 2 sinden 70 cc zorla çıktı.humana çay falanda içiyorum ama hiç işe yaramadı.birden bire azaldı bir hafta içinde.Oğlum için çok üzüldüm zaten akşama kadr görüp koklayamıyorum birde sütümden mahrum kaldı yavrum.süt arttırmak için önerileriniz var mı
Aptamil sütlü princli kasik mamasimi yoksa pirinc ununa sonradanmi katdin canim?yaşasın oğlum ilk defa bugün meyve püresi yedi. armut rendeledim cam rendede. 4-5 kaşık yedi. daha önceleri kendim muhallebi yapmıştım yememişti. 2 gün önce aptamil sütlü pirinçli yaptım bayıla bayıla yedi kereta.
Masallah bebisine cani yerinde olsun benimkide 2 ayda ancak 1.5 kilo almis bende ona takildim azicikdün 5. ayımız bitti. bugün sağlık ocağına gittik. oğlum 550 gr. alarak 6.750 olmuş boyu da 62 cm. üfffff bu çocuk bana çekecek benim gibi kısacık olacak((
aaaa ilk defa duydum neden ki erken kapanmasinda sakinca var.Bilmiyordum benimkinin cok aciklik vardi simdi biraz biraz kapaniyor güneslendigi gun kullanma damlayi demisti bir arkadas bana ama ben hep verdim dokdorumuza sorucam...Merak ettim simdi niye telikelimi erken kapanmasislm arkadaşlar.bugün doktor kontrolümüz vardı.kontrolde bıngıldağının küçüldüğünü söyledi doktorumuz.oğlum henüz 4 ay 6 günlük ve 6 aydan önce kapanması iyi değilmiş bıngıldağın.d vitaminini kesti bu yüzden.kapanmayı durdururmuş sanırım.çok endişeliyim.dua edin nolur kapanmasın daha.çevresinde bu şekilde olup d vitamini kesilince kapanmayan var mı?
SELAMM canim gecen hafta bizimde asimiz vardi sonrasinda hafif öksürük sanki grip gibi normalmis endiselenme savasdigini gösteriyor asiyla.Gecmis olsun minno$una
Aynen canim ya bende yeni dogan kiyafetlerini okadar cok almistimki bazilarini önceden yikadigim icin kaldiramadimda hediyelik 1 kere bile giymeye firsati olmadi.Kislik alisverisimi insallahhh türkiye izmire geldigimde yapicam cunkiiiii ben yurdumun malindan alip ülkemi kalkindirmak isdiyorum.ana tavsiye edebileceginiz bebe markalarini yazarsaniz sevinirimm
YAW kizlar kaC KERE SORDUM KIMSE CEVAP VERMEDI ari ne ben anlamadim markami burda yokdur sanirim ama kizim gidecen sali gunu izmire ona diyeyim alsin aciklamali yazarmisiniz?
Tarcin bana yariyor cubuk tarcini sabahtan kaynatiyorum icinede bal gidip gelip iciyorum hem metobalizmayi hizlandiriyor hem kilo verdiriyor hemde acayip süt yapiyor bilmem ondanmidir süper kilo verdim
Aptamil sütlü princli kasik mamasimi yoksa pirinc ununa sonradanmi katdin canim?
Masallah bebisine cani yerinde olsun benimkide 2 ayda ancak 1.5 kilo almis bende ona takildim azicik
aaaa ilk defa duydum neden ki erken kapanmasinda sakinca var.Bilmiyordum benimkinin cok aciklik vardi simdi biraz biraz kapaniyor güneslendigi gun kullanma damlayi demisti bir arkadas bana ama ben hep verdim dokdorumuza sorucam...Merak ettim simdi niye telikelimi erken kapanmasi
SELAMM canim gecen hafta bizimde asimiz vardi sonrasinda hafif öksürük sanki grip gibi normalmis endiselenme savasdigini gösteriyor asiyla.Gecmis olsun minno$una
Aynen canim ya bende yeni dogan kiyafetlerini okadar cok almistimki bazilarini önceden yikadigim icin kaldiramadimda hediyelik 1 kere bile giymeye firsati olmadi.Kislik alisverisimi insallahhh türkiye izmire geldigimde yapicam cunkiiiii ben yurdumun malindan alip ülkemi kalkindirmak isdiyorum.ana tavsiye edebileceginiz bebe markalarini yazarsaniz sevinirimm
YAW kizlar kaC KERE SORDUM KIMSE CEVAP VERMEDI ari ne ben anlamadim markami burda yokdur sanirim ama kizim gidecen sali gunu izmire ona diyeyim alsin aciklamali yazarmisiniz?
