bende bugün yoğurt çorbası verdim içne ufak ufak köfteler atmıştım ezdirdim onlarıda bayıla bayıla yedi.peyniri benimkide çok seviyor kızım kesinlikle tek tekçi hiçbirşeyi karışım şeklinde sevmiyo peyniri peynir olarak yumurtayı yumurta olarak.aynen bardaktan su içmyide çok seviyorkızlar bende bugun tarhana çorbası verdım maşallah baya yedi.ara dıra peynirde verıyorum üzüm kavun felanda tattırdım secmedi ..aaa bu arada benımkı bardaktan su içmeye bayılıyor..
az önce farkettimki kızımın alt dişleri 2 side patlamışikisininde uçları görünüyor.çok sevidim yaa ben bu duruma.
bende bugün yoğurt çorbası verdim içne ufak ufak köfteler atmıştım ezdirdim onlarıda bayıla bayıla yedi.peyniri benimkide çok seviyor kızım kesinlikle tek tekçi hiçbirşeyi karışım şeklinde sevmiyo peyniri peynir olarak yumurtayı yumurta olarak.aynen bardaktan su içmyide çok seviyor
maşallah yarasın kuzularınıza mamaları... ya ben su içirmiyorum... kaşıkla verdim bikaç kez bilemiyodu yavrum.. ben de deneyim bakalım bardağı, merak ettimkızlar bende bugun tarhana çorbası verdım maşallah baya yedi.ara dıra peynirde verıyorum üzüm kavun felanda tattırdım secmedi ..aaa bu arada benımkı bardaktan su içmeye bayılıyor..
az önce farkettimki kızımın alt dişleri 2 side patlamışikisininde uçları görünüyor.çok sevidim yaa ben bu duruma.
maşallah yarasın kuzularınıza mamaları... ya ben su içirmiyorum... kaşıkla verdim bikaç kez bilemiyodu yavrum.. ben de deneyim bakalım bardağı, merak ettim
hayırlı olsun... bizimki de hatır hutur kaşıyo, bakalım ne zaman çıkcak... çok heyecanlı... 2 tane birden patlıyo bi de öyle mi... emerken ısırıyo mu peki? çok korkuyom, şimdi bile sıkıştırıp çekiştiriyo kerata :18:
günaydın
İnşallah herkes iyidir, ben 2 gündür sebze çorbası vermeye başladım hem meyve hem çorba veryorum ama geceleri uyumadan önce ne vericeğime karar veremedim hala
arkadaşlar pirinç unuyla ilgili bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim..
Bebeğiniz İçin Pirinç Unu Yararlı mıdır ? - Dr. Suat Erkmen - Haber 3
kızlar 6.aydan sonrası için bebeklerinize mama sandalyesi almayı düşünüyormusunuz bu konuda araştırma yapan var mı? o kadar çok çeşit var ki..
hadi hayırlı olslunn...bizimki buara meme ucunu fena ısırıyooo kaşınıyoo çok fazla....az önce farkettimki kızımın alt dişleri 2 side patlamışikisininde uçları görünüyor.çok sevidim yaa ben bu duruma.
bu kış için tarhana aldm bende kızoma..kendim sevmem ama çok besleyici...kızlar bende bugun tarhana çorbası verdım maşallah baya yedi.ara dıra peynirde verıyorum üzüm kavun felanda tattırdım secmedi ..aaa bu arada benımkı bardaktan su içmeye bayılıyor..
Tatlim buradaki beslenme uzmanimiz bana 6 aydan önce yogurt verme dedi.Doktora danistinizmi? sonucta biz turkler icin sade yogurt vazgecilmez ama inek sutunden yogurt asla tavsiye etmedi uzmanimiz.Bende ona devam sutunle yogurt mayalamayi dusundugumu söyledim ilk kez duydu benden teredutte kaldi bence verme dedi.Türkiyedeki doktorlar ne diyor bu ise netteki bilgilere gore 4.aydan sonra devam sutuyle olabiliyormusslmmm kızlar ben geldimmm
Herkez iyidir umarım??
Bir türlü düzgün giremedim,dil eğitimim ve bir kaç eksikliğim için bir yere basladım hafta içi her gün,çok şükür kızımıda götürebiliyorum yanımda,onun yogunluguna girince fırsat bulamadım,bugun tatildi hemen size koştummm
Bende kızıma ek gıda vermek istiyorum artık,yogurt yediriyorum normalde,yada ufak tefek şeylerin tadına baktırıyorum ama onun için özel birşey henüz hiç yapmadım,bana corba tarifi verebilirmisiniz kızlar,bebişlerinize yaptıgınız şu sıra??
Artık başlasam iyi olucak inşallah...
Canim bende bir iki kere gece yatmadan once verdim sabah 5.30 a kadar deliksiz uyudu masallah pasam ama cok tok tuttugu icin süpeliyim yeterince beni emmeyince sanki vitamin az aliyo gibibizler iyiyiz .senin kuzu maşallah ek gıdalara başlamış .. biz sadece tattırıyoruz şu an . çoğu kişi yatmadan önce pirinçunu veriyor tok tutsun diye ..
