2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Arkadaşlar Bebek arabası (Puset) almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz kullanışlı bi marka-model varmı? Kararsız kaldım:44:

cnm ben bay2go aldım proton modelinden 4 e katlanıyo şiddetle tavsiye ederim hem hantal değil hemde 2 yönlü kullanılıyor .

canım 2 bebişine sakla cicilerinizi. ben gerçi ilk oğlumun kıyafetlerini giydiremedim kısa boyluydu o bu oğluş daha uzun ince.
motherdan şaşma çok güzel pamuklu herşeyi ben oradan arasıra venice den alıyorum.

çok geçmiş olsun zehracım. inşallah kardeşinin bebeği bir an önce annesine kavuşur. üzmüşsündür kendini moral çok önemli çok ye bu ara. ben abartısız 3 kişilik yiyorum.

dün 5. ayımız bitti. bugün sağlık ocağına gittik. oğlum 550 gr. alarak 6.750 olmuş boyu da 62 cm. üfffff bu çocuk bana çekecek benim gibi kısacık olacak ((

yaşasın oğlum ilk defa bugün meyve püresi yedi. armut rendeledim cam rendede. 4-5 kaşık yedi. daha önceleri kendim muhallebi yapmıştım yememişti. 2 gün önce aptamil sütlü pirinçli yaptım bayıla bayıla yedi kereta.

kzuummm benim sütün için en önemli şey moral daha sonra yemekler geliyor sütünün azaldığını düşündükçe azalıyor bu meret moralini yüksek tutmaya çalış kolay değil tabi ama napıcan tatlım.. kardeşine geçmiş olsun bu arada inşallah bebişine kavuşur hemen...

dün 5. ayımız bitti. bugün sağlık ocağına gittik. oğlum 550 gr. alarak 6.750 olmuş boyu da 62 cm. üfffff bu çocuk bana çekecek benim gibi kısacık olacak ((

maşallah yavruna canım... bu arada afiyet bal şeker olsun yarasın tatlışa...

slm arkadaşlar.bugün doktor kontrolümüz vardı.kontrolde bıngıldağının küçüldüğünü söyledi doktorumuz.oğlum henüz 4 ay 6 günlük ve 6 aydan önce kapanması iyi değilmiş bıngıldağın.d vitaminini kesti bu yüzden.kapanmayı durdururmuş sanırım.çok endişeliyim.dua edin nolur kapanmasın daha.çevresinde bu şekilde olup d vitamini kesilince kapanmayan var mı?

iyi sabahlar kızlar umarım pıtırcıklarınız çok iyidir benmki aşıdan geldiğimden beri çok cız cız ve öksürüyo göğsünden hırıltılar geliyo yarın dr a gidicez...
SELAMM canim gecen hafta bizimde asimiz vardi sonrasinda hafif öksürük sanki grip gibi normalmis endiselenme savasdigini gösteriyor asiyla.Gecmis olsun minno$una
Aynen canim ya bende yeni dogan kiyafetlerini okadar cok almistimki bazilarini önceden yikadigim icin kaldiramadimda hediyelik 1 kere bile giymeye firsati olmadi.Kislik alisverisimi insallahhh türkiye izmire geldigimde yapicam cunkiiiii ben yurdumun malindan alip ülkemi kalkindirmak isdiyorum.ana tavsiye edebileceginiz bebe markalarini yazarsaniz sevinirimm
YAW kizlar kaC KERE SORDUM KIMSE CEVAP VERMEDI ari ne ben anlamadim markami burda yokdur sanirim ama kizim gidecen sali gunu izmire ona diyeyim alsin aciklamali yazarmisiniz?
Tarcin bana yariyor cubuk tarcini sabahtan kaynatiyorum icinede bal gidip gelip iciyorum hem metobalizmayi hizlandiriyor hem kilo verdiriyor hemde acayip süt yapiyor bilmem ondanmidir süper kilo verdim
Aptamil sütlü princli kasik mamasimi yoksa pirinc ununa sonradanmi katdin canim?
Masallah bebisine cani yerinde olsun benimkide 2 ayda ancak 1.5 kilo almis bende ona takildim azicik
aaaa ilk defa duydum neden ki erken kapanmasinda sakinca var.Bilmiyordum benimkinin cok aciklik vardi simdi biraz biraz kapaniyor güneslendigi gun kullanma damlayi demisti bir arkadas bana ama ben hep verdim dokdorumuza sorucam...Merak ettim simdi niye telikelimi erken kapanmasi

bıngıldak kapanırsa baş çevresinin gelişimini takip ediyorlarmış.oğlumun bu aya kadar hep normaldi ama bu ay biraz azalmış açıklık.doktor şu an korkulacak bişey yok dedi ama yinede içimde sıkıntısı var.ayrıca sadece erken kapanması değil çok geç kapanması da tehlikeliymiş.aklınızda bulunsun.

