selam kızlarrrrr nasılsınızz...
ayyyyy hepınızıde coooook ozledım beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
YAW kizlar kaC KERE SORDUM KIMSE CEVAP VERMEDI ari ne ben anlamadim markami burda yokdur sanirim ama kizim gidecen sali gunu izmire ona diyeyim alsin aciklamali yazarmisiniz?
cnm ben bay2go aldım proton modelinden 4 e katlanıyo şiddetle tavsiye ederim hem hantal değil hemde 2 yönlü kullanılıyor .
canım nasılsın? haber alamadık senden doğumdan sonra merak ettik.herşey yolundaymıi denize kavuşmuşsun çok sevindimm
ıyıyım daha dogrusu ıyıtyız denızımde bende.... rabbıme cooook sukur kavustum bır mucızeydı anne olmam rabbım dualarımı kabul ettı cok sukur....
seelam canımm biz çok iyiyiz sen nasılsın deniz nasıl?? gel uğra buralara özletme kendini....
kızlar kilolardan konuşuluyo bakıyorumda :))) Benimde daha fazladan 6-7 kilom var aslında 5 versemde yeter :))) çörekotunun hem süt yaptığını hem yağ yaktığını bende duydum.Ama bana tozunu kullan dediler..ne farkederki yaa..Peygamber Efendimizin bile hadisi varmış ölümden başka her derde deva diye...
aşağıdaki linkten yeni sticker ı yapabilirsin... zorlanırsan özelden msj atarsan yardımcı olmaya çalışırım
Lilypie - First birthday tickers
Günaydın canım,
Herşeyi oluşturdum ama kaydetmek ve kopyalamak için hangisini seçiyorduk unuttum htlm var mesela hotmail url gibi...
Pardon rapucum unuttum mutlaka sicak icilmeli icemiyorsan ilistir ic sabah ac karnina icince onu yarim satt sonra wc desin garanti benim kabizlik sorunum vardi masallah bir problem kalmadi artik..
Günaydın Arkadaşlar...
html yazanı seçebilirsin...
Günaydın canım nereye kayboldun...
Tamam tatlım oldu sağol....Sende kayboldun...
Bişey soracaktım c.tesi de dahil ben kızıma şeftali rendeleyip suyunu içiriyorum tatlı şeyleri benim kızım seviyor...Acaba erken mi??
Akşamları yatmadna önce yıkıyorum piyalenin pirinç ununu mama ile karıştırıp içine esmer şeker atıyorum zorlada olsa yediriyorum tok tutarmış dr söyledi...Geceleride emziriyorum....
ben geçen pazardan beri oğluma cam rendeden geçirip armut veriyorum...hem suyunu hem posasını...alışsın diye... önümüzdeki hafta da şeftali vermeyi düşünüyorum.bana doktorum söyledi...o yüzden erken olduğunu sanmıyorum....
ama hazırladığın pirinç unlu mamaya şeker koyman ?? bilemiyorum... en az 1 yaşına kadar şeker ve tuz vermeyin diyorlar... ben sütlü pirinçli hazır mama veriyorum oğluma... ben işteyken verdiriyorum ki akşam ben eve gelince emzirebileyim. dediğin doğru tok tutuyor mama...
coook ıyıyız dılekcıgım....ınan cok ıstıyorum sık ugramak ama malum bebekdı evdı derken vakıt gecıyoooo ugradıgımdada cogu zaman kımse olmuyoooo nerde hamıleyken kı muhabbetler.....
azracık buyumus maasallah rabbım korusun hepımızın kuzusunu.....opuyorum tatlım ıkınızıde....
ben geçen pazardan beri oğluma cam rendeden geçirip armut veriyorum...hem suyunu hem posasını...alışsın diye... önümüzdeki hafta da şeftali vermeyi düşünüyorum.bana doktorum söyledi...o yüzden erken olduğunu sanmıyorum....
ama hazırladığın pirinç unlu mamaya şeker koyman ?? bilemiyorum... en az 1 yaşına kadar şeker ve tuz vermeyin diyorlar... ben sütlü pirinçli hazır mama veriyorum oğluma... ben işteyken verdiriyorum ki akşam ben eve gelince emzirebileyim. dediğin doğru tok tutuyor mama...
selam herkese,,kızım aşı olacak bugün
Geçmiş olsun canım inşallah ateşlenmeden geçer aşı gününüz ..
geçmiş olsun canciğer..bu akşamı atlatırsan kalmaz bişeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?