Tarcin bana yariyor cubuk tarcini sabahtan kaynatiyorum icinede bal gidip gelip iciyorum hem metobalizmayi hizlandiriyor hem kilo verdiriyor hemde acayip süt yapiyor bilmem ondanmidir süper kilo verdim
Aptamil sütlü princli kasik mamasimi yoksa pirinc ununa sonradanmi katdin canim?
Masallah bebisine cani yerinde olsun benimkide 2 ayda ancak 1.5 kilo almis bende ona takildim azicik
aaaa ilk defa duydum neden ki erken kapanmasinda sakinca var.Bilmiyordum benimkinin cok aciklik vardi simdi biraz biraz kapaniyor güneslendigi gun kullanma damlayi demisti bir arkadas bana ama ben hep verdim dokdorumuza sorucam...Merak ettim simdi niye telikelimi erken kapanmasi
yaşasın oğlum ilk defa bugün meyve püresi yedi. armut rendeledim cam rendede. 4-5 kaşık yedi. daha önceleri kendim muhallebi yapmıştım yememişti. 2 gün önce aptamil sütlü pirinçli yaptım bayıla bayıla yedi kereta.
Iyi oldu ögrendigim bugun öglenden sonra bebek beslenme uzmanina gidiyorum hemde kontol ediliyor bebekler onada sorayim ögrenmenin yasi yok kizlar bu benim 3 bebe hala bilmedigim coookk sey varbıngıldak kapanırsa baş çevresinin gelişimini takip ediyorlarmış.oğlumun bu aya kadar hep normaldi ama bu ay biraz azalmış açıklık.doktor şu an korkulacak bişey yok dedi ama yinede içimde sıkıntısı var.ayrıca sadece erken kapanması değil çok geç kapanması da tehlikeliymiş.aklınızda bulunsun.
günaydın kıslar..kimsecikler gelmemiş daha :)
ilenia tatlım tarçını kaynatıp içiorum demişsin ya.tam tarif verirmisin? ne kadar kaynatıosun?içine başka ne katıosun?aç tok sıcak soğuk nasıl içilio?
Iyi oldu ögrendigim bugun öglenden sonra bebek beslenme uzmanina gidiyorum hemde kontol ediliyor bebekler onada sorayim ögrenmenin yasi yok kizlar bu benim 3 bebe hala bilmedigim coookk sey var
canim cok basit bazen geceden kaynatiyorum sabah hemen icebilmek icin 2 isaret büyüklügündeki tarcini yarim litre su ile fokur fokur kaynatiyorum ve sogumaya birakiyorum soguduktan sonra icine 1 yemek kasigi bal atip (bal sicak suyla birlesinde icindekiler ölüyormus) sabah ac karnina gece yatarken icerseniz yeterli kilo vermek icin ama ben gun icinde gidip gelip iciyorum hem kan sekerini düzenliyor tatli krizlerimi ciddi manada azaltti hemde istah kapiyor gereksiz seylere yönelmiyorum 3 ögün yemeyimi yiyorum tam 19 kilo verdim hemde sütümü cogaltiyor.Kizim bile gun icinde tarcinli serbet icmedigimi anliyor bebisimin mizirdamasindan hemen annnee serbet vereyimmi der cok bariz süt yapiyor .Karamancim hem süt olayi beyinde bitiyor tatlim takma kafana bunu icinde cokkk süt oluyor demek bile etkiliyor ..
Iyi oldu ögrendigim bugun öglenden sonra bebek beslenme uzmanina gidiyorum hemde kontol ediliyor bebekler onada sorayim ögrenmenin yasi yok kizlar bu benim 3 bebe hala bilmedigim coookk sey var
canim cok basit bazen geceden kaynatiyorum sabah hemen icebilmek icin 2 isaret büyüklügündeki tarcini yarim litre su ile fokur fokur kaynatiyorum ve sogumaya birakiyorum soguduktan sonra icine 1 yemek kasigi bal atip (bal sicak suyla birlesinde icindekiler ölüyormus) sabah ac karnina gece yatarken icerseniz yeterli kilo vermek icin ama ben gun icinde gidip gelip iciyorum hem kan sekerini düzenliyor tatli krizlerimi ciddi manada azaltti hemde istah kapiyor gereksiz seylere yönelmiyorum 3 ögün yemeyimi yiyorum tam 19 kilo verdim hemde sütümü cogaltiyor.Kizim bile gun icinde tarcinli serbet icmedigimi anliyor bebisimin mizirdamasindan hemen annnee serbet vereyimmi der cok bariz süt yapiyor .Karamancim hem süt olayi beyinde bitiyor tatlim takma kafana bunu icinde cokkk süt oluyor demek bile etkiliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?