Dilekcim bizim uzmanda buna benzer seyler söyledi yap diye ama üstüne basarak dediki düdüklü tencerede hasla mutlaka buhali kacmamaliymis vitamin degerleri asil buharla yok olurmus.Henuz özel bir sey yapmadim ben az az cay tabaginda yediriyorumgezgincim yeni işin hayırlı olsun bebeğinin yanında olmasıda çok iyi..bak burda çok güzel tarifler ve bilgiler var bi bak istersen..
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nnelerinin-ek-gida-seruveni-basliyoorr-2.html
İlk sebze çorbası 1 patates 1 havuç suyla kaynatılıyo ağzı kapalı olarak.Sonra süzgeçten geçirin suyun içine 1 çay kaşığı irmik atıp bidaha kaynatın en son zeytinyağı 1 çay kaşığı koyun diye okumuştum...2-3 hafta sonra bu çorbanın içine ıspanak kabak gibi mevsim sebzeleri katın deniyodu.
Banada reklam kokuyo gibi geldi bu yazi yazarin nerdese eski yazilarini okudum mama uzerine cok dusmus tamam mamanin icindeki vitaminleri kucumsemiyorum ama yinede herr ögünde mama alipda yapabilecekler varmi acaba?arkadaşlar pirinç unuyla ilgili bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim..
Bebeğiniz İçin Pirinç Unu Yararlı mıdır ? - Dr. Suat Erkmen - Haber 3
Canim ben ikinci cocugumda okadar uzun süre kullandimki kesinlikle tavsiye ederim bizimki 3 seviyeli degildi ozamanlar ondan yokdu ama simdi cihicco nunkini begendim ben arkasi 3 seviyeli yatiyor haftaya almayi dusunuyorum biz sofradayken otursun yanimizda diyeben düşünmüyorum tatlım..çok az kullanıyorlarmış bebekler o sandalyeleri...o yüzden almamaya karar verdim..şimdilik...ihtiyaç doğarsa alırım...
Aynen sana katiliyorum dilekcim benim 2 numara cok kucuk yasta bicak catal kullanmayi ögrendi hatta bir keresinde restorantda yemek yerken yan masadaki hanim yanimiza gelip (4 yasindayken) nasil bukadar mükemmel catali bicagi kullaniyor oglunuz tebrik ederim demisti.Kesinlikle alistirmali ben muhallebiyi bile ogluma verirdim kendi yerdi hesabedin artikbenim 2 komşum var ,birinin bebeği 3 diğeri 2 yaşında hala olmuş kullanıyolar.Chicco ve prego markalar ve çok memnunlar.Yemek kültürünü ve kendi kendine yeme alışkanlığını alabilmesi için çok gerekli..yoksa nasıl bizimle beraber aynı masada oturabilirlerki???
frdince pirinçunuyla ilgili yazıyı okudum..Bana biraz reklam koktu..Hazır mamaları övücü bi yazı..Pirinç bebeğe verilecek ilk tahıl olmalıki anne sütüne tadı çok benzer..Zaten anne sütü yetiyosa erken başlatmaya gerek yok..Ben ilk pirinçunu vericem sonra yulaf pirinç tam buğday unu karışımıyla mama yapıcam..Ayrıca sadece tek bi besinle beslemiyceğimden kof şişmanlık olayınıda yaşamam..Sabah akşam tek pirinçunuyla beslersek tabiki zararlı olur...
ayyyy Hayirli olsun disleriniz tebriklerrr nomu$ nomu$ isira isira mamaciklar yesin bebisinnaz önce farkettimki kızımın alt dişleri 2 side patlamışikisininde uçları görünüyor.çok sevidim yaa ben bu duruma.
Köftemi ?kizlar bana kizmayin tamammi yardimci olun bizim beslenme uzmani piskopata bagladi beni ay hangisi dogru analamadim gitti köfte verilirmi ne zaman annelerimize göre verilir ama herkafadan bi ses sankim ben cocuk dogurmadim hic yaw kafam allak bullakbende bugün yoğurt çorbası verdim içne ufak ufak köfteler atmıştım ezdirdim onlarıda bayıla bayıla yedi.peyniri benimkide çok seviyor kızım kesinlikle tek tekçi hiçbirşeyi karışım şeklinde sevmiyo peyniri peynir olarak yumurtayı yumurta olarak.aynen bardaktan su içmyide çok seviyor
tebrikler sizin dislerinizde hayirli olsun dis bugdayi yapicakmisin canim?benımkının cıkalı 2 hafta oldu ınsan ılk gorduğunde cok heycanlanıyor doğrusu.hayırlı olsun ılk ıncılerınız:)
bende bugün yoğurt çorbası verdim içne ufak ufak köfteler atmıştım ezdirdim onlarıda bayıla bayıla yedi.peyniri benimkide çok seviyor kızım kesinlikle tek tekçi hiçbirşeyi karışım şeklinde sevmiyo peyniri peynir olarak yumurtayı yumurta olarak.aynen bardaktan su içmyide çok seviyor
günayyydıııınnn kızlarrrrr....
ya ben kızımın dişinin çıktığını yazmışmıydım acaba sizlere...
bu arada Fdilek canım büşrada erken uyanmalara başlamıştı diş çıkarmadan 1 hafta önce hala düzensiz uykuları dikkat et diş çıkarıyor olabilirr:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?