2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Pardon rapucum unuttum mutlaka sicak icilmeli icemiyorsan ilistir ic sabah ac karnina icince onu yarim satt sonra wc desin garanti benim kabizlik sorunum vardi masallah bir problem kalmadi artik..

rapu canım bende 03 mayıs da dogum yaptım aşağıdakini düzeltemiyorum...Linkide yok hamileyken arkadaş yapmıştı..yardımcı olurmusun?

Pardon rapucum unuttum mutlaka sicak icilmeli icemiyorsan ilistir ic sabah ac karnina icince onu yarim satt sonra wc desin garanti benim kabizlik sorunum vardi masallah bir problem kalmadi artik..

anladım tatlım.ısıtıp sıcak içerim sabah bende. inşallah işe yarar ya ekim sonu düğünümüz var ve ben halen yavru fil gibiyim

rapu canım bende 03 mayıs da dogum yaptım aşağıdakini düzeltemiyorum...Linkide yok hamileyken arkadaş yapmıştı..yardımcı olurmusun?

sarıcivciv tatlım ben yapmadım etiketimi banada kıslar yaptı. bilmiorum yaninasıl yapıldığını. bilen arkadaşlara rica edelim sana yapsınlar.
kıslarrrrr sarıcivcivin bebesini etiketine kondurabilirmisinis acabaaa

Canım ben 20 kilo aldım sadece 2 kilo verdim bende tarçını deneyeceğim balı tarçın kaynadıktan sonra içerken katıyoruz dimi paylaşımın için teşekkürler

tşkler rapucum....Kızlar etiket hakkında yardım...:78:

:79:vallahi benimde dogum kilolarım duruyor..Bende tarçını deneyeceğim inşallah işe yarra..Ben iş başı yaptım malesef belki bu beni biraz hareketlendirir..Zayıflamama yardımcı olur..Ben doguımdan sonrada kilo aldım sanırım gelen gidene hazırlananlar süt olsun diye bol bol bana yedirildi hayatta tatlı sevmeyen ben acayip tatlı yedim o aralar...

canım izmirde karşıyaka yolu üstünde HelloBaby den istediğin herşeyi alabilirsin...fiyatlarda oldukça uygun. Ayrıca Bornova forumdaki Mother Care mağzasından da alabilirsin. fiyatlar biraz yüksek ama ürünleri çok kaliteli... Ayrıca çiğli yolu üstünde e-bebek var. ordan da alabilirsin

selam kızlarrrrr nasılsınızz...
ayyyyy hepınızıde coooook ozledım beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

kardeşine çok geçmiş olsun canım...burada herzaman birbirimize destek olduk..Hep destek tam destek
dün 5. ayımız bitti. bugün sağlık ocağına gittik. oğlum 550 gr. alarak 6.750 olmuş boyu da 62 cm. üfffff bu çocuk bana çekecek benim gibi kısacık olacak ((

canım yaa anne baba neyse bebek öyle olmuyo artık..Bizlerden çok çok iyi besleniyolar..Yeni nesiller bizden çok çok iriler..Senin oğlunda öyle olur eminim...Benim kızda minik ama sağlıklı olsun yeter...
oğluna maşallah ama şu hazır mamalara yoğurtlara ne katıyolar anlamıyorum her bebek seviyoo :)))
Allah Allah hızlı kapanma sorununu yeni duydum..Bizde son kontrolde ebe 3 e 3 dedi ne dedi anlamadım tabi:))Sonuçta dr. seni yönlendirmiş dediğini yaparsan normale döner üzülme..

Sarıcivciv forumda biyerde anlatılıyodu ama bulamadımm ...

Kızlar dün tansaştan bebeğime kitap aldım..Eşimle kitapları almış bakıyoduk ilk elimize bi kitap aldık 25 hikaye vardı ince kağıttı aldık gidiyoduk,başka bi kitap bulduk karton sayfalar ve 5 hikaye var disneyin şirin masalları,elime aldığım an kızım kucağımda çırpındı tamam dedim eşime bunu alıyoruz:)))Kzıım çok sevdi resimlere bakıp çırpınıyo :)))

Sendemi hiç kilo veremedin canım benimde çok moralim bozuluyor çevremdeki herkes daha erken diyor ama gel bize anlat ama kimide 4 ayda eski kilomuza geldik diyor demekki bünye ile ilgili Allaha Şükür Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık kilolarıda vereceğiz inşallah

Özlem canım nasılsın ?? Deniz nasıl herşey yolundamı ay hep aklımdaydınnnnnn vallahi özledim umaranı bulsam arayacaktım ama telefonum degişti numaran orda kalmış...

Özlem canım nasılsın ?? Deniz nasıl herşey yolundamı ay hep aklımdaydınnnnnn vallahi özledim numaranı bulsam arayacaktım ama telefonum degişti numaran orda kalmış yeni telefonumda numaran kayıtlı değildi.. (((
...03 mayısta dogum yaptım bende..

Özlem canım nasılsın ?? Deniz nasıl herşey yolundamı ay hep aklımdaydınnnnnn vallahi özledim umaranı bulsam arayacaktım ama telefonum degişti numaran orda kalmış...
ıyıyım kusum sen nasılsın denızımde cok ıyı teyzesı dıslerı bıraz sıkıntı yapıyo gececek ıns....numaramı ozelden tekrar yazarım ırem nasıllll?????? hande hamıleymıs cokkk sevındımmm sanırım ıkız profılıne ıkız bebek resmı koymus oyle tahmın ettım ıns saglıkla kucagına alırrrr

fdilek canım tşkler..Neyse bilen bir arkadaş mutlaka yardımcı olacaktır...Bu arada ek gıdalara başladın mı ???

yaz numaranı canım özele ararım hep aklımdaydın buralardanda ulaşamadım kşmseye herkesten koptumm..Kadınlar kulubu ve msn şifrelerimi unuttum işe başladım masamda notlarda yazılıydı şifreler öyle açabildim....Sanırım hande hamile kızı olucak bende sevindim canım....İnşallah bu sefer sonuna kadar muradına erer..İremde iyi kuşum..yolunda herşey..Sende başladın mı ek gıdalara ben işteyim irem evde babannesiyle bazende ananesi bakıyor..öyle idare ediyoruz..Bende en geç 5 buçukta evdeyim...hafta sonuda evdeyim...Hafta içide 1 gün süt izni yapıyorum...

aşağıdaki linkten yeni sticker ı yapabilirsin... zorlanırsan özelden msj atarsan yardımcı olmaya çalışırım

aşağıdaki linkten yeni sticker ı yapabilirsin... zorlanırsan özelden msj atarsan yardımcı olmaya çalışırım
Lilypie - First birthday tickers

canım nasılsın? haber alamadık senden doğumdan sonra merak ettik.herşey yolundaymıi denize kavuşmuşsun çok sevindimm

tatlım verdim aslında ama ben çoook kilo almıştım hala bisürü fazla kilom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…