Tatlim kaynar suya bali koydugun zaman icindeki besin degerleri ölüyor o yuzden kaynar kaynar olmasin ilikdan birazcik sicak olabilir ama kesinlikle kaynar olmicak yoksa serbetin etkisi azalmaz besin degerleri düser sadeceCanım bende tarçınlı şerbetten yapmak istiyorum..Anlayamadığım sıcak içilmeli ama içine bal atılmalı diyorsun...(bal soguyunca atılacak demişsin) Balı attıktan sopnra bir dahamı ısıtılacak...Ay ne karışık anlattım :)))))
Bende yaptigimda pirinc unlu ceyrek esmer seker attim canim, aslinda biz kendi damak tadimiza uyduruyoruz ama bende kiyamadim tatsiz olmasin diye.Canım esmer şeker atıyorum 2 tane küp olarak...1 ölçekte aptamil conformil .....Bu tarifi doktorumuz söyledi akşamları yedir diye...Şeker olarak düşünürsek meyvelerdende şeker alıyor..Hatta benim kızım yazın karpuz sualrının tadına baktı..Vişne reçeli bil everiyordum 3 aylıkken emziğine batırıp...
insallah sorunsuz atlatirsiniz zuzucugunla.kizini benim icin öp annesi zuzu bunlar zuzuselam herkese,,kızım aşı olacak bugün
canım izmirde karşıyaka yolu üstünde HelloBaby den istediğin herşeyi alabilirsin...fiyatlarda oldukça uygun. Ayrıca Bornova forumdaki Mother Care mağzasından da alabilirsin. fiyatlar biraz yüksek ama ürünleri çok kaliteli... Ayrıca çiğli yolu üstünde e-bebek var. ordan da alabilirsin
günaydın
İnşallah herkes iyidir, ben 2 gündür sebze çorbası vermeye başladım hem meyve hem çorba veryorum ama geceleri uyumadan önce ne vericeğime karar veremedim hala
günaydın
İnşallah herkes iyidir, ben 2 gündür sebze çorbası vermeye başladım hem meyve hem çorba veryorum ama geceleri uyumadan önce ne vericeğime karar veremedim hala
Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim ve bu ay maalesef işe başladım oğlumun günlük beslenmesi sabah mama daha sonra meyve püresi sonrasında sebze çorbası bir sonraki öğünde yoğurt+dondurma olarak veriyor annem kalan öpünlerdede sağdığım sütleri veriyor akşam geldikten sonrada devamlı emziriyorum
Hangi Marka sütlü pirinçli hazır mama veriyorsun ben daha ek gıdalara başlamadım 5.ayı geçtikten sonra başlamayı düşünüyorum herkes acele etmememi söylüyorlar
arkadaşlar pirinç unuyla ilgili bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim..
Bebeğiniz İçin Pirinç Unu Yararlı mıdır ? - Dr. Suat Erkmen - Haber 3
gezgincim yeni işin hayırlı olsun bebeğinin yanında olmasıda çok iyi..bak burda çok güzel tarifler ve bilgiler var bi bak istersen..
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nnelerinin-ek-gida-seruveni-basliyoorr-2.html
İlk sebze çorbası 1 patates 1 havuç suyla kaynatılıyo ağzı kapalı olarak.Sonra süzgeçten geçirin suyun içine 1 çay kaşığı irmik atıp bidaha kaynatın en son zeytinyağı 1 çay kaşığı koyun diye okumuştum...2-3 hafta sonra bu çorbanın içine ıspanak kabak gibi mevsim sebzeleri katın deniyodu.
kızlar 6.aydan sonrası için bebeklerinize mama sandalyesi almayı düşünüyormusunuz bu konuda araştırma yapan var mı? o kadar çok çeşit var ki..
kaynar insallah sorunsuz atlatirsiniz zuzucugunla.kizini benim icin öp annesi zuzu bunlar zuzu
kızlar 6.aydan sonrası için bebeklerinize mama sandalyesi almayı düşünüyormusunuz bu konuda araştırma yapan var mı? o kadar çok çeşit var ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?