Pardon rapucum unuttum mutlaka sicak icilmeli icemiyorsan ilistir ic sabah ac karnina icince onu yarim satt sonra wc desin garanti benim kabizlik sorunum vardi masallah bir problem kalmadi artik..
rapu canım bende 03 mayıs da dogum yaptım aşağıdakini düzeltemiyorum...Linkide yok hamileyken arkadaş yapmıştı..yardımcı olurmusun?
Ben yudum yudum gun icinde 1 litre mutlaka sicak su iciyorum sicak su kilolari agir agir ama istikrarli bir sekilde ertiyormus.Emzikli oldugumuz iicn baska bir sey yapamiyoruz dere otunu yeni duydum metobalizmayi hizlandiriyormus hemde sut yapiyor birde yemekten yarim saat önce 1 tatli kasigi kadar cörek otu ciydediginde kilo almiyormussun ama bunlari denemedim henuz tarcin serbetinde takili kaldim.
Aslinda birbirimize tecrubelerimizi söyliyelim cunki ben 27 kilo aldim sükür veriyorum ama 56 kiloya düssem hic fena olmaz yani
Izmirli arkadaslar bana yardimci olurmusunuz sali gunu kizim izmire gidiyor bende nasipse bebisimin pasaportu cikar cikmaz gidicem Izmirde bebek mazalari nerede var valla benimkiler kazik kadar oldugu icin eskiden kemeralti karsiyaka carsisina giderdik simdi bir sürü yer var diyorlar ama ben bilmiyorum en kaliteli fiyatlari uygun hemde cicikbicik seyleri nerede bulabilirim kizimi yönlendircemde o gidip alsin .
Bu arada rapucum saol ari pirinc ununu kizima aldiricam birde eskiden annem izmir kemer altindan degirmenden taze ögütülmüs soya unu pirinc unu cavdar unu alirdi bana soya ve cavdar unundan bebeklerime domates, mercimek, sebze corbasi hazirlar yedirridim (kizim sevmezdi ama teperdim agzina) sizlerin imkanlari var taze taze gözünüzün önunde ögütsünler kullanin kemik ve beyin gelisimine cok faydali bazen ben kendimize bile yapardim..
kardeşine çok geçmiş olsun canım...burada herzaman birbirimize destek olduk..Hep destek tam destektşk ederim dilekcim iyiki buraya giriyorum motive oluyorum iyiki varsınız canlarım.gerçekten moralim bozuktu oğlumu çok özlüyorum bir de geçen hafta berbat bir hafta geçirmiştim kardeşimin 35 haftalık bebeği oldu yoğun bakıma falan almışlardı hep stresli geçti birazda ondanda oldu sanırım
dün 5. ayımız bitti. bugün sağlık ocağına gittik. oğlum 550 gr. alarak 6.750 olmuş boyu da 62 cm. üfffff bu çocuk bana çekecek benim gibi kısacık olacak((
canım yaa anne baba neyse bebek öyle olmuyo artık..Bizlerden çok çok iyi besleniyolar..Yeni nesiller bizden çok çok iriler..Senin oğlunda öyle olur eminim...Benim kızda minik ama sağlıklı olsun yeter...yaşasın oğlum ilk defa bugün meyve püresi yedi. armut rendeledim cam rendede. 4-5 kaşık yedi. daha önceleri kendim muhallebi yapmıştım yememişti. 2 gün önce aptamil sütlü pirinçli yaptım bayıla bayıla yedi kereta.
Allah Allah hızlı kapanma sorununu yeni duydum..Bizde son kontrolde ebe 3 e 3 dedi ne dedi anlamadım tabi:))Sonuçta dr. seni yönlendirmiş dediğini yaparsan normale döner üzülme..slm arkadaşlar.bugün doktor kontrolümüz vardı.kontrolde bıngıldağının küçüldüğünü söyledi doktorumuz.oğlum henüz 4 ay 6 günlük ve 6 aydan önce kapanması iyi değilmiş bıngıldağın.d vitaminini kesti bu yüzden.kapanmayı durdururmuş sanırım.çok endişeliyim.dua edin nolur kapanmasın daha.çevresinde bu şekilde olup d vitamini kesilince kapanmayan var mı?
anladım tatlım.ısıtıp sıcak içerim sabah bende. inşallah işe yarar ya ekim sonu düğünümüz var ve ben halen yavru fil gibiyim
sarıcivciv tatlım ben yapmadım etiketimi banada kıslar yaptı. bilmiorum yaninasıl yapıldığını. bilen arkadaşlara rica edelim sana yapsınlar.
kıslarrrrr sarıcivcivin bebesini etiketine kondurabilirmisinis acabaaa
selam kızlarrrrr nasılsınızz...
ayyyyy hepınızıde coooook ozledım beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
ıyıyım kusum sen nasılsın denızımde cok ıyı teyzesı dıslerı bıraz sıkıntı yapıyo gececek ıns....numaramı ozelden tekrar yazarım ırem nasıllll?????? hande hamıleymıs cokkk sevındımmm sanırım ıkız profılıne ıkız bebek resmı koymus oyle tahmın ettım ıns saglıkla kucagına alırrrrÖzlem canım nasılsın ?? Deniz nasıl herşey yolundamı ay hep aklımdaydınnnnnn vallahi özledim umaranı bulsam arayacaktım ama telefonum degişti numaran orda kalmış...
Özlem canım nasılsın ?? Deniz nasıl herşey yolundamı ay hep aklımdaydınnnnnn vallahi özledim umaranı bulsam arayacaktım ama telefonum degişti numaran orda kalmış...
ıyıyım kusum sen nasılsın denızımde cok ıyı teyzesı dıslerı bıraz sıkıntı yapıyo gececek ıns....numaramı ozelden tekrar yazarım ırem nasıllll?????? hande hamıleymıs cokkk sevındımmm sanırım ıkız profılıne ıkız bebek resmı koymus oyle tahmın ettım ıns saglıkla kucagına alırrrr
bende 2 mayısda dogum yaptımmmm....
tşkler rapucum....Kızlar etiket hakkında yardım...:78:
:79:vallahi benimde dogum kilolarım duruyor..Bende tarçını deneyeceğim inşallah işe yarra..Ben iş başı yaptım malesef belki bu beni biraz hareketlendirir..Zayıflamama yardımcı olur..Ben doguımdan sonrada kilo aldım sanırım gelen gidene hazırlananlar süt olsun diye bol bol bana yedirildi hayatta tatlı sevmeyen ben acayip tatlı yedim o aralar...
tşkler rapucum....Kızlar etiket hakkında yardım...:78:
:79:vallahi benimde dogum kilolarım duruyor..Bende tarçını deneyeceğim inşallah işe yarra..Ben iş başı yaptım malesef belki bu beni biraz hareketlendirir..Zayıflamama yardımcı olur..Ben doguımdan sonrada kilo aldım sanırım gelen gidene hazırlananlar süt olsun diye bol bol bana yedirildi hayatta tatlı sevmeyen ben acayip tatlı yedim o aralar...
Sendemi hiç kilo veremedin canım benimde çok moralim bozuluyor çevremdeki herkes daha erken diyor ama gel bize anlat ama kimide 4 ayda eski kilomuza geldik diyor demekki bünye ile ilgili Allaha Şükür Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık kilolarıda vereceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?