tatlım; arı markası pirinç ununun.vitaminler varmış içinde :) bende henüz almadım ama pirinç unu vermeye başladığımda bu markayı alıcam..türkiyde pekçok markette bulursun

günaydın kıslar..kimsecikler gelmemiş daha :)

ilenia tatlım tarçını kaynatıp içiorum demişsin ya.tam tarif verirmisin? ne kadar kaynatıosun?içine başka ne katıosun?aç tok sıcak soğuk nasıl içilio?

günaydınnnnn mutlu sabahlar

ilenia tarçın tarifini biraz daha açıklarmısın cnm nasıl yapıyosun şu an serdsim kilo değil ama sütümü
arttırmam lazım oğlum günde bir kere anne sütü almaya başladı

Iyi oldu ögrendigim bugun öglenden sonra bebek beslenme uzmanina gidiyorum hemde kontol ediliyor bebekler onada sorayim ögrenmenin yasi yok kizlar bu benim 3 bebe hala bilmedigim coookk sey var

canim cok basit bazen geceden kaynatiyorum sabah hemen icebilmek icin 2 isaret büyüklügündeki tarcini yarim litre su ile fokur fokur kaynatiyorum ve sogumaya birakiyorum soguduktan sonra icine 1 yemek kasigi bal atip (bal sicak suyla birlesinde icindekiler ölüyormus) sabah ac karnina gece yatarken icerseniz yeterli kilo vermek icin ama ben gun icinde gidip gelip iciyorum hem kan sekerini düzenliyor tatli krizlerimi ciddi manada azaltti hemde istah kapiyor gereksiz seylere yönelmiyorum 3 ögün yemeyimi yiyorum tam 19 kilo verdim hemde sütümü cogaltiyor.Kizim bile gun icinde tarcinli serbet icmedigimi anliyor bebisimin mizirdamasindan hemen annnee serbet vereyimmi der cok bariz süt yapiyor .Karamancim hem süt olayi beyinde bitiyor tatlim takma kafana bunu icinde cokkk süt oluyor demek bile etkiliyor ..

Izmirli arkadaslar bana yardimci olurmusunuz sali gunu kizim izmire gidiyor bende nasipse bebisimin pasaportu cikar cikmaz gidicem Izmirde bebek mazalari nerede var valla benimkiler kazik kadar oldugu icin eskiden kemeralti karsiyaka carsisina giderdik simdi bir sürü yer var diyorlar ama ben bilmiyorum en kaliteli fiyatlari uygun hemde cicikbicik seyleri nerede bulabilirim kizimi yönlendircemde o gidip alsin .

Bu arada rapucum saol ari pirinc ununu kizima aldiricam birde eskiden annem izmir kemer altindan degirmenden taze ögütülmüs soya unu pirinc unu cavdar unu alirdi bana soya ve cavdar unundan bebeklerime domates, mercimek, sebze corbasi hazirlar yedirridim (kizim sevmezdi ama teperdim agzina) sizlerin imkanlari var taze taze gözünüzün önunde ögütsünler kullanin kemik ve beyin gelisimine cok faydali bazen ben kendimize bile yapardim..

Canım bu tarifini deniyeceğim umarım işe yarar kilo vermemde çünkü doğumdan beri ben hiç kilo vermedim sanki yapıştı bu yağlar bana çok moralim bozuluyor başka tarifi olan arkadaşlar varmı burada paylaşıp birbirimize yararımız olsun

Ben yudum yudum gun icinde 1 litre mutlaka sicak su iciyorum sicak su kilolari agir agir ama istikrarli bir sekilde ertiyormus.Emzikli oldugumuz iicn baska bir sey yapamiyoruz dere otunu yeni duydum metobalizmayi hizlandiriyormus hemde sut yapiyor birde yemekten yarim saat önce 1 tatli kasigi kadar cörek otu ciydediginde kilo almiyormussun ama bunlari denemedim henuz tarcin serbetinde takili kaldim.

Aslinda birbirimize tecrubelerimizi söyliyelim cunki ben 27 kilo aldim sükür veriyorum ama 56 kiloya düssem hic fena olmaz yani

tşkler bende deneyeceğim.......

canım benim içerken ısıtayımmı?soğuk mu içtin sen?zayıflamak için sanki ılık içmek daha mantıklı gibi geldi bana.bende çok tatlı arıyorum yaa.belki keser biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…